קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.gamespot.com/news/6183068.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 אני חושב שזה בשורה טובה לבעלי 360 אני רק מקווה שבעלי 360 יעריכו ויקנו תמשחקים של החברה כי זאת חברה טובה ומגיע לה להצליח
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שיחקתי קצת בהתחלה של זלדה WW רק ליראות איך המשחק ניראה המשחק העיקרי שלי כרגע זה מאריו RPG 2 אבל עשיתה הפסקה קצרה ליראות את זלדה WW אפילו לא שמרתי רק יסתובבתי קצת והתמונות לא משקפות בזמן אמת הגרפיקה מזכירה מאוד את באגס באני או איך שקוראים לו כמו שאמרו בביקורות שיהיה לי זמן אני יחרוש אליו זה ביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/gamecube/adventure/legendofzeldathewindwaker/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני לא יודע מאיפה בדיוק להתחיל את השאלה, אבל אם תוכלו לעזור לי אני שאמח. יש לי PS3 שמחובר לסמסונג R81 בחיבור HDMI. אני לפני קנית מערכת רמקולים חדשה כדי לתרום כמובן לאיכות הסאונד במשחקים שכרגע מושמעים דרך ה TV. ומכאן מתחילים הבילבול והשאלות. ישנן כמה מערכות רמקולים 5.1 למחשב (כמו לדוגמא ה X-540 או G51 של לוג'יטק) שאמורות להשמיע סראונד מלא (דולבי ?) אך למיטב ידיעתי אין חיבור HDMI לסאב של המערכות (מערכות רמקולים ללא רסיבר כמובן), אלא רק חיבורים אדום לבן אני חושב. 1. אז האם במידה ואני קונה את הרמקולים האלו אני עדיין אקבל את הסראונד המלא (דולבי או לא, אין לי מושג) של הסרטים והמשחקים? ואן כן איך אני מחבר את ה PS3 לסאונד ובמקביל HDMI ל T.V כדי להפיק את המקסימום מאיכות התמונה והס…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםם האם לשים את הPS3 על הסאב יסכן אותו? אולי מיגנוט וכאלה...
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שיחקתי בו עכשיו כשעתיים, פשוט תענוג אלוהי. החל מהטקסטורות המפורטות להחריד, עד לסאונד מעולה. המשחק פשוט חוויה אפית, יצרו אפקט של מה שקרא camera noise שרק תורם לחוויה הסינמטית של המשחק הזה, בחלק מהדברים המשחק הזה יכל להיות סרט CGI ברמה קולנועית. המשחקיות מדהימה, KOTOR פוגש את Star Wars Republic Commando, אין ספור של נשקים, וציור כיאה לכל RPG מול ממשק מעולה וקרבות בזמן אמת עם אלמנטים של FPS נטו, אין פה עניין של "גלגול קוביות" כמו במשחקי RPG רגילים, אלא point and shoot. הSquad Commands מאוד טובים, כיאה לDpad והAI גם של הקבוצה וגם של האוייבים מעולה, לא נתקעים אחד בשנים כמו מפגרים, תוקפים ומאגפים גם ללא שום התערבות של השחקן. הדיבוב - Voice over מעולה, השחקנים שהם הביאו באמת השת…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
או שאני מפספס משהו
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מבלי להתייחס למולטיפלר, המשחק עצמו ממש לא מצדיק את ההייפ והביקורות שלו לפני שמבינים מה כל מקש עושה המשחק נגמר. לדעתי המשחק קצר מדיי גרפיקה טובה, אבל לא העלתה את ה 360 לרמות חדשות Halo הראשון היה חדשני, השני סתם טעות להוציא על ה xbox הישן, וגם מבחינת משחקיות הוא לא בשמיים אני אפילו בקושי זוכר מה היה במשחק לעומת ההלו הראשון שהיה הרבה יותר טוב. עשו מהמשחק בלאגן שלם, והוא לא עד כדיי כך טוב. זה לא איזה משחק שייזכר לנצח, גם לא משהו ששווה לשחק בו עוד כמה שנים. משחק מושקע,זורם יפה,אבל לא עד כדיי כך טוב. אם משווים את זה לעולם הקולנוע אז נגיד שהלו הראשון היה Matrix והלו 3 זה Matrix 3
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=14005 לא צריך לדאוג בקשר ללעשות STREAM מהמחשב
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה היום בבוקר נילחמתי נגד מטרואיד פריים שהוא הבוס האחרון במשחק אחרי שאתמול הוא ניצח אותי פעמיים גם היום הוא היה קרוב מאוד לנצח אותי לשנינו נישארו טיפת חיים אחרונה אבל אני זה שהצליח לירות אליו לפני מאיזה בריכת פיזון שזה הדבר היחיד שיכול ליפגוע בו בשלב האחרון לידי היו 2 מטרואידים רגילים שהיו מאוד קרובים לימצוץ לי תאנרגיה אבל ברגע שהרגתי אותו יסתיים המשחק המצוין הזה טוב אז נתחיל בהסבר קצר מטרואיד פריים 1 יצא לגימקיוב בשנת 2002 הסידרה נוצרה בהתחלה לNES שרובכם בטח מכירים תמשחקים שלה מהמגסון שזה חיכוי NES יותר מאוחר יצא סופר מטרואיד לSNES (סופר נינטנדו אנטרטימנט סיסטם) ויצוא גם משחקי מטרואיד לנידות של נינטנדו בתקופת הנינטנדו 64 לא יצא לו משחק מטרוא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין למה הם לא מפתחים ל PS3, ונותנים בלעדיים רצינים למיקרוסופט (וכל משתמשי ה 360 המרוצים) http://news.teamxbox.com/xbox/15105/Ninja-Gaiden-2-Box-Art/ איך שאני אוהב את המיקרוסופט האלו, הנה מהדורת אספנים לסטיק נראה לי שהסטיק גדול יותר מהמקורי, (אני יודע שקשה להבחין בתמונה)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי , אני מתכנן בעז"ה לקנות PS3, ורק רציתי לדעת איך זה יראה על ה SONY 29" שלי? כשאומרים 1080P זה אומר 1920 על 1080 משהו כזה נכון? אז מה הרזולוציה של הטלוויזיה שלי? מקודם קראתי ב פורום כלשהו שזה ייראה ממש גרוע...האם זה ככה ? ובהזמדנות זו אני אשאל עוד שאלה - ראיתי את החיבורים שמגיעים עם ה PS3, ויש כבל עם שלושה חיבורים - אדום, צהוב ולבן..אני יודע ששניים הם לקול ואחד לוידאו - אז איך אני מחבר את זה למערכת 5.1 (LOGITECH X540) שיש לי? 10x
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני אקנה משחק בגרסה אמריקאית NTSC ל-PS3 זה יעשה בעיות בטלויזיות ישנות ?(יציג בשחור לבן או משהו) כי אני אוליי ארצה לשחק בו גם בחדר שלי ויש שם טלויזיה דיי ישנה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהקדמה- הדמות מאריו הומצאה בידי ירושו יממוטו במשחק דונקי קונג שבו מאריו היה צריך להציל נסיכה מידיו של קוף ענק המשחק היה הצלחה גדולה בארקיד (מכונות משחק גדולות) אבל בהמשך הדמויות יתפצלו מאריו והנסיכה קיבלו סידרה משלהם וכך גם דונקי קונג שאפך לדמות טובה מאריו ניקרא על שם מחסנאי של נינטנדו או בכלל בעל הבינין שהם שכרו פעם(דעות חלוקות) הדמות היא כמובן איטלקי ושרברב במיקצוע (בגלל זה הצינורות במשחקים) הדמות הרע במשחקים שלו זה קופה\בוסר (אותו אויב שמות אחרים לפי האזורים) והוא אמור להציל תנסיכה פיץ\טודסטון (כמו קופה -טלוי באזור) לפחות משחק אחד בסידה יצא לכל קונסולה של נינטנדו ויצאו גם סדרות ספין אוף כמו המשחקי מאריו ספורט מאריו RPG\נייר ועוד ב…
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני כמה חודשים חשבתי לקונת PS3, ואז ירדתי מהעניין....עכשיו אני שוב בקטע, ואני ממש רוצה לקנות PS3... השאלה היא, איך אפשר לשחק משחקים כמו COD4 וכוד, בלי עכבר? והאם זה בכלל מהנה לשחק ככה? אחרת זה לא שווה... תודה !@!@
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניקח לדוגמא את Assasaing Creed, או רוב המשחקים האחרים שמשווקים גם ל 360 ול PS3 האם יש הבדלים משמעותיים בגרפיקה לטובת ה PS3 בגלל הBLUY RAY לעומת HD-DVD או ה DVD-ROM ?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/video/934403/6182850/kane--lynch-dead-men-video-review-1
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כפי שזה נראה - צעד ראשון בכיוון הממש לא נכון, הדמו החדש של UNCHARTED : DRAKES... פועל אך ורק על PS3 אמריקאים ונותן לאירופאים מסך שחור והודעה להכניס את הדיסק לכונן http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=108506 אני מקווה שזו מעידה חד פעמית או בעיה עם הFIRMWARE החדש - 2.0 שעלה היום (ועל הדרך שרתי הPSN STORE לא עולים) ליביו נראה כאילו זו היתה טעות ועכשיו הדמו שבחנות ארה"ב אמור לרוץ על כל הקונסולות - רצתי להוריד
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת האם כדאי לקנות את ה-psp החדש מחו"ל וכמה יעלה לי ? כמו כן האם תיהיה לי בעיה להפעיל אותו בארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני כבר מבולבל, חיפשתי בויקיפידיה ויש שם איזה 60 משחקים רק של FF!!! זה מטורף, מה האחרון לPS2? והאם אני יכול להתחיל לשחק בוא ישר או שאני לא יבין את הסיפור? אגב איזה משחקי RPG טובים יש לPS2?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22701 הולך להיות חודש טוב לPS3 ביפן לערכתי ימכור החודש יותר מי הWII ביפן טוב נינטנדו לא עשתה אף מהלך גדול מאז ההשקה וניצחה גם ככה ברוב החודשים בכל מיקרה נחמד ליראות שסוני מישתפרת -אולי אני מעדיף את נינטנדו אבל גם רוצה שתיהיה תחרות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמיקרוסופט השיקה בזמנו ת360 היא אמרה שכל מישחק יהיה ב720P סוני הבטיחה 1080P בפועל בזמן האחרון יוצאים דיווחים על משחקים שרצים ברזולוציות נמוכות יותר לדוגמה COD4 שרץ ב-600P http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22676 הילו 3 לדומה רץ ב620P אז נכון עדיין המשחקים ניראים מצוין מבחינת גרפיקה אבל לכל האנשים שמתבאסים מלשדרג תמחשב בישביל להריץ הכל ברזולוציה גבוה ועל גבוה הקונסולות לא יהיו פיתרון טוב כי במשחקים כבדים חדשים הרזולוציה וההגדרות יורדות לאפשר למשחק לרוץ בקצב סביר
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי ב box-scene פורומים יש עוד מקורות? ד"א התמונה שפורסמה בהשקת ה 360 כבר אז זה התחיל
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עכשיו גם Mass effect יצא בנוסף ל Assissn creed אבל יש לי טבעת המוות שלחתי את המכשיר לתיקון לפני שבוע וחצי כמעט, אמרו לי שצריך להרכיב לזה מאוורר יותר מהיר שכרגע לא במלאי המאוורר המהיר הזה עוזר ממש כי אני יכול לוותר עליו ולקבל את הקונסולה כבר השבוע? אפשר להרכיב מאורר אחר ?, כי המאורר המהיר הזה הוא מזמין מחול, וצריך לחכות שיגיע, ולא בא לי להמשיך לחכות למשלוחים אם זה לא יגיע בקרוב (כרגע ההערכה היא כמה ימים)
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-