עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. מי מכיר חנות אמינה שאני יכול לקנות שם אקבוקס 360 באזור הצפון אוו באזור חיפה ? הוא בכלל מקומות שבאמת משם אפשר לקנות 360

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קודם כל , ערב טוב. אחותי כרגע בארהב , מחר היא טסה לניו יורק. אמרתי לה להביא לי : Xbox 360 Premium edition הבנתי שמקבלים איתו שלט אחד בלבד ככה שאמרתי לה להביא לי עוד אחד , אני צודק?מקבלים איתו רק שלט אחד? ראיתי שיש חסימות לגבי הפריצות ב LIVE , אני לא מעוניין לשחק בעתיד הקרוב ב LIVE ככה שזה לא מעניין אותי ממש. דבר נוסף , שאני לא יודע אם מותר לדבר עליו בפורום , אם אני אשים גוק אוכל להריץ משחקי PAL ? תודה ויום טוב , אריק.

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by t d,

שלום! בקרוב מאוד חברה שלי טסה לתאילנד, אני מבין שמוצרי אלקטרוניקה שם זולים משמעותית ולפעמים יכולים להגיע עד כ65% מהמחיר בארה"ב (שלא לדבר על הארץ) בכל מקרה חשבתי על לקנות קונסולתXBOX 360, רציתי לדעת אם מישהו היה\שמע\ראה משהו על הרכישה בתאילנד (איפה בטוח לקנות, האם כדאי, קצת מידע על הבדל המחירים, למה אני אמור לצפות...) תודה!

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by zippod,

שלום, רציתי לדעת מה הסיכויים שרשת באג מוכרים Xbox elite עם 65NM? אני מעוניין לקנות את גרסאת ה Elite - אבל חשוב לי מאד עניין ה 65NM. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  5. שלום ראיתי כאן בדיון על בלאק פריידי XBOX בארה"ב ב250 $ זה מתאים לארץ מבחינת שיטת שידור? אני אוכל אחרי זה לרכוש משחקים בארץ( או לקבל)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by zabi_g,

היי, אני רוצה לקנות XBOX נוסף ל PS3 שלי, ראיתי את ה XBOX הבא : http://www.genesisgames.co.il/product.aspx?id=14377&catid=13717 ורציתי לדעת האם הדגם בסדר והמחיר הגיוני (לי זה נראה נמוך מידי...) האם אפשר להחליף לדגם של ה 4 GB את ה HD לבד? והאםה 4 GB יגביל אותי מעבר להחלפת דיסקים באמצע משחק וביצועים קצת פחות טובים? (כל כך שנות השמונים האקס בוקס הזה ) אשמחלכל עזרה שתוכלו לתת לי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by lowlow1001,

האם צריך יותר מזה http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=181975 למשחקי SINGLEMODE בעיקר RPG כמו הFF החדש וBLUEDRAGON ומה שיש עוד אני יודע שאין הרבה לXBOX360 בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by the red dragon,

רציתי לשאול עם אפשר לקנות שם XBOX360 עם יש שם בכלל ו האם זה יקר הוא זול ? ועם שווה בכלל לקנות שם הוא שבכלל עדיף לקנות בארץ כי ההורים שלי טסים לאמסטרדם אז עם הבטיחו לי XBOX360

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by mosheva,

שלום! אני נמצא כרגע בארה"ב ורציתי לדעת האם XBOX360 NTSC יתאים לארץ? אני לא מדבר על תאימות למשחקים כי בזה אני יודע שPAL לא מתאים לNTSC מבחינת האם יראו בסדר על המסך? תודה! ועוד משהו מה ההבדל בין הפריום לעלית? והאם זה שווה עוד 100$?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב! אחי טס לארהב במוצש הקרוב.. ביקשתי ממנו שיקנה לי את הxbox360 pro 60gb מישם. עכשיו כמה דברים שאני רוצה לדעת, האם זה מסוכן לקנות Refurbished ומה המחיר שהוא ישיג את זה חדש ולא ריפארבישד.. ? כי הבנתי שבנוסף לכל העניין אני צריך לקנות את השנאי בשביל החשמל בארץ שלפי בירור קצת עולה את ה400 שקל והאם יש אופציה לקנות אותו בארהב! תודה מראש =)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Gex,

אז כבר לפי הכותרת זה מובן מה אני רוצה. על איזו חבילה אתם הכי ממליצים שאפשר להשיג מחו"ל?, אני רוצה עם 2 שלטים אלחוטיים. מאיזה אתר אני יכול להזמין שאתם סומכים עליו מארץ אחרת וכמה יעלה לי כל הסיפור כולל משלוחים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 14:08:09 מצטער על הדאבל, שפוט אני קונה את זה לחבר ליום הולדת ואני צריך תגובה מכם, זה מאוד חשוב.סליחה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by ravid,

שלום רב, אני רוצה לקנות את ה XBOX360 וקיבלתי עניין גדול בקשר לקניה מחו"ל. אני מדבר על ה HDMI גירסת הפריניום. השאלות שיש לי בנושא: הבנתי שעם הגירסה החדשה עם ה HDMI אין בעיות "טבעת מוות" למיניהם? מאיזו חנות כדאי להזמין את ה XBOX? (אין לי אנשים שנוסעים לחו"ל) מה המחיר ההמומלץ? כמה לוקחים מכס עליו? כמה עולה הקונסולה בארץ? תודה, תודה, תודה...

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by Yuron,

שלום רב. התחדשתי בXBOX 360 4 GB חדש. כמובן שהוא פ..ץ. אני מעוניין לקנות תיק נשיאה או תיק שהוא גם CASE לXBOX שלי כי אני מעביר אותו די הרבה בין הבית לבסיס. ראיתי כמה אופציות בEBAY אבל החלטתי לשאול פה בכל זאת האם יש למישהו המלצה לתיק כזה. כמובן שהקניה תיהיה דרך EBAY. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by danield51,

ראיתי הרבה סוגים של XBOX ELITE SLIM וכו' השאלה היא מה כדאי? 2.ראיתי אקס בוקס עם 320G ואקס בוקס עם 4G..איך קרה שיש הבדל כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by methodman,

הבנתי שיש לא מעט אתרים שאפשר לקנות בהם מנוי 12 חודשים ללייב והם שולחים את הקוד לאימייל הבעיה שאני לא יודע כמה הם אמינים למישהו יש ניסיון עם אתר כזה ויכול להמליץ לי עליו ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by arad gonen,

שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי PS3 SLIM 120GB ואני רוצה להוסיף עוד בקר אלחוטי אחד, עכשיו המחירים בארץ מופרזים ואין סיכוי שאני יוציא 450 ש''ח על שלט אז חשבתי לבקש מבן דודי בקר כזה כי הוא מגיע מארצות הברית.. בקיצר שלט מארצות הברית יעבוד לי על הפלייסטיישן.? (שיטת השידור של הפלייסטיישן היא 2 (PAL) תודה מראש ארד

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by -Tal-,

שלום לכולם האם אני יכול לקנות גיים פאד כזה לדוגמא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=23&c=378 ולשחק במשחקי מחשב שבמחשב? לדוגמא לשחק Battlefield Bad Company 2 במחשב , בעזרת הגיים פאד . האם זה אפשרי? תודה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by xxxlr1,

היי אני לא יודע לאן זה שייך כי זה לPC ולא מצאתי מקום אחר מתאים חוץ מפורום זה אז אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש ג'ויסטיק למחשב (חובה אלחוטי) אני רוצה שתיים מהם, שיהיה הכי טוב ונוח מכמעט כל הבחינות. התקציב לא ממש מפריע אבל שלא יהיה מצופה יהלומים. אני משחק בעיקר בFIFA. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 114508534,

היי ראיתי שיש כבר קומפוסיט לסוני 2 שמבטיח שיפור משמעותי באיכות התצוגה של הסוני על הטלויזיה , יש לי LCD 32 של LG , השאלה היא האם האיכות הוא באמת עד כדי כך משמעותי, מישהו ניסה את זה תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו מילאתי כסף ב PAYPAL ואני באתי לקנות במקסימום קארד אבל התברר לי שהם לא מוכרים עם PAYPAL בסוף... בקיצור השאלה שלי זה איפה עוד אפשר לקנות לייב[של שנה...]? ומישהו קנה פעם מסוחר ב EBAY והוא שלח לו את הקוד במייל? תודה רבה לעוזרים!

21. Started by Play,

שלום אם ראיתי משחק בamzon.co.uk שנקרא Dragon ball raging blast גירסת האספנים ובגלל שזה בPre order המחיר הוא על 200 שקל שזה מחיר מאד מאד זול ואני ממש רוצה לקנות את המשחק הזה אבל הבעיה היחידה היא שהאתר לא שולח משלוחים לישראל (והמחיר בארץ הוא 440 ככה שזה לא בא בחשבון) האם יש דרך שאני יכול לקנות את המשחק דרכם וזה ישלח לארץ או שיש מישהו שגר באזור הזה ויכול לשלוח לי את זה (בדרך מסויימת) בתודה רבה,play

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by Psy,

רציתי לדעת איך זה עובד וממי כדאי לקנות ומה מחיר מומלץ (נרשמתי כבר והכל) ועוד שאלה PES2008 האם שווה לקנות בארץ במחיר של 400 שקל ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ixslashix,

בוקר טוב אנשים היום פעם ראשונה שניסיתי לקנות משחק דרך הPSN, משום מה זה לא עבד לי, משהו בקשר לפרטים של הכרטיס (אני בדקתי כמה וכמה פעמים אות אות מספר מספר) והוא לא מוכן לקבל אותו, החלפתי כרטיס ואותו סיפור, משהו שאני עושה לא נכון? הכרטיסים שניהם בן לאומיים (ויזה ואמריקן) ככה שזה לא נראה לי זה, אולי שאני שייך כאילו לUK? אשמח אם משהו יוכל להסביר לי, זה מאוד מתסכל...

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by ADIR_M,

אלה האתרים שאני מכיר שעושים משלוחים לארץ במחירים שפויים. מכירים עוד אתרים? www.playasia.com www.games-asia.com www.cduniverse.com

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by shimon1,

שלום.. קניתי PS3 ואין לי עדיין משחקים..מישו יכול להמליץ על מקום טוב לקנות ממנו..עדיף באזור הצפון... אשמח לקבל עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים