עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by huber,

מסתבר ששנתיים של פיתוח ולמידת הקונסולה עשו חסד עם ההמשכון של המשחק הנ"ל. אחרי הכל כן אפשר להוציא עוד מהקונסולה ולמרות שהחומר הלא השתנתה, הבנת החומרה כן עוזרת להפיק תוצאות טובות יותר ממנה אפילו אחרי שנתיים: http://www.ps3fanboy.com/2008/10/29/my-my-resistance-how-youve-grown-in-two-years/

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by orenmj23,

אחרי הביקורת על SSX, ובהתאם להבטחה שלי, אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת על משחק המכות החדש אשר מציב את סדרות סטריט פייטר וטקן, אחת נגד השנייה. המשחק שמבוסס על מנוע המשחק של סטריט פייטר 4, עושה שימוש במצב קרבות זוגי, ואני באופן אישי מאוד אהבתי אותו. הנה הלינק לביקורת: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם, הביקורת הבאה - FIFA STREET....

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by EchoChannel,

סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  4. למי שיש WII ולא קנה את זה כדי להוריד כי זה בחינם נינטנדו גם תחזיר 500 נקודות WII למי שקנה את הדפדפן (יש ) חוץ מזה יש שמועות שהפלש בדפדפן קיבל עדכון גירסה עריכה נינטנדו לא תחזיר נקודות אבל תאפשר להוריד משחק NES בחינם בתקופה מסוימת

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  5. אני מעריך שזה מוד של איזה משחק מחשב למישהו יש פרטים על המשחק\מוד הזה ?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  6. Started by TeaTime,

המשחק המצופה של ג'ון וו זוכה לדמו ל360. רשמים- הגרפיקה בינונית, אך מפצה ע"י כך שהסביבה הריסה בטירוף ומלאה בדברים. כל רגע מתעופפים חלקקים של דברים באויר. הדמות מסוגלת לבצע מבחר רב של מהלכים מסרטי אקשן מפורסמים, החלקה על שוחלנות, מעקות וכד' תוך כדי ירי ועוד. הבעיה היא שמעט מאד מהמהלכים נראים טוב. בנוסף השליטה מאד בעייתית, התנועה של הסמן מאד לא אחידה, רגע אחד הוא לא זז רגע אחר הוא טס לצד השני, מה שהופך את הכיוון תוך כדי תנועה קרוב לבלתי אפשרי. יש כמה נקודות אור למשחק, ביחוד הסרטון בסוף הדמו שמציג כמה שלבים יותר מתקדמים. נראה כאילו המשחק הזה יהיה טוב יותר למחשב, אם השליטה תהיה נורמלית ולא פורט גרוע נ.ב. אחד המהלכים המיוחדים כולל יונים מתעופפות!

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by BeN-T,

היי שלום לכולם. אז אני מתחנן שאחי יביא לי מחול xbox 360 והבעיה היא שאני בור בזה. 1.קראתי פה בפורום וראית המון על שיטות שידור pal ו nstc אם אני זוכר נכון.אני מאמין שזה לא קשור ליציאת הכבלים לטלויזיה אלה זה משהו אחר שקשור למשחקים מישהו יכול להזביר על זה בקצרה ואיך זה מתקשר לרכישה (כי הבנתי שיש כמה שיטות שידור-בשפה של הקונסולות) זתומרת אם אני רוכש את המכשיר בחול אני צריך להגיד לו שיביא לי את המכשיר שמשדר בגרסא כך וכך? 2.עוד פעם בגלל שאני ממש בור בקונסולות ואפילו אחרי כתבות קטנות אני לא עוקב רציתי לדעת אם יש דגמים במכשירים האלה כמו משהו טוב משהו יותר טוב והעלית שלהם לדוגמא. וההיתי שמח שתמליצו לי על גרסא \דגם שהכי כדאי לרכוש להיום שיהיה הכי עדכני. סורי על הבורות.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by marlboro,

תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  9. היי! אז ככה, נרשמתי לשירות PSN בתור תושב אנגליה (כידוע, השירות לא תומך בישראל). ועכשיו אני מעוניין לבצע רכישה כלשהי דרך השירות הנ"ל ועלי להביא פרטים על האשראי. במהלך מילוי הפרטים אני מתבקש לרשום כתובת, מה עליי לרשום? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by huber,

שלום. עד היום הזמנתי 4 משחקים מ PLAYASIA וכולם היו מתחת ל 50 דולר. בקרוב ארצה להזמין את ה STAR WARS UNLEASHED שעולה כ 70 דולר כולל משלוח - מעל ה 50 דולר שעליהם לא אמורים לשלם מיסים. האם החנות הזו משתפת פעולה מהבחינה של הצהרה על מוצר מתחת ל 50 דולר? אם לא, מה בדיוק אצטרך לשלם במידה והחבילה תתפס במכס וכמה? האם יש חנויות משחקים אחרות ששולחות לארץ ומוכנות לרשום עלות של מתחת ל 50$?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  11. ^ תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. היי, לאחרונה קניתי את הגירסא החדישה של הפלייסטיישן (PS3 (Slim 250GB. קורה לי אחת לשש פעמים,רק בעת עצירת צפיה בסרט DVD (על דיסק),באמצעות השלט של הפלייסטיישן שלאחר עצירת הקרנת הסרט;מופיעות שורות של פסים במשך מ"ס שניות,בחלקו העליון של מסך הLCD שלי,שהוא לא Full HD,אלא HD Ready. תופעה זו לא קורת לי בכלל (אף פעם) בעת משחק במשחקים. - שאלתי היא:האם זה קורה לעוד מישהו,במידה וכן;אז אם אפשר בבקשה הסבר - למה תופעה זו קורת ולמה היא קורת רק בזמן עצירת הקרנת סרט DVD הנמצא על דיסק DVD;ובמשחקים אף פעם לא,והאם זו בכלל תקלה ו/או,שלא ????! בתודה רבה מאוד מאוד מראש... :

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  13. האם הענין אפשרי? אני כנראה אלך על אקסבוקס SLIM החדש 4 GIGA הוא במחיר מעולה, השאלה אם אפשר לקחת את האהרד דיסק של הישן ולחבר ל SLIM החדש?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  14. המכשיר הוא פרימיום עם כל האביזרים בקיצור הייתי סקרן לדעת מה הכונן ביקשתי ממנו שיחבר את הXBOX360 לספק כח ושיבדוק איזה כונן זה(הוא חיבר את הספק כח לחשמל ואת החוט של החשמל למכשיר לא יותר מזה) הכונן הוא סמסונג 25 זה שקל לפרוץ ואכותי יותר מהשאר לפתע נדלקו בדיוק אחרי 5 שניות 4 נורות אדומות ולא 3 מה זה אומר 4? אומרים שRING OF DEATH זה 3 נורות ... הוא הולך לחנות לבדוק מחר אם אצלהם זה עובד אם לא הוא יחליף לי אותו לאחד אחר.

15. Started by TNTx2,

אני מחפש לקנות את הקונסולה ואני רוצה לדעת איפה יכול למצוא במחיר הכי זול מאתרים בינלאומיים או מחול בכלל, ואם בארץ אז בכלל טוב יאללה פנקו אותי

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  16. בשיטוט בפורום של PS3 ידוע נתקלתי בקישור לכתבה הבאה: http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=10194 פרקים להורדה של TOP GEAR והמסלולים של הבדיקות ONLINE להורדה זה בהחלט אחלה של דבר. מצפה לזה בהחלט. לזה ולבערך 900 מכוניות שיהיו (תעיפו מבט בכתבה השניה) ליביו עידכון - עוד 2 מודעות בנושא: http://www.wonderwallweb.com/story-584-Gran-Turismo-gets-into-Top-Gear.html http://www.topgear.com/content/news/stories/2368/

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by חן מ,

היי ראיתי בחוברת של באג סוני 3 עם שני משחקים ב2700 שח יכול להיות עם עוד דברים זה מחיר טוב?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/10/29/sony-no-price-cut-this-christmas/1 די צפוי.

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  19. זה רושם לי לפעמים כל מיני שמות של מקומות שכרגע יכולים להיות שלי אבל אני לא יודע איפה הם נמצאים ואיך קונים אותם

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by שלומו,

היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]

21. עוד יומיים יוצא TC החדש בשם: New Blood. לפי התמונות והסרטונים בביקורת זה נראה כמו גרסא חדשה מצוחצחת ומשופשפת למשחק הקודם, שבעצמו היה כיפי מאוד וממכר. במשחק החדש גם יהיה מצב CO-OP וכלים ניתוחיים חדשים . אני מצפה לשחק עם האחים שלי .. עוד יומיים יוצא המשחק והביקורת הזאת בהחלט עושה לי חשק לחזור לשולחן הניתוחים http://wii.ign.com/articles/835/835977p1.html מעניין שביקורת כזאת טובה באה מאתר שבד"כ לא סובל משחקים שהם לא מיינסטרים. עריכה: פרסומת חמודה למשחק שמצאתי ביוטיוב:

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by matizami,

אח שלי רוצה לקנות קונסולה. הבעיה היא שהטלויזיה שלו היא לא שיא הטכנולוגיה, מה שאומר שיש לה יציאות RCA,SCART, אולי עוד, אבל בטח לא HDMI. האם אפשר בכלל לחבר את הקונסולות האלו לכזו טלויזיה? אני יודע שהטלויזיה לא תפיק כלום מהקונסולות אבל לא זה העניין.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  23. Started by JONathan144,

שלום אני רוצה המלצה למשחק XBOX360 אבל הכי חשוב שיהיה בו LIVE איכותי עם מלא שחקנים פעילים!!! FPS (יש לי כבר HALO 3 ) תןדה לכול העוזרים

24. ישל לי מסך 16:10 22" איזה רזולוציה הכי תתאים לו

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by bennnn,

היי-אני כרגע בלונדון ויכול לקנות אקסבוקס 360 עם משחקים משומש מאיביי באיזור ה 600-700 שח האם זה משתלם לקנות אקס בוקס משומש?? תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים