קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
למי שבנה על המשחק- קיבל 7 מגימספוט http://www.gamespot.com/xbox360/action/stranglehold/review.html?sid=6178115&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
גם כאלו שמפרסמים באינטרנט שיש להם- התקשרתי ואין להם. מישהו מכיר מקום שיש לו במלאי, אני מיד בא ולוקח.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפי מה שקראתי Monster Hunter שחיק לחלוטין כולל מצב אונלין ויש רק כמה בעיות קטנות בגרפיקה - http://www.pcsx2.net/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מה לבחור ומה עדיף מבחינת המשחקיות והגרפיקה??...מי עדיף בתחומים הנ"ל???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרך ה - Interface ? אולי זו שאלה קצת טיפשית ואולי לא אבל לא בדיוק הבנתי מה נסגר לפי מה שאני רואה אין שום דרך להפעיל משחק מה - Interface כמו כפתור PLAY פשוט האופציה היחידה שאני רואה זה לפתוח (eject) את הכונן ולסגור שוב יש פתרון לשטות הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 360 חדש הבעיה היא שאני לא יודע ב-100 אחוז. אני יודע רק שיש בעיה עם מערכת האוורור, אבל ראיתי בפורום שאפשר לתקן את הבעיה בכך שמחזקים את תפסן הקירור אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה היחידה. אבל אם כבר פתרו את הבעיה בארה"ב אני אשמח לדעת כי אני נוסע לשם עוד 3 שבועות.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי אפשרות לקנות את ה-PS3 מתאילנד ( חבר שנוסע) . מישהו יודע מה המחיר שלו שם , ואיזה בעיות תאימות (אם בכלל ) עלולות להיווצר . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שקונאמי לא הכריזה על PES השנה לWII אמרתי לעצמי שהם בטח יוציאו גירסה לWII ב2009 ויוותרו השנה כי לא היה להם הרבה זמן פיתוח או משהו אבל היום פתחתי את גימספוט וראיתי את זה- http://uk.gamespot.com/wii/sports/pes2008/news.html?sid=6177176&om_act=convert&om_clk=gsupdates&tag=updates;title;2 עכשיו שגם EA בתמונה וגם 2K וגם קונאמי ואפילו רוקסטר אם "טניס שלוחן" אני חושב שהWII יקבל הרבה משחקי ספורט רצינים בניגוד לקוביה שקיבל בעיקר משחקים של EA בלבד
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה דודה שלי נימצאת בחול יכולה להבאי לי סוני 2 אם הכל ב800 שקל מארצות הברית עכשיו לא יודע אמרו לי שמישחקים לא יעבדו לי צריך להוריד משחקים של ארצוות הברית משהו כזה ושזה לא קשור לגו'ק אלה לתוכן של הסוני עצמו וזה ולא אמרו לי שזה לא יעבוד כאילו חברים וזה אמרו לי וזה נישמע מחיר בן זונה וחבל לפספס אז אולי תוכלו לעזור לי למה אין לי עוד הרבה ימים להחליט אז בבוקשה תעזרו לי נשמות
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות PS2 באילת (בחופש הקרוב..) משהו יודע כמה עולה בערך ואיזה חנויות מוכרות אותו באילת?? אילתים - כל עזרה תוערך פי 10000000!!! תודה לכל מי שעוזר, נועם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחדשתי עכשיו בPS3 וישר החלטתי להתחבר לPSN אבל יש צורך בעידכון. זה עכשיו בתהליך עדכון לגרסה 1.9 וכמו שזה נראה זה יקח כשעה אם לא יותר. הגיוני? אני בחבילת 2.5 באינטרנט ואין לי שום דבר מעמיס פועל והאינטרנט במחשב עובד מהר כמו תמיד. האם יש דרך מהירה יותר להוריד את זה כמו למשל להוריד למחשב ולהעביר דרך הרשת? עריכה: נכנסתי לPlaystation Store ונרשמתי ואחרי זה נכתב לי שהשירות לא קיים בארץ. האם הstore מיועד רק לקניות או שזו גם הרשת שבה אפשר להוריד דמויים ועוד? עריכה 2: שמתי לב שבשני המשחקים שקיבלתי עם הps3 - בחלק האחורי של הקופסה - פינה ימנית תחתונה גזרו ריבוע מהעטיפה של המשחק. מישהו יודע למה זה? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היכונו היכונו.... (אלא אם נדחה ולא הודיעו לי) מחר יוצא בארה"ב המשחק LAIR ל PS3.... הרבה ביקורות שמעתי עליו, חלקן טובות חלקן פחות. שמעתי שהוא קצר ושהוא מדמה טיסה בינוני וטו לא, ומצד שני שהגרפיקה מדהימה והמשחקיות כייפית ! בכל אופן ברגע שאני שם יד עליו אודיע לכם http://www.us.playstation.com/lair/
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למי שלא מכיר קצת מידע מוויקי - בדרך כלל טוקיו גיים שואו לא חשפה הרבה דברים חדשים כי היא יצאה אחרי E3 ובE3 היו רוב החשיפות השנה E3 קטנה מאוד ולדעתי היתה מאוד מאכזבת -טוב היה צפוי למי שעוקב ולכן יש לי המון צפיות מטוקיו גיים שואו השנה יש הרבה שמועות על משחקים מעניינים שיוצגו בתערוכה השנה ולדעתי זה חובה לכל גימר לצפות בה כי לא משנה אם אתם חובבי סוני מיקרוסופט או נינטנדו אמורים להיות הרבה הכרזות על משחקים חדשים לכל הקונסולות
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עומד בפניי קניית קונסולה (הראשונה שלי), עד אתמול הייתי סגור על הXbox 360. אתמול יצא לי לשחק קצת (הרבה..) בPS3 החדש של חבר שלי, והאמת שהמכשיר לא כזה נורא כמו שמציגים אותו. ניסיתי לעשות חסרונות ויתרונות לכל אחד מהמכשירים, אבל לא הגעתי למסקנה ברורה לגבי הקנייה שלי. אולי אתם תוכלו לעזור לי.. אז נתחיל עם הX360 (אני מדבר על גירסאת הelite) יתרונות: *צ'יפ למשחקים מגובים (לא להרחיב בנושא) *live הרבה יותר מפותח *120gb * בקרים נוחים יותר * קטן יותר פיזית חסרונות: * צריך לחכות לגירסא חדשה ומתוקנת, אני לא מתכוון להיתעסק עם ROD. * צריך לקנות לו HD-DVD. * תשלום על הLIVE * תוספת תשלום לWIFI (או שאני טועה..) * בקרים ללא זיהוי תנועה \ לא נטענים * חוסר בתמיכה בארץ *מגיע ע…
-
- 71 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום בשבוע שעבר חזרתי מארה"ב, הבאתי איתי WII ו 4 שלטים.. עוד כשהייתי בארה"ב הזמנתי צ'יפ הבייתה בכמה דולרים ומברג מיוחד כדי לפתוח את ה WII.. עכשיו מסתבר שהצ'יפ שקניתי (WiiKey) הוא "חיקוי" של הצ'יפ המקורי (אז בגלל זה זה עלה כל כך זול... חח) בקיצור קראתי באינטרנט שאין שוב הבדל בין המקורי לחיקוי... אולי באיכות של המעגל המודפס אבל לא משהו רציני.. את התוכנה אני בכלל טוען אחר כך לבד. זאת לא הבעיה.. הבעיה, שאותה גיליתי רק לאחר שקניתי את הצ'יפ זה שנינטנדו התחילו לחתוך רגלים לצ'יפ אחר בתוך ה WII שאליו אמור להתחבר ה WiiKey, וגם העלימו נקודת חיבור על הלוח של ה WII לעוד נקודה שה WiiKey אמור להתחבר אליה.. אני הייתי אמור להלחים את הצ'יפ לבד.. עכשיו זה כבר בלתי אפשרי לאחד כמוני כ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות ps3 ומכיוון שהמחירים למשחקים בארץ יקרים מאוד, אני מעוניין לקנות בחו"ל. בהתחלה החלטתי על ebay כי מצאתי שם עיסקאות די טובות למשחקים אבל לאחר שקניתי שם בסך מוצר אחד, הם החליטו להמציא דברים שלא עשיתי ועל סמך זה להשעות את המנוי שלי ואני לא רואה שום התקדמות בשיחות איתם. מהסתכלות באתרים של חנויות בחו"ל אני מוצא שניתן להשיג משחקים כולל משלוח לארץ באזור ה280-300 שקל למשחק. האם קיימת אלטרנטיבה זולה יותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ידוע שהPREMIUM EDITION זה גרסא שתומכת גם במשחקים של הXBOX הישן. עכשיו זה לא מעניין אותי,אני רוצה לשחק רק במשחקים של ה360. כדיי לי לחסוך 1000 שקל ולקנות XBOX360 STANDART עם ש'יפ קורא צרובים? זה כדי בשביל מישהו שלא מעניין אותו XBOX הישן?
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תגידו רגע. נכון ה-XBOX.. זה מחשב וכאלה.. מישהו הצליח להכין אמולטור ל-XBOX? (לא 360.. כאילו גם..) שהמשחקים יעבדו במחשב?!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה עדיף מבחינת קונסולה נידת DS או PSP??? ומה דווח המחרים שלהם מכשירים ניידים אלה נותנים איכות טובה למשחקים? ושמעתי שהם יכולים לשמש גם כנגד MP זה נכון??? תודה מראש עריכה: מה ההבדל בין DS לDSLITE?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע ה PS3 מחובר לטלוויזיה רגילה, וטיפה מבאס שאני לא יכול לנצל את ה HD. כמובן שלא ממש בא לי כרגע להוציא 5000 ש"ח על טלוויזית LCD. במסעותי באינטרנט ניתקלתי בכבל ל PS3 בשם HDMI TO DVI, מה שאומר באופן עקרוני שיש מצב לחבר את המכשיר לLCD שך המחשב, מה שייתן רזולוציה יותר טובה מן הסתם. רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה והאם זה עובד כמו שצריך ? מן הסתם יכולה להיות בעיה בשמע כיוון של LCD של המחשב אין רמקולים. אין לא ניתן, האם יש למישהו הצעה נוספת (על סמך ניסיון בבקשה) אין ניתן לחבר את ה PS3 למחשב כדי לנצל את ה LCD של המחשב ? תומר.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה PS3 ואבא שלי יביא אותו מחו"ל, השאלה היא מאיפה. מאיפה הכי כדאי לקנות את המכשיר, ארה"ב, אירופה, סין, יפן - איפה הכי זול והאם זה משמעותי? אפשר לשים על המכשיר הזה צ'יפ בשביל שיקרא צרובים ואם כן כמה זה עולה? אני בדרך כלל קונה בחנות הזאתי מאנגליה: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5683707/Trail/C%24cip%3D1500006818.Video%2Bgames%3EC%24cip%3D1500006841.Playstation%2B3.htm אני אקנה בנוסף לזה שלט אלחוטי נוסף כמובן, למרות שהמחיר נראה שם קצת יקר. זה לא אמור לעלות 500$? אם מישהו מכיר את מסכי על LCD של שארפ, התמונה שאני אקבל תהיה טובה? יש לי את ה-GA8E בחדר 32". וזה באמת נכון שב-R81 של סמסונג מקבלים את התמונה הטובה ביותר בחיבור לקונסולה הזאתי…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה שייך לפה אבל אני צריך עזרה יש לי ps2 קטן שחור הוא התחיל לעשות רעש היום כאשר המחשק במצב של המתנה בזמן מעברים איך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה לא ידעתי איפו לשאול אז אני את זה פה. תגידו: האם מחשב במחיר 3500 שקל יכול לעבור את כוחו של ה XBOX360? המפרט של ה X360: מעבד : מעבד תלת ליבתי , כל ליבה פועלת במהירות שעון של 3.2GHZ , לכל ליבה יכולת דו-תהליכית , סה"כ 6 תהליכים (תיאורתי). זיכרון מטמון של 1MB , הפועל בחצי שעון המעבד , אך בעל טבעת כפולה של 256Bit , רוחב פס = 51.2GBps. סה"כ טרנזיסטורים 165M. (תהליך FAB 90nm) יחידת עיבוד וקטורים VMX ברוחב של 128Bit לכל ליבה , בעל יכולת לעבודה עם 128 רג'יסטרים בכל רגע נתון. אפיק FSB במהירות שעון של 5.4Ghz , ורוחב פס של 21.6GBps. יכולת חישוב אריטמתית : 9.6 מיליארד חישובי מנה לשניה , יכולת חישוב נקודה צפה : 115.2 Gflops (תיאורתי בלבד). כרטיס גרפי : מבוסס ליבת ATI R500…
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-