עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

אני רוצה לדעת איך המשחק כי אני מחכה לקבל קומפוננט לפני שאני ימשיך בזלדה ומשחקי קוביה אני לא יכול לשמור כי אין לי כרטיס זיכרון אז לעזזל איך המשחק? טוב\גרוע איך?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! האם אני יכול לשים סרטי HD על ה-דיסק קשיח של ה-PS3 ולנגן אותם מהמכשיר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by dennis14,

אני מכיר את הראשון שיצא במקור כמשחק DC וקיבל פורט מצוין למחשב. ואת השלישי שיצא השנה למחשב,PS3,PSP ו - XB360. אך איפה השני ? לא ראיתי שום מידע עליו.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  4. קודם כל הגודל -במצב צדפה ,בערך כמו הגלקסי נוט 1 שלי +המגן המנופח של הגלקסי במילים אחרות ,יכנס לכיס גדול ,אבל לא לקטן מבחינת משקל ,יחסית למכשירים כאלו ,טיפה כבד ,אבל בכלל לא נורא ,לא משהו שיפריע ללכת איתו איכות בניה -אני לא מומחה בעניין ,ניראה לא רע בכלל מיתרשמות שלי ,לא משהו חסין כדורים ,אבל גם לא משהו שיתפרק סתם בידים מערכת הפעלה -מאוד פשוטה ומאוד ידידותית למתחילים מצלמות -גרועות מאוד ,יש אחת מלפנים ,ועוד 2 מאחור ,מאחור אפשר גם לצלם ב3D ,יותר מתאים לגימיק ,ולמשחקים שעושים שימוש במצלמה אחיזה -די נוחה מסך 3D -לוקח זמן ליתרגל למסך הזה ,כי צריך לצפות בזווית מסוימת מאוד ,בלי הזווית הזאת מקבלים תמונה מוזרה כזאת וזה מציק בעינים בגדול אפשר לכוון את האפקט הזה ,כמה שפחות י…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by liho,

שלום קניתי קונסולת xbox לפני מספר ימים ורציתי לברר מספר דברים : 1.האם כאשר סיימתי לשחק משחק וברצוני להחליף למשחק אחר אני מכבה את המכשיר כולו ומדליק ומוציא את הדיסק או שאפשר לצאת מהמשחק לתפריט של xbox ?ואם כן אז איך. 2.האם בכל המשחקים הכיוון של הזוויות בעזרת הג'ויסטיק הפוך?(לדוגמא במספר משחקי פעולה ובנוסף gta בשביל לכוון למטה צריך לכוון עם השלט למעלה וההפך) והאם אפשר לשנות זאת. 3.האם יש דרך\מדריך להגדיר את הטלויזיה שתציג את האיכות הטובה ביותר שהיא יכולה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. (זה המשחק שיצא ב2007 ולא החדש שיצא השנה) טוב אז ככה Crash of the Titans לא בדיוק הרשים בביקורות אבל רציתי לבדוק לבד ההתחלה שלו די מבטיחה גרפיקה יפה וחלקה משחקיו כיפית קצת הומור סך הכל ניראה טוב הבעיה שזה מסוג המשחקים שמה שעושים בהתחלה פחות או יותר עושים לאורך כל המשחק בכל מקרה במקום משחק שעיקרו פלטפורמה המשחק הזה הוא חצי משחק בסגנון GOD OF WAR וחצי פלטפורמה הרבה מהמשחק מתרכז בזה שיש מפלצות שאם מנצחים אותם אפשר לרכוב אליהם בהתחלה זה מאוד כיף אבל מהר מאוד זה נמאס הבעיה שלמרות שיש מבחר מפלצות מכובד רובן דומה מאוד מבחינת משחקיות מה שהורס חלק מהמשחק חוץ מזה המשחק קצר ולרוב לא מאתגר אבל שיש חלקים מאתגרים הם לרוב מתסכלים בכל מקרה להתרחק מהמשחק הזה 5 בסולם…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by David_Beckham,

אני קונה את האקס בוקס ויש לי שאלה שתשמע מטומטמת אבל בכל זאת אני אשאל , אני אני מחבר את האקס בוקס לאינטרנט , ראיתי אצל חבר שלי שיש לו ראוטר . אבל עדיין אני לא חושב שאני צריך לקנות אחד כזה בשביל לחבר אקס בוקס אפשרי לקנות HUB או מפצל של 2 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. אז ככה,לאח שלי יש בר מצווה וחשבתי לקנות לו XBOX360 מאחר וזו הקונסולה הכי כדאית היום (עדיין, נכון ?) אני לא ממש מתמצא בכל רזי הקונסולה ולכן היתי מועניין שתמליצו לי על מקום קנייה (רצוי עם אחריות) וציוד הקפי הכרחי כגון ג'ויסטיק נוסף ,כרטיס זיכרון וכל מה שאצטרך על מנת להוציא את המיטב ממנה לגבי מסך , יש לנו כרגע טלוויזה פשוטה 21' :-\ ומסך מחשב LCD 17' VP171B עם חיבור DVI שמסוגל להציג איכות HD720P כך שהאם תהיה לי אפשרות להשתמש בו ? לאיזה מתאם אני יהיה זקוק והאם הוא מסופק בחבילה ? (אני מקווה שבעתיד נקנה טלוויזית HD מלא נחמדה כשמחירים יהיו יותר שפויים) על איזה חנויות אתם ממליצים אשר מספקות אחריות ואת כל הציוד והתמיכה מסביב ? האם שווה לקנות יד שנייה ? מה בנוגע לבעיות ידועות …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24890 נראה אם מפתחות משחקים יתמכו בזה בכלל כי במחיר הזה קשה לי להאמין שזה יתפוס חזק

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by HeDesXs,

דודה שלי נוסעת לארצות הברית וראיתי שבארצות הברית WII עולה 250$ אז רציתי לדעת זה יפעל בארץ בלי בעיות?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by xtreme21,

הכנסתי את הדיסק של הSSBB והוא מתחיל לקרוא אותו אבל יש איזשהוא קטע שהוא פשוט עושה מסך לבן ונתקע מה לעשות???????

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני מחפש לקנות מגה דרייב ו/או אולי קונסולות אחרות בארץ. יש איזשהו אתר למעט YAD2 ששווה לחפש בו? מישהו כאן מוכר?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  13. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19895 בדרך לכבוש גם את אירופה וארצות הברית ולא רק את יפן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by simonsix,

ביקורת מקדימה למשחק שיוצע להורדה ב PSN בעלות של 9.99$ http://ps3.ign.com/articles/897/897994p2.html

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  15. החלטתי ללכת על גירסא Xbox360 Elite. יש לי כמה שאלות כלליות לגבי החומרה לפני שאני מבצע רכישה... 1. האם הבטריה שמתקבלת בשלט היא נטענת או שצריך לקנות בנפרד 2. האם בעיית החימום מופיעה גם בגירסאות Elite Pal שנמכרות בארץ? 3. האם הצ'יפים לקריאת צרובים של גירסאת פריים מתאימים גם לגירסאת עילית... והאם קיים צ'יפ שלא חוסם את השרות של ה Xbox Live אם כן איזה? ושפותח לככככל הדיסקים הקיימים ולא רק לאותה סידרה של דיסקים מאותו איזור Pal, או שגובו בצורה מסויימת? האם זה פשוטו כמשמעו.. צורבים משחק ומשחקים? 4. האם יש צורך בשנאי מותאם לארץ או שהגירסא שנקנת בארץ מגיעה עם שנאי מתאים? אם יש עוד דברים שפספסתי לדעתכם אנא עדכנו אותי בדבר. תוד והמשך יום נעים.

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב אז לפני הביקורת והסקירה ומה זה המוצר הזה בכלל אני יתחיל קצת בלמה אני אישית קניתי את התוסף (למעשה 2 כי קניתי שלט ונונצק נוספים ) אני קניתי את המושאן פלוס כחלק משדרוג החוויה שלי בWII אחרי החלטה שכרגע אני עוד לא יקנה PS3 ובעקבות זה גם מסך גדול (יש לי מסך איכותי אבל קטן -רק 20 רחב -אסוס PW201 למי ששואל ) עכשיו לפני שישלחו לי ראש של סוס לבית ויפגיזו אותי בקאטיושות אין לי בעיה אם הPS3 והWII זה בטח לא הסיבה למה החלטתי כרגע לא לקנות אחד אני כן חושב שסוני פשלה בהשקה אבל היום הPS3 פלטפורמה טובה למי שאין כבר פלטפורמת HD הסיבות שהחלטתי לוותר על הPS3 היום הם : 1-יש לי מחשב חזק שזה הסיבה העיקרית ורוב המשחקים זהים גם ככה במיוחד שיש לי גימפאד 360 למשחקים שעדיפים ככה …

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Assualter,

היי, קניתי השבוע אוזניות בעיקר בשביל מוזיקה אבל רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בהם לפלייסטיישן. האוזניות הם מסוג SMS Audio Street http://smsby50.com/products/street-by-50-over-ear-wired והן באות עם מיקרופון מובנה על הכבל. רציתי לדעת באיזה מתאם אני צריך להשתמש כדי לחבר את האוזניות אל הפלייסטיישן והאם המיקרופון יעבוד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by SEangel,

אני צריך המלצות לטלויזיה 26-32 אינץ'. בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי בלו ריי (וטיפה שידורי כבלים). התקציב הוא בסביבות 3000 שקל. למישהו יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by yz101,

קיבלתי מכשיר PS2 מחבר של חבר. המכשיר מגיע עם חיבור חשמל אמריקאי, אך אני יודע שהשתמשו בו בישראל. האם ע"מ להפעילו אני צריך טרנספורמטור (מה שאני חושב שכן) או פשוט לחבר אותו עם מתאם על התקע? פרטי המכשיר: NTSC U/S SCPH 39001 מדובר עוד בגרסא הגדולה ולא בSLIM.

20. Started by ShahafH,

שלום! יש לי ידידה שטסה לקנדה בשני לדצמבר לשבוע וחשבתי אולי לבקש ממנה את המכשיר. 1. האם לדעתכם שווה לנצל את ההזדמנות הזאת למרות שאני אחשב לסוג של שפן נסיונות של סוני? 2. איזה דרכים אתם ממליצים שאוכל להעביר את זה במכס ללא תשלום נוסף? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. חבר שלי קנה WII בסין, שזה אחלה רק יש לזה חיסרון אחד: ה-WII שלו ביפנית! האם ניתן להחליף את השפה של מערכת ההפעלה? אולי ניתן להוריד DVD של מערכת ההפעלה ולהתקין אותה במקום המערכת המקורית ביפנית?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. זה באמת כבר מוגזם מדיי התחיל מ FF שהיתה מכה קשה מאוד, אח"כ Tekken שהפתיע עוד יותר את כולם, וזה כבר מוגזם מדיי קישור לכתבה, http://kotaku.com/5063447/konami-officially-comments-on-xbox-360-metal-gear-solid-4 וד"א שיהיה לכולם חג שמח

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יצא לי לשחק משהו כמו חצי שעה, זה אומר לעבור את האימון הבסיסי שמסביר על השליטה(שלא אופיינית) פלוס משימה ראשונה. גרפיקה - נראה פשוט מדהים, הכל כל כך חי ודינמי, טקסטורות חדות, אנימציות טובות מאוד, עולם גדול ומרחב פעולה גם כן. סאונד- סטנדרטי, לא משהו יוצא דופן, דיבוב טוב לדמויות עד כה. משחקיות - כאן אנחנו מגיעים לחלק שאמור להיות גולת הכותרת של המשחק והוא אכן כזה, אינספור דרכים לבצע כל משימה, אפשר לשחק פעם אחרי פעם וזה יהיה שונה, המון נתיבי בריחה ונתיבי גישה אל המטרות, הרבה מאוד דרכים לחיסול המטרות, מערכת קרבות טובה מאוד ברגע שלומדים אותה כמו שצריך, תחושה של משחק מלוטש מאוד. זה בערך כל מה שאני יכול להגיד בינתיים מהתרשמות קצרה של חצי שעה, נראה מאוד מאוד מבטיח, בטח לעוד אנשים עם…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ogoren,

שלום לכולם. לבן שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו קונסולה. אני מתלבט בין PS2 ל PS3. יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל, עוד עושים משחקים ל PS2? 2. אם אני קונה בארץ קונסולת PS3, הוא יוכל לשחק עליה גם במשחקים של PS2? 3. יש ל PS3 אפשרות לקרוא מדיות מגובות (צרובות), ולא מדיות מקוריות? איזה מדיות הוא קורא, דרך אגב? דיוידי, בלוריי? 4. איזה סוג מסך צריך לPS3? היי-רזולושן, או טלביזיה רגילה תספיק? מה עם PS2? 5. מה משמעות הסוגים השונים של PS3? במה עוזר לי הרד-דיסק יותר גדול? 6. מה קורה אם אני קונה את זה בארה"ב? יש עם זה בעיה, מעבר לתמיכה? נראה לי זהו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.