עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/xbox-360-hdd-loading-gives-minimal-benefits/1

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by huber,

http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1046 אותי מסקרן ה TOMB RAIDER החדש, ה LEFT4DEAD, וה Gothic 3 - Forsaken Gods כמובן.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. http://www.youtube.com/watch?v=w3-PwYuYz9k אחרי כל זה אני שוקל להציע לסוני למכור אותה כקופסה שחורה במטוסים

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by m_g,

הבנתי שיש כמה סוגים של מעבדים לPS3 כאלה שמתחממים וכאלה שלא וגם שיש הרבה סוגים שלא תומכים אחורה במשחקים של PS2 וגם יש גדלים שונים של הארדיסקים אז איזה הכי כדאי לקנות? והאם כדאי בכלל לקנות? ויש הבדל בין NTSC לPAL? (כמובן שאין לי טלוויזיה אחת בבית שאין בה מולטיסיסטם..)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. דבר ראשון אני מתנצל אם יש דברים שכבר שאלו אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובות.. 1. לגבי השלטים, הסוללה שלהם פנימית ? אפשר להטעין את השלט ולשחק תוך כדי ? אני מטעין אותו דרך ה XBOX או דרך מטען חיצוני שמתחבר לתקע ? 2. 256 מגה זה מספיק לשמירות של משחקים ? 3. אם אני שם דיסק עם סרט במכשיר, אני יכול ליראות את הסרט או שאני חייב להעביר את הסרט לזיכרון של המכשיר ? 4. מה אתם אומרים על הגרסה הזאת : http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=453 טובה ? אם הגרסה הזאת לא טובה, מה הגרסה הבסיסית הזולה בארץ ?

6. Started by liho,

שלום ברצוני לקנות בקרוב מכשיר אקבוקס 360. רציתי לברר מספר דברים לפני הרכישה. 1.מה ההבדל בין הגרסאות של הפרימום\פרו לבין האליט והאם הוא משמעותי ובכלל מה הגירסה הפופולרית והמומלצת מבחנת כדאיות 2.האם עוד ישנן תקלות רבות למכשירים החדשים 3.האם אפשר בקלות להעביר לזיכרון הפנימי של המכשיר סרטים ושירים מהמחשב הביתי בלי כאב ראש 4.האם אפשר להנות מהמכשיר גם ללא טלויזיה lcd מתקדמת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by stingeR-,

שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. כל הקרבות ברשת נגד אחרים סובלים מהמון תקיעות, וגם בהתחברות לשרת של SONY יש המון ניתוקים. שמעתי שזה בגלל החיבור לראוטר, אז אחרי שחיברנו למודם פעם היה זה היה חלק כאילו זה בכלל לא ברשת, ואז עוד פעם הכל תקיעות ולא משנה מה גם אם זה מודם וגם אם זה ראוטר. עזרה?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by Godmoney,

כן קיבלתי אותן עכשיו בדואר (4 ימים מהרגע שהזמנתי! וואו!) ה Tritton AX Pro החדשות אצלי - ואני לא יכול כבר לנסות אותן (רק אם לא הייתי צריך לעבור על מבוא למדעי המחשב :\) http://www.trittontechnologies.com/products/TRIGA611.htm שימו לב שעדיין רשום באתר Coming Soon. זה בגלל שעשיתי להם Pre-Order וקיבלתי אותן שבוע לפני שהן יוצאות למכירה בכלל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75 ופרסמתי נושא כזה ברשתות אבל אולי ז…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by badtoyboy,

שלום, אני מתלבט אם לקנות אקס בוקס גרסת דיסק קשיח לבין גרסה בלי, ורציתי לשאול- האם כל ההבדל הוא ביכולת לשחק אונליין וזהו? ובגרסה עם הכרטיס 256 כמה שמירות אפשר לשים? ועוד דבר - אם אני קונה את הגרסה עם הדיסק קשיח- במידה ואני לא קונה את המנוי, אז אין לי אפשרות לשחק באונליימן בכלל? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם יש דרך לנגן על PS3 אמריקאי סרטי DVD אירופיים שהם region free? אני ניסיתי והוא נתן לי את ההודעה שאי אפשר לנגן PAL. משהו כמו DVD region x שהיה ל-PS2, או כל דבר אחר...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני בקרוב טס לארצות הברית לכמה חודשים ורציתי לחזור עם PS3 או XBOX360 לארץ. מה עדיף לרכוש שם מבחינת תאימות לארץ (אפשרות לרכישת משחקים בארץ, התאמה לרשת החשמל ולטלוויזיה בארץ וכד') אין לי שום העדפה לקונסולה מסויימת, גם הבדל במחיר פחות משמעותי, כנ"ל לגבי הבדל במשקל. רק בקשה קטנה, אל תהפכו את זה לדיון של "הקונסולה שלי יותר טובה" אלא רק תשובות לעניין. במידה פחותה ישנה אפשרות לרכישה בהונג קונג, האם כדאי לרכוש שם או שעדיף בארה"ב? תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by OMStyle,

היי, קניתי PS3 לפני חודש מאנג'וי סטיק 80GB NTSC (בצבע לבן ). לאחר שבוע ניסיתי בפעם הראשונה להתחבר בווירלס לאינטרנט (אני ב 014 עם מודם/נתב Rotal-RTA 1025). בהתחלה זה עשה לי בעיה וחשבתי שאפשר לפתור אותה,אז איפסתי את הראוטר,שיניתי DNS ב OpenDNS,כיבתי הדלקתי פתחתי פורטים-ממש הכל!. ועדיין יש לי את אותה הבעיה,למען הסר ספק,העוצמת אות החלשה ביותר שהייתה לי הייתה 90% +- ורוב הזמן זה על 100%. אשמח אם תעזרו לי .

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3621958,00.html

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by shemi29,

שלום בשעה טובה קניתי את המכשיר אם משהוא יודע איך אני נכנס למצב של העתקה לארד דיסק מפלאש דיסק? או ביכלל אם אתם יודעים אם יש חוברת הדרכה בעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by huber,

http://nextgn.com/2008/09/18/mirrors-edge-release-date-revealed-november-11/ לא יודע מה איתכם - אבל אני אישית די מחכה למשחק הזה - סוףסוף משהו קצת שונה.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by alonezer,

ההורים שלי עכשיו נוסעים לשבוע לגרמניה וזה טוב כי שם זה PAL אז הם יכולים להביא לי שלושה משחקים בערך האחד נראה לי יהיה Guitar Hero World Tour השני חשבתי אולי COD5?והשלישי אולי GOW2 אפילו שלא מתתי על הראשון.. עוד הצעות יתקבלו בברכה(כמה שיותר מהר עם אפשר) תודה רבה. (Xbox360)

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1040 מה שמעניין אותי זה מ COD 5 ו SACRED 2 .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lesForce,

אני מעוניין לקנות את המשחק - אבל אף פעם לא שיחקתי במשחקי FPS בPS - חוץ מBF ואותו לא אהבתי ... אז הייתי רוצה לנסות לשחק בדמו של המשחק , מישהו יודע אם יצא ? ואם כן אז מתי?

22. Started by nir_varon,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של שגיאה בעת ניסיון לצרוב בעזרת cloneCd כל משחק שברשותי. בעבר הצלחתי לצרוב באמצעות אותה תוכנה על גרסת ניסיון ולאחר שנגמר לי הניסיון התקנתי את הגרסה המלאה עם הרישיון, אך השתמשתי בדיסקים אחרים. לאחר שלושה ניסיונות כושלים של צריבות (מתסכל מאוד עקב עלות כל דיסק DL) התייאשתי ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. בדיסקים? בצורב? בתוכנה? כל עזרה או כיוון יתקבלו בשמחה. תודה מראש, ניר

23. היי חברים ושבוע טוב... קניתי אקס בוקס חדש דגם אחרון של מייקרוסופט מצרפת הכל טוב ויפה בדקתי הספק (175W) לוח אם FALCON כמו שצריך המכשיר המיועד...הבאתי יחד איתו עוד שלט ופרו 2009.... אני לא יוכל להמשיך ולקנות עוד משחקים כי זה עולה הרבה כידוע לכם..... השאלה שלי כזאת: אני יודע (ככה הסבירו לי לפחות) שבסוני יש כונן בלו ריי שמה שמיוחד בו שהוא יכול לקרוא דיסקים בנפחים גדולים מאוד מה שגם משפיע על גרפיקה ואיכות המשחק... באקס בוקס זה שונה...של LITE-ON משו כזה... עכשיו כיוון שיש לי כזה (אני חושב) אני רוצה לדעת אם אני אעשה לו הסבה לכונן חדש כמו שרראיתי IXTREME 1.4 משו כזה אם זה לא יפגע לי באיכות המשחק? אם הוא מסוגל לקרוא נפחי דיסק גדולים ולהשאיר את איכות המשחק כמו עם דיסק מקורי? שאלה ש…

24. שלום, אני שוקל לרכוש wii וכמובן שלפני כן רציתי לראות את הקונסולה ולנסות לשחק איתה כמה דקות. האם יש איזו-שהיא חנות עם wii בתצוגה שאפשר להתרשם ממנו? אם לא - אשמח אם מישהו מבעלי ה-wii יוכל לאפשר לי (ואולי גם לאשתי) לבוא אליו ולנסות את הקונסולה לכמה דקות (אני נייד וגר ברחובות). תודה מראש לעוזרים, ליאור.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Lyor,

יש לחבר שלי PS3 (גירסת ה40 ג'יגה) ואף משחק של סוני 2 לא עובד אצלו (מקוריים), קראתי את הנעוץ של"כל סוגי ה PS3 בטבלה נוחה וברורה" אבל לא ממש הבנתי אותה לעומק. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לאיזה תוכנה (אימולטור) לגרום להם לעבוד עליו. יש גם שאלה נוספת באותו הקשר: אם ברצוני לקנות בקרוב סוני 3 שיתמוך במשחקים של סוני 2 (אם יש חיה כזאת בכלל) ככל האפשרי, איזו גירסא אני צריך? יש לי פשוט הרבה מאוד מקוריים (בערך 17) (גירסאת 20 ג'יגה לא באה בחשבון כי אין לה אינטרנט אלחוטי, ובקשר למעבדים... טוב זה כבר נתונים שוליים לדעתי(כמה זה כבר יכול להוות הבדל??)).

• 9 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים