קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במקרה קראתי כתבה בVGAMES על רשימת המשחקים המומלצים לPS3, וראיתי שבצד כתוב "לקניה". וראיתי את המחיר, ולא האמנתי: 34$, בערך 120 ש"ח, כשבארץ זה עולה 400. אז רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם זה באמת המחיר? זה צריך להוסיף עוד מכס וכאלה ובסוף זה יצא כמו לקנות את זה בארץ? 2) אפשר לקנות גם משחקי מחשב? 3) כמה זמן זה לוקח עד שזה מגיע? תודה לעוזרים! אלון
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שאנשים כאן מכירים את המשחק Sly Raccoon . אחד מהמשחקים שיותר נהנתי לשחק כשהייתי קטן. אני השכרתי אותו פעם לתקופה קצרה ומאוד נהנתי..בערך לפני 4 שנים. אני מחפש כבר זמן רב לקנות עותק שלו (וגם את המשחק השני בסדרה).ופשוט לא מוצא בשום מקום בארץ.גם יד שניה במצב טוב מתקבל.חיפשתי ביד 2 ובזאפ ולא מצאתי שום דבר. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?מקום שמוכר את המשחק או מקום שמוכר משחקים ישנים יותר. יד שניה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אפשר לחבר את מכשיר האקס בוקס 360 למסך מחשב בעזרת חיבור dvi ל hdmi
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את הסוני 3. הסיבה העיקרית שדוחפת אותי לקנות זה המשחקי רשת. רציתי לדעת איך רצים לכם המשחקים ברשת? הם יש לאגים ותקיעות? אני למשל חולה על הפרו אבלושן ואם זה ירוץ לי ברשת עם תקיעות אז לא שווה לי בכלל לקנות את הסוני 3. מה דעתכם? יש לי ראוטר בבית של 2.5 מגה מהירות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחי הקטן יש בעוד זמן קצר יומולדת. לפני כמה ימים הוא התוודע לPS2 והתלהב מאוד, מאוד מטקן 5. אמא שלי החליטה לצ'פר את הבחור בקונסולה חדשה. כמובן שאני עליתי על הסוס, והצעתי את ההשתתפות שלי אם נרכוש משהו רציני יותר (WII,PS3,360). קראתי המון בפורום בנוגע לאיכויות השונות של כל קונסולה, מחירים, ותאימות לשוק הישראלי ובכל זאת נשארו לי לא מעט שאלות; 1) המחשב הנוכחי שלי חזק (8800, C2D), אבל בכל זאת ההרגשה היא שהקונסולות פשוט מוחקות אותו בתור פלטפורמה ראויה למשחקים. דעתכם? 2) המחיר הוא פאקטור רציני, מה שפוסל את הPS3? 3) האם המולטיפלייר (שירות הלייב, בפרט) מהווה חלק גדול כלכך בקונסולה? בתור מישהו שלא משחק הרבה אוןליין, תהיה סיבה אמיתית בשבילו? 4) איזורים. הבנתי שלכל קונסולה (וה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעריך שזה מוד של איזה משחק מחשב למישהו יש פרטים על המשחק\מוד הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים?? בטח שמעתם על הסטארט אפ החדש שאמור לשנות את עולם המשחקים והקונסולות הקיים הנה מסיבת העיתונאים המלאה :
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
משלוח "זול" מחול, לא מצאתי חנות שמוכרת רק את הגיטרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה למשחק XBOX360 אבל הכי חשוב שיהיה בו LIVE איכותי עם מלא שחקנים פעילים!!! FPS (יש לי כבר HALO 3 ) תןדה לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום. אתמול היה הלייב הראשון, ריצה של 10 נצחונות רצופים. מצפה לראות אתכם שחקנים ישראלים בפארק, לבוא לשחק להנות לצחוק וגם לנצח. מצרף פה לינק לסרטון, אשמח לתגובות סאבים ולייקים בעמוד היוטיוב. מקווה לראות אתכם בלייב הבא... לשחקני פלייסטיישן עדכונים באינסטגרם: hortictv לינק לערוץ: https://www.youtube.com/channel/UC3Z..._as=subscriber
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב מחיפוש קצר עד עכשיו. אף חנות בארץ לא מוכרת את המשחק כרגע. מדובר בזלדה חדש לחלוטין, עם אפקט CELLSHADING , ושליטה באמצעות העט בלבד. לכל מי שיש מכשיר גיבויים תהנו,אני יחכה עוד קצת.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מסתבר ששנתיים של פיתוח ולמידת הקונסולה עשו חסד עם ההמשכון של המשחק הנ"ל. אחרי הכל כן אפשר להוציא עוד מהקונסולה ולמרות שהחומר הלא השתנתה, הבנת החומרה כן עוזרת להפיק תוצאות טובות יותר ממנה אפילו אחרי שנתיים: http://www.ps3fanboy.com/2008/10/29/my-my-resistance-how-youve-grown-in-two-years/
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי גיטרה אלחוטית ל PS2 ב 350, אבל לא מוצא ל 360 גיטרה בנפרד בלי המשחק!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/10/29/sony-no-price-cut-this-christmas/1 די צפוי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השגתי לעצמי עכשיו בקר PS3 בשביל הGnote שלי והגיע הזמן לשחק בקצת משחקים מהעבר בגדול יש אמולטור לכל דבר אפשרי, החל מSNES , N64 , PSX וכו'... עכשיו רק מחפש המלצות למשחקים השונים בשביל לשרוף זמן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://kotaku.com/5104247/sonys-pulse-covers-the-playstation-beat כנראה שהחליטו לצפר גם את מי שלא רוצה לשלם על חדשות, סוני משיקה מעין תוכנית דו שבועית שתופץ גם דרך ה PSN ושתתן מידע על משחקים חדשים, סרטים חדשים ומידע כגון מהם המשחקים הכי מורדים ב PSN ועוד.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32736 המשחק DRAGON AGE - פרנצ'ייז חדש של ביווור (החברה שאחראים על המון כותרי RPG מעולים לPC) הולך להגיע גם לקונסולות ולא יהיה בלעדי למחשב. כמובן שרק לPS3 ולXBOX. בהחלט חדשות מדהימות לכל חובב RPG מערבי לקונסולות. ליביו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Nintendo: Wii Shortages 'Could Last Months' - 6.5 Million Already Sold http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15720 פשוט לא יאומן בחלומות הרטובים שלי לא חשבתי שתוך כמה חודשים בודדים נינטנדו תימכור כל כך הרבה :o
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות PS3 משומש בארץ (מאדם שקנה אותו ללא אחריות מקורית של ישפר אלא כנראה של יבואן אפור), מה כדאי לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 וקיבלתי אותו היום אני מנסה להגדיר אותו שיכול לנגן מהמחשב מוזיקה וסרטים אבל נתקעתי יש איזה מדריך מסודר או הסבר או טרד בנושא ? אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסוק הראשון שמגיע, שנמצאים במשאית, משום מה הוא תמיד מוריד אותנו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שבטח כבר ראיתם\ניחשתם, הדור הבא של האקס בוקס הוכרז, והוא נקרא "Xbox One". ראשית, פורסם מאמר סיכום מקיף על מסיבת העיתונאים, אז כדאי לכם להתעדכן שם, אם עוד לא התעדכנתם דבר שני, אני חושב שיש מקום לפתוח לדיון את ההתרשמויות שלכם ממסיבת העיתונאים. אני אישית מאוד התאכזבתי. כלומר, זה מיקרוסופט אז ידעתי לבוא מוכן (עם אספקה בלתי מוגבלת של וואליום), אבל זה הרגיש לי יותר מדי. הפעם זה באמת מרגיש כאילו מתעלמים מקהל הגיימרים (שלמרבה האבסורד הוא אמור להיות הקהל העיקרי שלהם). מה אתכם? חושבים שזה טיפה הגזמה? או שמיקרוסופט באמת עברו את גבול הטעם הטוב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-