עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. לדוגמא SAMSUNG 226BW או DELL 2007FP או משו בסגנון קיצר איזה יציאות יש לWII? ואיזה יציאות מביניהם יכולות להתאים למסך מחשב רגיל?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by itai_1813,

דוד שלי קנה Xbox 360 וכנראה הוא מוריש לי את ה-PS2 שלו אך יש ל-PS2 בעיה קטנה בעינית שקשה לה לזהות דיסקים. כשמכניסים משחק צריך לחכות הרבה זמן, נכנסים לתפריט של ה-PS2 ומחכים שיבוא הסמל של הדיסק (לא תמיד הוא בא חח) ואז לוחצים עליו וזה נכנס למשחק (ש-ע-ו-ת). רציתי לדעת כמה עולה לתקן/להחליף עינית (בערך).

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. שלום לכולם. -כפי שציינתי אני מעוניין לקנות PS2 (עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא ). בחיפושים קצרים שערכתי הבנתי שהדגם הנמכר והפופולרי מזה הרבה זמן הוא 770005CB כאשר ה- CB מסמלים תמיכה לתקן האירופאי (הישראלי גם). למרות זאת נתקלתי בדגם נוסף 79000CB שממה שמתואר הוא דגם חדש יותר לכבוד שנת 2008 ועדיף. איזה דגם אני אמור לחפש ולקנות? מה ההבדל בכלל בין שני הדגמים הנ"ל? -באחד מהחיפושים שלי נתקלתי בבנאדם שאומר שחיבר דיסק קשיח לקונסולה שלו, כך שהוא מריץ משחקים דרכה ושומר על חייה של העינית. האם קיים דבר שכזה? - שמתי לב שגם הרבה מקומות מוכרים עיסקה כוללת שבה הם מציעים כרטיס זיכרון של 64MB במקום מה שהיה עד היום של 8MB. האם יש צורך בכזה גודל? ה-8 באמת מתמלא כל כך מהר שיש צורך בכרטיס ג…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. כן כן , חבר שלי גר שם הייתי צריך להתקשר לארה"ב לבטל את ה LIVE שלי, עקרונית לא צריך את הכתובות רק מספר כרטיס אשראי. לפחות אמרו לי חג שמח.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23906 תאמת ניראה לי מאכזב המשחקיות אומנם 2D שזה מצוין אבל הגרפיקה בלי אופי בניגוד לישנים שיש לדמויות הרבה אופי חבל שלא עשו בסגנון ישן

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. Started by smulikon,

אני מתכוון לבקש מחבר שיקנה לי ביום רביעי כשהו טס PSP מתאילנד. אין לי PSP ואף פעם גם לא שיחקתי באחד.. פשוט זה נראה לי מגניב ושווה רכישה. אפשר בבקשה לדעת למה ממש חשוב לשים לב בזמן שקונים? יש דגמים מסויימים? אביזרים חשובים? המלצות? אזהרות???. תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23808 אם זה נכון זה באמת מגוחך ויראיה ברגל מצד MS פה לא מדובר על פריצה להריץ צרובים או לאפשר רמאויות ודברים אחרים כולה מדובר על מאוורר וזהו

8. Started by silas91,

מישהו יודע על מקום בארץ עדיף באזור חיפה שאפשר להשכיר בו משחקים ל360 כי בא לי על אססאסינס קריד אבל אמרו לי שלא שווה לקנות...

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  9. אוקי,קניתי PSP SLIM & LITE לפני כמה ימיפ פשוט היה לחץ של מבחנים .. בקיצור המכשיר הוא דק בהרבה מהקודם(היה לי אותו והיה לו בריק ..נקנה בחו"ל והאחריות לא התממשה) את החבילה שקניתי בחיים לא תשיגו במחיר הזה,1600 שקל יצא לי חבילה כזאתזאת חבילה מיוחדת הבעלים של החנות חבר שלנו..) PSP SLIM &LITE+פריצה,זיכרון 4 GB של SanDisk קייס של לוגי'טק(של הגיימרים עולה 200-250 שקל),מגן מסך כל השטויות האלה.. כבל לחיבור לטלויזיה,כבל USB שכולל טוען כזה ..(שבמקור חבילה כזאת עולה בין 2300-2500 תלוי בחנות,אני קניתי ב-GAMESTATION) עכשיו לסיקור: המכשיר דק מאוד וטוען את המשחקים באמת יותר מהר מקודם,בהרבה יותר,לדוגמא:במצב עומס שאני מתכוון בישן הייתי משחק יותר משעתיים כל קרב במשחק WWE 2006 וז…

10. אחרי 7 שעות משחק רצופות ב Mass effect (סיימתי אותו, מאוד קצר), שמתי לב שהחדר שלי חם כנראה מכל האוויר החם שיוצא מהקונסולה, והיה דווקא מאוד קר בירושלים

• 44 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by 114508534,

אני צריך שתמליצו לי על משחקים מצויינים לסוני 2 כאלו שממש כייף לשחק ושאפשר להעביר בהם שעות על גבי שעות תודה ועוד שאלה , איך אני יוצא מהמשחק, ז"א איך לכבות נכון את הסוני/משחק . תודה שוב

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  12. יש את ה jedi knight ופה את ה spectre אתה משחק אביר ג'דיי כזה, בכל צורה אפשרית זה דומה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by silas91,

אני רוצה להתחיל לשחק באקס בוקס לייב אם ישראלים (נמאס מאמריקאים טיפשים שחושבים שאנחנו אנשי חול מוסלמים) אז זה הגאמר טאג שלי תנו את שלכם אם בא לכם siles91

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by Gex,

אז כבר לפי הכותרת זה מובן מה אני רוצה. על איזו חבילה אתם הכי ממליצים שאפשר להשיג מחו"ל?, אני רוצה עם 2 שלטים אלחוטיים. מאיזה אתר אני יכול להזמין שאתם סומכים עליו מארץ אחרת וכמה יעלה לי כל הסיפור כולל משלוחים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 14:08:09 מצטער על הדאבל, שפוט אני קונה את זה לחבר ליום הולדת ואני צריך תגובה מכם, זה מאוד חשוב.סליחה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by raviv T,

כותרת ???

16. Started by loadstone007,

קניתי כבל HDMI/DVI, וזה מחובר למסך LCD שלי ועובד יפה. הבעיה היא שהאודיו לא עובד, ואני צריך למצוא את הדרך הכי טובה לחבר את הקונסולה לרמקולים של המחשב. אולי יש כזה דבר כבל אופטי עם מתאם שיכול להכנס לחיבור של הרמקולים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. דוד שלי רוצה קונסולת משחקים, אז המלצתי שיקנה XBOX 360. אחרי חמש דקות הוא כבר בדק מחירים וקונה את הקונסולה עוד מעט, לבנתיים רציתי לבדוק יש גרסאות מיוחדות של הקונסולה? אני יודע שיש את גרסת הבסיס ואת גרסת הפרימיום (שאותה הוא קונה). אבל באותה החנות יש הפנייה לדגמים נוספים של שנת 2008, כדי לחכות להם? הנה החנות, והדגמים נמצאים בתמונות: XBOX 360 PRE

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב אז ככה לפעמים אני משחק קצת במשחקים שקראתי עליהם בעבר אבל שאין לי כרגע זמן לשחק בהם אז אני בנתיים בודק אותם קצת ורק בשלב מאוחר יותר משחק בהם בכל מיקרה Resident Evil 0 זה אחד מהמשחקים האלו בעיקרון למי שמכיר את משחקי Resident Evil הישנים אז יש הרבה דימיון השינוים העיקרים מ20 דקות משחק זה יותר סרטונים גרפיקה יפה בהרבה ומשחקיות אם 2 דמויות אבל לא כמו בישנים הקודמים שלכל דמות סיפור אחר במשחק הזה אפשר להחליף דמויות תוך כדי ולפתור פאזלים ברמת העקרון המשחק לפחות לפי ההתחלה לא איכותי כמו RE4 אבל כן יש לו אווירה יותר מגניבה ויותר קולנועית השליטה מיושנת וזה מה שמציק אבל ניראה משחק חביב תגרפיקה צריך ליראות בזמן אמת היא חלקה ומפורטת ומכניסה טוב לאווירה …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23741 אם זה נכון מעניין איזה הזכרון בWII קטן ככה שבטח אלו יהיו קונסולות שמבוססות קלטות או משחקי ארקיד

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by kisin,

גבירותי ורבותי, האם דיוק נוקם סוף סוף חוזר?! http://www.gamersyde.com/stream_5724_en.html זהו טיזר ראשון למשחק שהוכרז לפני כ10(!!) שנים. האם אכן המשחק היה באמת בפיתוח כל הזמן? האם אפשר להתחיל להכין את הקונסולות והמחשבים למשחק שכל עולם הגיימרים מחכה כבר עשור? מקווה שנקבל עוד מידע בקרוב...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. http://kanelynchsucks.com/index.php

22. אמרו לי שאם צורבים משחק PS2 על מהירות 16 זה יכול להרוס את העיניית זה נכון?

23. בלינק הזה יש הסבר ותמונה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23736 למי שלא מבין הלוח אם החדש לוקח פחות חשמל ועושה פחות רעש ובנוסף יש סיכוי פחות גדול לבעיה חומרתית

• 3 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים