עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. ממש ממש טוב, חשבתי שהוא יהיה סתם משחק אבל ממש להפך, כבר קיבל ביקורת אחת של 9 ממולץ מאוד ד"א יצאו עוד 2 משחקים - hour of victory, שיחקתי בדמו... דיי עלוב flatout - הבנתי שהוא מעולה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tracks,

אני קניתי ps3 לא מזמן ואני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל המחיר שלו הוא 400 שקל (בדקתי באיזה 5 חנויות הכל באותו מחיר) אז השאלה שלי היא העם המשחק הזה שווה את המחיר ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by huber,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36318 Eidos Interactive שמפתחת את המשחק Batman: Arkham Asylum הודיע כי דמות הג'וקר תהיה בלעדית ל PS3, קרי רק בקונסולה הזו תוכלו לשחק בדמות. ונראה שזה יהיה חינם: http://www.joystiq.com/2009/06/01/batman-arkham-asylum-joker-dlc-will-be-free/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by alonezer,

כמה יעלה לי אם ישלחו לי PS3 מארה"ב לארץ? כמה אחוזי מכס וכמה משלוח הפלייסטיישן עולה 399.99

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. אהלן, אז היום הגיע אלי הפלייסטיישן מארה"ב ויש לי כמה שאלות שנוגעות לשימוש סימולטני עם המחשב, המשחקים שהגיעו- GTA 4 באטלפילד ו MGS4 ואיזה ספיידרמן מיותר לגמרי המסך מחשב שלי הוא 28 אינטש ואותו אני רוצה לחבר לקונסולה. שאלות: 1.לא מצאתי שנאי או משהו דומה אלא רק כבל חשמל שניתן לחבר אליו מתאם כמו בתמונה כאן- אפשר לחבר ללא חשש לחשמל? 2.את יציאת האודיו אפשר לחבר לכרטיס קול (כרטיס מקצועי של E-MU ) ולקבל סאונד? 3.חיבור רשת אפשר לקבל עם חיבור כבל רשת פשוט בין הקונסולה לראוטר? 4.האם ניתן לעבוד במקביל עם המחשב והקונסולה כלומר המסך ידע לעשות סוויטש בין המחשב לקונסולה? בתודה מראש.

• 105 תגובות
    • 11.2k צפיות
  6. Started by EyEOnE,

יצא איזשהו משחק בסגנון? אמור לצאת משהו בזמן הקרוב?

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by פיני1805,

הייי, איך נותנים גז או ברקס עם KINNECT? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Tomerm,

אני טס הרבה לארה"ב ומתלבט בשאלה האם כדאי לקנות PS3 בארה"ב או עדיף כבר בארץ ? אני לא דואג לקנית המשחקים כיוון שאני הרבה בארה"ב. בארץ המכשיר בגרסת 60G עולה 4,300 +- ואילו באהר"ב בגרסת ה 80G הוא עולה 600$ ( + מוטורסטורם, לא כולל מיסים ומע"מ כמובן). השאלה שלי היא בעיקר לגבי החיבור לאינטרנט והאחריות, ומעט לגבי המחיר, האם יהיו לי בעיות עם אחד מאלה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. עדכון - ה-XBOX 360 Arcade תגיע היום (23/10) לחנויות בארה"ב ועליה תג מחיר תחרותי של 280 דולר. חבילת ה-Arcade מכילה את הדברים הבאים: * שלט אלחוטי אחד. * חיבור HDMI, כבל HDMI איננו מצורף (הכבלים שמצורפים לחבילה הם מסוג Composite ומיועדים לחיבור ברזולוציה רגילה). * כרטיס זיכרון של 256 מגה. * 5 משחקי ארקייד מלאים - Pac-Man Championship Edition, Uno, Luxor 2, Boom Boom Rocket ו-Feeding Frenzy. http://www.joystiq.com/2007/10/23/xbox-360-arcade-finally-official-released-today-for-279

