עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by vanssa carlton,

שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית קניתי כרטיס של 2100 נקודות של גירסאת pal ושפתחתי את המשתמש שלי הגדרתי את המשתמש שלי לארצות הברית וזה לא נותן לי להשתמש בנקודות ואני לא יודע איך להחליךף את המשתמש מי ארצות הברית ל אירופה הם משהו יכול לעזור זה היה טוב וניסתי גם דרך האתר של xbox וזה נועל את האץ

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. קניתי טלויזיה חדשה Sony KDL46HX800 וזה עושה לי את הבעיה של ההבהוב , בטלויזיה הקודמת זה עובד סבבה, ניסיתי להחליף כבל HDMI וגם מיקום חיבור ברסיבר וזה לא עובד , זה רק מראה לי תמונה של הסוני הראשית נדלק ונכבה זה לא עומד יציב מה עושים?*את הסוני חיברתי לרסיבר עם HDMI (מה שעשיתי בטלויזיה הישנה וזה עבד , ומהרסיבר לטלויזיה. קיצר כמו שצריך.*הרסיבר שלי הוא rx-v367

3. ^ אז כמו שאמרתי: PS3, ללא פריצות, הכל מקורי. הכוונה היא, כמובן לשחק פרו 2012. השאלה היא: האם אפשר וכיצד מתחברים מ-PS3 לרשת, דרך ראוטר (שהשכן נותן לי לגשלוש דרכו)? דהיינו, יש גלישה בבית, אלחוטית. השאלה היא מה ואיך עושים כדי שדברים יעבדו? תודה ומקווה שהבנתם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alon88,

אהלן שלום לפני שבוע שהדלקתי את הסוני שלי הופיע האור הצהוב המהבהב שאף אחד לא רוצה לראות על הקונסולה שלו החלטתי לתקן את המכשיר בעצמי בגלל עלויות התיקון הגבוהות או לקנות חדש יש פה מישהו שהיה לו YLOD והוא תיקן אותו בעצמו? הכוונה פתח את המכשיר וחימם את הלוח עם אקדח חום אם ושם משחה טרמית חדשה.. השאלה שלי אם יש פה מישהו עם אקדח חום שתיקן את התקלה הזו? כי אני פירקתי את הסוני שלי ועכשיו אני רק צריך אקדח חום זה המצב כרגע http://i46.tinypic.com/157lkpg.jpg אני לא מתכוון לתקן את הסוני בחנות במחיר הרגיל אני רוצה לבצע את התהליך בעצמי סך הכל צריך להתקדם מכאן הבעיה היא שאין לי את הכלים לעשות את זה.. מישהו כאן עשה את זה? יש לו את הכלים? …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by AlterEgo,

שלום לכולם, קוראים לי בן, אני בן 23 מת"א - משחק די הרבה בXbox Live, ומחפש גיימרים ישראלים (רצוי בקרבת גילי) לשחק איתם במולטי פלייר (בכל משחק שבא ליד). די קשה למצוא גיימרים שלא נטשו את התחביב אחרי תיכון, בייחוד כאלה עם Xbox Live, ואני סקרן לדעת אם יש כאן כאלה - ואם כן, אולי כדאי לפתוח שרשור של Nicknames בXbox Live, כדי שגיימרים ישראלים יוכלו לשחק אחד עם השני. אני יודע שעבורי זה יכול להיות כיף לדבר קצת בעברית בHead Set . השם שלי: Mr Irenicus מוזמנים להוסיף אותי בן

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by Eden 6600,

יש המלצה מסוימת לגבי הגודל של המסך עבור שימוש בקונסולת משחקים? כמובן בהנחה שכל גודל יהיה FHD תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ymhaim1,

שלום לכולם, לילדיי יש SP2 (ישן, בן 5 שנים). אנחנו חושבים להישתדרג ולקנות מכשיר משחקים חדש, ומתלבטים האם כדאי לקנות SP3 או לקנות XBOX. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים המהותיים בן השניים, והאם יש עדיפות למכשיר מסויים (שנותן למשל אופציות רבות יותר, או שהוא נוטה פחות לתקלות וכד'). תודה רבה לעונים ולמומחים.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  8. Started by nirsk1,

הי , אני רוצה לקנות את אחד מין הקונסולו הבעיה שלא יודע מי, אני יותר מתמקד במשחקי מולטיפלייר באינטרנט , רציתי לדעת של איזה קונסולה הרשת יותר טובה , לאיזה יש קהילה גדולה יותר בארץ ובחול, והאם זה נכון שיש לאינטרנט של SONY בעיות.נ.ב אני מודע שהאינטרנט של הXBOX עולה כסף ואין לי בעיה עם זה אז עם אפשר שלא להתחשב בעובדה זאת.תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  9. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בדיון בפורום אחר שאני אשמח להציג אותו גם לאנשים כאן. הלקוח שהחליט לשתף את חברי הפורום במה שקרה לו עם רשת החניות Enjostick. בהמשך אחד מחברי הפורום שלח אי מיילים למנהלי הרשת, מנהל ועד עובד החליטו לשוחח עם חברי הפורום ותוכלו לראות את התוצאות : http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1066696&Highlight=&page=0 תודה ויום טוב פורסם במספר פורומים*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by psybrain,

האם אפשר לחבר קונסולת האקסבוקס על מסך האייפד 3 ? מעניין אותי לדעת כי יש מפצל hdmi לאייפד אולי יש אפשרות לחבר אותו דרך אפליקציה מסויימת ?

11. Started by rozin,

היי חבר'ה, אני יודע שזה אולי לא בדיוק המקום הנכון לשאול בו, אבל שאלתי בפורום משחקים כללי ואף אחד לא ענה אז חשבתי שאולי כאן מישהו יעזור.. אז ככה: אני קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג (בהמלצת התותחים בפורומים פה) ויש לי כמה התלבטויות שהייתי רוצה לשאול: 1. אני רוצה לקנות גיים פאד כלשהו שישמש לי למשחקים כמו ASSASSINS CREED 3 , battlefield , black ops ועוד, השאלה היא האם לדעתכם זה אפשרי לשחק את רוב המשחקים עם גיים פאד או שרוב המשחקים של ימינו לא בנויים לעבודה עם ג'ויסטיק? הכוונה מבחינת האם זה בכלל יקלוט אותו או שיגיד לי שאני יכול לשחק רק עם מקלדת ועכבר. 2. האם יש ג'ויסטיק טוב שאתם הייתם ממליצים עליו? אני יודע שהג'ויסטיק של ה XBOX מעולה אבל לעומת זאת יש ג'ויסטיקים של חברות כמו לוג'…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shiranosh,

שלום לכולם , השלט המקורי של סוני ( יותר נכון שניהם ) הפסיקו לעבוד פתאום , הם עובדים רק כאשר הם מוחברים לטעינה. חשוב לציין כי לא מדובר בחוסר סוללה אלא פשוט הוא לא מזהה את השלט ברגע שהוא לא מחובר. רשום לי ככה : To use remote play ' go to setting > remote play setting > register device and register remote play device ניסיתי לעשות את זה כמה פעמים אך ללא הצלחה! אני אובדת עצות....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by oren99,

יצא משהו בחצי שנה - שנה האחרונות? עדיין עושים בכלל?

14. Started by psybrain,

אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?

15. Started by gkazir,

שלום, מחפש לרכוש מעמד להגה g25. יש חברה אחת שמביאה את ה wheel stand pro אבל במחירים לא שפויים כמעט פי 2 ממחיר היצרן. מישהו יודע היכן לרכוש במחיר שפוי סטנד להגה? המחירים באיביי שפוים אבל עלות הובלה הופכת כבר ללא כדאי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות PS3 מארה"ב. האם יש הבדל בדגמים חוץ מנפח ההארד דיסק והגודל הפיזי (סלים מול רגיל)?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  17. Started by reviZor,

שלום אנשים, שלשום החלטתי לשחק קצת בPS3 שלי והופיע בעיה שלא הייתה לפני כן. יש לי מערכת קולנוע 5.1 ואני לא מקבל קול בכל הערוצים (רמקולים) מקבל רק מ4 רמקולים קדמיים ואחוריים אך לא מקבל סאונד מהרמקול המרכזי. איני יודע מה יכל לגרום לבעיה כי לא שיניתי כלום במערכת. והרמקולים כן עובדים כשהמחשב מחובר. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה, ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yuvalya,

שלום, ברצוני לרכוש קונסולה למשפחה, אשתי מתעניינת יותר בקטגוריות הכושר, אשח שגם ביתי תנצל קטגוריה זו אך מן הסתם היא תתעניין במשחקים כגון גידול חיות, דיסני וכיו' ובאשר אלי, ארצה לשמור על האפשרות לשחק משחקי יריות וכו' ולכן כמדומני זה פוסל את ה-WII. מבין השתיים הנותרות, איזו קונסולה עדיפה, הקינקט או ה-PS3 עם המוב? אציין שאיני מתכוון לשחק זמן רב ו/או משהו אקסלוסיבי כך שזו לא נטייה לאחת מהן. לאילו מהן יש יותר משחקי כור? האם יש משהו שדומה לפיט פלוס של ה-WII? כמו כן, האם במידה וארכוש את אחת הקונסולות בארה"ב אהיה חייב לרכוש משחקים מארה"ב בלבד או שמא מדובר במכשיר עם שיטות שידור מרובות? תודה מראש

19. Started by zilbermm,

שלום, ידידה שלי רוצה להביא לארץ. יש לי מספר שאלות - 1. זה משתלם מבחינה כלכלית, במיוחד כשלוקחים בחשבון הנחות מקומיות על עדכוני פריצה אם המכשיר נרכש במקום? 2. אין מגבלות בשימוש עם מכשירים שנרכשו בארץ? 3. זו משתמשת בסיסית וחסרת ידע לחלוטין ב-XBOX. איזה דגם מומלץ? תודה

20. שלום אני חדש באתר ולא מיתמצא פההההה אבל יש לי בעיהההההה ב פרו 2013 ואני חייב ממש עזרההה בבקשה אז ככה המאמן תמיד ניכנס לי למישחק באמצע ומשנה לי טקטיקה ושאני רוצה ליבעוט חזק אז כאילו הוא מרים כזה ולא זה לא ששינתי תמקשים זה על מצב בעיטה והוא כאילו מרים משהו מוזר כזה כאילו המאמן לא רוצה שאני ישחק ככה והוא משחק בימקומי שינתי טקטיקות שינתי הכל כלום לא עוזר אני מדבר על המאמן הקטן שמופיע בצד אז זה משנה לי כל הזמן טקטיקה ואי אפשר לשחק ככה תודה רבה מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  21. יש לי טלויזיה 19 אינץ LCD והאיכות לא משהו בכלל איך ניתן לשנות שאיכות המשחק תהיה יותר טובה/חדה ואת שמות השחקנים שיראו יותר ברור ולא מטושטש תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lior69961,

שלום לכולם. בשעה טובה רכשתי xbox ואני מנסה להוריד דרכו משחקים ולא מצליח. בהתחלה ניסיתי להגדיר את המדינה כישראל ולבחור משחק שהם מאפשרים (לא את כולם אפשר), וקיבלתי הודעה שצורת התשלום לא מאושרת - למרות שהזנתי פרטים מלאים ובדקתי עם חברת האשראי שהם מאשרים. אחר כך ניסיתי להתחבר בתור יוזר מארה"ב עם כתובת אמריקאית שיש לי ומוגדרת ככתובת נוספת על כרטיס האשראי. הפעם אני מקבל הודעה שהמשחק לא זמין ב-region שאני נמצא בו - כלומר זה עדיין מזהה שכתובת ה-IP שלי ישראלית. אני מתחבר עם ראוטר - מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין מה צריך לעשות? תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. [table][tr][td] [/td][td] נרשמתי לשירות LIVE GOLD עם כתובת ישראלית ועכשיו אני לא יכול לשחק נגיד COD החדש כי צריך להוריד מהחנות מפות חינמיות והוא לא נותןהצלחתי למצוא באינטרנט את המדריך הזה השירות' יש לבחור מדינה אחרת ולתת בה כתובת קיימת ומיקוד מדוייק (הבדיקה של הכתובת נעשית על ידי השוואת המיקוד לטבלאות שיש בשירות). כעקרון בחירת הארץ קובעת גם לאיזה שרתים תהיו מחוברים ולכן שחקנים בארץ בוחרים בדרך כלל באנגליה או בארצות הברית (בגלל השפה). השירות לא משווה בין הכתובת המוכנסת לבין ה-IP של שירות האינטרנט שלכם, ולכן ניתן כעקרון להשתמש בכל כתובת שמוצאים באינטרנט או במגזין מחו"ל. כדאי להתלבט רגע לפני שבוחרים את המדינה כי את הנתון הזה לא ניתן אחר כך לשנות – אפילו לא ע"י מסכי שינוי כת…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  24. יש לי את המשחק ושני שלטים, אני רוצה לשחק עם חבר במסך מפוצל מול אנשים יש אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The-Crush,

היי אנשים רכשתי WII U חדש והנה לכם סרטון של הפתיחה שהכנתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.