קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
-
רציתי לדעת האם הגרסה הנ"ל ניתנת לחבר למחשב איכשהו ולצפות בזה דרך המסך כמו בטלויזיה... סורי על הבורות אני לא מבין כלום בקטע הזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מקום אמין שאפשר לקנות בו Wii ושזה יהיה יחסית זול ומקום "טוב" אני לא יודע מה התקציב כל-כך פשוט Wii תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרפה לי הטלוזיה וקניתי חדשה אני מחבר את הסוני 2 לטלוזיה החדשה ,שמתי גיטר הירו ואני רואה שחור לבן ולפעמים זה מהבהב כזה בין שחור ולבן לבין צבעוני אין לי מושג מה לעשות..ואני חושב שהטלויזיה הקודמת הייתה טובה מאוד ותמכה גם בשתי שיטות השידור הייתה לי טלוזיה LENCO או משו כזה... יש מושג למישהו איך לתקן את הבעיה?? אגב המכשיר שלי הוא אמריקאי..
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ראיתי שיש כמה סוגים SILVER GOLD וכו. הבנתי מ EBAY שמוכרים שם כרטיסי LIVE שי כביכול LIVE לאיזור אירופה ואחד אחר לאזורים אחרים האם זה נכון ? אם מישהו יכול לתת לי הסבר על השירות חבילות שיש וכו איפה אפשר לקנות האם באתר של MICROSOFT וכו .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים של נטוויזין וניסיתי לחבר דרך כבל רשת את המודם לps3 אבל זה לא הצליח להתחבר לי...מישהו יכול לעזור לי איך אפשר להתחבר לps3 דרך המודם של האינטרנט במחשב?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
נסתי לדחוף את שני הכבלים ביחד ל 360 כדי לקבל תמונה ויציאה אופטית (אחרי שפרקתי את הכבל של ה VGA 360), עכשיו שמתי לב ש HDMI בצד הצר יותר, הפין הימני ביותר הוא רק חצי מהארוך של האחרים יכול להיות שזה ככה? לא היה ממש אכפת לי אבל הכבל הוא HDFURY אז קצת חבל עליו בכל זאת רואים תמונה עריכה - הפין אמור להיות בפנים יותר מהאחרים, הוא מנתק את המתח או משהו בסגמון כשמתחילים לשלוף את הכבל
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היה לי טלפון לחצתי Start כדי לעצור אותו אבל זה העביר אותו אם מישהו זוכר, יש את הקטע שמוצאים את ה artifact אצל הפיראטים והבחורה גונבת אותו, אז מחפשים אותה, שמוצאים אותה יש סרטון שאותו העברתי ואז פתאום הוא צריך ללכת לכוכב אחר. הייתי עושה load אבל יש לי אחת מאוד מוקדם אפילו לא באותו הכוכב,
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש אזשהיא פעולה או המרה של הסרט אותו אני רוצה לראות לפני שאני מעתיק אותו ל PSP? כי אני לא מצליח לראות אף אחד מהסרטים שיש לי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, התחדשתי ב PSP שדוד שלי הביא לי מארה"ב מתנה, רציתי לדע איזה משחקים טובים אפשר להשיג בשבילו? עברתי לבנתיים במומלצים ואין שם משהו מיוחד ל PSP ישנה הורדה חוקית למחשב (אם זה אפשרי בכלל)? לבנתים אני משחק ב GOW החדש, משחק מעולה את האמת, יש גם את הראשון ל PSP?? אף פעם לא יצא לי לסיים אותו בPS2. מחכה להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מדובר במסך מחשב 22" רזולוציה 1650 1. יש לי אפשרות לחבר כבל HDMI אל ה 360 ואז לראות על המסך מחשב ב 720P (לא תומך ב 50HZ בבדיקה שהוא ביצע התמונה זזה ממש הצידה) ,הכבל שיש לי הוא HDfury. או להשתמש בכבל VGA של ה 360. מה עדיף? עקרונית אני מפסיד רזולוציה גם 2. במידה וכן להשתמש ב HDMI אז האם חיבור הכבל VGA בנוסף ל HDMI (על מנת להשתמש ביצאה האופטית), לא יגרום להנחתה מסוימת באות שיוצא מהקונסולה (שימוש בשתי יציאות בו זמנית) אני שואל בגלל שאני משתמש בכבל הזה לחבר את ה PS3 ובכל פעם שאני עובר בין הקונסולות (לא קורה הרבה כי רוב הזמן אני ב 360) אני צריך לסובב את המסך ולהבריג מחדש, חשבתי לחסוך את הטירחה הזאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 וקיבלתי אותו היום אני מנסה להגדיר אותו שיכול לנגן מהמחשב מוזיקה וסרטים אבל נתקעתי יש איזה מדריך מסודר או הסבר או טרד בנושא ? אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם חזרתי מחופשה בחו"ל בקנדה ורכשתי לי קצת גודיס ל PS3 שלי כמו DUALSHOCK 3 שניים שכל אחד חצי מחיר מאשר בארץ וגם את המשחקים WARHAWK וגם PURE אחלה משחקים חבל שלא קניתי עוד אבל השלטים פשוט משהו שמוסיף הרבה לחווית המשחקים גם במרוצי מכוניות וגם FPS כמו BAD COMPANY והמשחקים מהנים עוד יותר תודה לכל מי שעזר בהחלטות לגבי מה לרכוש תודה תודה תודה :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות wii ואני לא יודע איך הכל עובד..... אני צריך לדעת מחירים, על כל העסק עם הג'וק ואם הnanchuk עובד על כל המשחקים.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת מה אנשים חושבים מה הכי טוב??????
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי סרטים שאני רוצה להקרין דרך האקס, אבל הם לא עובדים כי זה אומר שזה לא נתמך. מתי יצא או יצא כבר העידכון הגדול??...ואם אפשר לינק שמסביר על העידכון
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהקונסולות הבאות ואני לא יודע מה יותר כדאי ומה יותר משתלם. הPS3 מאוד יקר יחסית ל360... אבל השאלה אם יותר שווה לקנות את הPS3 כי יש לו יותר יתרונות ... ובגלל זה הוא עולה יותר יקר? וחוץ מזה נכנסתי לזאפ,ויש כל כך הרבה גירסאות ל360 (פרמיום,ארקייד,קורא צרובים,לא קורא צרובים, 60 GB וכו' וכו') אבל השתגעתי. ואני לא מבין בזה בשיט, ואין לי מושג איזו גרסה בנוגע ל360 יותר משתלמת. * מתי לדעתם ירדו המחירים של הקונסולות? אני צריך עזרה מה יותר קונסולה משתלמת מכל הבחינות. ויותר טוב אם אני אשמע את הדעה מבן אדם שהתנסה בשניהם! תודה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחת--------- > LIVE אני מנסה להתחבר ולא מצליח לי יש לי כבל רשת אני מחבר מהבוקס למחשב והמחשב מחובר דרך USB למודם! אני גם לא יודע מה צריך לעשות בבוקס .... יש לי מודם של WOW זה המודם אליו מחובר כבל USB של האינטרנט מהמחשב , חיברתי מהבוקס למחשב כבל רשתת ... וזאת תמונה של המודם : www.bezeqint.net/media/connection/modems/GSale150-usb.png וזאת תמונה של החיבורים במחשב : http://img511.imageshack.us/my.php?image=12466127ko6.jpg מה לעשות ?!?! אני מת לשחק כבר ב- Live ....
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש מצב כזה, פשוט ה HDMI מחובר למסך ויש לי כבל VGA ל 360 עם יציאה אופטית
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדיי שהשלט של ה PS3 יעבוד במחשב?!.. תודה לכל הועזרים....!! מתן
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110290612386 כמובן בהנחה שאני מזמין את ה 220v
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני תמיד שיחקתי ב-PS3 על טלויזיה שלא תומכת ב-HD, והכל עבד בסדר. עכשיו אחרי שחיברתי פעם אחת לטלויזיה עם HD, אני כבר לא מצליח להפעיל את ה-PS3 על הטלויזיה הקודמת. המכשיר עובד אבל לא רואים כלום בטלויזיה... ניסיתי לחבר שוב לטלויזיה עם ה-HD וזה עבד טוב אז הבעיה לא במכשיר. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום תראו הורדתי עכשיו pes9 לסוני 2 עכשיו משהוא יכול לעזור לי ולהגיד איך אני צורב ? מי שיודע בבקשה שיעזור לי ... תודה .
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-