עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by methodman,

לפני כמה זמן ראיתי שיש מין USB נייד ל360 שמאפשר לך לשמור בו שמירות ופרופילים מה360 וככה לקחת אותם ממקום למקום נראה לכם שזה אפשרי גם עם DOK רגיל ?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by amitey,

לבני יש PS2 . כנראה שהוא עשה משהו ועכשיו כל התפריטים בסינית או שפה דומה. איך אני משנה את השפה חזרה לאנגלית? אני לא מבין כלום ולא מצליח להעלות לו שום משחק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

ניסיתי לשים את זה גם על אוטומטי וגם לרשום ידנית את ה GETWAY שלי לשם. מה לעשות?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/10/06/all-future-sony-mmos-to-be-on-consoles/1 נראה שסוני קולטת שהיא מאבדת פוטנציאל לקוחות לא קטן ובעתיד תפנה גם לקהל שחקני הקונסולה עם פיתוחי MMO עתידיים.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by nineball,

המשחק יוצא לשוק האירופאי עוד 4 ימים (יצא ליפן כבר ב 25 לספטמבר, שם הוא כרגע זוכה למכירות טובות וביקורות מעולות, נראה מה יהיה עם שאר העולם) לא יוצא לשוק האמריקאי "עד שיראו איך הוא מוכר באירופה" לפי ההכרזות. שוחרר עוד הרבה מידע, רובו נאסף לויקיפדיה, גם אני הוספתי חלק לערך אז אני פשוט אפנה לשם, זה מרוכז- http://en.wikipedia.org/wiki/Disaster:_Day_of_Crisis נשמע טוב, כנראה גם נראה טוב, ברגע שאני תופס מוכר באיביי שמוכר גרסת PAL- גם אצלי. תקופת היובש שהייתה בכמה החודשים האחרונים התחילה להתפוגג בחודש האחרון, סוף סוף.

6. רציתי לדעת אם גיטרה של GUITAR HERO III תעבוד עם GUITAR HERO WORLD TOUR ? איפה אפשר לקנות בארץ גיטרה ל GUITAR HERO WORLD TOUR רק הגיטרה יש לי כבר את המשחק .

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by cleric,

חיפשתי (ברשת) בכל החנויות שמוכרות אביזרים לwii, ולא ראיתי אף חנות שמחזיקה את זה, יש למישהו מושג? אני מדבר על זה:

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by redead,

קיבלתי WII .. מה המשחקים הכי מומלצים/קלאסיים שכדי לשחק בהם?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בעבר היה לי את ה-PSP 1000 השמן,ועכשיו יש לי את הסלים,אני לא מצליח לחבר את הישנות,האם שינו את החיבור ? או שאני לא מכניס את זה טוב ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את האקס בוקס 360 עלית בגירסת ה-250 ג'יגה שלו לא מוסב יש למישהו המלצות מה המקום הכי טוב ואמין לקנות בו והאם יש אינפורמיה מיוחדת שצריך לדעת לפני הרכישה אשמח לתגובות ZIK

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. Started by דןזט,

הי חברים אני הולך להתחדש עם PS4 ורציתי לשאול אם יש Playstation Store ישראלית כמו ל- PS3? תודה!

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by ExLoNe,

היי! זה לא אשכול ראשון שאני פותח, יש לי בעיה עם התוכנה הזאת. כשאני מנסה לראות סרטי FHD על הPS3 הוא בהתחלה עובד דיי חלק ואז אחרי 5 דק' מתחיל לקרטע ואי אפשר לראות ככה, הרשת שלי לא עמוסה המחשב שלי מחובר לראוטר באופן ישיר והPS3 שלי באותו חדר עם הראוטר והמחשב והקליטה של הWIFI בו היא 100%, אבל כשאני מנסה להשים סידרה של HD היא עובדת חלק ובלי תקיעה אחת אפילו. המחשב שלי מאוד חזק ואין לו שום בעיה עם התוכנה, יש לי AMD Phenom II X4 955 @ 3.2GHz וHD5850. כך שמבחנת מחשב שאין ממש בעיה, מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nirsk1,

אם אני נרשם בUK (אנגלליה) , אני יוכל לדבר ולשחק עם אנשים מארצות הברית? ומה ההבדל אם אני נרשם מUK או USA? שמעתי שאם אני נרשם USA יש לגים ... זה נכון?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by danker,

שלום אני רוצה לקנות ps3 slim 120 ג'יגה אני יודע שזה עולה בסביבות 1800 ,יש לי מספר שאלות: האם אני יכול לקנות ישירות מהיבואן(ישפאר) איזה חנויות מומלצות יכולות לאפשר לי לקנות את הps3 ב12 תשלומים ללא ריבית.-כמה שיותר תשלומים יותר טוב,אני קצת לחוץ בכסף. איזה חנות ניתן לקנות ממנה משחקי ps3 מקוריים במחירי מציאה-אני צריך רשימה של חנויות מחו"ל,מהארץ אני יודע שיש את pcgames.co.il.האם יש מחו"ל חנויות שעושות משלוחים לארץ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by db9,

שלםו לכל חברי הפורום, קיימים לי ב PS3 מספר משחקים המשלבים את כל עניין הגביעים. לאחר שהצלחתי להשיג את כל הגביעים במשחק עדיין לא קיים לי 100% וזאת אני מניח בגלל שחלקם גביעי כסף וערד. האם ניתן לשפר גביעים ולהביא אותם לדרגה של זהב?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  16. נאמר לי פה בפורום שיש עדיפות לגירסאות של 160/320 בגלל קירור NM יותר נמוך וההיטסינקים יותר גדולים כי לפי האתר הזה שפורסם פה רואים רואים שיש שינוי בשנת ייצור 3/10 7/10 ועוד שאלה האם יש בדיוטי פרי באג 160G/320G בכל מקרה יש להם באתר 250G וכתוב שם שזה דגם CECH-20 שלפי הטבלה באתר הזה זה ייצור 2009 וזה ישן http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. סיפור קצר שהיה לי עם חנות למשחקים: הזמנתי ממנה לפני כמה ימים משחק PS2 , המשחק הגיע היום וכשראיתי אותו גיליתי שהוא לא מה שנקרא- factory selaed, אלא סגור ע"י עטיפת צלופן עם קצת סלוטייפ מלמטה. התקשרתי לחנות לברר את העניין ומה שהבחור שדיברתי איתו טען זה ש"המון משחקים מגיעים מהיבואן לא סגורים, ושהם לא אחראים לזה", בקיצור , מישהו יודע איך עובד כל העניין הזה ? הגיוני או שהוא מבלבל לי את המוח ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. מאמין שלא אבל אם קימת דרך אשמח לדעת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני יכול לחבר את ה PS3 למסך מחשב שלי? יש לי חיבור במסך של DVI ו S-VIDEO

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by nineball,

משום מה אחרי שבוע של חוסר שימוש עקב תעסוקה אחרת ה WII שלי פתאום מסרב לקרוא חלק מהדיסקים (כן, מקוריים למי שתוהה). משהו שם מוזר, לפעמים הוא קורא ולפעמים לא ניסיתי להכין עותק גיבוי של סופר מאריו גלאקסי, ואותו הוא דווקא קורא בסדר- אבל את המקורי לא. נשמע לכם כמו עינית מלוכלכת? מן הסתם, הדבר הראשון שאני הולך לעשות זה לקנות דיסק ניקוי... אבל יש לכם עוד רעיונות?

• 9 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. Started by kpk,

זוכרים את הסרט הקצר ההוא ל"מורטל קומבט" שהיה פיצ' לסרט וקיבל סדרת רשת (שבסופו של דבר תהפוך לסרט)? עכשיו מצטלם אחד כזה ל-Halo! אז בואו לתמוך. אם יש לכם פייסבוק, כנסו לדף הרשמי של הסרט ותעשו לייק. כשהם יגיעו ל-6000 הם ישחררו טריילר. ותגידו גם לחברים שלכם בפייסבוק לעשות את אותו הדבר. http://www.facebook.com/HaloTheMovie?ref=ts

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by stone cold,

אח שלי נוסע לפולין ממש בקרוב אז במקום לקנות במחיר המופקע בארץ חשבתי לתת לו כסף לקנות לי משם +לקנות זלדה TP מקורי +כבל קומפוננט+עוד שלט ונונצק+שלט קוביה אחד וכרטיס זכרון קוביה +מטעין לשלט מישהו יודע מה המחיר שם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by stone cold,

לא ידוע כרגע לאיזה פלטפורמה הוא יצא אבל הוא בפיתוח ויש טרילר פירסומי דיווח http://www.gamespot.com/news/6181182.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 טרילר http://www.gamespot.com/video/0/6181186/videoplayerpop? אני מאוד מקווה שהוא ישאר 2D

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Yookidoo,

מישהו יודעה איפה אפשר לקנות בארץ nvidia shield

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין להרשם לשירות playstation plus והמחיר בארץ דרך ה ps store הוא כ 250 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו יודע על קניית מנוי ל-12 חודשים לשירות במחיר זול יותר ע"י קנייה של קוד. אני יודע שזה קיים אבל אני צריך אחד למשתמש אירופאי או מה שישראל נחשבת ע"י סוני, מצאתי לחשבון אמריקאי שהמחיר הוא כ- 180 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.