ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
בעקבות ההמלצות בפורום רכשתי את המודו 425 ויש לי שאלה בקשר להתקנה שלו. יש לי כבל של מאוורר שיוצא מהספק. האם צריך לחבר אותו ללוח אם? ואם לא אחבר אותו, האם המאורר יעבוד תמיד במקסימום, או שעדיין הוא יווסת את המהירות לפי החום? תודה!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כדי שיהיה לי לב שקט גם ככה הוא חלש אחרי הטעויות בקניות של החלקי מחשב הקודמים שהיו לי
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שילמתי 262 ש"ח על COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR וקיבלתי: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PCAR מה יותר טוב?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי היום את הספק Enermax Infinity 720W וריציתי לשתף אתכם ;D
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלכתי לי היום כולי מאושר ל-skypc וקניתי את המארז שהמליצו פה עליו המון אנשים הגעתי הביתה ישבתי הרכבתי את כל החלקים, ולבסוף אחרי שהדלקתי אותו טיפה התבאסתי עדיין היה קצת רעש חזק ומעצבן שמתברר שהוא מהמאורר של המעבד זה המאורר הרגיל של אינטל.... בכל מקרה אני שמח שהחלפתי מארז הוא ממש נוח מבפנים הכל נשלף ויש רווח בין כל החלקים, קיצר מארז מעולה. אבל יש דבר אחד שממש מוזר לי הטמפ' עלתה קצת לעומת המארז הקודם,אני לא מבין איך זה הגיוני. http://img104.imageshack.us/img104/6633/12347593ba2.jpg http://img49.imageshack.us/img49/5784/40558368dh9.jpg
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה כבל של 4 ריבועים כאלה לבנים...אפשר לקנות מאריך או משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום רכשתי בשעה טובה את המארז החדש שלי 690 basic וכאשר הרכבתי אותו הבנתי שהכבלים של ה24 פינים וה4 פינים ללוח אם לא מספיק ארוכים (ה24 פינים עוד איכשהו יכול להגיע אולי אבל ה4 פינים אפילו לא קרוב), דבר שחשדתי שיכול לקרות. רציתי לדעת מה ניתן לעשות מבחינת חיבורים אלו האם יש מאריכים לחיבורים אלו, למרות שאני בספק. במידה ולא על איזה ספק הייתם ממליצים שמתאים למארז הנ"ל, כמובן לא ג'נרי ועדיף מחיר כמה שיותר נמוך (אם אין ב200 תציעו יותר יקרים בכל מקרה, אם יש בפחות מה כי טוב). חשבתי על ה antec vp450 האם הוא מתאים למארז ולסידור כבלים נוח? איזה עוד הצעות אולי יותר משתלמות הייתם מציעים? המערכת: Athlon 64 dual core 4200+, 3850, wd 320gb, GA-SME61-S2L, 2gb אני לא מתכנן לשדרג…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
התחדשתי במארז (סוף סוף) אחרי הרבה חיפושים ותהיות בסוף קניתי lancool k60wb שהוא לעצמו מצויין.. הבעיה שלי היא שהתחלתי לתכנן את כל המערך של החוטים ואז ראיתי שיש בעיה לא קטנה.. בגלל שהספק עכשיו למטה החיבור 24 פינים בקושי הגיע! אבל הוא הסתדר לי בסוף.. הקטע שהחיבור המרובע הזה שהולך ללוח הוא אפילו יותר רחוק ולשם זה לא מגיע בכלל :-\ כרגע חיברתי בקושי את כל המערכת רק שתעבוד, הספק "זרוק" בתוך המארז.. השאלה שלי אם יש אפשרות לקנות מאריכים כאלה שאפשר לקנות? ואיפה? לא באלי ממש לקנות ספק כח עם זאת שהספק שלי לא כזה אדיר.. (EZCOOL 400W) אבל להוציא עכשיו 400-500 שקל על חדש באסה.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. המארז הנ"ל מגיע עם זוג מאווררים שלא מחוברים יחדיו אלא מגיע עם 2 כבלים של חשמל, בלוח אם שלי קיים רק חיבור אחד של CHASIS FAN ולכן אני לא יכול לחבר את 2 המאווררים, מה ניתן לעשות? זה לא חיבור מולוקס רגיל של חשמל אלא חיבור קטן שמתחבר ישירות ללוח אם. בקצרה: יש זוג מאווררים, שתיהם דורשים חיבור חשמל. יש לי רק חיבור חשמל אחד על הלוח אם - מה ניתן לעשות?? 2. קיבלתי EMI RING ולא השתמשתי בזה כי שחכתי, זה כלכך משנה? 3. יש המון מקומות למאווררים במארז - כדי לי לקנות מאווררים נוספים? וזה מוביל אותי לשאלה נוספת... איך כדי לבצע תזרימת אוויר? (יונק פנימה או זורק החוצה?) ד"א - המארז הוא HTPC. http://www.sundialmicro.com/silverstone_desktop_htpc_case_sstlc10s_1699_309.html תודה רבה, חן.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ולתדמהתי מצאתי שיש לו סה"כ 300 W לפנטיום 4 מפרט ציפס'ט 965 מעבד E 6300 כרטיס מסך7100 שני כונני DVD + 160 וראם 2 גיג'ה האם לדעתכם המערכת מוכנה לפעול בכזה מפרט
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13507&catid=878
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את החלקים הבאים Gigabyte GeForce GTX 980 G1 16GB kit DDR4 PC4-17000 Unbuffered NON-ECC 1.2V Intel i7-5930K GIGABYTE X99 GAMING G1 SSD 730 240GB זקוק לספק, ומארז ואם אפשר גם מערכת קירור ראוייה המארז יכול להיות FULL TOWER, אין הגבלות מיוחדות תקציב מה שהכי משתלם ביחס עלות תמורה כבר בזבזתי את רוב התקציב על החלקים תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - אגב אני מראשון אז מעדיף מקום באזור, ועדיפות לחנות קטנה שאני אוכל להרכיב יחד עם בעל העסק את החבילה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב הוא: q8400 4gb g41 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה sata 2 500gb sata צורב הספק שאני מקבל איתו זה 350 וואט האם זה מספיק ? סה"כ מאוורים שיהיו זה 3-4 ללא המעבד.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
את המחשב קניתי ב IVORY (כן , קניתי שם למרות התגובות) בגדול זה I5 וכרטיס מסך HD5850. המארז הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4265. הבנתי שהמארז הזה קטן מדיי , ויש לי הזדמנות להחליף אותו עד מחר (אחרת אייבורי יתחילו להרכיב את המחשב) יש מארז אחר (באייבורי) שעדיף עליו? אין מגבלה של תקציב , אבל עדיף לא להגזים (משהו באזור ה200-500 ש"ח). תודה שכחתי להוסיף: רק הקדימה והאחורה של המחשב יהיו חשופים לאוויר! המחשב נמצא בתוך השולחן (שני קירות מצדדיו , קיר מתחת וקיר מעל)
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ומה שמרגיז עוד יותר זה שקניתי מחשב חדש בגלל שהספק הקודם הרעיש ורציתי להתחדש במחשב חדש במקום להחליף רק את הספק הישן. מדובר בספק גנרי אבל בכל זאת אני לא חושב שזה אומר שהוא אמור להרעיש. אז מה כבר אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחשב בSKYPC בסכום של 5500 ש"ח המארז שיהיה זה ANTEC THREE HUNDRED שהציעו לי אותו באשכול הזה מישהו שמבין בתחום בשם integral http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440913.0 בסוף העסקה המוכר הציע לי מארז של NZXT דגם Zero 2 ואמר שהמחיר שלו זה 500 ברגיל ועכשיו יש מבצע של 50% עליו ככה שהמחיר יוצא לי 245 ש"ח שאגב הוא מארז "FULL TOWER" ואם אני משנה למארז הזה יהיה לי 60 שקל תוספת ואני יוכל לשים Mudo82+ במקום הPro82+ שתייהם 625W האם השינוי הזה שווה? מישהו התנסה עם המארז הזה? ראיתי שהוא בא עם 3 מאווררים של 120 והוא יותר גדול מהANTEC וגם יש לו דלת קדמית האם שווה השינוי הזה? לינק למארז: http://skypc.co.il/pl_product~ZERO2~6~0.htm תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מאוד רועש, מניסיון שלי המארזים של SilverStone שקטים.. אני לא בטוח ממה הרעש אבל פתחתי וזה נראה כאילו זה מגיע מהמאורר האחורי שמתחת לספק. המפרט המלא:[h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%][TR=bgcolor: white][TD=width: 15%]מק"ט[/TD][TD=width: 55%]שם המוצר[/TD][TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD][TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD][/TR][TR=class: cat_product][TD=width: 15%]E41759-002[/TD][TD=width: 55%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD][TD=width: 15%, align: center]1[/TD][TD=width: 15%, align: center]₪43[/TD][/TR][TR=class: cat_product2][TD=width: 15%]MB75MAE33N[/TD][TD=width: 55%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם ספק HEC 500 וואט ואחשיו היסתכלתי מאחורי המחשב בתוך החריצים שיש במארז ויש שם על כמו דבר כזה כתום ניראה כמו סוללה ולידה כמו משהוא לבן ניראה כמו דבק מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש בחלקים, הספק הינו ENERMAX PRO+525, ולא קיבלתי כבל חשמל. כרגע אני פשוט משתמש בכבל של המחשב הישן, האם זה תקין? האם באמת לא אמורים לקבל כבל חשמל??
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ,וקיבלתי אל פסק ישן ששייך לחבר , השאלה שלי היא אם כדאי לי להשתמש באל פסק?והאם זה הכרחי על מנת למנוע קצרים? או שמה חיבור האל פסק עצמו למחשב עלול לגרום לקצר? האם כל אל פסק מתאים לכל מחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהביקורות על הספק הזה לא משהו. האם יש לי סיבה לדאוג? הספק נקרא 12CMF 450W REAL EZ COOL המפרט הוא: AMD 4600X2 6A21 COMPUCASE M2N-E ASUS 1950PRO 512MB SAPPHIRE 2GB KINGSTON 250GB WD אשמח לקבל תשובות מלומדות בנושא.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי היום את ספק של HEC 400W TRT וזה עושה לי רעש פשוט לא נורמלי המקרר שלי עושה פחות רעש זה אמור להיות ככה או שיש איזה שהיא בעיה?!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שלחתי את אמי לקנות לי ספק מדגם FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2450 המוכר אמר לה להגיד לי שחשוב מאוד שיופעל על התקן של הארץ - 230V. עכשיו חיפשתי את המתג האדום על הספק, זה שאפשר להחליף בין 115V ל 230V, אבל לא מצאתי. ליד החיבור לחשמל יש מדבקה שכתוב עליה FULL RANGE, אבל אני לא חושב שיש מתחתיה שום דבר. איך אני אוודה שהספק עובד על 230V לפני שאני מחבר אותו לחשמל? כדאי לנסות להסיר את המדבקה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, קניתי ספק כוח SS-400 ביום שלישי האחרון בחנות ivory. הספק הגיע בלי אריזה, חשוף לגמרי - רק המוצר עצמו (עכשיו אני מבין שזה לא תקין..). שאלתי את המוכר "זה לא אמור להגיע עם אריזה?" והוא אמר איזה משהו שיותר חסכוני לארוז את כולם באריזה אחת, זה יוצא יותר משתלם.. בקיצור כמו העניין עם ה-tray/box של המעבדים. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו. דגשים: לא השתמשתי בו בחשבונית מס\קבלה שחתמתי עליה (וקיבלתי עותק), לא כתוב משהו על החזרת מוצר אתם יודעים מה אומר החוק על החזרת מוצר במצב הזה? האם מותר לי להחזיר אותו לקבל את מלוא הסכום ששילמתי? * לא קיבלתי תעודת אחריות על הספק, אבל בחשבונית כתוב שאפשר לבקש מאייבורי. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-