קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html?tag=nl.e513 הסיבוב השלישי של השוואת גרפיקה בין הPS3 ל360
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה View All, גולש בתיקיות ואני רק מצליח לראות MP3. לא סרטים ולא תמונות. אגב, אותו מצב גם עם השרת מולטימדיה של ה WM11 שלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I Finally Own A PS3! :jump: :jump: אני מרגיש כאילו אני נואם בטקס האוסקר, אבל אני אומר לכם - מאז שה PS3 אצלי אני מרגיש כאילו זה חלום (רק שעכשיו אני לא מתעורר בבקור כולי מבעוס מהתחת שה PS3 עדיין לא הגיע מאיביי...). ראצ'ט פשוט מדהים. איזה כיף. לקח לי טיפה זמן לקלוט את הקטע של ה Users אז בטעות מחקתי את השמירות של מה ששיחקתי אתמול, אבל לא הגעתי נורא רחוק ובכיף אני עושה את השלב הראשון עוד פעם. תכלס, מאז שהבאתי את הקונסולה הביתה, כולל זמן פרמוט וזמן עדכון וחקירת החנות והורדת משחקים ודמואים, לקח איזה 6 שעות עד שבכלל הכנסתי דיסק של משחק אליה. איזה מכשיר מדהים... בכל מקרה, יש לי כרגע רק יוזר בחנות האמריקאית (אני לא רואה סיבה למה לפתוח באירופאית וביפנית, אני אשמח לשמוע אם אתם …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כול, אני מבקש מכולם לסלוח לי על זה שאני בפורום בשעה כזאת. פשוט הרגע חזרתי הביתה מהמדורה ואני ממש לא עייף.. אחרי חיפוש קצר באינטרנט, הגעתי לאתר הזה ולקניה הזאת: http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360elitesystem/default.htm אני יודע שזה "רק" 1300 וזה יחסית מאוד זול בארץ, אבל, האם זה כדאי? אני ממש לא מבין בזה, אז כמה שאלות: הם יסכימו לשלוח לי את זה לישראל? אני אצטרך לשלם על זה כדאי להביא את זה לארץ? יש סיכוי שיחרימו במכס לי דבר כזה? ועוד שאלה אחת: אם אני קונה ממקום כזה, אני אוכל להתקין צ'יפ בארץ כדאי לגבות את המשחקים שלי? כי לקנות 120 GB הארד דיסק ולא לגבות שם משחקים, נראה לי בזבוז.. תודה לעוזרים! אלון
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת האם יש דרך להכניס את ההרחבה בלי להתחבר לאקס בוקס לייב ? ואם אני מתחבר לאקס בוקס לייב ומוריד את ההרחבה האם זה יעלה לי כסף והאם זה בתהליך יכול בטעות לגרום למוות לציפ' של האקס בוקס ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לכל מי שטוען שהקונסולה לא יכולה להדביק מחשבים עדכניים: http://www.videogamer.com/xbox360/world_in_conflict/preview-946.html
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כמו כל אחד שקונה קונסולה, גם אני נכנסתי לebay וקיבלתי הלם. המחירים הנמוכים פשוט משתלמים יותר מדי. רציתי לדעת מה הפרוצדרה לקנייה באיבי, מה מתווסף לתשלום [מכס, מע"מ, כמה כל זה יוצא?] ואני אשמח להדרכה שלב שלב איך לעשות את זה [והאם זה בכלל מומלץ.. או שעדיף לקנות בארץ ולגמור עניין, יש לי זמן וסבלנות, אני לא ממהר לשום מקום]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! בהתחלה חשבתי לבקש עזרה בפורום מסכי מחשב אך מכיוון שאני מחפש מסך ל-360 החלטתי לרשום את זה פה. וגם ראיתי דיון דומה פה בפורום. אז ככה, אני מחפש מסך טוב בגודל 20-22 אינץ' שתהיה לו יציאת HDMI באיזור ה-1200 שקל פחות או יותר, יש חיה כזאת? תודה מראש!
-
- 78 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
טוב בגלל שיש משחקים שמגבילים משחקים לפי רשימת חברים בWII ובגלל שאיזה יפני זמבר אותי ב"דוקטור מאריו" החדש כנראה גם בגלל שהם קיבלו את המשחק הרבה לפני וגם בגלל שאני אפס במשחק החלטתי לפתוח דיון למציאת "חברים" במשחקי WII אין לי אישית הרבה זמן\כוח לשחק משחקים מקונים אבל יהיה נחמד מדי פעם לקבוע קרבות כרגע אני מחפש אנשים שיש להם או מעוניינים לקנות את "דוקטור מאריו" לשחק נגדם במשחק חופשי כמו שהתברר לי יש אנשים ברמה מטורפת שאין לי סיכוי נגדם בכל מקרה הדיון פתוח לכולם לקבוע קרבות באיזה משחק שאתם רוצים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שיצא מזמן "החנות הווירטואלית " למשחקים ישנים יצא עכשיו חנות נוספת בשם WiiWare בWiiWare מוכרים משחקים מקורים ומשחקים שעברו חידוש נכון שזה לא רעיון מקורי של נינטנדו ויש למיקרוסופט את LIVE ארקיד אבל עכשיו יש שרות כזה לWII אני כבר שמתי עין על הגרסה המחודשת של דוקטור מאריו (דומה לטטריס רק לדעתי הרבה יותר טוב ) http://www.gamespot.com/news/6191279.html?tag=latestnews;title;0
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
למי שלא יודע Haze הוא משחק בלעדי לפחות כרגע לPS3 היה אליו הרבה היפ לאחרונה והוא הוצג כמשחק שאמור להיות גדול מאוד שהגיע רגע האמת IGN נתנו לו 4.5 מתוך 10 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27805 אני חושב שבעלי הPS3 יכולים לחכות לסוקום הבא או COD5 Haze פשוט מסריח >
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בקשר לקניית PS3. עומדת בפניי האפשרות לקנות PS3 אירופאי, 40 ג'יגה, יד שניה - ב 2700 ש"ח במזומן (תשלום אחד). בחבילה אני אקבל את ר'אצט, אנצ'רטד, סוניק, שני שלטים, קאבל HDMI וקאבל SCART RGC. המכשיר הוא יד שניה (או יותר נכון יד שלישית, אבל הוא היה אצל היד שניה בערך שבועיים...), ועם אחריות לעוד 11 חודשים (לדעתי לא של ישפאר, אבל אני מברר את זה). כתב האחריות המקורי נמצא אצל היד הראשונה (שהיה צריך אותו כדי להזדכות על ה PS3 על המיסים או משהו כזה) ואני מקבל עותק של כתב האחריות עם התחייבות של המוכר (אדם פרטי, לא חנות) לטפל במקרה אם יש בעיה (לקחת את ה PS3 לחנות ולממש את האחריות). הבחור נשמע סבבה דווקא, רציני והכל. הדילמה העיקרית היא באמת אם ללכת על מכשיר אירופאי. זה בעצם חוסם לי את כל…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה נתחיל באזהרה אני מבקש מחברי הפורום שמשתתפים בדיון לא לדבר על אמולטורים ואיך משיגים משחקים להם בדיון הזה בשביל לכבד את חוקי הפורום לסקירות האלו אומנן השתמשתי באמולטורים שככל הידוע לי "לא לא חוקים בארץ" אבל בגלל רוח החוקים של הפורום עצמו אני מבקש לדבר רק על המשחקים בלבד בלי שאלות איך משיגים \מפעילים וכו טוב אז נתחיל The Legend of Zelda: Phantom Hourglass המשחק הוא סוג של המשך לזלדה WW משחק מאוד טוב לגימקיוב אם גרפיקה ילדותית אבל מאוד יפה השינוי הגדול זה שהשליטה במשחק הזה היא רק אם הסטילוס (עט למסך מגע-לDS המסך התחתון הוא מגע) עברתי רק חלק קטן מהמשחק וכרגע אני חושב שהוא נחמד ולא יותר מזה אבל מניסיון שלי אם הסדרה בשעות הראשונות לא רואים רבע מ…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי פאקינג רוצה לשחק בזה כבר ואין לי מושג איך לקנות. אני מתלבט בעיקר בין 4 אפשרויות: להזמין מראש בחנות בארץ לקנות בארץ פשוט אחרי שזה יצא (זה תאריך שחרור גלובלי לא? זה אמור לפחות לצאת אצלנו גם ב12) להזמין מראש באינטרנט לקנות באינטרנט אחרי שזה יצא מחשבות שלי - אם אני מזמין מהאינטרנט אז אני חושב שעדיף כבר לעשות הזמנה מראש ככה שיהיה לי עותק מובטח וזה גם יגיע יותר מהר, רייט? אז בעצם... יש איזושהוא יתרון לקנות את המשחק בארץ בהזמנה מוקדמת\קנייה רגילה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי את גרסת ה40 ג'יגה, ואני מחפש דרך להעביר אליו סרטים בHD שזה 8 ג'יגה סרט. יש לי 400 שקל להשקיע על עינייני האחסון, אני לא מוצא לנכון להשקיע יותר מזה. הארדיסק חיצוני יש 120GB ב 290 שקל בבאג ובKSP יש 320GB ב350 שקל. שניהם דגמים טובים אני מניח של WD. הארדיסק חיצוני יאפשר לי להעביר קבצים להארדיסק של הסוני, ואני מניח שיהיה אפשר גם פשוט להריץ אותם ישירות ממנו בלי להעביר לHD של הסוני. השאלה היא אם כדאי להשקיע חלק מהסכום בHD פנימי יותר גדול לסוני (2.5 אינצ' כמו של מחשבים ניידים). אני יכול לקנות לו הארדיסק 160GB ב250 שקל של WD. כי אני לא סגור על הביצועים שיתן ההארדיסק החיצוני בUSB2, ואם מוזיקה ובעיקר אם הסרטים ירוצו חלק.. יש גם את העיניין של ההתקנות של המשחקים, כל משחק של הסוני…
-
- 50 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zl-49-en-70-2c8s.html ראיתי את המוצר המעניין הבא ורציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון איתו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שלא הסכמתי עם חלק מהדברים (ועם חלק כן) - עדיין די שיעשע אותי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואבא שלי מתעקש לקנות שנאי שכידוע לכם זה סיפור של 300-400 שקל (שזה 2 משחקים לסוני! כואב הלב) בינתיים הסוני יעלה אבק בסלון, נו מילא. מה שיותר כואב זה שיש לי יומיים חופשת בגרות (בגרות במחשבים), שזה מקצוע עם מחברת פתוחה ככה שאני לא לומד אליו אפילו, אז כבר חשבתי שיהיה לי את היומיים האלה לחרוש על הסוני (קיבלתי איתו GTA IV + COD4) אבל רצה הגורל ושם אותי בהמתנה לשנאי המיוחל... בנוסף כל החוויה של ההוצאה מהניילונים+החיבור לטלויזיה והתחלה לשחק לראשונה - נהרסה מבחינתי! המכשיר כבר בחוץ ועכשיו צריך לחכות לשנאי. עד שהשנאי יגיע ההתלהבות תרד O_o ממש עצוב לי להתחיל ככה ברגל שמאל עם מכשיר כ"כ מתקדם ומלהיב.. -------------------- אתם בעד שנאי או נגד? קראתי תגובות של איזה 20 איש בארץ ובחו"ל שה…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
להלן מספר שאלות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה, לעזרתכם אודה : 1. מהי עלותו הממוצעת של PC המסוגל לייצר גרפיקה המשתווה באיכותה ל XBOX 360 / PS3 ? (ברור שיש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן, הכוונה היא מה עלות המחשב שמסוגל להפיק גרפיקה באותה רמה, פחות או יותר) 2. הגיימרים הרציניים טוענים שאין תחליף למשחק ב PC, מכיוון שמשחק ע"י קונטרולר בקונסולה (XBOX 360 / PS3), אף פעם לא יהיה מספיק מדוייק ומהיר. לדוגמא, עבור משחקי First Person Shooter היכולת לשלוט על הדמות, ולכוון למטרה, תמיד תהיה מהירה יותר וקלה יותר לביצוע ע"י מקלדת ועכבר, ואף קונסולה לא מציעה פתרון ואיכות שליטה זהה ל PC. האמנם ? (האם, האם יש אפשרות לקבל מקלדת ועכבר ל XBOX 360ול PS3 ?) 3. כאשר בודקים PS3 לעומת XBOX 360, שני יתרו…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברו כבר בערך 50 יום מרגע התשלום והקונסולה לא הגיע. הגשתי תלונה לפני שבועיים ב Paypal והיום החזירו לי את כל הכסף לחשבון בנק. עד האגורה האחרונה ללא כל קשר לשער דולר - החזירו לי בשקלים. לדעתי הוא כן שלח את ה PS3 ולדעתי זה כן יגיע בחודש הקרוב... אבל גם אם לא - אני מוגן...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר VGAMES כתבה מענינת http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=51&id=2188 ( אני חושב שזה הקישור אבל זה הפסיק לעבוד לי פתאום..) מה אתם אומרים? יהיה יבואן רשמי של XBOX 360 בארץ? אתם בעד? הולכים לחתום? למשהוא יש עוד מידע? אלון נ.ב. רק עכשיו ראיתי שקרירין כבר פתח תארד בנושא, אתה יכולים לנעול את שלי.. :
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
היתה משימה קשה ואחרי זה כתוביות של הסוף (כל המפתחים....) עכשיו המשחק ממשיך, השאלה אם יש סיבה להמשיך, יהיו משימות או דברים ? גי רשום לי במדדים שסיימתי רק 60% מהמשחק
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי. לפני הקנייה של הXbox360 רציתי לדעת אם Xbox360 ללא חיבור HDMI יכול להתחבר למסך מחשב LCD של LG. ברשותי המסך הבא: L226WTQ האם זה יעבוד כמו שצריך? תודה. סורי על השאלה המפגרת, פשוט אני לא מבין בזה כלום וחבל לי לקנות ואז לגלות שאין לי שימוש בו. אני מזכיר הXbox הוא ללא יציאת HDMI. אם זה עוזר לכם הנה פרטים עליו. http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=79&prodid=223&keySearch= תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אז ככה לאחר קניית מחשב וטלוויזיה אני מתלבט בין 3 הקונסולות wii/ps3/xbox360 אין בעיית תקציב אך אני חושש לגבי מחירי המשחקים אני רוצה לקנות את הps3 אבל כל יום לקנות משחק אחר לא בא בחשבון היא עוד שאלה היא אם הPs3 קורא דיסקים של dvd ומה קורה עם הxbox והwindows live האם הוא כדאי בכלל ואני מאוד התלהבתי מהwii מהאפקט של הגירוסקופים אך האיכות על הפנים האם ידוע על יציאת גירסאה חדשה לwii או משהו דומה תודה לכל העונים
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=51&id=2188 אני רוצה להדגיש שאני לא חבר בvgames ואני מביא את הידע לטובת חברי הפורום לי אישית אין כוונה לקנות 360 אבל תחרות בשוק הקונסולות בארץ יכולה לעזור לכולנו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-