עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by amd@ati,

מהו טיבו של המכשיר הזה: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1134 מה אומר - NTSC-J? האם משחקים אמריקאים יעבדו עליו? מה ההבדלים בינה לבין הגרסה הרגילה(NTSC)? למישהו יש ניסיון עם מכשיר מהסוג הנ"ל? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Nyromith,

הערב, 20.08.13, בשעה 20:00 שעון ישראל, תהיה מסיבת העיתונאים השלישית מאז השקת הקונסולה, שתיערך בגרמניה. ניתן לראות אותה כאן: http://gamescom.eu.playstation.com/ פעם ראשונה שהאירוע מתקיים בשעה נוחה בשבילנו (למרות שראיתי את שני האחרים). דברים שאני מצפה להם: 1. The Last Guardian 2. השקה באוקטובר 3. עוד אקסקלוסיבים. בנושא קצת אחר, החנות "ארקדיה" בדיזינגוף סנטר בתל-אביב התחילה לקבל הזמנות מוקדמות לקונסולה במחיר משוער של 2,700 ש"ח. ראיתי כבר כמה מכירות קבוצתיות דרך החנות הזאת, לכן המידע הזה יכול לעניין אנשים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by naoriko,

אז ככה אני משחק עם חברים בפלייסטיישן במשחק בזוגות וכשאני מוסר זה מוסר לי ואני רוצה שכל מסירה תימסר לזה שמשחק איתי והפוך איך אני משנה את זה בהגדרות שככה זה יהיה? בבקשה עזרהה!!!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by yonatanph,

למישהו יש נסיון עם הA330 של סמסונג ויכול לחוות דעה בקשר אליו? מישהו יכול להמליץ לי על טלוויזיה אחרת לPS2/3 בתקציב של כ3600 שח'?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by liad88,

שלום רב, יש לי wii כבר הרבה זמן, לאחרונה קניתי כבל component בשביל לשפר את האיכות. לצערי מסך הטלויזיה לא מסתדר עם הכבל ורועד ללא הפסקה. הטלויזיה חדשה שמאפשרת HD. אשמח לעזרה בעניין. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. חברה קיבלתי מחבר מסך 19 אינץ עם חיבור dvi אבל הוא לא full hd חיברתי תסוני 3 למסך מחשב עם הכבל שקניתי hdmi to dvi וראיתי מסך אפור עכשיו מישהו אמר לי לעשות כמה דברים שזה אמור לעבוד הוא אמר לי לסמן רק את הרזולוזציה 720p ואת 576p (אם אני לא טועה הרזולוציה שאי אפשר לשנות) עשיתי ועדיין מסך אפור אחר כך הוא אמר לי שרק הרזולוציה שאי אפשר לשנות תיהי מסומנת והשאר לו עשיתי כך ועדיין מסך אפור אני מת לשחק god of war 3 בפסח ואני לא יכול כל פעם הייתי הולך לחברה שלי כדי לשנות תהגדרות כדי לבדוק האם מה ששניתי אולי סוף סוף יעבוד אצלי במסך מחשב עם החיבור של dvi כי לי אין טלווזיה lcd יש לי טלווזיה מעפנה שהאיכות על הפנים בבקשה תפתרו לי תבעיה כדי שאני יוכל לשחק במשחק אני מת לשחק אצלי בבית חג שמח

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ronen_sig,

לאחר התלבטות רבה בין ps 3 לבין x360 החלטתי לקנות xbox 360 elite אכשיו כל מה שנשאר לי זה העיניין של המסך כרגע יש לי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 רציתי לשאול אם זה יספיק בשביל ה xbox

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yochai123,

אהלן חבר'ה! יש לי שאלה יחסית פשוטה אבל ממש הסתבכתי איתה בזמן האחרון. אני רוצה לקנות עמדת גיימינג מאפס והבנתי שהכי זול יהיה קונסולה וטלוויזיה. התקציב שלי הוא באיזור ה3000 ומאוד כדאי פחות. שמעתי שהאקס בוקס וואן איקס מטורף בהשוואה למחיר שלו(1500 כיום) ונותן לפי הבנתי תמיכה לחלק מהמשחקים היום ב4k ובאלה שלא אפשר לשחק על Hz גבוה כמו 100 ו120. איזה טלוויזיה תיתן לי תמיכה בדברים האלה(120 פריימים, איכות 4k וHDR( במחיר נורמלי של עד 1500 שקל? הרבה אנשים כתבו שהקונסולה לא תומכת באמת בפור קיי (אז מייקרוסופט משקרים?) ויש כאלה שאמרו שכן. ובקשר לפריימים לשנייה, חלק אמרו שיש תמיכה ב120 הרץ וחלק אמרו מקסימום 60. אפשר בבקשה שמישהו יעשה לי סדר בראש? ראיתי כמה סרטונים…

9. מה יותר עדיף לקונסולה, לשחק במסך מחשב או בטלוויזיה? הבנתי שיש את כל עניין ה- INPUT LAG שאומרים שבטלוויזיות הוא יותר נוכח, אני משתמש בטלוויזית 42 אינץ' LG42LE5300 ואני לפעמים מרגיש שכן יש זמן תגובה בעייתי (דיליי מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד שהמסך מגיב) לעומת זאת, הרבה יותר כיף לשחק במסך טלוויזיה של 42 אינץ' לעומת 27 מה עדיף בגדול?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ronen_sig,

שלום רציתי לשאול מספר שאלות לפני שאני קונה את הplaystation 3 1) אם ניתן לחבר את הps למסך מחשב ושהאיכות עדיין תישמר ואם כן אז איזה מסך כדי 2)איזה הבדל יש בין טלויזיה שהיא רגילה (לא רחבה) לבין אותו מסך מחשב 3) האם ניתן לשחק במשחקים צרובים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Oxygen87,

חבר שלי אמר לי שבאקס-בוקס עצמו 20 גיגה לא יספיקו לי כי כל משחק מתקין 500 מגה בהארד-דיסק וזה בקושי יספיק לי הזיכרון. הגיוני ?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by dor444,

שלום, אני רוצה להזמין מהאתר Deal Extreme שלט + נאנוצ'אק ומתקן להטענת 2 שלטים ראיתי שישנם הרבה סוגים באתר ורציתי להתייעץ איתכם זה כל המוצרים של ה-WII באתר: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.601 אני אשמח אם תמליצו לי על שלט + נאנוצ'אק ומערכת הטענה, אגב, אין לי הגבלת תקציב, הכי חשוב שיהיה טוב תודה לעוזרים, דור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by PelegK,

אני מעוניין לבצע רכישה למכשיר חדש והבנתי שכדאי לרכוש את ה Slim. בחבילות החדשות ראיתי שיש דבר שנקרא Kinect. Kinect זה החיישן הזה כמו שיש ב Wii ? ושאלה נוספת ואחרונה, ראיתי גרסאות של 4gb ושל 250gb. הבנתי שאין אפשרות להפעיל משחקים מכונן הקשיח של המכשיר עם פריצה, אז למה יש מכשיר עם נפח אדיר של 250 וממש קטן של 4 ? מה כדאי לקחת ? תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RDS,

אוקי, אז בקיץ אני טס לארה"ב, וחשבתי אולי זאת הזדמנות לקנות XBOX 360... יש לי מספר שאלות: 1) יש לי מחשב בסדר גמור: מעבד: AMD 3800X2 זיכרון: 1G 667 כרטיס מסך: 1950PRO כל השאר פחות משנה... האם כדאי בכזה מצב להשקיע בקונסולה? ראיתי שאמרו שקונסולה זאת חוויה אחרת לגמרי, אבל בכל זאת. 2) איזו גירסה של ה-XBOX 360 כדאי לקנות? אני מתלבט בין הפרימיום לעילית, שההבדל (ב-BestBuy) הוא 100$.. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? 3) האם יש בעייה של תמיכה ב-PAL אם אני קונה מארה"ב? 4) כמה צ'יפ יעלה לי בארץ? (אם אסור לשאול פה פשוט אל תענו) 5) לדעתי בקרוב (כמה חודשים-חצי שנה), תגיע לביתי פלזמה 42 אינץ', וכמו שאני מתאר לעצמי עם תמיכה ב-720P... האם בגלל גודל הפלזמה האיכות תרד? או בגלל שזה 720P האיכות תתאזן?…

• 44 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by liho,

שלום קניתי קונסולת xbox לפני מספר ימים ורציתי לברר מספר דברים : 1.האם כאשר סיימתי לשחק משחק וברצוני להחליף למשחק אחר אני מכבה את המכשיר כולו ומדליק ומוציא את הדיסק או שאפשר לצאת מהמשחק לתפריט של xbox ?ואם כן אז איך. 2.האם בכל המשחקים הכיוון של הזוויות בעזרת הג'ויסטיק הפוך?(לדוגמא במספר משחקי פעולה ובנוסף gta בשביל לכוון למטה צריך לכוון עם השלט למעלה וההפך) והאם אפשר לשנות זאת. 3.האם יש דרך\מדריך להגדיר את הטלויזיה שתציג את האיכות הטובה ביותר שהיא יכולה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. אהלן, התחדשתי לי בקונסולת xbox360 premium קניתי בארץ בחנות VGS ביחד עם 2 משחקים לדעתי דיל שווה ביותר ואני מקווה שהחנות גם טובה.. אבל זה לא העניין, מחר הקונסולה מגיעה אליי והבנתי שיהיו לי בעיות בחיבור למסך בחדר שלי.. יש לי מסך מסוג samsung syncmaster 931bf שיש בו חיבור VGA וגם DVI וכמובן שלא מגיע שום כבל כזה בחבילה של הXBOX, לכן חשבתי ללכת לKSP ולקנות כבל hdmi-to-dvi ב40 שקל והנחתי שהכל יהיה בסדר. אבל מה אני מגלה - אין לי איך לחבר את הרמקולים שלי (ATP 3) ובכלל אם משתמשים בכבל כזה שמעביר מHDMI ל DVI או VGA איך אפשר לחבר גם סאונד? אז הבנתי שיש כבלים שיש להם גם יציאת סאונד בנוגע לוידאו, כבל כזה כבר לא מצאתי בKSP או בשום חנות אחרת אלא רק בחנות VGS או שאר חנויות הקונסולות שיש ב…

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  18. היי, אני רוצה לקנות קונסולה לסלון, אין לי ממש מושג במה לבחור (פלייסטיישן או אקסבוקס) אני לא הולך לפרוץ כלום, כך שלא ממש אכפת לי מי קורא צרובים ומי טוען מערכת הפעלה לא מקורית - לא בשבילי. אני מאמין שכל המשחקים שאני אפעיל יהיו משחקי רשת. מבחינת שלטים - שניהם נוחים לי (המקורי של הפלייסטיישן והמקורי של האקס-בוקס). כן הייתי שמח אם תיהיה אפשרות לנצל את הקונסולה ליותר מרק משחקים (אינטרנט/יוטיוב/סטרימינג וידאו מהמק וכו') - פחות קריטי אבל מן הסתם זה יתרון. דבר שני זה נושא החיישני תנועה שקצת קראתי כאן תראדים עליו ולא ראיתי תשובה חד משמעית אם יש לזה איזשהם יתרונות למשחקי רשת, fps וכו' (אני לא הולך לשחק משחקי ספורט/מוזיקה/לצייר שטויות כמו בסרטונים של סוני ומיקרוסופט). דבר שלישי זה נו…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by shybs,

אהלן, רגע לפני רכישת xbox כמה שאלות: 1. ראיתי באחת החניות כי הם מוכרים xbox 360 slim והם מציינים שהוא לא ניתן לפריצה(כונן של היטאצ'י). מה זה אומר במידה ואני לא מתכוון לפרוץ אותו /לשחק בצרובים? - האם זה מכשיר מיושן? מכשיר אחר שהם מגדרים כניתן לפריצה עולה 400 ש"ח יותר. איפה הקאצ'? 2. בהנחה ואני לא רוצה לראות סרטים/תמונות/מוזיקה דרך המכשיר - למה צריך HD גדול? האם העתקת המשחק ל- HD גורמת למכשיר לעבודה יותר מהר/שקט? האם ניתן להחליף/להוסיף כונן במעבדה/עצמאית? לא ראיתי בשום מקום שמוכרים כוננים כאלה. תודה, שי

