קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
טוב קודם כל הכנתי ווידיאו גימפלי קטן - סליחה על האכות בכל מקרה Resident Evil The Darkside Chronicles הוא המשך למשחק Resident Evil: The Umbrella Chronicles וכמו הקודם הוא יריות מסילה בעוד שResident Evil: The Umbrella Chronicles סיפר את הסיפור של Resident Evil Z Resident Evil 1 וResident Evil3 ועוד איזה פרק מקורי פה עיקר הסיפור זה Resident Evil2 וResident Evil קוד וורוניקה למרות שגם פה נוספו מקומות חדשים בכל מקרה הברתי כבר את רוב השלבים וסך הכל המשחק די טוב הגרפיקה למרות שקשה לראות מהסרטון היא אחת הטובות שיש לWII ב3D השליטה טובה והבוסים מלחיצים גם רמת האתגר טובה ואורך המשחק שמשחקים לבד טובה (אפשר לשחק 2 שחקנים ואז זה הרבה יותר קל ) הבעיה העיקרית …
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהגעתי לדירה של ההורים שלי (ואחותי הקטנה) וראיתי שמונח על ה wii fit עציץ החלטתי להשתלט על העניינים ולקחת חסות. הם קנו ערכה שכוללת כמעט הכל והדליקו אותו אולי פעמיים.. יש לי דיי הרבה שאלות, מקווה שתעמדו בקצב. 1. האם ה wii motion plus שווה את הכסף? אם כן, מה החנות מומלצת בה אוכל לרכוש? ראיתי שבארץ זה עולה 250 ש"ח לאחד, אשמח לדעת על אתר מחול שאפשר להזמין ממנו. 2. האם יש משחקים מומלצים ל motion plus חוץ מה resort ? 3. רציתי לקנות מגן סיליקון ל wii fit וראיתי שזה עולה 135 שקל בארץ, למישהו יש חנות בו מוכרים את זה במחיר יותר הגיוני? 4. אני יודע שההורים שלי קנו את ה wii עם פריצה כלשהי, איך אני יכול לדעת באיזה צ'יפ מדובר? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, כפי שרשום בכותרת דוד שלי רכש לעצמו Xbox 360 ונתן לי את ה-PS2 שהיה לו. יש לי כמה שאלות: א. למה משמשות כניסות ה- USB ולמה משמשת הכניסה הקטנה שלידה רשום S400? ב. מאחורי הקונסולה יש "מדף" ריק, נראה כמו מקום המיועד להארד-דיסק, מה זה? עד כאן לשאלות סתם מתוך סקרנות, ולשאלה העיקרית: ג. למכשיר יש בעיה עם קריאת משחקים, כשאני מכניס דיסק המשחק לא עולה אוטומטית אלא מגיע לתפריט של הקונסולה, אני צריך ללחוץ על Browser ואז זה מראה לי את הכרטיס זיכרון וצריך לחכות שנים בשביל שהדיסק יופיע לצידו ואז לוחצים על הדיסק וזה מפעיל את המשחק ולא תמיד הוא מפעיל אותו כראוי. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש לעונים! ;D
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודשיים הגדרתי DNZ ו-static ip ב-PS3 שהייתה 10.0.0.2 , אבל עכשיו מתחילות להיות לי בעיות עם הרשת בPS3(הוא מנתק אותו באמצע ואז לא נותן לי להתחבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור לstatic ip. (אגב כשזה לא מתחבר לי הוא רושם לי הודעה במחשב איפה שה"התחל" שיש התנגשות בין כתובת IP). תמונה: לאחר שהיתחלו הבעיות שיניתי את הDMZ והכתובת האיפי הטסטיק ל10.0.0.1 - הבעיות נעלמו באותו יום אבל חזרו שוב היום. אז בקיצור רציתי לדעת מהי הכתובת הטובה ביותר להגדיר ב-static ip ובDMZ ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי,ה-PS3 דלוק. אני מפעיל את התוכנה והיא לא מוצאת לי אותו. וההגדרה שב-PS3 היא PS3 media server enabled איך אני מסדר זאת? תודה.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לדעתי הרעיון עצמו מגניב לגמרי, אבל אנחנו רק נסבול מזה... מהקנאה... לפחות רובינו אל תשכחו שסרטי הבלו-ריי נעולים איזורית, אז כל מי שקנה קונסולת Pal (כמוני... ארור אני...) אכל אותה http://www.nextgn.com/2009/02/12/movie-game-blu-ray-discs-coming-by-the-end-of-2009/
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יוכל המליץ לי על חנות אמינה (חוץ מבאג) באזור ת"א שניתן לרכוש בה XBOX ONE? מישהו התנסה עם www.domiator.co.il? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היום היה לי דיון על הנושא הזה עם אח שלי אמרתי לו שהיום הגראפיקה בPS3 זה הדבר הכי טוב שיש וזה הדור הבא הוא אמר שעוד משהו כמו 4-5 שנים זה כבר לא יהיה נכון כי הכרטיסי מסך שייצרו למחשב יהיו הרבה הרבה יותר טובים מהREX שיהיה היום בPS3 אם זה ככה מה הקטע פה?הרי בדכ קונסולה קונים לאיזה 7-8 שנים לא?אם לא יותר וחוץ מיזה הקונסולה מתאימה את המשחקים באופן קבוע שיעבדו,אין דבר כזה שידורגי כרטיס מסך בקונסולה ואביזרים אחרים אז מה הקאץ' כאן?זה נכון מה שהוא אומר שהכרטיסים הגראפיים שיעשו למחשב בעוד כמה שנים כבר יעקפו את הPS3? אם זה ככה למה אנשים בכל זאת קונים פלייסטישן וגם אקסבוקס?
-
- 110 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
לכל בעלי ה360 או אלה שמתכננים לקנות ולשחק במולטיפליר אם משחקים פרוצים מיקרוסופט התחילה להרחיק מישתמשים אם משחקים פרוצים מהשרות ובקיצור הרבה מהכיף במשחקים כמו הלו 3\GOW ועוד רבים וטובים יעלם פשוט כי המולטיפליר לפחות רישמית יחסם לכתבה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16904
-
- 71 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות קונסולה למשחקי COD,GTA וכו' החדשים... איזה קונסולה הכי טובה כהיום? תודה מראש. תקציב 2500 שח.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפני שאני סתם מבזבז 300 שקל על משחק, רציתי לדעת אם משחק של פלייסטיישן 2 יעבוד על פלייסטיישן 3. תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
המשחק ניקרא Adventure Island: The Beginning ואני מוריד אותו כרגע (בתשלום -כן כן ליביו ) הוא עולה 1000 נקודות WII ותומך בשלט WII ובשלט ה"קלסי" אני מקווה שגם בגימפאד גימקיוב אבל לא היה כתוב את זה אז אולי לא בכל מקרה בעבר יצא לגימקיוב גירסה מחודשת אבל רק ביפן אני לא יודע אם זה אותה גירסה או משחק אחר בכל מקרה הסידרה הזאת מאוד ישנה ומתאימה לגימרים שאוהבים נוסטלגיה רשמים בהמשך בינתיים סירטון מיוטיוב
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התחברתי למחשב ביציאה נוספת שיש לי עם כבל מוצלב צריך עזרה איך אני ממשיך מפה, יש לי ויסטה ואני מת כבר לשחק ברשת
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חשבתי לקנות קונסולה חדשה ככה להתפנק... על מה אתם הכי ממליצים ולמה? וגם למה הכי קל להעביר משחקים פרוצים מהמחשב כי לשלם איזה 350 שקל על כל משחק זה שחיטה... אני לא ממש יודע מה ההבדלים בין הקונסולות חוץ מהנינטנדו ויי שצריך להיות אהבל כדי לא להבין מה מייחד אותו. בעקרון אני רוצה קונסולה למשחקים באיכות טובה ופשוט נוח. ועוד משהו... המחיר של הקונסולות גבוהה יחסית למחיר מחשב כיום ועולה השאלה האם מומלץ להשקיע בקונסולה או במחשב טוב?.. חוו דעתכם .. למטרת משחקים
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
kineckt מתאים לכל XBOX360 לא משנה ממתי? יש לי ELITE מלפני שנה וקצת..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי בפולין חזרתי הדלקתי את הxbox הוא נתקע לי במסך פתיחה ואז הוא לא נדלק יותר ועושה לי את טבעת המוות יש לי xbox 360 elite ה 64 או 65 nn לא זוכר עם הקירור הטוב אבל לא ה גספר מה אני עושה??? ואין לי אחריות נגמרה לי לפני כמה חודשים ואחותי עובדת בbug היא אמרה לי שאפשר לשלוח ל מיקרוסופט אימיל והם יחליפו לי את המכשיר זה באמת ככה אם כן מה האימיל ואם מישהו יכול לרשום לי מכתב או משהו כזה אני ישמח אם זה לא ככה מה לעשות לתקן לבד או לשלם 500 שקל וזהו
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי טס מחר לגרמניה ויש לי 300 יורו פנויים אז חשבתי לעצמי למה לא להביא איזה 360 דנדשה. השאלה היא אם אפשר להשיג במחיר כזה, אם כן אז איזה חבילה, ואם בכלל משתלם להביא משם, אודה על התגובות המהירות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הXBOX שלי עם כבל HDMI אבל אי אפשר לחבר אותו גם לרמקולים של המערכת קולנוע ביתית שלי. רציתי לדעת אם יש איזה דרך שאפשר לחבר אותו. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 360 ואני רוצה לדעת האם הוא תומך ב-dx10? והאם הוא יוכל הריץ את alan wake באותה הרמה הגרפית של מחשב התומך ב-dx10?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסתי לדחוף את שני הכבלים ביחד ל 360 כדי לקבל תמונה ויציאה אופטית (אחרי שפרקתי את הכבל של ה VGA 360), עכשיו שמתי לב ש HDMI בצד הצר יותר, הפין הימני ביותר הוא רק חצי מהארוך של האחרים יכול להיות שזה ככה? לא היה ממש אכפת לי אבל הכבל הוא HDFURY אז קצת חבל עליו בכל זאת רואים תמונה עריכה - הפין אמור להיות בפנים יותר מהאחרים, הוא מנתק את המתח או משהו בסגמון כשמתחילים לשלוף את הכבל
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן חושב לקנות PS3 אבל מחירי המשחקים הרתיעו אותי (אני מאלה שמתייאשים מהר ממשחקים) ראיתי את האתר הזה http://www.game2rent.co.il/ וזה נראה לי כמו פתרון טוב, לא זול אבל מחיר שאני יכול לחיות איתו (וזה נשמע גם נוח) למישהו יש נסיון עם שירות דומה? יש מקומות מתחרים שנותנים אותו דבר/יותר/זולים יותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי והורדתי את הערכת תוספת של COD black ups ואני לא רואה את המפות,למה? זה עלה י 10 דולר הורדתי והתקנתי ואני לא רואה את המפות. לא במשחק הרגיל ולא בזומבים
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז IGN שחררו התרשמויות (Preview) של God Of War 2 ב-12.1. הכתבה התלוותה ברשמים מהחלק הראשון של המשחק, ראיון עם הבמאי (Director) הראשי של המשחק (קורי בארלוג), תמונות, וסרטונים חדשים. הסרטונים מציגים את החרבות של אתונה (אם אתם זוכרים, ב-E3 היו רק את החרבות האדומות), וזה כנראה בגלל שהם השלימו כבר 80%+ מהמשחק (מציין קורי בראיון). עשיתי סבב אתרים, וזה המידע הכי עדכני שיש על המשחק. אוף, רציתי לכתוב עוד המון דברים, אבל הם פשוט ברחו לי מהראש. ה-Preview הריאיון והסרטונים (ראיון ו-4 סרטונים) תמונות דברים חדשים מאז הדמו של E3 (שאני שמתי לב אליהם): * החרבות הזהובות של אתונה * הקוליסאוס הענק (כתב IGN מציין שהקולסיאוס הוא פי 300 מקרייטוס בגודל) * הקנטאור הענק (בתמונות) * תרגילים חדשים ש…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל יש לציין שאני נפגשתי עם PS1 ו PS2 ובכלל לא התלהבתי מזה אתמול הלכתי לבן דוד שלי ושחקתי אצלו ב WII וישר התלהבתי הממשק פשוט טוב וזה ממש כיף שזה דורש גם תנועות הגרפיקה באמת לא משו אבל השאלה היא אם זה ככה בכל משחק או שזה משו חד פעמי אני שחקתי בחבילת ספורט הבסיסית שמקבלים עם זה במשחק הטניס עכשיו כמה שאלות: אני לפי מה שהבנתי הקונסולה עולה בחו"ל 250$ כולל ה ספורט והאביזרים הנלווים ? כמה בערך עולה משחק לזה? בחול כמובן... האם יש לזה גם חיבור לאינטרנט ? איזה חיבורים ויציאות יש לזה? ועוד מידע רלוונטי יעזור...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-