עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by huber,

גשו ללינק הבא והקשיבו לשיר בנקודת זמן 1:28. המשיכו לקרוא את שאר התגובה שלי רק אחרי שהקשבתם: שמתם לב שזה בעיברית - נכון? אני לא עד שלא ציינו זאת בפניי. למי שתוהה, זו לא זמרת ישראלית אלא זמרת בשם Jackie Presti. אלו המילים למי שתהה: אולי לא זיהיתם כי זה בנוסח ומבטא שונה,אבל זה עברית , זה המילים : עוצמת את עיניי למשמע הירי מוציאה קול שאגה אך בין רגע מתחלפת ביאוש הכל עבור מי שחי בתוך הסיוט מתגעגעת מכל הלב מייחלת לעולם שאזלו דמעותיו הלב כבר מת התקווה מתגעגעת עד כדי כאב.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eran256,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לקנות s3 בארה"ב ולעשות אחריות בין לאומית ובמידה והתקלקל לתקן בארץ? או שאם אפשר לתקן רק pal בארץ אז אפשר לקנות pal בארה"ב במחיר זול 400-450 דולר?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  3. שלום חברים, יצא לי אתמול לראות אחת ליד השנייה (עד היום ניתקלתי בהן רק בנפרד) את כל שלוש הקונסולות שבינהן התלבטתי. ה-360 וה-PS3 נראות מרשים מאוד, וגם מהנות מאוד, אבל פשוט לא עשו לי את זה. ה-Wii מצד שני למרות הפשטות שלה הייתה מהנה הרבה יותר. לכן, החלטתי שאני מעדיף לרכוש את הקונסולה הזאת. עכשיו מגיע החלק הבעייתי. ראשית, אומר שאני לא רוצה שהדיון יהפוך לתחרות "הקונסולה הטובה ביותר", אני בחרתי לעצמי, ולכן רוצה עזרה בעניין. כיוון שממילא עוד כחודשיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב, החלטתי לרכוש שם ולרכוש בארץ מתאם ל-220V כיוון שזה זול יותר. השאלות שלי הן: - איפה מומלץ לרכוש את המכשיר הזה (חנויות מקוונות מארה"ב)? - האם יש גרסאות/הבדלים מול האמריקאית ויפריע לי שהיא לא PAL? - הבנתי שיש מגוו…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. או שזה כמו עם ה 360

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. Started by yot,

LCD 26" של האייר מסדרת הבלו ליין ואקס בוקס 360 פרימיום חדש התווספו שבוע שעבר לחדר שלי והפכו אותו למקום לא רע לבלות בו כמה שעות בסופש כשאני בבית סוף סוף ההאייר מרשימה מאוד והאקסבוקס פשוט חוויה תמונות:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ראיתי כרגע כתבה קוראים למדריך בישול לDS -"מכשיר חדש" לDS עצמו-נינטנדו מה הבעיה לבדוק 2 דקות ולהסביר שזה תוכנה לDS ושככה קוראים למכשיר והוא כבר לא חדש רק התוכנה ?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

היום כנראה נדפק לי הXBXOX 360, הוא עולה כרגיל לתפריט שלו אבל הוא לא קורא שום דיסקים (לא משחקים ולא סרטים) נראה לי שהכונן דיסקים שלו נהרס. איפה יש חנות באיזור המרכז שמתעסקת בכאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. ה LA40A450 סמסונג החדשה דנדשה הגיעה היום סוף סוף (טוב, לקח לה פחות משבוע אז לא נורא)! התקנתי אותה על הקיר בחדר והיא פשוט מדהימה. ה PS3 עלה לחדר סוף סוף אז אני עכשיו לא תלוי מתי ההורים על הטלווזיה או לא (ללגור עם ההורים יש את היתרונות והחסרונות אני משער ), ואני גם אוכל לדבר עם כולם בעזרת ה PS Eye ומשחקי ה Warhawk יהיו אפילו יותר מהנים בשבילי! אני ממש מתרגש תמונות:

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. http://www.bungie.net/News/content.aspx?type=topnews&cid=14568 אז ככה בשביעי לשביעי יכול יום ההולדת לבאנג'י (היוצרים של האלו ומרתון) והמטרה היא שעד היום ההזה מספר ההריגות בקאמפיין של האלו 3 יגיע ל7 מיליארד (נשמע נחמד אבל קצת קשה) חוץ מזה באותו יום ישוחחרו ללייב תמונות רקעים ערכות נושא ומפה חדש להאלו 3 כולם בחינם

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. משחק נחמד מאד - בהחלט הייתי ממליץ עליו לכל מי שיש לו PS3 - לדעתי המשחק הכי יפה גראפית על הקונסולה כיום. הקטעים שאני הכי אזכור זה המסך ש Kai מגינה על Shen עם החצים ולפני הבוס האחרון, שצריך להרוג 500 חיילים - וואוו איזה קטע מטורף... הקומובאים זה עניין נחמד, אבל העובדה היא שאפשר לעבור את כל המשחק הזה בעזרת קומבו אחד שחוזרים עליו כל הזמן (אני עברתי את כולו עם שלושה...). יאללה, Assassin's Creed - Here I Come! הייתי נותן למשחק הזה 7.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by stone cold,

חבל שזה לא ב2D אבל נקווה לטוב http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29120

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. רציתי לברר האם יש צורך לקנות את כרטיס הרשת האלחוטי המקורי של מייקרוסופט שעולה 100 דולר, או שאפשר לחבר למכשיר כל כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB שנמכר למחשב?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ofir2808,

שלום לכולם, החלטתי לקנות XBOX360 ולאחר בדיקה קצרה, גיליתי כי יש מספר דגמים, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין גרסת ה - ARCADE לגרסה הרגילה? המפרט הטכני שלהם נראה אותו דבר ועדיין יש בינהם הבדל של 70 דולר (בארה"ב, בארץ אפילו יותר). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  14. מישהו יודע בבטחון אם הדגמים החדשים (תאריך יצור מרץ 2008), דגם CECHH01 40gb יעבוד ללא ממיר?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by liviur,

טוב אחרי שהתגברתי על "מכשולי" האבטחה בדרך יש לי כמה שאלות למי שיצא לו לנסות: WMP11: אני לא מצליח לגרום לו להראות קבצי DIVX , הוא פשוט לא מראה אותם ברשימה, מוכר למישהו? TVERSITY: זה רק אצלי או שלוקח לזה בערך 10, 15 שניות עד שהוא מתחיל להריץ את הקובץ? (כמובן בלי TRANSCODING , רק STREAMING) חוץ מזה - אין תלונות , עובד נהדר , כולל FOLDERים כראוי , כולל PLAYLISTS , העתקה לקונסולה וכו. ממש 2 שניות קינפוג בלי התעסקות כלשהיא כדי שהכל יעבוד - פרפקטו (במיוחד בTVERSITY - התוכנה מומלצת בחום) ליביו

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by doronpascal,

שלום לכם, קניתי עכשיו XBOX 360 והוא מדהים! רק אני מגלה קושי במציאת משחק מתאים ל-2 משתתפים. אני מחפש משחקים נחמדים שיתאימו ל-2 שחקים במקביל, משחקי פאן... כמו זה למשל: http://xbox360.ign.com/objects/142/14240366.html תודה מראש לעוזרים.

17. Started by WiSe-Man,

היי אנשים. אני קורא על אנשים שנכבה להם המכשיר באמצע עדכון (הפסקות חשמל וכדומה) והמכשיר לא חזר לעבוד. למרות שמצאתי פתרונות וסרט שטוען שהמכשיר יודע לשקם את עצמו.. בכל זאת לא נעים. עוד דבר שמצאתי זה מכשירים שנהרסו לאחר עדכון? למישהו זה קרה? מי שרוצה לקרוא יותר http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=J04&q=PS3+bricked+update&start=10&sa=N הדור החדש הזה של הקונסלות עם העדכונים מתחיל להפחיד אותי....

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. Started by BH20062,

שלום אנשים. עדכנתי את ה-PS3 לגרסה 2.4 וכעת יש לי אפשרות לחבר התקני BT, ניסיתי לחבר אוזניה של MOTOROLA וקצת הסתבכתי. אם אפשר בבקשה להסביר לי איך אפשר לחבר את האוזניה צעד אחר צעד אני אודה לו מאוד. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by itai_1813,

שלום אנשים. (כן אני יודע... "אין לך מה לעשות בשעה כזאת"?! אז זהו שלא). אז ככה, אחרי שראיתי את המשחק Uncharted ב-PS3 של חבר שלי ואהבתי אותו נורא, בא לי החשק לשחק במשחק בסגנון שלו, מעין שילוב של הרפתקה ופעולה, יש דבר כזה? ד"א, אם כבר מדברים על משחקי הרפתקה/פעולה... לא אמור לצאת איזה משחק חדש של Indiana Jones? מתי הוא יוצא לעזאזל? תודה ולילה טוב... הכתיבה הזאת עשתה אותי עייף.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  20. טוב אז ככה, בשבוע הבא אני טס לארה"ב לכנס של מייקרוסופט, וחשבתי שזו הזדמנות מצויינת לרכוש קונסולה סוף סוף. בכנס של מקיירוסופט ימכרו מוצרים בהנחה (בתקווה שגם XBOX). אז זו יכולה להיות רכישה די מוצלחת. בכל מקרה אני מתלבט בין רכישת XBOX360 ELITE או PS3 80GB + MGS (החבילה שעולה 500 דולר). 1. אני מתכנן לשים את הקונסולה בסלון (מה שאומר שאני חייב חיבור WIFI ולכן אם אבחר ב-XBOX אני אקנה לו את המתאם של ה-WIFI שלו שעולה 100 דולר, אלא אם אפשר לחבר אליו כל כרטיס רשת אלחוטי שב-USB ואז יש לי כבר אחד כזה בבית). 2. חשוב לי שיהיה אפשר להעביר סרטים מהמחשב לקונסולה בקלות (דרך הרשת הביתית) ולנגן אותם עם תמיכה בקבצי תרגום. 3. בנוסף, תנתן עדיפות לקונסולה שיכולה להקליט תוכניות מהטלויזיה להארד דיס…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by stone cold,

טוב אז ככה יצא לי לשחק קצת במאריו גלקסי יש לי עוד הרבה משחקים אחרים לעבור חוץ ממנו והמשחק העיקרי שלי כרגע זה מטרואיד פריים קורפשין (3) וחוץ מזה גם גייד אמפיר במחשב ככה שאני לא ייתן ביקורת מלאה בקרוב רק סקירה קטנה בכל מקרה המשחק מתחיל -איך לא שהנסיכה פיץ נחטפת בפעם הגיזיליון אז אתם אומרים לעצמכם שוב ? זה לא אמור להיות משחק גדול במקרה ? ואז מהר מאוד אתם מגלים את אחד מהשימושים הטובים ביותר שמפתחים עשו בתלת מימד בהתחלה יש איזה הרגשה שאתם אוגר בתוך גלגל עד שמתרגלים תשכחו ממשחקים כמו פרי או איך שקוראים לו תשכחו מחלקים קטנים ברצאט תשכחו מחלקים קטנים בזלדה TP המשחק בנוי ממקומות קטנים בחלל (לפחות בהתחלה) שלכל אחד יש כוח כבידה מה שזה אומר שאם יש צורת עיגול אתם יכולים ל…

• 87 תגובות
    • 6.9k צפיות
  22. בדף של המשחק שלי הוא מראה תאריך לא נכון ואין לי מושג איפה לעדכן את זה... הוא נותן הודעה כשהמשחק עולה שהתאריך לא נכון. אוקיי פתרתי את זה http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=granturismo&thread.id=330983 גם בנודע לאם עדכון דורס את השמירות http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=granturismo&thread.id=330983

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=319489 כרגע מדובר על ירידה של 50$ בפרימיום אז כל אלו שאמרו שאני לא מבין כלום ונתנו לי לינקים לכתבות של כלכלה הגיע הזמן שתשימו מלח על הכובע ושיהיה לכם בתאבון הXBOX360 נמכר גרוע כבר חודשים והיה ברור שבלי הורדת מחיר הPS3 היה מתקרב יותר ויותר וכמובן יש גם תחרות אם הPC ההורדת מחיר תיתן קצת אוויר מבחינת מכירות חומרה למיקרוסופט למרות שבטח יחזרו לסבסד אותו לאיזה תקופה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/gaming/news/2008/06/26/PlayStation-3-Getting-Film-Downloads-Soon/p1 לכל מי ששאל למה אין תמיכה ב MKV (ולא יהיה בקרוב) - הנה התשובה! כמה שאני שמח ששידרגתי את הדיסק הקשיח ל 120 גיגה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Night,

ואבא שלי מתעקש לקנות שנאי שכידוע לכם זה סיפור של 300-400 שקל (שזה 2 משחקים לסוני! כואב הלב) בינתיים הסוני יעלה אבק בסלון, נו מילא. מה שיותר כואב זה שיש לי יומיים חופשת בגרות (בגרות במחשבים), שזה מקצוע עם מחברת פתוחה ככה שאני לא לומד אליו אפילו, אז כבר חשבתי שיהיה לי את היומיים האלה לחרוש על הסוני (קיבלתי איתו GTA IV + COD4) אבל רצה הגורל ושם אותי בהמתנה לשנאי המיוחל... בנוסף כל החוויה של ההוצאה מהניילונים+החיבור לטלויזיה והתחלה לשחק לראשונה - נהרסה מבחינתי! המכשיר כבר בחוץ ועכשיו צריך לחכות לשנאי. עד שהשנאי יגיע ההתלהבות תרד O_o ממש עצוב לי להתחיל ככה ברגל שמאל עם מכשיר כ"כ מתקדם ומלהיב.. -------------------- אתם בעד שנאי או נגד? קראתי תגובות של איזה 20 איש בארץ ובחו"ל שה…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים