קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.engadget.com/2011/11/20/walmart-selling-limited-edition-blue-wii-for-99-96-on-black-fri/ ליתר דיוק המחיר הוא 99.96 דולר אז זה עדיין פחות מ-100 דולר ... האם יכול להיות שמכירת כמות מסיבית של קונסולות ב-Black Friday תגרום למפתחי המשחקים להתעורר ולהציג משחקים או קונספטים חדשים? לא בטוח אבל סביר להניח שמיקרוסופט וסוני יענו במבצעים אגרסיביים משלהם. עריכה: חלק מהחנויות בארה"ב מציעות Xbox 360 Slim 4GB במחיר של כ-150 דולר ו-PS3 תמורת כ-200 דולר (בחלק מהמבצעים נכללים שני משחקים). ראוי לציין שחלק מהמבצעים מצריכים הגעה פיזית לסניפים מוקדם בבוקר או מאוחר בלילה אך לדעתי שווה להטריח את החבר או הקרוב משפחה שלכם בארה"ב בשביל העסקאות הללו. http://slickdeals.net/forums/showthread…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחד פלוס אחד חינם על כל משחקי EA. רלוונטי לכל בעלי PS3/XBOX שנאלצים לרכוש בארץ משחקים במחירים מגוחכים.
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יצאו במבצעים על משחקים כמו PAIN ודומיו במחיר של 4.99$ דבר אחר, מישהו ניסה את המשחק 1942:JOINT STRIKE עולה 9.99$ ונראה כמו משחק יריות חמוד http://www.gametrailers.com/player/37021.html
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מחיפוש וקריאה בפורום יצאתי קצת מבולבל, קראתי שמשחקים אמריקאים ל PS3 שבאים בפורמט NTSC (כאלה שאני מוצא ב EBAY) מתאימים לקונסולה העברית שלי (PAL) , אך סרטי BLUE RAY לא יתאימו. מה שאומר שאין בעיה לקנות משחק מכל חנות ב-EBAY. לעומת זאת ממקורות אחרים אני מבין שישנה בעיה וגם במשחקים מסויימים רשום בכותרת REGION FREE כלומר עובד גם ב-PAL וגם NTSC. אז מה בעצם נכון? אשמח גם לקבל קישורים לחנויות זולות שנרכשו מהן משחקים שעובדים בארץ מאנשים שיש להם נסיון בהזמנה מחו"ל. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם מישהו רכש משחקים מחו"ל עבור ה- PS3 שלו , אשמח לקבל המלצמה מאיפה הוא עשה את זה. רצוי שהחנות תתמוך ב- PAYPAL. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי wii ntsc עם שבב בקרה d2c, וצ'יפ d2ckey. בעקבות התעסקות כושלת (ניסיתי להתקין כל מיני homebrews, כדי להשתמש בwii כנגן מדיה, ולעדכן את גרסאת המערכת), הwii הוא fully bricked. ניסיתי את השיטה של איפוס המערכת עם שלט gamecube, ללא הצלחה. כנראה שאין מנוס משכתוב הrom. יש לכם המלצה לטכנאי wii מאיזור המרכז (עדיפות לרמת גן), והערכה לעלות התיקון? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מזמין מחול PS3. כדי לא לקבל את המכשיר "עקר" ומשעמם - צריך כמובן לרכוש משחקים. אשמח לקבל המלצות לכמה "משחקי חובה", כאלו שיעסיקו אותי כמה שיותר. קחו בחשבון כמה דברים: 1. יש לי מחשב בבית ככה שבהרבה מאוד משחקים שיצאו ל PS3 וגם למחשב כבר שיחקתי (כנראה בכולם). 2. אני לא אוהב מירוצים ומשחקי ספורט. העדפה חזקה ל RPG, שוטרים וכו. אשמח לשמוע את דעתכם - רצוי ממשיהו שמשחק במשחקים הללו כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל הולך ה-PS2 הוא מהסוג הדק, אין לי מושג אם זה משנה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאבא לילדים קטנים וגיימר במיל (ובשעות הלילה. במחשב לא בקונסולה..) אני רוצה לקנות קונסולה לילדים קטנים גילאי 4-5 שיש לה מגוון משחקי מצלמה ותנועה (קינקט?) המטרה היא לגוון את פעילויות החופש הגדול, הטיולים, הבריכה והמשחקים הרגילים, בשעות החמות של היום - כלומר בבית. מישהו יכול לכתוב איזו מהקונסולות מומלצת ואילו משחקים יכולים להתאים? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לכם ראוטר טוב להמליץ עליו? בעיקר למשחקי רשת עם הפלייסטיישן 3. תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות PS3 אחי נוסע גם בקרוב לארצות הברית והוא יביא לי משחקים למכשיר יש כל כך הרבה משחקים טובים למכשיר אשמח אם כולם ישתתפו בשרשור זה ויעזרו לי ולשאר אנשי הפורום היקרים בהמלצות לקניית המשחקים הכי טובים שיצאו עד היום למכשיר בכל הג'אנרים. בתודה ובהערכה איציק
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כמה אביזרים לווי ורוצה לצמצם עלויות לאור המחירים המופרעים בארץ בגדול אני מחפש סט טוב של תופים וגיטרה. קניתי בעבר גיטרה אלחוטית מ-dealextreme והיא הייתה מצויינת, עבדה עם כל המשחקים, רק שאין להם אותה במלאי כבר כמה חודשים. לצערי תופים אי אפשר להזמין משם. בדקתי באיביי אבל אף אחד לא שולח לישראל. אנטישמים. כמו כן, אני רוצה לקנות motionplus או שני שלטים עם motionplus מובנה. מישהו פה יכול להמליץ לי בבקשה על אתרים או חנויות ספציפיות? אין לי בעיה עם מוצרים גנריים כל עוד הם עובדים כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה המדריך בשביל לראות סרטים ב-PSP: http://www.gamespot.com/features/6120996/index.html?type=tech השאלה שלי איך אני יכול לשים כתוביות על הסרטים של ה-PSP שהסיומת שלהם זה 3GP כידוע??? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td] נרשמתי לשירות LIVE GOLD עם כתובת ישראלית ועכשיו אני לא יכול לשחק נגיד COD החדש כי צריך להוריד מהחנות מפות חינמיות והוא לא נותןהצלחתי למצוא באינטרנט את המדריך הזה השירות' יש לבחור מדינה אחרת ולתת בה כתובת קיימת ומיקוד מדוייק (הבדיקה של הכתובת נעשית על ידי השוואת המיקוד לטבלאות שיש בשירות). כעקרון בחירת הארץ קובעת גם לאיזה שרתים תהיו מחוברים ולכן שחקנים בארץ בוחרים בדרך כלל באנגליה או בארצות הברית (בגלל השפה). השירות לא משווה בין הכתובת המוכנסת לבין ה-IP של שירות האינטרנט שלכם, ולכן ניתן כעקרון להשתמש בכל כתובת שמוצאים באינטרנט או במגזין מחו"ל. כדאי להתלבט רגע לפני שבוחרים את המדינה כי את הנתון הזה לא ניתן אחר כך לשנות – אפילו לא ע"י מסכי שינוי כת…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. מביאים לי נינטנדו DSi מארהב ורציתי לברר כמה דברים בקשר להטענה. האם המטען של הGBA SP (גיימבוי אדוונס בגירסה השניה שלו) יעבוד עם ה DSi? והאם למטען האמריקאי אני צריך רק מתאם לשקע שלנו או שצריך שנאי מתח? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה חנויות אבל יש כאלו שלא שולחות לארץ ועוד כל מני סיבוכים. לא אכפת לי לשלם קצת יותר, העיקר שהמוצר יגיע מהר ובטוח. יש לי ויזה זהב (אם זה משנה), ואני צריך אתר של חנות שעושה משלוחים ונחשבת כבטוחה וזולה. (אל תגידו לי איביי כי ניסיתי וממש הסתבכתי, אם מישהו מוכן לרכוש עבורי ואני אשלם לו זה ממש יעזור)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה נתחיל באזהרה אני מבקש מחברי הפורום שמשתתפים בדיון לא לדבר על אמולטורים ואיך משיגים משחקים להם בדיון הזה בשביל לכבד את חוקי הפורום לסקירות האלו אומנן השתמשתי באמולטורים שככל הידוע לי "לא לא חוקים בארץ" אבל בגלל רוח החוקים של הפורום עצמו אני מבקש לדבר רק על המשחקים בלבד בלי שאלות איך משיגים \מפעילים וכו טוב אז נתחיל The Legend of Zelda: Phantom Hourglass המשחק הוא סוג של המשך לזלדה WW משחק מאוד טוב לגימקיוב אם גרפיקה ילדותית אבל מאוד יפה השינוי הגדול זה שהשליטה במשחק הזה היא רק אם הסטילוס (עט למסך מגע-לDS המסך התחתון הוא מגע) עברתי רק חלק קטן מהמשחק וכרגע אני חושב שהוא נחמד ולא יותר מזה אבל מניסיון שלי אם הסדרה בשעות הראשונות לא רואים רבע מ…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מדיות משתמשים בWii ?(אם זה DVD רגיל או משהו אחר)? אשמח לתגובה תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא יודע הWII תואם אחורנית לגימקיוב הקונסולה הקודמת של נינטנדו כדי שאפשר יהיה לשחק במשחקי גימקיוב בWII היה צריך כרטיס זיכרון גימקיוב לשמירות ועד לא מזמן גימפאד גימקיוב את הגימפאד לא חיבים אם המוצרים יחסית חדשים אבל לפני זה אני ידבר על ה"קלסיק קונטרולר " הקלסיק קונטרולר הוא גימפאד של נינטנדו לWII שמתחבר ל"תחת" של השלט WII ולוקח מימנו חשמל הגימפאד הזה נועד לתת תשובה לחלק ממשחקי ההורדה בתשלום שנינטנדו מוציאה וגם לחלק ממשחקי הWII שיותר נוחים ככה יש לו כמה חסרונות 1-אין לו רטט 2-הוא לא נותן לשחק במשחקי גימקיוב 3-החיבור לשלט WII מעצבן ובמשחקים שתומכים בכמה סוגי שליטה לדוגמה מאריו קארט וSSBB הוא לוקח בעצם יחידת שליטה של שחקן מה שעלות תועלת מו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
0. מה צריך? * כרטיס SD. * דיסק קשיח עם חיבור USB או דיסק און קי. * קונסולה Wii בגרסה 4.2. * מחשב עם חיבור לאינטרנט: הורידו את הקובץ מהקישור. http://www.upf.co.il/file/179458804.html חלצו את הקובץ. 1. התקנת Homebrew Channel ו BootMii: הכנס כרטיס SD למחשב, פרמט כרטיס SD, כנס לספריה "SD Card", העתק את כל הקבצים לכרטיס SD, הכנס את הכרטיס לWii, הפעל את ה Wii, לחץ על סימן הSD בתפריט הWii. תופיע הודעה "Load boot.dol/elf?" לחץ על Yes. תופיע הודעה ממוסגרת, לחץ 1 בשלט לאישור, יעלה Hackmii installer, משם מתקינים Homebrew Channel ו Bootmii as IOS & boot2 אם אפשר. 2. גיבוי NAND (לבצע רק אם אתם רוצים לשמור על הדמויות, שלבים, שיאים וכו'): אתחל את הWii ויעלה Bootm…
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה החלטתי לעשות מדריך קטן על דברים שלדעתי כדי ליקנות לWII כדי לשפר תחוויה טוב אז נתחיל - הרצת מישחקי גימקיוב (חוקים) אחד מהדברים שהרבה אנשים כניראה לא יודעים זה שלWII יש אפשרות להריץ מישחקי גימקיוב שזה הקונסולה הקודמת של נינטנדו לאפשר את זה פשוט צריך ליקנות ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב חלק מהחנויות מוכרות כרטיס גימקיוב בשם כרטיס WII בפועל הWII מישתמש בכרטיסי זיכרון SD רגילים והכרטיס זיכרון גימקיוב גדול יותר בגודל הפיזי בכל מיקרה באחד מהצדדים של הWII יש אפשרות ליפתוח 2 מיכסים ולחשוף 4 כניסות לידיות גימקיוב ו2 כניסות לחריצי זיכרון גימקיוב - תמשחקי גימקיוב מכניסים דרך הכונן DVD של הWII ומוכנים לשחק מישחקי גימקיוב מומלצים:- מאריו שמש …
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז אני לא ירשום פה את הדברים הפשוטים כמו, מסירה ובעיטה כי את זה כולם יודעים, אני ירשום קצת דברים שדורשים טכניקה בידיים ד"א זה גם תופס לPS3 OK נתחיל... תפיסה בחולצה צריך לבצע את ה כאשר השחקן רץ עם הגב אליכם, וחובה להיות צמוד לשחקן היריב שהוא עם הכדור. כאשר זה קורה לוחצים על LT , זה טוב בשביל להאיט את ההתקפה של היריב, אבל בכללי זה לא עושה הרבה, רק מעצבן את היריב סרטון: שליחה של שחקנים למעלה/למטה מחזיקים את LT+RB (לתקיפה) או LT+RT (להגנה). תסתכלו למטה במסך איפה שרשום השם של השחקן יש מד... כחול, ירוק, אדום וכד'... (כחול-הגנתי ביותר, אדום- התקפי ביותר). שימו לב! יש דרגות של התקפה ולכן תלחצו מה שאתם רוצים ספציפי בהתקפה. כל פעם אחרי התקפה זה משתנה תלוי בהתקפה…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלתי במדריך מעניין:http://www.gamespot.com/getting-started-with-gaming/ תבחרו את הקונסולה שאתם רוצים ותתחילו את המדריך.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-