קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19481 הגיעה הזמן
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה למשחק XBOX360 אבל הכי חשוב שיהיה בו LIVE איכותי עם מלא שחקנים פעילים!!! FPS (יש לי כבר HALO 3 ) תןדה לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום, אני מבין שסוני סיימו לפתור את הבעיות הרשת שלהם ולמרות זאת אני חווה המון בעיות בחיבור לרשת, הקונסולה מתקשה להתחבר וגם כשמתחברת יש לי המון ניתוקים, יש הצעות מה ניתן לעשות? כמו כן בעיה נוספת, לאחר הרבה זמן שלא השתמשתי בקונסולה החזרתי אותה לפעילות, עכשיו כאשר אני לא מפעיל אותה יום, השעון מתאפס. ניסיתי להשאיר אותה דלוקה למספר שעות כדי שהסוללה הפנימית תטען אבל כנראה שזה לא עזר, זה קרה למישהו? יש הצעות מה לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קניתי PS3 מתאילנד לפני שבוע ( ;D ) והוא הגיע לי פרוץ,אני מתכנן למחוק את הפריצה ולהפוך את הPS3 למקורי, אבל אמרו לי שאני לא יוכל לשחק ברשת בגלל שהPS3 הוא מארץ אחרת,זה נכון? אם יש כאן אנשים שקנו PS3 מהמזרח,ויכולים להגיד לי,תודה
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אחרי הביקורת על SSX, ובהתאם להבטחה שלי, אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת על משחק המכות החדש אשר מציב את סדרות סטריט פייטר וטקן, אחת נגד השנייה. המשחק שמבוסס על מנוע המשחק של סטריט פייטר 4, עושה שימוש במצב קרבות זוגי, ואני באופן אישי מאוד אהבתי אותו. הנה הלינק לביקורת: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם, הביקורת הבאה - FIFA STREET....
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35509 מוזר מוזר מוזר אבל בטח הולך לפוצץ את נינטנדו ביותר כסף
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
למי שיש WII ולא קנה את זה כדי להוריד כי זה בחינם נינטנדו גם תחזיר 500 נקודות WII למי שקנה את הדפדפן (יש ) חוץ מזה יש שמועות שהפלש בדפדפן קיבל עדכון גירסה עריכה נינטנדו לא תחזיר נקודות אבל תאפשר להוריד משחק NES בחינם בתקופה מסוימת
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בפורום אחר היה לי וויכוח על זה שגם בעבר היו משחקים מחורבנים וזה שהיום לWII יש המון זבל לא אומר שלNES לא היה המון זבל וגם להרבה קונסולות אחרות אפילו לאחרונה יצאו משחקים כמו Mercenaries 2: World in Flames Smash Court Tennis 3 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor ועוד שקיבלו ביקורות נמוכות בגימספוט בקיצור הטענה שלי היא שלא פלטפורמות של סוני לא של MS ולא של נינטנדו חסינות מפני משחקים גרועים ובקרת איכות זה שטויות ולא משנה אם כתוב על העטיפה "מכירה של איכות" או כל דבר אחר בקיצור מה דעתכם ? אתם בכלל חושבים שהחברות הגדולות עושות בקרת איכות ? כי אני לא חושב ככה בכלל -כמודל עסקי זה גרוע כי זה אומר שהרבה משחקי זיכיונות סרטים\סדרות לא יצאו וגם זה יוצר בעיה אם חברות צד שלישי …
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שאלה האם אפשר לקנות בPSN עם כרטיס נטען של הדואר? בגלל שהכרטיס שלי ושל ההורים שלי לא בינלאומי אם אפשר איך מכניסים פרטים
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איך ניתן לצפות בפורמט X264 ב PS3 ? הורדתי במחשב קובץ בפורמט זה שמתי אותו על ה IPOD ושחיברתי אותו לPS3 הוא בכלל לא ראה אותו גם כשבחרתי DISPLAY ALL . מישהו יודע איך אפשר לנגן קבצים אלו ?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מסתבר ששנתיים של פיתוח ולמידת הקונסולה עשו חסד עם ההמשכון של המשחק הנ"ל. אחרי הכל כן אפשר להוציא עוד מהקונסולה ולמרות שהחומר הלא השתנתה, הבנת החומרה כן עוזרת להפיק תוצאות טובות יותר ממנה אפילו אחרי שנתיים: http://www.ps3fanboy.com/2008/10/29/my-my-resistance-how-youve-grown-in-two-years/
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.yshivuk.co.il/product.aspx?p_id=7356 אני מחפש PS2 כולל הכל.. האם זה ההצעה שהכי משתלמת בשבילי..?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. עד היום הזמנתי 4 משחקים מ PLAYASIA וכולם היו מתחת ל 50 דולר. בקרוב ארצה להזמין את ה STAR WARS UNLEASHED שעולה כ 70 דולר כולל משלוח - מעל ה 50 דולר שעליהם לא אמורים לשלם מיסים. האם החנות הזו משתפת פעולה מהבחינה של הצהרה על מוצר מתחת ל 50 דולר? אם לא, מה בדיוק אצטרך לשלם במידה והחבילה תתפס במכס וכמה? האם יש חנויות משחקים אחרות ששולחות לארץ ומוכנות לרשום עלות של מתחת ל 50$?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המכשיר הוא פרימיום עם כל האביזרים בקיצור הייתי סקרן לדעת מה הכונן ביקשתי ממנו שיחבר את הXBOX360 לספק כח ושיבדוק איזה כונן זה(הוא חיבר את הספק כח לחשמל ואת החוט של החשמל למכשיר לא יותר מזה) הכונן הוא סמסונג 25 זה שקל לפרוץ ואכותי יותר מהשאר לפתע נדלקו בדיוק אחרי 5 שניות 4 נורות אדומות ולא 3 מה זה אומר 4? אומרים שRING OF DEATH זה 3 נורות ... הוא הולך לחנות לבדוק מחר אם אצלהם זה עובד אם לא הוא יחליף לי אותו לאחד אחר.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המשחק המצופה של ג'ון וו זוכה לדמו ל360. רשמים- הגרפיקה בינונית, אך מפצה ע"י כך שהסביבה הריסה בטירוף ומלאה בדברים. כל רגע מתעופפים חלקקים של דברים באויר. הדמות מסוגלת לבצע מבחר רב של מהלכים מסרטי אקשן מפורסמים, החלקה על שוחלנות, מעקות וכד' תוך כדי ירי ועוד. הבעיה היא שמעט מאד מהמהלכים נראים טוב. בנוסף השליטה מאד בעייתית, התנועה של הסמן מאד לא אחידה, רגע אחד הוא לא זז רגע אחר הוא טס לצד השני, מה שהופך את הכיוון תוך כדי תנועה קרוב לבלתי אפשרי. יש כמה נקודות אור למשחק, ביחוד הסרטון בסוף הדמו שמציג כמה שלבים יותר מתקדמים. נראה כאילו המשחק הזה יהיה טוב יותר למחשב, אם השליטה תהיה נורמלית ולא פורט גרוע נ.ב. אחד המהלכים המיוחדים כולל יונים מתעופפות!
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי שלום לכולם. אז אני מתחנן שאחי יביא לי מחול xbox 360 והבעיה היא שאני בור בזה. 1.קראתי פה בפורום וראית המון על שיטות שידור pal ו nstc אם אני זוכר נכון.אני מאמין שזה לא קשור ליציאת הכבלים לטלויזיה אלה זה משהו אחר שקשור למשחקים מישהו יכול להזביר על זה בקצרה ואיך זה מתקשר לרכישה (כי הבנתי שיש כמה שיטות שידור-בשפה של הקונסולות) זתומרת אם אני רוכש את המכשיר בחול אני צריך להגיד לו שיביא לי את המכשיר שמשדר בגרסא כך וכך? 2.עוד פעם בגלל שאני ממש בור בקונסולות ואפילו אחרי כתבות קטנות אני לא עוקב רציתי לדעת אם יש דגמים במכשירים האלה כמו משהו טוב משהו יותר טוב והעלית שלהם לדוגמא. וההיתי שמח שתמליצו לי על גרסא \דגם שהכי כדאי לרכוש להיום שיהיה הכי עדכני. סורי על הבורות.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/10/29/sony-no-price-cut-this-christmas/1 די צפוי.
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי ראיתי בחוברת של באג סוני 3 עם שני משחקים ב2700 שח יכול להיות עם עוד דברים זה מחיר טוב?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע אם אביזרים של WII (בעיקר WII FIT) מארה"ב יעבדו על קונסולה מישראל? אני מניח שהמשחק עצמו לא, אבל האם החומרה כן? חוץ מזה, מישהו יכול להסביר לי מה זה בריק? תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318795 ולפני שכולם קופצים ומציינים שסוני אמרה ש PS3 יהיה בשוק 10 שנים, נכון - הם אמרו, אבל זה לא מתנגש עם העובדה שבתוך ה 10 שנים האלו תצא קונסולה חדשה. גם ה PS2 כבר נכנסת לשנה התשיעית שלה ולמרות זה יש קונסולה חדשה בשוק, ה PS3. אין שום מניעה ששתי קונסולות ישווקו זו לצד זו כמו שקורה בשנתיים האחרונות עם הPS2 וה PS3. להיפף, אורך חיים של 5 שנים לקונסולה עד יציאת הקונסולה הבאה תואם לחלוטין למה שקרה עד היום בשוק הזה.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי את הגירסא החדישה של הפלייסטיישן (PS3 (Slim 250GB. קורה לי אחת לשש פעמים,רק בעת עצירת צפיה בסרט DVD (על דיסק),באמצעות השלט של הפלייסטיישן שלאחר עצירת הקרנת הסרט;מופיעות שורות של פסים במשך מ"ס שניות,בחלקו העליון של מסך הLCD שלי,שהוא לא Full HD,אלא HD Ready. תופעה זו לא קורת לי בכלל (אף פעם) בעת משחק במשחקים. - שאלתי היא:האם זה קורה לעוד מישהו,במידה וכן;אז אם אפשר בבקשה הסבר - למה תופעה זו קורת ולמה היא קורת רק בזמן עצירת הקרנת סרט DVD הנמצא על דיסק DVD;ובמשחקים אף פעם לא,והאם זו בכלל תקלה ו/או,שלא ????! בתודה רבה מאוד מאוד מראש... :
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-