קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני חושב לקנות xbox 360 טיילתי קצת ברשת וראיתי שיש איזה חמש גרסאות שונות וזה עשה לי ממש סמוטחה בראש מרוב בלבול! אז איזה גירסא כדאי לי לקנות איזה חניות ממולצות יש אשמח לחוות דעת ואיך הולך הקטע של live אני ממש חדש בקטע! וכומבן השאלה הסופית בטוח שלא עדיף PS 3 תודה אחרי שיטוט באתר קראתי על בעיה ring of died אפשר קצת פירוט ואם זו תקלה נפוצה?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות XBOX360 ואני רוצה שיהיה בו את כל דברים הנחוצים כמו שלטים, ציפ' אחריות וכו... מאיפה אפשר להשיג בהכי זול ובמקום אמין?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הנה המדריך בשביל לראות סרטים ב-PSP: http://www.gamespot.com/features/6120996/index.html?type=tech השאלה שלי איך אני יכול לשים כתוביות על הסרטים של ה-PSP שהסיומת שלהם זה 3GP כידוע??? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי PS3 ואני לא מצליח לשחק ברשת. אני כן מצליח ליגלוש בחנות של הPS3 בלי שום בעייה. כמו כן, אני גם יכול להוריד דמואים ללא בעיות... רציתי ליבדוק מול הספקית שלי, אם הם חוסמים לי פורטים מסויימים והם ביקשו ממני להביא להם כתובת IP. איך אני יכול לדעת מה הכתובת IP במשחק בPS3?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לדעת ב-Wii מהי גרסת המערכת או הקושחה הנוכחית שלי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי! שמעו משהו - פתאום חשבתי- במקום להסתבך עם EBAY מכס בלה בלה בלה... ראיתי שבארת אפשר להשיג את XBOX 360 ב 2200 ש"ח מחנות עם אחריות לשנה http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=200 זה נראה לכם שווה? ממילא משחקים אני קונה ב EBAY ב 200שקל (אני לא קונה את ההכי חדשים, אני מחכה קצת זמן.) , ואני קונה משחק רק פעם בכמה חודשים... רק תגידו מה בעניין ההתחממות....ואיך אני יודע אם אני מקבל 65NM או 90NM ?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Xbox360, בין השאר אני מעוניין להשתמש ולקנות משחקים ב-xbox live (לדוגמא Rez HD, Ikaruga וכו'). יש לי: כרטיס אשראי בינלאומי עם billing address בישראל (תכלס זה ויזה של בנק ישראלי). הוא עובד מצויין בחו"ל. אין לי: כרטיס אשראי אמריקאי/אירופאי. גם אין לי כוונה להכניס פרטים שקריים לגבי כרטיס האשראי (כמו billing address לא נכון). האם עדיין אני יכול להתחבר ל-live ויותר חשוב - לקנות משחקים? האם יש פה מישהו שעושה את זה? הבנתי שב-playstation network אי אפשר.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני חייב לומר שגרסאת ה XBOX נראית יותר טוב... http://www.gametrailers.com/player/28005.html
-
- 54 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מת לשלט+נונצ'ק נוסף ל-Wii החדש שלי, אבל המחירים בארץ מרגיזים. הכל עולה כפול מהמחיר הרשמי. יש דרך אחרת לקנות? אף פעם לא הזמנתי משהו מחו"ל, אני לא מכיר את "הנוהל". האם זה יוצא שווה בהתחשב במכס/מע"מ/דמי משלוח? כמו כן, מישהו יודע איך המחירים בתאילנד? יש לי קרוב משפחה שעומד לטוס לשם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי (ברשת) בכל החנויות שמוכרות אביזרים לwii, ולא ראיתי אף חנות שמחזיקה את זה, יש למישהו מושג? אני מדבר על זה:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ילדים וילדות, תמיד שחקו ב-Wii עם הרצועה על היד! אתמול שיחקתי עם אחותי באולינג. אחותי נסחפה קצת... אתם יכולים לנחש את ההמשך... השלט טס לכיוון הטלוויזיה כאילו היה כדור באולינג בעצמו! למזלם של כל הנוכחים, השלט פגע בשידה שעליה יושבת הטלוויזיה ולא במסך עצמו. לשידת העץ שקע דקורטיבי, לשלט ולטלוויזיה שלום. זה היה ממש קרוב לכותרת "מקרה ראשון של שבירת טלוויזיה בישראל בגלל Wii". ואני חשבתי שכל הקשקושים על אנשים ששברו טלוויזיה הם סתם... קשקושים. גם לכם היו פשלות כאלה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה זלדה נראה לי יותר בהיר מאחרים גם. כוונתי קצת את התצוגה וראיתי שיפור גדול אבל עדיין זה לא זה אני מחפש אולי דיסק עם Patterns ודברים כאלו שאני אכיוון לפיהם את הטלווזיה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי בארה"ב כרגע, עוד שבועיים הוא חוזר. הוא חולה על Nintendo (עוד מימי Super NES דרך N64 וכו') ולכן הוא רוצה לקנות שם Wii אמריקאי. המחיר הרשמי שמופיע בכל האתרים הגדולים בארה"ב הוא 250$, הבעיה שחיפשתי בהרבה אתרים של חברות אלקטרוניקה/מחשבים/צעצועים גדולות וכמעט בכולן אזל המלאי במחיר הזה. חברות כמו bestbuy, toys r us, circuit city וכו' - יש באנדלים של 400-600$ שכוללים משחקים, אבל זה לא מה שאנחנו מחפשים. אני מחפש באנדל מינימלי סטנדרטי במחיר 250$ (רשמי) אבל לא מוצא אתר/חברה שיש בה מלאי כזה. מישהו מכיר חנות (אתר) שיש לה מלאי זמין כרגע? (עדיפות לרשת גדולה - אחי נמצא בבוסטון כך שהסיכוי גבוה שהוא ימצא חנות של הרשת שם) עוד משהו חשוב - אני מחפש חנות פיזית ולא אתר/ebay שעובד עם מכירה …
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עוד לא שיחקתי בו אם בכלל ליקרוא לזה לשחק אבל הוא ניראה מקורי מאוד ומרגיע לא יודע אם כיף או לא והביקורות מאוד חלוקות אבל אני ינסה אותו מתי שהוא רק ליראות איך משחק צלילה מרגיש קחו ביקורת אם סרטון שיש ברשת - http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=822381
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6183452.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 שימו לב 350 אלף מהם היו WII אבל 653 אלף היו נינטנדו DS וזה רק בארצות הברית רק לשם השווה בכל החודש הקודם הWII והDS מכרו בארצות הברית בסביבות ה500 אלף+- כל אחד כניראה לא סתם קוראים לקריסמס חג הקניות
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
סוף סוף הוא הגיע רוק בנד לפוסי3 אצלי בבית משחק ענק חובה לכל מי שאוהב את GUITAR HERO ועכשיו לשאלה: למישהו יש מושג אם פתרו את הבעיה שאי אפשר להשתמש בגיטרה של GH3 בRB?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחקים טובים לשחק עם בחורות, מצחיקים כאלו שאפשר לעשות התערבויות (נגיד.... מי שמפסיד שותה צ'ייסר) קצרים כאלו כיפיים שנוכל להנות תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה,ב10 לדצמבר יכנס לי משכורת ויהיה לי בערך 3400 שקל. בזמן האחרון בעקבות היציאה של CRYSIS לא ידעתי אם לקנות כרטיס מסך ב 2000 שקל (8800GTS החדש) ולהעיף את הCF שיש לי וקנות את המשחק המקורי ולהנות,או לקנות XBOX 360 ולהנות מהרבה משחקים שאין במחשב ובכלל קונסולה זה כיף לשחק עם החבר'ה זה אחרת ממחשב,לא צריך לחשוב על שדרוגים כל הזמן. עכשיו אני שואל את כל השאלות האלה כי אני רוצה לדעת אם זה יהיה לי כדאי לקנות את ה360. אז ככה,יש לי מסך LCD 19,אני יוכל לחבר את הXBOX 360 אליו בעזרת חיבור DVI כמו שיש לי עכשיו או באיזה כבל מיוחד שצריך לקנות? ואם כן,המסך הוא לא מסך רחב,אני יוכל לבחור רזולוציות של מסך רגיל או שאני יראה מתוח/שניי פסים שחורים למטה ולמעלה? אין לי גם טלוויזיה LCD,זה יהיה בע…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ידוע ש NTSC הוא נחות מ PAL, אני משחק את RE:UC משחק מעולה אבל האיכות תמונה ממש גרועה, אין את זה במשחקים אחרים. אני יודע שהמשחק יצא עכשיו ב PAL אם אני אקנה אותו אז התמונה תראה יותר טוב, או שאני אשחק בגירסת NTSC כבר. יש לי Wii שנקנה בארץ.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש למישהו מושג על איזה אתר אירופאי (לא אנגלי, באנגליה ה PS3 יקר יותר ) שמוכר PS3 ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני חושב לקנות Wii, מאז שהוא יצא התלהבתי מהשליטה החדשנית שלו. בעיקרון אני לא יודע כלום על המכשיר מעבר לכמה סרטונים שראיתי אז אשמח לקבל כל פיסת מידע. איפה לקנות ומה כדאי? גרסאות שונות של המכשיר? האם צריך לקנות כבלים כלשהם? האם כדאי לקנות שלט נוסף? מה לגבי נונצ'קו נוסף? האם יש למכשיר חסרונות כלשהם? משהו שכדאי לדעת לפני קניה? כל מידע שהוא יעזור לי. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל בעלי הPS3 שיכולים ורוצים לעזור לי!! אהמ אהמ טוב אז ככה לאחרונה הורדתי את עדכון הגרסא האחרון {2.0} וואלה יופי טופי ואז ראיתי את ה information board פתחתי אותו וראיתי שכל ההודעות כתובות בצ'יינזית/סינית/יפנית/קוריאנית משהו כזה. האם מישהו יודע אם ניתן לשנות שם את השפה לאנגלית ??? אם כן, הכיצד??? תודה רבה!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין מחו"ל משחק + כבל - מה שעלול לגרום לחבילה להיות גדולה מספיק כדי שיבדקו במכס. האם לוקחים מכס בכל מקרה של משחקים או שרק ממחיר מסוים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
כנראה שאין סיכוי למצא אותה ב 1500 שקל המחירים שלה הם בסביבות ה 3200 לפחות, ראיתי שזה מגיע גם ל 3800 שקל אם המחיר שלה היה פחות מ 2000 היה שווה לי לקנות אותה ולהעביר את הדיסק קשיח ואז יש לי פרימיום.
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ לי על צ'יפ לPS2, שיהיה כמה שיותר זול ויעשה את העבודה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-