20. אהלן. הוצאתי את הקונסולה אתמול מהארון, ניקיתי אבק, ויש לי מספר שאלות: 1. למה בחנות הישראלית אין בכלל DLC לGears of War 3? אם אני קונה משחק בארץ (פיזי או חנות בXBOX LIVE) האם תהיה לי אפשרות לקנות DLC מחנות אמריקאית? (ניסיתי לקנות את המשחק דרך חנות אמריקאית ב20 דולר ולא משנה מה, איזו מדינה בחרתי בכתובת, אם השתמשתי בפרוקסי, לא הצלחתי לקנות) 2. המשחק השלישי שווה בכלל את הכסף? עולה 130 שקל. אני רוצה בעיקר לרשת. עדיין אפשר למצוא עם מי לשחק? יש קהילה? והאם יש את ההגבלה האיזורית כמו שהיה עם המשחק השני לשחקנים ישראלים? בקיצור - רק בשביל הרשת - שווה? 3. ראיתי שHalo4 עולה בארץ 90 שקל. משחק שיצא לפני כשנה. מה הסיבה למחיר כזה? המשחק לא הצליח? לא טוב? חשבתי לקנות למולטי. ממליצים או להת…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  21. היי, אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות: האם ה-360 מציג תכנים ב-FHD, ואם כן איך הוא יתמודד עם מסך של 50"? והאם ניתן להעביר ל-HD שלו קבצי MKV ואז לנגן אותם? (סרטי HD) תודה רבה מראש

• 62 תגובות
    • 7.1k צפיות
  22. Started by jackal,

שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. שלום, אציין שמעולם לא הייתי בעלים של PS או XBOX, והקונסולה האחרונה שהייתה לי זה Mega Drive . יותר טיפוס של PC, אבל מה לעשות, נדלקתי על ה- PS4 PRO. מספר שאלות (אם נטחן פה לאחרונה אז אשמח להפניה): 1. הכי חשוב: מהי הדרך הכי זולה ובטוחה לרכוש PS4 PRO 1TB ? ואם מחו"ל מה בנוגע לאחריות? ממה שאני רואה כרגע, רק אמזון ארה"ב וקנדה שולחים לארץ אבל בהתחשב במחיר המשוקלל זה לא משתלם בעליל.2. האם כדאי לרכוש באנדל של יחד עם 2 שלטים ומשחק למשל, או שעדיף לרכוש את החבילה הבסיסית ואת השאר(שלט נוסף, ומשחקים) בנפרד? 2. האם לקונסולה יש יכולות סטרימינג כלשהן (DLNA או משהו בסגנון)? 3. האם בקונסולה יש יכולות ניגון של blu-ray 3D ? 4. התכנון הוא שהסוני יחליף גם את נגן הבלורי המקרטע, ועיקר הכותרים …

24. Started by liho,

שלום ברצוני לקנות בקרוב מכשיר אקבוקס 360. רציתי לברר מספר דברים לפני הרכישה. 1.מה ההבדל בין הגרסאות של הפרימום\פרו לבין האליט והאם הוא משמעותי ובכלל מה הגירסה הפופולרית והמומלצת מבחנת כדאיות 2.האם עוד ישנן תקלות רבות למכשירים החדשים 3.האם אפשר בקלות להעביר לזיכרון הפנימי של המכשיר סרטים ושירים מהמחשב הביתי בלי כאב ראש 4.האם אפשר להנות מהמכשיר גם ללא טלויזיה lcd מתקדמת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  25. 1. לפי מה שרשום, באתר של MICROSOFT, המחיר של המכשיר בגרסאת ARCADE הוא 160 שטרלינג, שבתרגום לשקלים זה 930 בערך. בחנויות בארץ אני רואה בעיקר מחירים כמו 1100 וצפונה. האם זה בגלל מכס? או שזה בגלל סיבות כמו יבוא מקבילי, חנויות חמדניות וכד'... 2. לפי מה שאני הבנתי, אין פה שיווק רשמי של הXBOX 360 ע"י מיקרוסופט, והכל מובא בייבוא אישי. האם זה נכון? 3. מתי באמת תהיה גרסאת הSLIM זמינה לרכישה? הבנתי שבשלב הראשון תושק הגרסא שתחליף את הELITE שתעלה כ300$ וקצת מאוחר יותר תושק גם גרסא בסיסית יותר, שתעלה ככל הנראה כ200$. שתי הגרסאות אמורות להיות אמינות יותר מהקודמות, אבל האם ידוע מתי יהיו זמינות בפועל בחנויות?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.