קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יש לי 2 סוני 3 אני מעוניין למכור אחד. הוא 160 ג'יגה שתי שלטי dualshock אחד רגיל ואחד בצבע כחול,עם כבל hd ומדבקה מיוחד לסוני שהזמנתי מחול אז הסוני הוא לא רגיל . משחק skate 2 pes רוצה לדעת כמה לדרוש עליו לפני שאני מוכר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני לא במקום הנכון, אנא תקנו אותי והעבירו, סליחה מראש. המשחק שווה היום בארץ 300-350 שקלים. מוכר אותו ב200 שקלים, גר בירושלים... להמשך פרטים לפנות אליי בפרטי. * שימו לב המשחק הוא לPS4, חדש מהניילון, עם קבלה אפילו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מכרתי היום את הפלייסטיישן 2 שלי אחרי שהיה אצלי 3 שנים קניתי אותו אז ב1900 שקל עם צ'יפ מטריקס איניפינטי ,הדגם הדק בצבע שחור. כרטיס זכרון 8 מגה ביט ושלט אחד מקורי מכרתי את כל זה ב700 שקל, רציתי לדעת אם זה היה שווה? הפלייסטיישן היה במצב מצויין ללא בעיות.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי בתאילנד PlaySation2, אך מתברר שהוא תומך רק בתקן שידור NTSC. האם יש דרך להמיר אותו שיקרא גם משחקים בתקן NTSC ו PAL? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה קצת הזוייה, מצטער מראש P: בכל אופן, בעוד כחודש ההורים שלי יסעו לסינגפור, ואני ניזכרתי שרציתי לקנות בוקס360 אבל בארץ המחיר פשוט מוגזם. אז, האם בסינגפור המחירים יותר סבירים+האם הקונסולות שם תקינות? אם כן, מישהו מכיר רשתות מומלצות שאפשר לקנות מהן במחיר סביר? אני מרגיש צורך רק לציין שאני מעוניין במכשיר "נקי" ללא צ'פים, פריצות וכו' שאותם אני כבר אדאג להוסיף בארץ.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה, אבל בגלל שזה מכשיר שמתבסס על ה"קרביים" של ה PS3 (אותו CPU/GPU) נראה לי הכי קרוב לפורום הזה. סוני משיק תחנת עבודה מבוססת CEL/RSX - המעבד והיחידת עיבוד גרפי שקיימת כיום ב PS3 כתחנת עבודה עצמאית לעיבוד ווידאו. סוני שיתפה פעולה עם יוצרי תוכנות עיבוד ווידאו ליצור אופטימיזציה מלאה לסביבת החומרה הזו. נראה מענין, אני חכה לביקורות: http://www.trustedreviews.com/home-cinema/news/2008/08/15/Sony-Shows-Off-Cell--RSX-Powered/p1
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.gamingnexus.com/Article/An-Open-letter-to-Nintendo-Fans-Wheres-the-new-Nintendo-franchise/Item1853.aspx מעניין
-
- 25 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
נינטנדו פירסמה מלא תאריכי שחרור למשחקים שיצאו השנה http://www.joystiq.com/2009/02/26/nintendo-unveils-tons-of-dates-and-a-few-new-games/ חבל שעדיין לא אומרים מתי MadWorld יוצא
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בעקבות הוויכוח שהתחיל במשחקי הPS3 שיצאו השנה החלטתי לפתוח דיון מיוחד בשביל להשאיר את הדיון על משחקי הPS3 נקי אז פה יש את הבמה ואני יצטט תגובה אחרונה מהדיון ההוא
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6242816/index.html?tag=topslot;img;2
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאמר המסכם את שינויי התמחורים של הקונסולות בחודשים הקרובים: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9022&Itemid=1
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 567 Wii -375 XBOX Premium - 340 Xbox Core - 224 PS 2 - 183 PSP - 159 PS2 SLIM - 132 ה Wii נמכר כבר חודשים רבים בהרבה יותר מה XBOX ובמחיר גבוה בהרבה מה Retail Price שלו... מוזר מאד... גם ה PS3 נמכר במחיר מאד קרוב ל Retail Price שלו (וזה גם נכון להשבוע. עד לשבוע שעבר הוא נמכר ב 590 ומשהו). מוזר גם ש PS2 Slim נמכר בהרבה יותר זול מהרגיל.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 532 Wii - 348 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 241 PS 2 - 231 PSP - 163 PS2 SLIM - 121 ה PS3 וה Wii נתנו כל אחד ירידה לא קטנה של כ-30 דולר (ויותר מ-60 דולר בחודשיים האחרונים). דווקא ה Xbox העלה את הערך שלו (ה Core קפץ בכ-20 דולר). העלייה הגדולה ביותר הייתה דווקא של ה Playstation 2 שטיפס ביותר מ-50 דולר (!!!).
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: PS3 - 583 Wii - 383 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 271 PS 2 - 158 PSP - 188 PS2 SLIM - 122 לא יודע מה קרה בשלושה שבועות שלא כתבתי את ממוצע המחירים, אבל כל הקונסולות כמעט בלי יוצא מן הכלל (חוץ מהאקסבוקס פרימיום וה PS2) קיבלו עליה במחיר של כמה עשרות דולרים כל אחד... מעניין מה גרם לקפיצה הזו...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: PS3 - 587 Wii - 418 XBOX Premium - 346 Xbox Core - 301 PS 2 - 116 PSP - 191 PS2 SLIM - 116 פשוט טירוף מה שהולך עם ה wii... עבר את ה-410 דולר והוא כבר עובר את ה retail price בכמעט 200 דולר... עליה של כמעט 40 דולר משבוע שעבר. גם ה xbox core עשה טיפוס מרשים של כ-30 דולר מהשבוע שעבר (טיפשות... למה שמישהו יקנה Core שיש Premium???). החדשות הטובות הן (לחלק מאיתנו) שה PS2 תפס צלילה רצינית של 40 דולר למטה וכרגע גם ה PS2 הרגיל וגם ה Slim עומדים על סביבות 116.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום, כאשר סוני חשפה את פליישסטין 3 עם 80GB בתג מחיר של 599$ וירידת מחיר של 100$ לדגם 60GB ל499$ אנאליסטים מעריכים שבמהלך השבוע מייקרוסופט תעשה צעד דומה. מחר מתחיל תערוכת E3 וכנראה מייקרוסופט תכריז על ירידת מחירים: 249$ לגירסת ה Core 349$ לגירסת הPremium 399$ לגרסת Elite הוא מעריך שהם יכריזו על ירידת מחירים בעקבות ירידת המחיר של PS3 כי מייקרוסופט דיווחה על פחות קונסולות שנמכרות והיא לא מוכנה לוותר לסוני. http://www.dailytech.com/Sony+Announces+80GB+PlayStation+3+Bundle+Confirms+Price+Cut/article7964.htm http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=6299&Itemid=2 הולך להיות חם, אני רוצה ירידת מחיר לWii :-*
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, חזרתי מארהב לפני כמה ימים והבאתי איתי XBOX360 עלית חדש ומנצנץ, קניתי איתו גם ממיר מתח מ220 ל110 שאמרו לי שהוא מתאים (של חברת JENSEN דגם JEN50 אם אני לא טועה). חיברתי את כולם ביחד והדלקתי את הבוקס, הוא עשה רעש כאילו הוא מתחיל לעבוד אבל אז הוא נכבה, כמו כן, הנורית האדומה הקטנה שהייתה על הממיר להראות שהוא מחובר כבתה גם היא ומאז היא לא דולקת... כתוב על הקופסא של הממיר שהמקסימום AC power שלו הוא 50W אבל כתוב גם בלבן (בקטן יותר) Power electronics and small appliances rated 500-1600 watts when traveling abroad. עכשיו אני תקוע, מה אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בערך השם שלו הוא של Eidos והוא גועל נפש תת רמה מכל בחינה שהיא, גרפיקה של לפני 8 שנים שליטה גרועה, כל המשחק בנוי בצורה גרועה שלא תאמן ממש ממש גרוע. the club יצא לא מזמן מקווה שלפחות הוא יהיה טוב יותר.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע מנוי חודשי שעולה לי 34 ש"ח אני רוצה לעשות מנוי שנתי ל-12 חודשים שעולה 244 ש"ח ב-8 לחודש הבא המנוי החודשי מסתיים וביטלתי את החידוש האוטומתי השאלה שלי מתי אני יכול לעשות את המנוי השנתי מכיוון שרשום לי שב-8 המנוי החודשי יתבטל והאם המשחקים שקניתי מהחנות ימחקו ברגע שהמנוי החודשי יתבטל ויחזרו ברגע שאני יעשה את המנוי החודשי?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סוני אמרה 10, 8 נשמע הרבה יותר ריאלי: http://www.ps3fanboy.com/2008/09/15/activision-ceo-expects-at-least-8-years-out-of-the-ps3/
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ככה...יש לי וינדוז 7 64 ביט, הוספתי כרטיס רשת למחשב, כרטיס ג'יגהבייט יחסית חדש של REALTEK. מזוהה במחשב והכל בסדר. ניסיתי להעביר את האינטרנט לפס3 בשתי שיטות ובשתיהן זה לא כל כך מצליח. השיטה הראשונה: Internet Connection Sharing - ICS. יחסית פשוט עשיתי קליק ימני על הכרטיס רשת של המחשב ועשיתי שיתוף לכרטיס רשת שמתחבר לפס3. נכנס לפס3, הוא מקבל IP אבל נתקע על ה- DNS. הכנסתי לו DNS של הראוטר שלי וזה עובד אבל עם שני סייגים: אני מקבל הודעה שכנראה הראוטר שלי לא תומך ב IP FRAGMENTS (הבנתי שזה קשור להגדרות MTU) אבל ההודעה הזאת מופיעה לי בקונפיגורציה הזאת. במצב שאני לוקח את הפס ומחבר לסוויטש אין את ההודעה. הוא גם רושם ש UPNP לא זמין למרות שזה מופעל בראוטר ובהגדרות FIREWALL של ה ICS בוי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה רמקולים של ALTEC - vs4621 הם 2.1 ואני מנסה לחבר אותם לאקס בוקס... קניתי כבל שיחבר את הRCA (אדום ולבן) לכבל אחד ואותו אני מחבר לרמקולים. עשיתי את החיבורים והכל, אבל לא נקלט שום סאונד ברמקולים מהאקס בוקס... בינתיים אני חושד שהמתאם לא טוב... בכל זאת הוא מהשופרסל ועלה לי 16 שקל חחח יכול להיות שצריך מתאם "מורשה" לכאורה של האקס בוקס? כמו שהמתאם האלחוטי היחיד שעובד על האקס בוקס הוא זה שמיוצר על ידי מיקרוסופט
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי חבר נשוי פלוס 2 והוא רוצה לקנות ps4 דרך יד 2 כדי להנות טיפה בזמן הפנוי שלו, והשאלה היא איך אני יכול לעזור לו לבחור? כאילו הבנתי שיש שני סוגים של ps4 אחד רגיל ואחד pro (שעובד על 4K) כאילו פשוט להגיד לו לבחור את מה שהכי זול במחירים ביד 2 או שצריך להשים לב לדברים מסויימים? זו אולי שאלה טיפשית אבל אין לי מושג בקונסולות אני בחור של מחשבים יותר. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-