עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. חלק מכם ודאי זוכרים את המשחקים הישנים בסדרת Alone In The Dark, סדרת משחקי אימה ישנה וטובה. "ישנה" אמרתי? אז זהו שעכשיו המשחק דופק קאמבק רציני ומשחק חדש בסדרה קרוב אלינו יותר מתמיד. כפי הנראה המשחק בשלבים מתקדמים מאוד עד אחרונים של הפיתוח. המשחק מתוכנן לצאת ל-Xbox 360, ל-PS2, ל-PC ול-Wii באמצע יוני ובעלי ה-PS3 כנראה יצטרכו לחכות עוד כמה חודשים (!!!). (אני לא רוצה לדעת אפילו איך זה יראה על ה-PS2 ועל ה-Wii). המשחק הבא יתרחש כל כולו ב-Central Park שבניו יורק. האופציות החדשות שיעמדו לקראתנו במשחק הן בלתי נגמרות (ראו סרטונים ב-GameTrailers - לינק למטה). אני אישית מחכה למשחק הזה בכליון עיניים, מה איתכם? לינקיית המשחק: האתר הרשמי: http://www.centraldark.com/ עמוד הסרט…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני רוצה לעשות HTPC שסוף סוף יהיה משהו לנצל את ה LCD FHD בסלון... יש לי זרוקים מעבד AMD X2 3200 עם לוח לא זוכר איזה... אני צריך לקנות לו: מארז כרטיס מסך זכרון(בערך חמישית- רבע פחות מהמחיר שלכם כי אבא שלי דילר) ואולי גם לקנות כ. טלוויזיה - בכללי יעלה בערך 1500-1700 ש"ח...(אני מעדיף להגזים במחיר מאשר לגלות שיוצא יותר ממה שתכננתי)כמובן לשים לו ויסטה HP או ULTIMATE... או לקנות X360 שאני חולם עליו מלא- אבל יש לו חסרון ענק- דיסק של 20G למרות שאני בכיף יכול לקנות לו דיסק חיצוני 500 או 320 ג'יגה... כי הוא יותר זול מה PS3 ויש לו מדיה סנטר של מייקרוסופטמה שמבחינתי אומר- מושלם(חוץ מכרטיס טלוויזיה)וגם יש לו אחלה משחקים... או PS3 60GB או 40GB שאני לא כ"כ יודע לגבי היכולות מדיה שלו(יש …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. נמאס לי לשדרג כל פעם את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים חדשים אז אני שוקל לקנות PS3, במיוחד לאחר שיצא GTA4 ועם הנתנונים של המחשב שלי לא נראה לי שהוא יוכל להריץ אותו בצורה נורמלית כשהוא יצא ל PC. אז כמה שאלות: האם מומלץ לקנות קונסולה בחו"ל ואם כן איפה? יש לי כרגע מסך 22" LCD למחשב עם חיבור DVI, האם ניתן לחבר אותו ל PS3 ואם לא האם קיים איזה מתאם עבור זה? האם ניתן לצפות בו בסרטי DVD או רק בלו-רייד? תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. תכננתי לקנות עוד הארדיסק/מארז/ספק בשביל המחשב הישן ולקנות מחשב חדש - ואת הישן לשים בסלון שינגן HD. ובזמן האחרון התחלתי להתעניין בקונסולות והחלטתי לקנות PS3... האם יש צורך בשני המכשירים בסלון? (גם PS3 וגם מחשב מדיה סנטר?) הבנתי שהPS3 לא מנגן קבצי MKV, זה נכון? האם יש סיכוי שבגרסא כלשהי בקרוב יוסיפו תמיכה לקובץ הזה? נראה לי בזבזני ולא יעיל גם PC וגם PS3 בסלון, אבל אם הסוני לא מנגן קבצי MKV אני בבעיה... איך אני אצפה בHD? קראתי גם על סטרימינג מהמחשב לסוני, אבל זה נשמע לי לא נוח - אפשר לעשות FastForward ו- ReWind בסטרימינג? מה אתם מציעים? תודה על העזרה!

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. יש לי PS2 דק וחדש הוא אמור לקרוא דיסקים של 8.5 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. Solid Snake's journey ends where it all began in Shadow Moses, but was it all just a dream? http://www.gametrailers.com/player/33545.html?type=flv http://www.gametrailers.com/player/32472.html

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. שלום לכולם, אני חושב לקנות PS3, אבל המחיר נראה לי קצת יקר. לדוגמא, המחיר אפילו בחנות הוגנת כמו פריק הוא בערך 3000 ש"ח, וזה עוד בלי שלטים.. חשבתי אולי כדאי לי להזמין מחו"ל, אבל אני לא בטוח, האם המחיר שם זול משמעותית? ועוד כמה שאלות: שמעתי שאומרים כאן שלא כדאי לקנות את גרסאת ה40G, למה? כול עוד אני מחבר את הPS3 לטלווזיה, זה יהיה באיכות HD? המכשיר יכול לשמש כ"מחשב מולטימדיה" לסלון? גם אם יש לי טלווזיה קטנה יחסית בבית, כדאי לי לקנות את המכשיר? עם טלווזיה קטנה אני אוכל להנות מהגרפיקה? תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by Godmoney,

אוביסופט מונטריאול הכריזו על משחק רביעי בסדרה שאמור לצאת עד סוף 2008! כן!

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by ALÞHA,

קיבלתי דיסק של המשחק Wipeout (הראשון, הקלאסי), הדיסק די שרוט ובשלב מסויים ככל הנראה יהפוך ללא שמיש כלל. האם באמצעות COPY CD ב Nero אני יכול "להציל" את מה שיש ולקבל דיסק שמיש לחלוטין שייקרא ע"י Playstation 1 מקורי ו/או Playstation 3? או שאני חייב Playstation 2 עם ModChip? עד כמה שידוע לי, תקופת ההגנות לא היתה כזו פורחת ב 1996... לכן יש סיכוי שזה יעבוד, לא? תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. אין יותר מידיי מה להרחיב, מאמר מעולה המסביר הפירוט את ההבדל בין הקונסולות. חובה לכל מי שמתלבט ובהחלט תוספת נאה לסטיקי: http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-one-year-later/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by solidus,

אוקיי...נעשה את זה לפי סעיפים 1. בזמן הנוכחי איזה באנדל הכי טוב לקנות? ה PS3 +GTA4? (וכמה זה עולה...?) 2. באיזה חנות הכי טוב לקנות, והכי זול? (חנות פיזית, לא דרך האינטרנט) 3. יש לי טלויזיה ישנה (גדולה, CRT) ומסך מחשב 19" שמתחבר דרך DVI - האם אני אוכל לחבר את שניהם או לפחות את הטלויזיה? (אני חושב שהאפשרות היחידה שלי לחבר לטלויזיה זה עם הכבל של השלוש צבעים, אדום צהוב ולבן... קוראים לזה AV לא?) 4.הבנתי שיש שתי סוגי שלטים... היותר טוב לא מגיע עם הPS3 ,נכון? אם כן - איך קוראים לו וכמה הוא עולה? 5. נושא האחריות - אם אני קונה באמריקה ויש לי תקלה בארץ, האם אני יכול לפנות למישהו? 6. יש לי אוזניות 5.1, האם אני אוכל לחבר אותן איכשהוא לPS3? עריכה: שכחתי דבר חשוב מאוד - כשחוז…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אלון פ,

שלום לכולם, הגיעה לאוזני שמועה מוזרה, ורציתי לבדוק אם היא נכונה: האם יצא או עומד לצאת ASSASSIN'S CREED לPSP? תודה לעוזרים! אלון

• 70 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות PS2 העניין שאני חדש בנושא ולא מבין בזה כלום. מה אתם יכולים להציע לי לקנות כמובן שיהיה חדש ויוכל לקרוא צרובים וכו'. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by yossia23,

שלום חברה אני רוצה לקנות XBOX360 אבל אני מפחד שאני אקנה מכשיר לא מספיק טוב והוא יתחמם לי (3טבעות המוות) יש פה בקישור המצורף מכשיר 65NM כתוב שזה מעבד FALCON -זה טוב?: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=762 אני יודע שהדיסקים הכי טובים הם של VERBATIM מסינגפור-איפה אני קונה אותם במכיר זול? (אני גר בר"ג) יש שמועות שתהיה הוזלה במכשירים ועדיף לחכות לפני שקונים-זה נכון? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  15. והאם זה מחייב HDCP במסך? אני יודע שכאשר רוצים לחבר או XBox360 או PS3 למסך מחשב דרך HDMI To DVI חייבים שלמסך תהיה תמיכה ב- HDCP. אבל האם כאשר רוצים לחבר קונסולה דרך HDMI to VGA (האם זה בכלל אפשרי?) אז גם צריך HDCP? זה פשוט מהווה שיקול שלי באם בכלל לקנות קונסולה או לא. כי אין לי טלוויזיה נורמלית שאוכל לשחק עליה, והמסך במחשב (22") לא תומך ב- HDCP. תודה!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by shimon1,

שלום יש לי PS3 PAL וראיתי כתבה בYNET על קניית משחקים מחו"ל בכתבה נאמר שלבעלי PS3 אין בעיה עם איזורים. אולי אני לא הבנתי נכון אבל אני יכול להפעיל משחק שנקנה בארה"ב NTSC על הPS3 שלי? אשמח לקבל הבהרה..

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by huber,

שלום. העברתי סרטים וסדרות בעזרת כונן קשיח חיצוני ל PS3, אך משום מה חלקם בכלל לא מזוהים ע"י הקונסולה (הוא לא "רואה" את הקבצים בכלל). אני מניח שזה בגלל שהמכשיר לא מזהה את כל סוגי הקידודים מה שמוביל אותי לשאלה איזה קידודים המכשיר כן מזהה ואיך אוכל להמיר לקידוד שהמכשיר כן ידע לקרוא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי הבאתי XBOX 360 מארה"ב ורציתי לשאול מאיפה ניתן לקנות את ה STEPDOWN 500W כדי לחבר אותו לחשמל בארץ. לחילופין, אם יותר זול לקנות בארה"ב אז איפה ניתן לקנות שם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kipi-man,

לא מזמן קניתי מחנות בארץ את המכשיר וגיליתי שהמכשיר הוא יפני, די התעצבנתי (אפילו שסוני עצמה חברה יפנית ) אבל בכל זאת אני ציפיתי לקבל גרסאת pal . הלכתי לחנות ורציתי להחזיר אבל הוא לא היה מוכן כי המכשיר "נדפק " לטענתו. היה שם די בלאגן בחנות בסופו של דבר הוא נשבע שכל משחק יעבוד על המכשיר ואין שום מקום לדאגה, הוא הביא לנו שני משחקים שאחד מהם לא פעם. חזרתי לחנות עם המשחק וגם אותו הוא החליף לי. מאז לא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים חוץ מפרו 2008 ואססין קריד. אני רוצה להזמין משחקים מהאתר PlayAsia כי הבנתי ששם אין מצב שמשחקים לא יעבדו על המכשיר שלי. אני רוצה להזמין את GTA אבל רשום שם שהגרסה היא אמריקאית ואני מפחד להזמין את המשחק ב250 שקל ושהוא לא יעבוד על המכשיר שלי. יש מקום לדאגה ? ו…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by huber,

http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20080424/150927/

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by AMIT_MEG,

אחותי עכשיו בדרום אמריקה וא היא הולכת ל ארצות הברית והיא קונה לי xbox עכשיו יש לי כמה שאלות 1.מה אני יכול להכנס ל ארד דיסק של ה xbox סרטים משחקים או משהו אחר אני יכול להכניס סרטי hd ל ארד דיסק של ה xbox ולראות ב hd 2.ב xbox 360 elite יש את המעבד החדש או הישן ואם עדין צריך להתקין התקן חיצוני של קירור שלא יהיה טבעת מוות 3.איה כונן דיסקים יש ל xbox dvd רגיל או hd וכמה עולה ליקנות כונן br 4. צריך שנאי אחר 5.מה ההבדל הגדול בין xbox ל ps3 6.או שעדיף ביכלל ליקנות ps3 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/04/25/bioware-nintendo-wii-is-like-a-toy/1

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by huber,

http://www.shacknews.com/onearticle.x/52403

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by Godmoney,

כן כן אני יודע - עדיין ה PS3 לא הגיע אפילו (אם הוא יגיע אי פעם ), וגם מדובר במשחק גרוע למדי (NBA LIVE 08 ), אבל בכל זאת מדובר באופן רישמי למדי במשחק ה PS3 הראשון שלי ובכלליות דיסק הבלו-ריי הראשון שנכנס אלי הביתה אי פעם. אני מתרגש ונרגש למדי - וסתם רציתי לשתף שתהיה שבת שלום!

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by huber,

טוב, הגיע ה PS3 לפני כשבועיים, אהבתי את חוויית משחק היחיד אבל אני בעד להתחיל להתנסות במשחק זוגי. ב PS2 מאוד אהבתי את ה TAKKEN ולכן באופן די טיבעי חיפשתי את TAKKEN ל PS3 כשלווזעתי גיליתי שאיאלץ לחכות זמן רב מאוד. מה שמוביל לשאלה הבאה - איזה משחקים זוגיים יש ל PS3? אני מדבר על משחקי MUST כגון ה TAKKEN.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים