עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by omerz90,

לפני כמה ימים התחילה לי בעיה בספק COMBO 480W, אני לא יודע אם הספק ג'נרי או לא אבל המחשב אצלי כבר 3 שנים והוא עשה עבודה מצוינת עד עכשיו שהוא מוציא רעש נוראי. הרעש נמשך למשך כ-1:20 מהדלקת המחשב ונפסק, עוד משהו שאני נותן למארז מכה איפה שהספק אז הרעש נחלש ואז אני נותן עוד כמה מכות והרעש לגמרי נפסק. עכשיו אני לא יודע איך להסביר את הרעש אז לכן הקלטתי אותו מההתחלה ועד הסוף. http://www.f2h.co.il/1798091693782

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zombie,

אני שומע ציוצים בוקעים מהמחשב, אז פתחתי אותו וניסיתי לעצור עם היד את כל המאווררים לראות מי מהם מצייץ אבל הציוץ לא הפסיק וראיתי שזה בוקע מהספק כח.. את המאוורר שם חששתי לעצור אז לא עשיתי את זה.. יכול ליהיות שזה לא קשור למאוורר ואיזה רכיב בספק עצמו מפיק את הרעש? שמעתם על מקרים של קולות גבוהים בוקעים ממחשבים? בקיצור לנסות ללכת למעבדות החנות לממש אחריות? לגביי ניקוי עם ספריי לחץ, כבר ניסיתי :-\. אני חושש שהספק גוסס מעומס יתר(מפרט בצד) בקיצור, מה לעשות? :-X בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  3. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש, בהתחלה חיברתי את המחשב לאל פסק, שכנראה בגלל שהוא היה 600W הוא קיצר את הספק אחרי חודש. מאז אני לא מחבר אותו. החליפו לי ספק חדש, אחרי קצת זמן שמתי לב שיש ממנו מעיין רעש של זרם חשמלי, זמזומים, שהוא עושה את זה רק כאשר הווינדוס עולה ועובד ולא לפני. הלכתי לחנות והחליפו לי שוב לספק חדש מהאריזה, והוא עושה את אותו צליל מהרגע הראשון. כשהספק היה מחובר לאל פסק לא היה את הרעש הזה, לפחות ככה נדמה לי כי הצליל הזה מחרפן אותי. thermaltake toughpower xt tpx-775m בחנות נאמר לי שכנראה זה הסוג של הספק. מה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by Dor Cohen,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הספק הוא ne550m של antec צלמתי סירטון כדי שתבינו על מה מדובר: https://vimeo.com/174831796 *צריך להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע.. מצטער על האיכות אני חייב לציין שהמיקרופון של הפלאפון היה ממש צמוד לפתח איוורור של הספק. כשאני מול המסך הרעש לא חזק במיוחד. הרעש נשאר זהה גם במשחקים וגם שאני סתם גולש. זה רעש נורמלי של ספק כוח?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לפני מספר ימים התחיל רעש ממש מוזר מהספק שלי. רעש של תדר כזה גבוהה ממש ממש חופר כמו של טלוויזיה ישנה אבל יותר חזק. כשהמחשב עובד הרעש יותר חזק, כשמכובה הרעש יותר חלש אבל יותר חופר(ממש תדר גבוה מאוד מאוד) אני לא מבין מה קרה ולמה זה ככה.. הספק דפוק ? יש מה לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by koof,

שלום כולם רכשתי מחשב עם המארז הזה. הרעש הרגיל שלו שקט מספיק בשבילי (כשפתאום מבינים עד כמה הכוננים רועשים כשהם תוחנים ) אבל - וזה אבל די קטן - יש רעש תקתוק מיותר. פתחתח את המארז - ועצרתי את המאוורר הראשי מאחור. הרעש נפסק - אבל אז חזר בתור תוספת כוח למאורר - שהרביץ קפיצות קטנות למרות שעצרתי אותו. הרעש קיים גם אם המאוורר לא מצליח להסתובב. מי יודע מה זה ומה עושים נגד - או שזה המצב (שאינו נורא גם כך)?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  7. בוקר טוב לכולם, המחשב שלי (כרגע עם מארז ג'נרי) אינו מרעיש במיוחד אבל קצת מפריעים לי רעשים דווקא בתדר הגבוה. זה רעש בעוצמה נמוכה ובתדר מאוד גבוה, כמעט לא שומעים אז זה אבל זה שם ןזה מציק. האם יש חומר מבודד יעיל לטיפול בבעיה או שחבל על ההתעסקות וצריך להחליף מארז? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by issac,

ערב טוב, לפני כשנה וחצי רכשתי מחשב חדש ואיתו ספק כח מדגם SeaSonic 660 Watt 80 Plus Gold כבר מהחודש הראשון הוא החל להשמיע רעשים, רק שבהתחלה לא ממש הבחנתי שהרעשים הם ממנו, לאחר ימים ספורים הרעשים פסקו. היום הרעשים חזרו והם פשוט בלתי נסבלים (יש רעשים של ציקוצוקים, כל חצי דקה בערך) את המחשב רכשתי מRSM. בבדיקה באתר שלהם יש אחריות של 5 שנים. השאלות שלי הן ככה: 1. אילו דברים אני יכול לעשות על מנת שהרעשים יפסקו לפני שאני פונה לאחריות. 2. במידה ואני רצה לממש את האחריות, למי עליי לפנות? ואילו מסמכים אני צריך להציג. ג. עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by זאק,

