קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי את זה:http://files.playstatic.com/ps2/god-of-war-2/gowhdinstructions.jpg לא הבנתי מתי ללחוץ על הכפתורים,לפני איזה מסך? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי טס מחר לארה"ב. עד עכשיו תכננתי להביא לו בסביבות ה520$ בשביל PS3 80GB. אבל שמעתי שמועה מרושעת שמוצרי חשמל מעל 200$ נחשבים לסוג של "הברחה" ולכןיעשו לו בעיות על זה בדרך חזרה לארץ. האם יש אמת בדבר? האם להזמין מEBAY את ה 40GB ולסגור תעניין? מה ההבדל תכל'ס בין ה40 ל80 חוץ מנפח ההארד דרייב שכל כך משתלם לקנות 80 ? דרך אגב אשמח לשמוע את הפרוצדורה של הבאת קונסולה יקרה מחו"ל - מה הבעיות וכו'. תודה.[br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 18:35:40 עוד הוספה קטנה - נגיד תיאורטית שהוא קנה את זה כבר, פירק הכל מהשקיות, ואז הוא אומר פשוט שזה שלו מהארץ והוא הביא את זה איתו. האם צפויות לו בעיות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סוני 2 עבה pal שנקנה ב2003-4 הכל עובד חלק, ויש לו ציפ כמה הוא שווה עם שלט וכרטיס זיכרון 8 מגה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות להביא XBOX 360 מאירופה (מגרמניה או שוויץ) ויש לי כמה שאלות לגבי זה. א. האם המחירים הם כמו בארה"ב (הכוונה היא גם לגבי הקונסולה וגם לגבי המשחקים)? ב. האם יש סיכוי למצוא את הגירסה שמוכרים בארה"ב באחת המדינות הללו? ג. במידה ואני אפרוץ את המכשיר, האם המשחקים מארה"ב יעבדו בו? ד. האם יש הבדל בציוד הנלווה בין הגירסה האירופאית לגירסה האמריקאית (טלוויזיה, שנאי וכד'...)? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Microsoft+Xbox+360+Pro+Drops+to+29999+on+Sunday/article12326.htm מבחינתי לא משנה כמה הם יורידו מחיר - כל עוד הם לא ישווקו קונסולה תקינה (חיסול תופעת ה RROD) אני לא מתכנן לרכוש אותה.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני הצבא הייתי צריך בזמנו לבחור קונסולה בשוק של פעם היה PS1 של סוני \סטוארן של סגה \וN64 של נינטנדו שנינטנדו השיקה את הקונסולה שלה היא השיקה אותה אם מאריו 64 וידית אנלוגית לסוני יצא קראש 1 בערך באותה התקופה ולסאטורן יצא משחק חדש לגמרי בשם "לילות" כל המשחקים קיבלו אז ביקורות טובות ובכולם חוץ מ"לילות" יצא לי לשחק בהם אז באופן טבעי מאוד רציתי לשחק בלילות וליראות איך זה ושיצא לWII הייתי חייב לנסות בכל אופן אם היה שוק השכרות מפותח בארץ הייתי ממליץ על לילות בגלל המשחקיות המיוחדת שלו שקשה להסביר במילים זה כמו מרוץ\פלטפורמות\באוויר בפועל כיף לשחק בו בערך שעתיים ואחרי זה הוא משעמם הגרפיקה ברמה של הדרימקסט ואני לא יהיה מופתע אם המשחק פותח לדרימקסט וביטלו אותו עד שהWII ה…
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה, מישהו שאני מכיר טס בקרוב לדרום אמריקה (קנקון) ואני שוקל לבקש ממנו לקנות לי קונסולה. כיום יש לי PS2, ומחשב ישן, והנה כל הדברים שחשוב לציין, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הקונסולה האולטימטיבית בשבילי: 1. אני משחק בעיקר משחקי רשת, לא מתחבר למשחקים מול מחשב (בא לי ממש HALO) 2. אין לי LCD, רק מסך מחשב (2007FP) בגודל 20" עם כניסת DVI\SVIDEO 3. משהו זול, שגם המשחקים זולים 4. מעדיף לאכסן את המשחקים על HD של המכשיר, אם זה אפשרי... 5. אין לי רשת אלחוטית (אם זה משנה) 6. זה יהיה בחדר שלי ואני אשחק בד"כ לבד (לפעמים יבואו חברים, אבל אין לי אחים קטנים או משהו) אני מפחד מהחום של ה360 ולא בא לי להתחיל לפתוח אותו להרכיב לו קירור מים או אוויר אחר וכל השטויות. מה מתאים לי? ומה המחירים שם…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29433 למי שלא מכיר- סתם סתם-
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אז ככה שלשום עברתי את המשחק עברתי אותו בדרך הקצרה של ה60+ כוכבים אבל אני ימשיך לטחון כוכבים מידי פעם בפעם עד 120 נתחיל בנתונים יבשים - פרזנטציה - נינטנדו לא חברה שידועה בפרזנטציה איכותית וגם לא סדרת מאריו פה הם יתעלו על עצמם יחסית לז'אנר הפלטפורמות שלא ידוע בפרזנטציה איכותית הפרזנטציה מאוד טובה מוזיקה האפקטים הקולים בסדר גמור אבל לא מעולים מה שכן מצוין זה שפע של מנגינות משלל משחקי מאריו בעבר וכמה חדשות שפשוט מתחברות מצוין למשחק ונותנות אווירה מעולה וכיף לאוזניים יש מוזיקה מהמשחקי מאריו לNES\SNES\N64 ומה לא והכל מחובר בצורה מבריקה מה שחסר זה הדיבוב שכמאת לא קיים אבל זה לא כל כך משנה כי העלילה גם ככה כמאת לא קימת עלילה החלק הגרוע של המשחק מצילים את הנסי…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקשרו מהדואר, הזמנתי שני משחקים הם רוצים 159 שקל מס אבל אני לא 100 אחוז בטוח שזה החבילה של המשחקים הזמנתי גם כבל HDfury למרות שדיי נראה שזה המשחקים, כי אמרו חבילה מסין והזמנתי את המשחקים ב Play-asia
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי בהרבה מקמות באינטרנט שאפשר לחבר את שלטי ה WII למחשב בעזרת בלוטוס'... האם מישהו מכיר מדריך בעברית כי אני לא מצליח לעבוד עפ"י המדריכים באנגלית יותר מידי מונחים במחשבים שאני לא מכיר... תודה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
יש לי PS2 גרסה עבה שלא קוראת שום דיסק (כנראה העינית הלכה) לא מצאתי שום מקום שמוכר עיניות למכשירים העבים יש לכם פיתרון? חשבתי לקנות גרסה דקה איפה אני יכול לעשות טרייד אין ולהשיג את הגרסה הדקה הכי בזול? (אני גר בצפון לא אכפת לי גם להגיע למרכז) מה הגירסת מכשיר הכי חדשה? SCPH90004 ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני כבר תקוע הרבה זמן בשלב מסויים במשחק (כוכב בריו, איפה שהיה הקרב מול רנדאס) אני צריך לנטרל איזה משהו, ויש כזו מעלית שיורדת למטה אבל אני מגיע לשם יש גוש מתכת גדול כזה שיורד ומתנפלים עלי בזה אחר זה האוייבים הגדולים האלה עם הכנפיים (לא יודע אם יש להם שם) ויש לי מן שני משדרים שאני צריך כל הזמן למשוך את הידית עם הנונצ'ק אבל זה לא עושה שום דבר חוץ מלהעלות את ה"אנטנה" למעלה, והאוייבים ממשיכים לבוא בכמויות. למישהו יש פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29258 אני חושב שMS קבלה דיווח כזה בזמן הגרוע ביותר מבחינתה E3 ממש קרובה וכנראה היו אמורים להיות הכרזות גדולות עכשיו אם הדיווח הזה זה עלול לקלקל הרבה ממאמצי השיווק-פרסום שלהם כרגע לא ידוע אם זה רק עלית שמבוססים על הלוח אם הישן או גם עלית מבוססי פאלקון
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רוצה לקנות אחת מהקונסולות האלה....אז השאלה שלי למי יש יותר משחקי FPS ומשחקי מכות ובמי השליטה יותר נוחה (השלטים יותר נוחים...לפי מה שהבנתי של הXBOX 360 יותר נוח) תודה לכל העוזרים
-
- 64 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים אח שלי רכש WII. על אילו משחקים הייתם ממליצים? בגדול לי קשה להתחבר אליו כי אני שחקן XBOX וכל עניין הגרפיקה נראה כזה זול ומגעיל. בכל מקרה האם אפשר לשתף תכנים ברשת ולהציגם דרך ה Wii?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק הנ"ל ולתמימותי התחלתי אותו על MEDIUM. כבר בהתחלה גיליתי איזו טעות זו. החיילים שבאים איתך במשימה נשחטים תוך שניות ספורות והדמות שלך מאבדת חיים בקצב ירידת הדולר לאחרונה. גם שיטת המחסה לא קיימת, האויב מצליח לפגוע בי גם מעבר למחסה מלא. מה קורה פה?!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה בבקשה המלצה לסט רמקולים 5.1 לחבר ל PS3.. תמיכה בכניסת אופטית או דומה בדרך הפשוטה ביותר והנוחה ביותר ( כמה שפחות כבלים ) ושיתן 5.1 מלא. תקציב - 400-800 שח. האם לוג'יטק 540 יכולים להתאים ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא אראה תפריטים יפנים במשחקים אני מקווה, עדדיין אין לי גם שום משחק אז אני שואל.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראשונה - יכול ליהיות שימכרו משחקי PS2 שלמים ONLINE: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29053 (לא להתרגש רק שמועה) השניה, IGN בדקו את מערכת הTROPHIES החדשה בFIRMWARE 2.4 ואמרו שהיא משמעותית טובה מהמקבילה של הXBOX: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29057 כמה שאני מחכה ל2.4 מתחיל ליהיות חם. ליביו
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29282 אל תגידו שאני רק מלכלך על MS
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חשבתי לקנות קונסולה חדשה ככה להתפנק... על מה אתם הכי ממליצים ולמה? וגם למה הכי קל להעביר משחקים פרוצים מהמחשב כי לשלם איזה 350 שקל על כל משחק זה שחיטה... אני לא ממש יודע מה ההבדלים בין הקונסולות חוץ מהנינטנדו ויי שצריך להיות אהבל כדי לא להבין מה מייחד אותו. בעקרון אני רוצה קונסולה למשחקים באיכות טובה ופשוט נוח. ועוד משהו... המחיר של הקונסולות גבוהה יחסית למחיר מחשב כיום ועולה השאלה האם מומלץ להשקיע בקונסולה או במחשב טוב?.. חוו דעתכם .. למטרת משחקים
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה יעלה לי אם ישלחו לי PS3 מארה"ב לארץ? כמה אחוזי מכס וכמה משלוח הפלייסטיישן עולה 399.99
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
משהו באזור המרכז, או בן אדם פרטי לא משנה..? אני מבקש בלי תגובות על איכות המשחקים וכו', תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-