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by shlomibandit,

משהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין הגרסאות של הפרימיום לבין הרגיל?? מה עדיף מבחינת מפרט ביצועים סוני או מיקרוסופט? האם יצא צ'יפ בקרוב לסוני? שהוא יגיע לארץ כמה יעלה? והאם הצ'יפ של אקס בוקס הוא טוב ? ואפשר לשחק ברשת? בכללי איזה קונסוליה עדיפה..?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Rondh,

היי, סרטון נוסף שהעלתי לערוץ שלי. https://youtu.be/ridLpQv_vD0 אשמח לעוקבים חדשים

12. היה לי טלפון לחצתי Start כדי לעצור אותו אבל זה העביר אותו אם מישהו זוכר, יש את הקטע שמוצאים את ה artifact אצל הפיראטים והבחורה גונבת אותו, אז מחפשים אותה, שמוצאים אותה יש סרטון שאותו העברתי ואז פתאום הוא צריך ללכת לכוכב אחר. הייתי עושה load אבל יש לי אחת מאוד מוקדם אפילו לא באותו הכוכב,

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by ita123,

שלום לכולם יש לי PSP מהדגמים הישנים 1000 ורציתי לדעת עד איזה נפח הוא תומך ואיזה סוגים מתאימים לו, האם הUltra II MS Pro Duo יעבוד איתו?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  14. היי, רכשתי MSI SPATIUM M480 2TB HS עבור הPS5. לצערי גיליתי רק בדיעבד שההיטסינק גבוה מדי והכונן למעשה לא מתאים רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכונן מבלי המכסה הקטן של הSSD שחוצץ בין הכונן לבין הפלסטיק הלבן של הקונסולה במידה ואי אפשר או לא מומלץ, האם אפשר להחליף את ההיטסינק באחד שיתאים? ראיתי בדיקות בTH שהפעילו את הקונסולה (עם SSD אחרים) עם HS ללא המכסה הקטן והטמפ היו אפילו יותר טובות (למעשה, זה התרחיש הכי קריר שהיה) https://www.tomshardware.com/features/ps5-ssd-upgrade-temperature-testing/3 אשמח לתגובות מניסיון

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. הייתי בשוק, כל כך השקיעו במנוע של המשחק ובמערכת הקרבות למשחק הקצר ביותר איי פעם. 6 שעות כולל מה שנפסלתי והסתובבתי בעיר ואספתי שטויות, זה אומר שהייתי יכול לסיים אותו ב 3.5 שעות בלי בעיה. כנראה שההמשך יהיה ב DLC

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

אני שוקל לקנות קונסולה בחצי שנה הקרובה ואני דיי מתלב בין PS3 לxbox 360. כרגע החלטטתי ללכת על XBOX. אבל אני רואה שלPS3 יש בהרבה יותר פוטנציאל! אפשר להריץ על PS3 לינוקס לכבר עכבר ומקלדת ולגלוש באינטרנט, ולדבר עם אנשים עם MSN,MIRC וכו'. אני רק לא מבין מה קורה עם הקונסוה הזאת (PS3), למה אין משחקים שווים? למה היא כלכך מוזנחת? משחקים שיש לשניי הקונסולות בX עובדות יותר טוב. הבנתי שגם יותר קשה לפתח משחקים לPS3 ורציתי לדעת למה זה? זה דיי חבל שאאפשר להריץ על X לינוקס. צריך גם לציין שרוב הסיכויים שאני יחבר את הקונסולה לCRT 21, האיכות תהיה על הפנים? כמו כן, רוב הסיכויים שאני לא יפרוץ את הקונסולה, אלה יקנה פעם ב...משחק, יזמין מחול play asia.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yacov Lu,

היי לכולם יש לכם מושג מתי ה gta v אמור לצאת ? כי אין תאריכים מדויקים

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Mczestaw,

אחותי קנתה לי ווי בארה"ב והוא הגיע אתמול לארץ , חיברתי אותו והכל, עוד לא הפעלתי אותו כי אני רוצה לוודא משהו, אני רוצה להתקין לו את הצ'יפ החדש, אם אני אדליק אותו לא יקרה כלום נכון? אני עדיין אוכל להתקין את הצ'יפ יותר מאוחר..? גם אין לי עדיין router אלחוטי וכו'...

19. Started by liranddd,

אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Edge,

האם זה אפשרי לשחק משחקי fps בסוני4 עם מקלדת ועכבר? אם כן אז כיצד?

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. אהלן עוד מישהו נתקל בבעיה עם באטלפיד 4 הפעלתי את האקס בוקס באתי להכנס למשחק המשחק מודיע לי שהוא דורש עידכון כביכול הוא מכין את עצמו לעדכון ואז שום כלום המסך נתקע שום כפתור בשלט לא מגיב כולל החזרה למסך הבית גם לא פקודות קוליות פשוט כלום עד שאני מכבה את הקונסולה ומדליק מחדש וזה חוזר למסך הבית מישהו נתקל בבעיה הזו? זו גרסה דיגיטאלית הורדתי ממזמן איך שיצא ועד היום לא הייתה לי תקלה אחת איתה עזרה בבקשה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by chap123,

שלום ! יש לי את גירסת ה Slim 120Gb והבעייה היא שכאשר אני מעוניין ליצור משתמש חדש הוא מבקש ממני ללכת ללשונית Setting ושמה לעדכן (האפשרות הראשונה) . יצא עידכון 3.30 משהו כזה והוא מתחיל להוריד\ שלא להוריד ורושם פתאום An error occured .... A connection to the Server Cannot be estabblishet .... עכשיו חשבתי שזה בעייה באינטרנט האלחוטי אבל זה לא הגיוני כי יש לו קליטה 65% שזה טוב ואין סיבה שהוא יעשה בעיות בהתקשרות בין הנתב לפלייסטיישן - אבל בכל זאת ניסיתי לעדכן איזה 10 פעמים וכל פעם מתישהו בתהליך הורדת העידכון הוא רושם לי את התקלה הזו עזרה =\... איך הקליטה האלחוטית של הסוני 3?... האם היא מאפשר לשחק ברשת בנוחיות ללא תקלות רציניות?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  23. חסר צליל של דיאלוגים בין דמויות במורטל קומבט ובטמן, חשוב לציין שכל הצלילים האחרים עובדים כרגיל. אשמח לעזרה, בתודה מראש!

24. בקשר לקניית PS3. עומדת בפניי האפשרות לקנות PS3 אירופאי, 40 ג'יגה, יד שניה - ב 2700 ש"ח במזומן (תשלום אחד). בחבילה אני אקבל את ר'אצט, אנצ'רטד, סוניק, שני שלטים, קאבל HDMI וקאבל SCART RGC. המכשיר הוא יד שניה (או יותר נכון יד שלישית, אבל הוא היה אצל היד שניה בערך שבועיים...), ועם אחריות לעוד 11 חודשים (לדעתי לא של ישפאר, אבל אני מברר את זה). כתב האחריות המקורי נמצא אצל היד הראשונה (שהיה צריך אותו כדי להזדכות על ה PS3 על המיסים או משהו כזה) ואני מקבל עותק של כתב האחריות עם התחייבות של המוכר (אדם פרטי, לא חנות) לטפל במקרה אם יש בעיה (לקחת את ה PS3 לחנות ולממש את האחריות). הבחור נשמע סבבה דווקא, רציני והכל. הדילמה העיקרית היא באמת אם ללכת על מכשיר אירופאי. זה בעצם חוסם לי את כל…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב שלי התיישן ולמען האמת נמאס לי לשדרג, וגם בא לי לשים איזה קונסולה בסלון כדי לשחק עם כמה חברים במקביל. אז ככה, מעבר למשחק עם החברים במקביל, מאד חשוב לי העניין של המולטי פלייר, שמעתי הרבה תלונות של אנשים על ה psn בקטע של לאגים וניתוקים... רציתי לדעת עד כמה זה נכון ושונה מהlive של האקס בוקס...התוכן שיש שם לא הכי מעניין אותי , יותר בקטע של שרתים זמינים ... עוד שאלה היא בקשר לכמות השחקנים, ל ps3 יש הרבה שרתי משחק ריקים בניגוד ל 360xbox? תודה רבה על העזרה

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.