עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by methodman,

אני חושב לקנות 360 חדש מתאילנד (כמוןב שהוא יקנה בmbk או איך שלא קוראים לקניון הזה) הבעיה היא שאני לא יודע באיזה פורמט משתמשים שם ובאיזה מתח זאת אומרת שאני צריך לדעת אם באמת יהיה לי שווה לקנות שם או שאני יהיה חייב לקנות גם ספק כוח וכו' וכו'

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by stone cold,

קודם כל לפני שאני יתחיל את הסקירה כמה שאלות : 1-אתם אוהבים משחקי 2D ? 2-אתם אוהבים אנימה ? 3-אתם אוהבים משחקים בסגנון ישן רק בטכנולוגיה יותר מודרנית ? אם כל התשובות הם כן אז Muramasa נותן בדיוק את הדברים האלו ואם לא תחפשו משחק אחר בכל מקרה זאת רק סקירה ראשונית ועברתי רק את הבוס הראשון וזה ברמה הקלה מתוך 2 רמות שהיו לבחירה בכל מקרה שהתחלתי לשחק בMuramasa הדבר הראשון שמאוד מצה חן בעיני ותמונה לא תראה את הכל אבל בכל זאת - זה הגרפיקה הגרפיקה ניראת כגרפיקת ספיריט למי שזוכר משחקים ישנים כמו בסופר נינטנדו מגדריבר וכו אז ככה גרפיקה מצוירת כזאת רק הרבה אבל הרבה יותר איכותית אני לא יודע אם באמת השתמשו באותה טכניקה או שעשו טכניקה אחרת אבל אם מראה כזה אבל התוצאה מאוד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קיבלתי את המשחק מורטל קומבט ארמגדון. כל המשחק עובד סבבה רק שכל הקטע של התנועות עם השלט בכלל לא עובד. השלט עצמו עובד- כשאני לוחץ על הכפתורים A B אז זה מגיב ונותן מכות, אבל יש שם למשל חלק כזה של אימון שבו מבסירים איזה תנועות לעשות על השלט כדי לבצע פעולות מסויימות במשחק וזה לא עובד לי. ניסיתי להתרחק מהטלויזיה, ניסיתי לשים את הסנסור למעלה/למטה, וכלום לא עובד. מוכר למישהו? פיתרון אולי? נפתר! חיפשתי סרטונים ביוטיוב וראיתי שצריך ללחות על הכפתו B בשלט לפני כל תנועה. גם ככה זה טיפה מסובך אבל עכשיו זה לפחות עובד...חחח יאללה זזתי להריץ כמה משחקים עם סקורפיון. בכל מקרה תודה, אפשר לנעול!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/03/27/sony-to-match-dev-budgets-for-ps3-exclusivi/1 סוני הכריזה כי תתמוך במשקיעים עצמאיים ועל כל דולר בתקציב פיתוח שיושקע ע"י החברה סוני תשקיע סכום זהה בעצמה. התנאי היחידי לסיבסוד הנ"ל הוא שהמשחק יופץ אך ורק דרך PSN (ז"א ללא מדיות פיזיות אלא רק להורדה מהחנות של הקונסולה ושהמשחק יהיה בלעדי ל PS3). סתם אנקדוטה - המשחקים הכי ריווחיים כיום למיטב זיכרוני אלו משחקים שמופצים דרך החנויות של ה PS3/XBOX (ע"ע PAIN, BRAID, PIXELJUNK MONSTERS ו EDEN וכו). אלו משחקים שעולים מעט מאוד לפתח ומחזירים לרב את ההשקעה מהר מאוד ובאחוזים מאוד גבוהים (PIXELJUNK EDEN החזיר את ההשקעה תוך יום אחד לדיברי המפתחת!).

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מניח שכבר עשיתם סקר ארצי. איפה הכי משתלם וזול לרכוש XBOX360 בארץ עם שידורגים? צ'יפים... תוספות.. (שלטים נוספים.. מטענים וכו'...) וכמובן אחריות...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tranq,

יש משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. טוב הרבה מוצרים יקרים בארץ כמובן גם קונסולות מלא מחיר הקונסולה -אבל מחירי המשחקים בכלל אז מה עושים בלי לפרוץ קונסולה וליסתכן בבאן או בבריק ? לקרירין הפתרונות קודם כל הקונסולות שיש כרגע בשוק - DS על שלל דגמיו (יש 4 ) לא בעיה המכשיר די אמין אפשר יד 2 אפשר לקנות בחול מטען אפשר לקנות בזול ואין הגנה אזורית למשחקים -ככה שמאוד קל לקנות אותו במחיר נורמלי היום הדגם הנפוץ זה הDSI שימו לב שהמחליף שלו כבר בשוק וזה ה3DS שגם תומך אחורנית בכל המשחקים וירד לאחרונה במחיר PS2 - פה זה יותר בעיתי קודם כל לחלק מהדגמים השמנים יש בעית RROD שזה אומר גם אחרי תיקון אפשר לקבל קילקול די מהר שנית חלק מהקונסולות קיבלו באן מהLIVE (שרות הרשת של MS ) מה שאופך קנית יד 2 ליותר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

משדר מהראוטר שמחובר למחשב לראוטר אחר שמשמש כrepeater והוא מחובר חוטית לXBOX.. אני עושה streaming רק של XVID.. ממיר את הכל לWMV.. (בגלל שHD תלוי בקידוד נתקע לפעמים) עד לא מזמן לא היו בעיות אבל עכשיו... פעם אחת בפרק כלשהו... (פרקים של 45 דקות שהם 350MB שהפכו ל490MB ופרקים של 25 שהפכו מ175MB ל250MB) נוטים להתקע... עד עכשיו זה היה די קבוע.. בסביבות 7.5 דקות מתחילת הסטרימינג.. למרות שבפעם האחרונה זה קרה לי ממש לפני סוף הפרק.. אני לא מבין למה זה לא משדר את זה באופן רציף לפי חישוב שלי המהירות של הסטרימינג צריכה להיות בקצב של 210KB/s לכל היותר... כלומר חיבור רישתי של 1.7MB.. לא ברור לי למה פתאום זה התחיל לקרות..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו אין לי מישהו לשחק איתו באותו סקוואד ובכלל ב BC2...! מי רוצה לשחק איתי? גיימר טאג: LIDOR 13

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by liav25,

השלט שלי הוא אלחוטי ומחובר למחשב בעזרת המתאם USB במידה ואני קונה אוזניות לשלט/מתאם לפלאג 3.5mm האוזניות יעבדו גם עם המחשב או רק עם XBOX ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 7 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה http://pod.icast.co.il/d2d668a5-554c-4ed6-b732-19344440cca9.icast.mp3 אהלן חבר’ה! השבוע יבש לנו מבחינת משחקים וסיקורים, אז פיצינו על כך בחדשות מעניינות והמון שאלות מאזינים. סיקרנו בקצרה את הדמו של Motorstorm: Apocalypse, מספר משחקים שווים לאייפון: Jump O’Clock, Predators, Flight Deck: Freedom. הבאנו חדשות חמות (מכירות קינקט מרקיעות שחקים, סטודיואים חדשים ל ,Insomniac שירות הלקוחות של סוני זמין עכשיו בטוויטר ועוד…) לראשונה בעונה השנייה – סיקור מוקלט מהמאזין אבי למשחק Bloodlines Champions המון שאלות מאזיני מהאתר שלנו, דף הפייסבוק ומשלל הפורומים השונים בהם אנו מתפרסמ…

12. Started by יניב קופר,

XBOX 360 האם אפשר להוריד דמואים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by stone cold,

http://ps3.ign.com/articles/920/920761p1.html ודובי אמר שלא יכולים להרוס משחק כזה :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omrid14,

רציתי לשחק פרו 09 באינטרנט אז הוא ביקש UPDATE 2.60 אז אני מנסה להוריד וזה נתקטע ב0 אחוז ואז רושם הודעה של שגיאה : an error occurred during the download operation. A connection to the server cannot be established. (80710723) בדקתי אולי אני מנותק אבל לא.. זה מחובר לאינטנט והכל טוב ויפה אבל זה לא מוריד את זה!! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by damti1234,

אז ככה רכשתי אקסבוקס סלים לפני חודש + פרו 2013 מקורי..פתחתי פרופיל ולאחר מכן פתחתי עוד פרופיל רק של הgold live. הכנסתי את הקוד שקיבלתי וכאמור הקוד פג תוקף לפי קונאמי... (invalid online pass) . דיברתי עם ישפאר וקיבלתי קוד חדש - גם הוא לא עובד. אין לי מושג מה הבעיה, גם קניתי משחק מקורי לאקסבוקס וגם שדרגתי לxbox live gold U ועדיין לא עובד, בקיצור עצבים... שלחתי מייל לקונאמי והפרחחים כמובן לא חזרו אליי. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aradgonen,

שלום יש לי פלייסטיישן 3 סלים 120 ג'יגה. כשאני משחק באנביאיי 2קיי 11 בתחילת המשחק (2 דקות אחרי הפעלת המשחק) המכשיר נתקע ומראה נו סיגנל על המסך. מה לעשות?? כדי לשלוח לאישפר לתיקון מלא ב950 שח?????????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות סוני 3 ויש לי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 ורציתי לדעת אם אני אקנה סוני 3 אוכל לחבר אותו למסך בעזרת הכבל הזה: http://www.naot.co.il/products/79358 אם כן זה יראה כמו שאני אחבר את זה לטלויזיה באותו הגודל כלומר יראו אותו דבר? (בהנחה שהטלויזיה עם אותם מאפיינים) אם אכן זה יעבוד איך אני מחבר לזה סאונד? אם זה לא יעבוד על איזה גודל טלויזיה אתם ממליצים למרחק של מטר וחצי? בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=42 מה אתם אומרים?!! למישהו יש ניסיון עם החנות? אם זה אכן עם לוח האם פאלקון החדש אז זה שווה לא?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by REAPER,

שלום אנשים!!! אני חושב על לקנות PSP בזמן הקרוב מאוד, אבל לא כל כך בטוח איזה ומאיפה אני ראיתי את ה- PSP הזה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1091 מה דעתכם? ואם יש לכם המלצות מניסיון אישי אני מוכן להקשיב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by integral,

רצוי משהו שאפשר לשים על הברכיים אם כי לא הכרחי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SilentBob,

את טריילר המשחקיות המרשים לגירסה החדשה של God of War, שבה קרייטוס אוחז בזקן עבות ובבן שאותו הוא מנסה לחשל אל העולם המסוכן שבחוץ, ושמרגישה יותר כמו גירסה אלטרנטיבית ל-Dark Souls מאשר כמו משחק מסדרת GoW, כבר ראיתם? אתם מוזמנים לספר לנו מה דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by חן מ,

אהלן אני ואחי חושבים על קניית360,או מחשב חדש חזק...בעיקרון אני רוצה מחשב חזק,הוא רוצה 360 ליום הולדת שלו,ואני אמרתי אם כבר 360 אני לא אקנה מחשב... מצד אחד ה360 זה משחק לטלוויזיה שברור שיריץ משחקים הרבה יותר זמן ממחשב,גם אם מדובר על מחשב חזק,עוד כמה שנים הוא יתיישן וחבל... בכל מקרה,בשביל הטווח הארוך,עדיף לנו לקנות מחשב חזק,עם כרטיס מסך חזק,או שלקנות 360 ולשחק בו הרבה מאוד זמן,ואז לקנות משהו חדש שייצא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בעיקר במשחקי יריות ומרוצי מכוניות תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by theemir,

אני מחפש לקנות לבן שלי (בן 7) קונסולה ניידת. איזו קונסולה עדיף לקנות ? PS או נינטנדו ? אשמח לתשובה מנומקת/מפורטת ולא רק ציון העדפה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי XBOX Series X ומנוי לשירות Game Pass ואני מחפש המלצה למשחק מירוצים שאפשר לשחק ביחד עם 2 שלטים (לא משחק רשת) מישהו מכיר משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים