עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. תגידו, אם קונים משחק פה בארץ, עדיין אפשר להוריד לו תוכן גם מהחנות האמריקאית בנוסף לחנות האירופאית? ואם לא, לאיזה חנות יהיה תוכן גדול יותר? פשוט אני כבר מת לקנות את LBP ואני די יתבאס אם בחנות האמריקאית ייצאו לו הרבה יותר שלבים ואני לא יוכל להוריד אותם...

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. הי חברים, אשמח לשמוע איזה אוזניות גיימינג מומלצות לדעתכם לסוני פלייסטיישן? חשוב לי שהן יהיו נוחות, איכות סאונד טובה ומדוייקת ומיקרופון. תקציב 150 ש"ח (מקסימום 200 עדיף 150). תודה רבה מראש לכל הממליצים והמגיבים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני יודע שאני קונה את HALO 2 אבל איזה עוד כדי לי להביא מארה"ב? יש לי XBOX NTSC

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by badtoyboy,

שלום לכולם! אני לפני כמה חודשים חשבתי לקונת PS3, ואז ירדתי מהעניין....עכשיו אני שוב בקטע, ואני ממש רוצה לקנות PS3... השאלה היא, איך אפשר לשחק משחקים כמו COD4 וכוד, בלי עכבר? והאם זה בכלל מהנה לשחק ככה? אחרת זה לא שווה... תודה !@!@

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. נכון שאמרו לכם שבשביל שיעבוד בארץ, צריך לקנות ממיר שעולה 300 ש"ח? וזה ממש מבאס נכון? אז זהו שלא! אפשר פשוט לחבר לחשמל וזהו! כמו שבספקי כח של מחשב , ככה זה ב PS3. לא מאמינים? ועוד אחד... עדיין לא? והנה תמונה שתוכיח סופית...אחרי פירוק של הPS3 תראו מה כתוב ל ספק הכח : http://forums.gameaxis.com/showthread.php?s=fb9563d852b5a23f955be0f372646533&t=1450197&page=2 זה פורום, אבל יש שם תמונה) וציטוט מאתר מכובד (DAILYTECH) : http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4908 אותי זה שימח במיוחד, כי כבר חשבתי לוותר על הרעיון, כי אחרי שאני קונה ב 2000 ש"ח , לא בא לי להוציא עוד על דברים מעצבנים כמו ספק כח... עכשיו, מי מכם לא היה רוצה לשחק על PS3, אבל ע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Aviko,

אני מחפש בזאפ ואין... מישהו יודע... לינק מחיר תודה

7. Started by huber,

האתר הבא בדק והרים רשימה של כל המשחקים ששוחררו (גם או רק) ל PS3 ומכרו מעל מיליון עותקים: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33795 1. Grand Theft Auto IV, Take-Two Interactive 4.8 2. Call of Duty 4: Modern Warfare, Activision 3.7 3. Motorstorm, Sony Computer Entertainment 3.6 4. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Konami 3.4 5. Resistance: Fall of Man, Sony Computer Entertainment 3.2 6. Assassins Creed, Ubisoft 2.9 7. Gran Turismo 5 Prologue, Sony Computer Entertainment 2.2 8. Uncharted: Drakes Fortune, Sony Computer Entertainment 1.9 9. Pro Evolution Soccer 2008, Konami 1.6 10. Guitar Hero III: Legends of Rock, RedOctane 1.6 11. FIFA 08, Elec…

8. לכן אני שואל את דעתכם ? רב הביקורות שלו מבישות

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. Started by Gil28,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yehonatan28,

שלום, רציתי להזמין PS4 מארצות הברית ואני צריך לדעת איך אני מזמין וכמה אני צריך לשלם על שאר החיוביים (מכס וכל זה). נ.ב - יש גם סיכוי שחבר שגר שם יכול לשלוח לי את זה... מה אתם אומרים? מה עדיף? ומה (כמה) אני צריך לשלם בסופו של דבר? תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by toshka,

זאת החבילה: http://www.dominator.co.il/Product/xbox-360-500gb-pal-rgh-2-controllers מה דעתכם? במידה ויש לכם משהו יותר טוב להציע אני אשמח. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Elad87,

היי, האם למישהו יש המלצה לחנויות כאלה באיזור חיפה והעמקים ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ואם אפשר איך? האם יש כבלים יעודיים שניתן לקנות וכו'

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by gtabak_37,

ערוץ סרטוני YouTube ישולב בקונסולות הגיימינג המובילות Wii ו-Playstation 3, אך לא ב-Xbox של מיקרוסופט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3657220,00.html

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by aradgonen,

דבר ראשון איזה משחק יותר טוב לפליסטיישן 3 רוק בנד או גיטר הירו והאם זה מפריע שבסט של התופים ברוק בנד כאילו "חסר" הבאס ואם זה מפריע שמשחקים במשחקי הגיטר הירו בסט של הרוק בנד תודה מראש ארד גונן

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת האם ניתן לחבר את הPS2 ליציאות הROHS של הכרטיס מסך כמו שמחברים אותו לטלוויזיה ובעצם להפעיל אותו על מסך המחשב..או שצריך איזשהו ציוד נוסף לכך? אם תוכלו להפנות אותי להסבר מפורט איך עושים את זה אני אודה לכם עוד יותר.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by huber,

טוב, הגיע ה PS3 לפני כשבועיים, אהבתי את חוויית משחק היחיד אבל אני בעד להתחיל להתנסות במשחק זוגי. ב PS2 מאוד אהבתי את ה TAKKEN ולכן באופן די טיבעי חיפשתי את TAKKEN ל PS3 כשלווזעתי גיליתי שאיאלץ לחכות זמן רב מאוד. מה שמוביל לשאלה הבאה - איזה משחקים זוגיים יש ל PS3? אני מדבר על משחקי MUST כגון ה TAKKEN.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  18. טוב אז ככה זה יהיה קצרצר כי בעיקרון יש לי 2 טיפים בסיסים למי שרוצה לשחק במשחקי מהגאמן ישנים או בסגנון הישן כמו 9 ו10 אז ככה הטיפ הראשון -תבדקו רשימת בוסים\שלבים העניין מאוד פשוט שמלנצחים בוס במהגאמן מקבלים שדרוג לנשק עכשיו לכל נשק יש התאמה מסוימת לבוס במשחק ככה שעם הולכים לפי הרשימה כולל הנשקים שמתאימים לכל בוס -זה אופך את המשחק להרבה יותר נגיש 2-טריק מטומטם שפועל גם במשחקי מטרואיד וזה ניצול של ה"אויבים המושרצים" לאסוף אנרגיה וחיים עכשיו עשיתי ווידיאו כזה להראות למה אני מתכוון הבעיה שעם יד אחת לא הצלחתי אבל בטח תבינו את הכוונה הרעיון זה לתפוס מקום עם אויבים חלשים יחסית להרוג אותם וללכת קצת ולחזור (אז הם מושרצים בחזרה) ולהרוג אותם עוד הפעם שעושים את התהליך מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אמאזון צרפת מציעה לרכישה את הקונסולה של מיקרוסופט בחבילה עדכנית ובמחיר קורץ במידה ומצאתם את עצמכם שוקלים בחיוב רכישה לקונסולה הסלונית העדכנית של מיקרוסופט, אבל טרם מצאתם את ההזדמנות המתאימה לעשות את הצעד – כעת יש לכם הזדמנות שלא כדאי לפספס אותה. הגירסה הצרפתית של החנות המקוונת מציעה עתה את קונסולת ה-Xbox One, בגירסה עם נפח אחסון של 1TB ועם משחק הפעולה המקוון העדכני Tom Clancy's The Division – במחיר של 346.5 יורו, כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ. מחיר זה מתורגם לכ-1,490 ש"ח (שימו לב כי מומלץ להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי שלכם באמאזון ליורו, בכדי להימנע מחיובי המרת מטבע כפולים), ומהווה הצעה מעניינת בהחלט, בייחוד עבור אלו שמעוניינים בכותר הטרי של יוביסופט. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MilkMan,

ומה המחירים כיום לחדש+2 שלטים+צ'יפ.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

חשבתי אולי מישהו יוכל לארגן קניה קבוצתית של ה wii. עריכה: אני לא רוצה לפתוח דיון נוסף אז אני ישאל פה. אפשר לחבר לwii הארדיסק ככה שיהייה אפשר לחסוך את השימוש בדיסקים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתכוון לגיימרים שאוהבים לשחק אונליין (כמו COD), בקנסולות הבנתי שלסוני יש יותר שחקנים אונליין מלאקסבוקס כי שם זה בחינם.

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. אני מתכוון לגירסה של ה-XBOX 360. אם אני הולך ל-COACHING ואז נדמה לי ל-GAMEPLAN (או משהו כזה) אני רואה את כל סוגי התרגילים. איזה אפשרויות בדיוק יש לי שם ? איך אני בוחר במשחק באיזה תרגיל עכשיו ישתמשו וכו' ? תודה.

24. Started by dolevmaor,

שלום לכולם אני מתלבט באיזו קונסולה לבחור מבין השתיים XBOX 360 או PS3 ?

25. Started by klayton,

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.