יש לי מארז nzxt phantom 410 ומידי פעם יש כמו קליקים וקנאקים כאלה.. לדעתי זה כי המארז פנוי מפלסטיק ומתכת.. אבל אני מפחד שזה משו שקשור לחשמל... האם יש למישהו מארז כזה או ניסיון עם מארז כזה שזה קורה לו גם?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי מארז Antec Sonata III יחסית חדש (שנה +-) הבעיה היא שיש רעש מוזר של מאוורר מסתובב או של הארדדיסק מסתובב אני לא מצליח להבין מאיפה הרעש הרעש נפסק לגמרי כאשר אני נוגע בצדו השמאלי של המארז (איפה שה"דלת") מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי, היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לשמוע רעשים מוזרים. פתחתי את המארז וגיליתי שהרעשים מגיעים מספק הכוח. הספק שלי Seasonic S12II מה הבעיה ? צריך לממש אחריות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ran07,

שלום יש לי מחשב נייד של ASUS והספק כוח שלו פתאום הפסיק לפעול אז קניתי ספק כוח מקורי חדש. אבל לא קניתי את הקבל שמתחבר לחשמל שנראה חיבור של מיקי מאוס כזה. ישר שחברתי שמעתי מין זימזום כזה עכשיו שאני מרים אותו ממש שומעים מין רעש כזה של במיוחד אם מזיזים אותו בכל מקרה יכול להיות שזה הכבל שלי או שזה הספק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by simla101,

שלום לאחרונה התחילו לי רעשים משונים מהספק, הרעש הוא מעין זמזום חשמלי (לא חושב שאני אצליח להקליט כי זה יבלע ברעש המאווררים) אבל לא אחיד (כמו למשל של שנאי). המחשב מתפקד כרגיל ולא הייתי יודע על ה"בעיה" לולא הייתי מקרב את הראש מדי פעם למחשב. האם יש לי סיבה לדאגה? אם זה משנה הספק הוא OCZ modstream 450W בן משהו כמו 5.5-6

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. רצית לדעת איך המארז הזה CoolerMaster CM Storm Stryker White and Black ATX Case No PSU ואם אני יכול לשים קירור נוזלי דגם הזה קירור נוזלי Corsair Hydro H115i Extreme Perfor יש לי את הקירור הזה אם צריך מארז אחר הוא שזה מתאים המארז הזה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי לוח x48t שתומך ddr3 דיסק טרה מעבד q9500 וכרטיס מסך 4850 ספק 600 וקירור מים של זלמן xt אשלה אם ספק של 600 מספיק

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  16. מארז בלי קישוטים מיותרים + ספק טוב שיחזיקו את המפרט הזה. אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה הספק שבא עם Antec TX1050B 500W לא מספיק טוב, אף פעם לא התעניינתי מספיק במתחים וכאלה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. האם הספק הזה יותר טוב מהFSP 400W GLN? מבחינת המחיר הספק של HEC עולה 260 ש"ח. ושל FSP עולה 390 ש"ח. פשוט הספק של HEC נמצא בחנות שקרובה אליי לבית. אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אחי חרבש לי בעבודה לא טובה בזה שהוא הוריד את הראשת המחוררת של המאווור, אני מוריד אותם כי זה מפחית רעש עכשיו זה מפריע לי בעין, איפה נתן להשיג באיביי זה עלות של 200 שקל כולל משלוח שזה מעל או מעבר

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by zahi1004,

היי המחשב כאשר אני מתקין משחקים נתקע כאשר אני גולש או משהו אחר הוא בסדר אז התקנתי את התוכנה OCCT ומה שיצא לי בגרף שה - 12 V יצא בגרף בסביבות ה - 5 V ומה שיצא לי לבדוק במצב (בלי הפעלת התוכנה) הוא על 1-2 V האם זה תקין או שהוא אמור להיות 12 V תמידי............ תודה מראש!!!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  20. קניתי לפי כמה זמן את הNoise Taker II 420w של enermax רציתי לדעת איך הוא מה היתרונות והחסרונות שלו

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  21. בין http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_100&products_id=4893 לבין http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_100&products_id=4892

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. האלן יש לי כרגע ספק 400 גנרי. אני צריך ספק עד 250 גג שיחזיק את המערכת הבא פנטיום d 2.66 7600gt bt קרור לוח של גיגה בייט Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 4 מאוררים על המארז. עכשיו הק"אצ זה שאני עושה oc לכרטיס ולמעבד בו זמנית.יש ספק שיחזיק אותם? אבל לא גבולי שיחזיק אותם בשקט. תודה.

• 55 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by diamante,

q6600 אוד חודש q9550 p5n-d 4gb 667 אוד חודש 8gb 1066 gts 640 x2 tuniq 120 du orb +accelero s1 rev 2 10 מאווררים תמליצו לי אל ספק שיספיק ויהיה אוד 20 אחוז ספייר לאוברקלוק כרגע יש לי thermaltake 500 w tr2 ולא נירא לי שהוא יספיק לי מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by zniibidl,

החדש עולה 980 והישן עולה 800

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  25. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX ¤517 לוח אם: ASUS M2N-E ¤474 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms ¤1129 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL ¤298 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤285 צורב DVD: LG DVDRW GH-62N X18 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 מארז: COMPUCASE 6A19B +HEC 300AR-TF ¤273 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤3372 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il תודה נשמות

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים