קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת מצביעה, אני מחפש אתר אמריקאי ששולח לארץ. אני מתכוון לקנות PS3 ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לשיתוף ידע ועזרה. אנא צור איתי קשר. תודה. יש לי את כל הפרטים בפרופיל שלי.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי. שאלה- האם יש ג'ויסטיקים מיוחדים המותאמים גם ל-PS2 וגם למחשב או שאפשר פשוט לקנות ג'ויסטיק ל-PS2 ובנוסף גם מתאם USB? ואם פשוט צריך לקנות מתאם, האם צריך גם תוכנה מיוחדת שבעזרתה הג'ויסטיק יפעל במחשב? אשמח גם להמלצות. תודה מראש *מצטער אם זה לא קשור לפה, לא הייתי בטוח אם האשכול מתאים לפה או לציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש עבור פרוייקט גיימפאד של XBOX מקורי, חוטי כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שאפשר לחבר את השלט של הסוני 3 למחשב אפשר לדעת איפה הדרייבר? *אם אשכול זה לא מתאים לפורום הזה מצטער,ונא להעביר*
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישו בבקשה יוכל להביא לי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב עד 5 אלף העיקר שיהיה הכי ריאליסטי שיכול להיות
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
כמובן ל- PS2. אשמח להמלצות, שמות של משחקים של סימולציות טיסה של מטוסי קרב\נוסעים\מסוקים וכו'. בסגנון המשחק שמיקרוסופט מוציאה למחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנתיים קניתי את SSHD ואני שוקל לקנות את החבילות הרחבה שלו לגבי PIXELJUNK MONSTERS\EDEN ניסתי את הדמו וזה נחמד אבל לא יודע אם זה שווה את זה WIPEOUT HD בשבוע הבא נראה כמו קנייה בטוחה WARHAWK שקלתי לקנות אבל אני לא יודע איך האינטרנט שלי יסתדר איתו אז חבל לבזבז סתם כסף אני מחכה לBURNOUT PARADISE שיצא לPSN אותו אני אקנה בטוח R&C אני לא יודע 4 שעות זה נראה לי מעט זה לשחק לסיים ולמחוק ולא כמו המקורי ששיחקתי בו והיה בו טעם לעוד (לפתח נשקים למצוא את הנשק האחרון ההישגים ועוד') אז למישהו יש המלצות? או שהתנסה במשהו ששווה המלצה? לגבי GT5P ממש לא מעניין אותי הסימולטור הזה למרות שהוא נראה טוב אם כבר נחכה לGT5
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
מכל הסוגים... ורצוי גם כמה משחקים למבוגרים(לא מבוגרים בלבד ) ושמעתי שיש משו עם יוגה או משו...או חדר כושר..זה יהיה מעולה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אמא שלי ואח שלי עוד מאט טסים לארה"ב ובגלל שיותר זול שם בהרבה מבארץ אני רוצה לבקש מהם לקנות לי כמה משחקים שמה אז בקיצר איזה משחקים כדאי לי לבקש אני אוהב מאוד משחקים בסגנון של shadow of rome למי שמכיר משחקי עבר כאלו אני אוהב משחקי יריות אבל פחות יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לקונסולה WII. זו מתנה לילד בגיל 13. אני לא מתמצא בתחום ולא יודע איזה דגמים ודברים קיימים. התקציב הוא: 1,600 ש"ח. אני רוצה לקנות קונוסולה WII שיהיה כלול עם איזה ערכה כלשהי (הבנתי שיש המון סוגים) וכמובן שיהיו כמה משחקים. אשמח להמלצה לחנויות ספציפיות עדיפות לדרום ואפשר גם צפון\מרכז. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מתחמש במסך 37 אינצ ומחפש קונסולה איכותית על מנת לנצל תמסך ולשחק עם חברים+רשת אשמח אם תמליצו לי תקציב באזור ה אלפיים שקל
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי XBOX Series X ומנוי לשירות Game Pass ואני מחפש המלצה למשחק מירוצים שאפשר לשחק ביחד עם 2 שלטים (לא משחק רשת) מישהו מכיר משהו ?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש משחקים שכיף לשחק בקבוצה של אנשים כרגע יש לי tekken 5 ו PES09 יש למישהו עוד המלצות?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס! אני חובב מושבע של משחקי מירוצים, ותמיד חלמתי להגה. אבל תמיד שהשגתי את הכסף היה לי משהו אחר בראש ועליו בזבזתי, אבל עכשיו אני באמת מעוניין בהגה. אני לא רוצה להתפשר, רוצה לקנות משהו הכי מקצועי שאפשר שיתן לי חוויה הכי טובה וזה כולל כמובן ידית הילוכים, גז ברקס וקלאץ' וכל מה שצריך. דרישות: של חברה מוכרת סט עם הילוכים, גז, ברקס רצוי גם קלאץ' תואם PS3/מחשב ואם אפשר גם PS2 אני מתכוון לשחק איתו במשחקים כמו GT5 ובסגנון. חשבתי על logitech g25. מה אתם אומרים? ודרך אגב, אם אפשר להזמין מחו"ל אני אשמח להצעות לחנויות טובות ואמינות שעושות משלוח לארץ! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהורדתי את האמולטור GBA לנקסוס שלי התחלתי לשרוף שעות (ואת הסוללה על הדרך) כרגע אני טוחן את אחד המשחקים הכי טובים שנוצרו לדעתי Advance Wars 2: Black Hole Rising אבל אני מחפש המלצות נוספות
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בנובמבר/ינואר אני הולך לקנות משחקים נוספים ל PS3 שלי (אני קונה אותם בקבוצות גדולות מ PCGAMES ואז לא משלם עם המשלוח). בקניה הקרובה אנירוצה לקנות GOW3,GT5 וכניראה לחקות עד ינואר בשביל LBP2 ואני צריך המלצות למשחקים נוספים שיכנסו לאותה קניה. כרגע אין לי הרבה משחקים, יש לי את האוסף של GOW (שכולל את 1 ו 2), את סדרת UNCHARTED, שלושת ה R&C ו TEKKEN ו KILLZONE2. אין לי צורך במשחקי ספורט, כשאני רוצה אני משחק אצל בן דוד שלי. אפשר לדלג על Demon's Souls ו MGS, אין לי סבלנות למשחקים כאלה עריכה: לדלג על משחקים שיוצאים גם למחשב.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כבר כמה זמן שלא נגעתי בXBOX שלי מעבר לPES וגיטר הירו. עד כמה שזה הולך להשמע גרוע, אני אהיה ישיר- אני מחפש משחקים בלי יותר מידי עלילה (אלא אם היא ממש מרתקת, שהיחיד שענה עד עכשיו לקריטריון היה God Of War2 בפלייסטיישן2), לא יותר מידי קשים ושלא מציקים לך כשאתה נפסל ומחזירים אותך חצי שעה אחורה בלי אפשרות לשמור באמצע. אני יותר מחפש חוויה מאתגר (פשוט אין לי זמן ליפול על שלב מסוים ולבלות בו יומיים) עדיפות למשחקים שאפשר לדלג על קטעי מעבר מעיקים. אם זה לא המקום לאשכול כזה, אני מתנצל בפני כל מי שנפגע ונותן למנהלים את הזכות לנעול אותי ולזרוק את המפתח תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השגתי לעצמי עכשיו בקר PS3 בשביל הGnote שלי והגיע הזמן לשחק בקצת משחקים מהעבר בגדול יש אמולטור לכל דבר אפשרי, החל מSNES , N64 , PSX וכו'... עכשיו רק מחפש המלצות למשחקים השונים בשביל לשרוף זמן
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על אתרים להזמנת משחקים ל- PS3 רצוי אתר אמין וזול. תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש איזה משחק טניס טוב, אבל שיהיה אפשרות לשחק שניים, יש לי משחק דווקא די נחמד Smash Court Tennis Pro Tournament 2 אבל אי אפשר לשחק בו אחד נגד השני! רק במשחקי זוגות מזה הדבר הזה? קיצר מישהו מכיר משחק טוב? או אחד שלפחות מאפשר משחק בזוגות?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי ח'ברה אני מחפש המלצות/ ביקורות של משתמשים לגבי הPSP. בגלל ירידת מחירים כלשהי באמריקה חשבתי על זה, ואז נזכרתי שזה גם סוג של נגן ווידאו ומוזיקה. למרות שהבנתי שאפשרויות ההמרה של הווידאו עושות בעיות. וגם שמעתי שאפשר להתחבר איתו לאינטרנט. יכול להיות? בכל מקרה אני אשמח לשמוע קצת עליו מאנשים שאולי יש להם, על זמן הסוללה ואביזרים מומלצים ובכלל חוויות שימוש. אולי כדי לחכות לגרסאות המיוחדות שסוני הבטיחה, או שמה, היא רק הבטיחה. תודה אנשים אגב, אל תמליצו לי על DS בבקשה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חנויות באירופה שמוכרים XBOX 65NM. מישהו מכיר? ועוד שאלה: אני עוד מעט נוסע לטורקיה ואני יכול לקנות שם את ה XBOX. מישהו מכיר חנויות בטורקיה? או אתר של השוואת מחירים של טורקיה?של אירופה? האם לדעתכם מוכרים שם יותר זול מהארץ? בברכה, טל.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-