עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מארז Antec Sonata III ספק כח Seasonic SS-350ET 350W - 120mm-Fan 324W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 מעבד Intel Core i5 #750 2.67GHz 8MB-Cache 2.5GT/s-Bus Tray פתרון-קירור למעבד CoolerMaster Hyper 212 Plus זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333MHz t=9-9-9-24 NT כרטיס תצוגה Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB-DDR2 PCIe-2.0 כונן קשיח Samsung 1TB 32MB-Cache S-ATA F3/SpinPoint HD103SJ כונן תקליטורים Samsung DVD RW X22 S-ATA SH-S223B נראה לי שיש צורך בספק יותר חזק, אשמח לקבל יותר מהמלצה אחת, תודה... לואיזה

2. לחבר שלי קיבל כרטיס מסך GTX560 או GTX560TI , הוא לא יודע איזה סוג יש לו כמה ואטים הכרטיסים האלה צורכים ? ויש לי ספק מיותר של Seasonic 400ET ואצלו יש Zeus 500Watt . אני רוצה להביא לו בחינם את ה 400ET שיוכל לחבר את הכרטיס שהוא קיבל האם ה 400 ואטים שיש לSeasonic טוב יותר מ 500 ואטים שיש לZeus ? אני חושב שהספק שאני נותן לו הוא טוב יותר ויחזיק את הכרטיס מסך בלי בעיה, אפילו שיש לו פחות ואטים והספק שיש לו לא יחזיק אותו , אפילו שיש לו 500 ואטים - אבל מה שקראתי כאן באתר הם לא ואטים אמיתיים והSeasonic מוציא 400 ואטים אמיתיים האם אני צודק ?

3. שלום .. אני הולכת לקנות מיקרופון קונדנסר שמקליט נדמה לי כל פיפס אפשרי, ולכן אני צריכה לקנות ספק כח(וגם כי הספק שיש לי כרגע לא נראה לי טוב והוא מרעיש, אני חושבת שזה הוא שמרעיש מהמארז, וגם לפעמים המחשב מכבה את עצמו ואז אני צריכה לעשות פן למחשב כדי שיסתדר לכמה ימים...) עכשיו, אני צריכה לקנות ספק כח אמרנו , אז אני רוצה ללכת על ספק כח שלא מרעיש .. (לא לגמרי לא נראה לי יש אחד כזה..) אבל אני צריכה שהוא יהיה ספק שיהיה נגיד אפשר ללכת לישון איתו בלילה בלי להתעצבן מהרעש(רגישה לרעש..) התקציב הוא עד 300, אפשר גם 350.. תאמת שאני לא יודעת, אולי ספקים בכלל לא אמורים לעשות רעש.. כי שלי גונח כמו מטוס אז תודה רבה רבה לעוזרים ואם אפשר כמה שיותר המלצות, קראתי בנעוץ את הספקים המומלצים אבל שום …

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  4. ליילה/ בוקר טוב אנשים. אני בונה HTPC מבוסס לוח ATX ומחפשת מארז איכותי ושקט מתאים. הצעתם לי בעבר בפורום את הדואט (אם כי הבנתי שהיו שטענו שהוא לא מספיק איכותי ושקט) אולם לדאבוני כרגע הוא חסר אצל היבואן וצפוי להיות עוד כ- חודש לפחות . בעקבות זאת פתחתי בחיפוש אחר מארז חלופי. הדרישות כאמור הן : - תואם ATX - מקום לצורב. רצוי גם מקום נוסף אליו אוכל להוסיף במהשך כונן Blu-Ray או HD-DVD. - מקום ללפחות שני קשיחים, עדיף יותר כדי שאוכל להוסיף היה וארצה - מינימום 2 USB 2.0 קדמיים (עדיף יותר) - כמובן שיציאת אוזניות ומייק. פייר-ווייר יתקבל בברכה - קורא כרטיסים אופטיים יכול להיות נחמד. לא חובה.. חייב - להיות איכותי מאוורר טוב ושקט. אם יגיע עם ספק איכותי שמסוגל להחזיק מחשב חז…

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
    • 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. E6600 @ 3GHZ 2GB 667 stock x1950xtx stock 250 sata 80 sata 80 sata 200 ide DVDRW floppy Enermax liberty 400W צריכת הספק מקסימלית בעומס מלא (גם 3D) פחות מ290W לכן, אם אין סיבה אמיתית לקנות ספק 500 או יותר (SLI \ CF, xtreme oc), עדיף לקחת 400W אמיתי ולשמור על הכסף.

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by elad1_2,

שלום, ניסתי ממספר אתרים לחשב את צריכת הוואט מהמחשב שלי כדי לשדך לו ספק כוח מתאים ללא הצלחה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. מעבד: D805 זכרון: 512MB DDR ייתכן ויוסף בעתיד אחד כזה 2 צורבים בחיבור IDE לוח אם: MSI -PM8M3-V דיסק קשיח: WD-160 GB בחיבור SATA1 ייתכן ויוסף עוד דיסק כרטיס מסך: 9250 ATI RADEON בחיבור AGPX8 כן מחשב די ישן מעוניין בחישוב צריכתו על מנת לרכוש ספק כוח תודה עריכה: במחשב יש 3 מאווררים 80מ"מ ומאוורר אחד 120 מ"מ

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by Black_Citadel,

כמה חשמל צורך יותר הX2900PRO ? אני טועה או שהרדאון הוא 200W בעוד שהג'יפה הוא 120W ? אני על סף קניית כרטיס ואני חושב קצת לטווח הרחוק (=חשבון חשמל)

8. Started by sky1sky10,

שלום , האם ספק כח שרשום עליו למשל 520 WATT הוא צורך חשמל בדיוק 520 וואט לשעה? כי זה נשמע המון - כמו צריכה של חצי מזגן של אחד כח סוס.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by uncommon,

האם מחשב כשאינו פעיל צורך פחות חשמל? הרבה אנשים מעדיפים שלא לכבות את המחשב ע"מ לשמור עליו מנזקי הדלקה וכיבוי, האם מבחינה כלכלית יש הגיון להוציא כ"כ על חשמל בחודש? (400W לשעה זה לא מעט) הרי המחשב שלנו ממילא הולך ונעשה שווה פחות עם הזמן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כיצד באמת מצב צריכת חשמל (מצב המתנה,כיבוי צג,כיבוי דיסקים קשיחים),משפיע באמת על המחשב ?.. מה בידיוק קורה בכל אחד מהמצבים שהגדרתי ?.. ולמה הראוטר מתנתק ואח"כ חוזר בעת הזזת העכבר ?..

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by Usagi,

שלום יש ברשותי אל פסק של רוזטק - UPS-1200D כאשר ההספק חשמל שלו הוא: 1200VA/720W. האם האל פסק צורך W לפי צריכת הצרכנים או את כל ה-720W בכל רגע נתון או שעה? איך מחשבים כמה סה"כ האל פסק צורך? יש ברשותי ספק כח CROSAIR 620W, כרטיס מסך NVIDIA GT 9600 זכרון 2X2GB 3 דיסקים קשיחים - 1TB, 500GB,320GB נתב ומודם שהם ביחד 2.25A ומסך דל 24 אינג' אשמח לעזרה לחישוב נכון

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. Started by barry,

היי רציתי לדעת מה הצריכת חשמל של ה 8800GTS הספק שלי הוא ANTEC 400W זה הפרטים שלו http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html כמו שאתם רואים ב V12 הוא נותן 216W A*V=W השאלה עם זה מספיק ל 8800GTS חיפשתי אבל לא מצאתי את צריכת החשמל שלו תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המספרים ברוב הביקורות אינם נכונים, אם בגלל שלא מודדים על כל חיבורי החשמל, או בגלל שלא מעמיסים כיאות את כרטיס המסך. בביקורת הזאת המספרים טובים יותר: http://ht4u.net/reviews/2009/power_consumption_graphics/ וגרפים מעודכנים מסכמים ל IDLE ו LOAD לכרטיסי המסך בלבד http://ht4u.net/reviews/2009/amd_radeon_hd4890_reloaded/index8.php XBIT פרסמו בדיקה מסיבית של מספר מערכות וחישבו צריכה כוללת (ללא אוברקלוק): http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/system-wattage.html הם מציינים כי יכללו גם בדיקות עם אוברקלוק בעתיד. גרפים הכוללים את ה 5870 (רק כרטיסים): ב BIOSHOCK וב FURMARK http://ht4u.net/reviews/2009/amd_ati_radeon_hd5870_part2/index6.php

• 4 תגובות
    • 38.6k צפיות
  14. Started by kfirkb,

האם צריכת החשמל של הספקים השונים נמדדת לפי ההספק של כל ספק או לפי המערכת שהם מחזיקים? אני אמקד את השאלה: האם ספק של 800W צורך יותר חשמל מספק 520W גם אם שניהם מחזיקים מערכת דומה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by com,

אהלן. ברשותי סט למחשב שההספק שלו בשיא הוא 240W. זה סט אמריקאי (קליפש) השגתי שנאי שממיר מתח, 220 ל110. בהספק 500W. שאלתי אליכם: האם בכל רגע נתון, גם שאני יושן, ולא נעשה ברמקולים כל שימוש והם לא משמעים קול (אבל דלוקים) השנאי בעצם צורך 500W חשמל? ואגב, האם זה מקביל גם למחשב? האם כל רגע שהוא פתוח, הוא צורך את ההספק של הספק שלו? (נניח 350W) או שהצריכה היא בהתאם לשימוש ולעומס? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. היי לכולם רציתי לשתף את כל מי שזה מעניין אותו כמו שכתבתי בכותרת: יש לי 720 עם ליבה נוספת פתוחה וOC עד 3100 בנוסף כרטיס 4870 של powercolor את צריכת החשמל בדקתי בזמן הרצה של OCCT על מבחן הPSU הצריכה נמדדה בשקע כאשר רק המחשב מחובר למכשיר המדידה (ללא מסך) ההספק לא עבר את 350W..

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

אני רוצה להוסיף הארד דיסק חדש ראו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458823.new#new עכשיו רציתי לדעת עם מבחינת ספק אני מסודר..זה הספק..Thermaltake TR2 RX 500W אז מה שמחובר לספק זה צורב DVD אחד..מאוורר 8 ס''מ והארד דיסק Western Digital 320 aaks תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  18. אז קצת רקע. המארז CoolerMaster Cosmos II הוא ספינת הדגל בקטגוריה של המארזים של החברה, ואחד מהמארזים היוקרתיים ביותר שקיימים וזו בהשוואה לכל התותחים בחוץ. עבור מי שלא מכיר, אני ממליץ לגגל את שמו. או יותר טוב- להלן ביקורת מקיפה מאוד שנערכה עליו כאן באתר לפני שנתיים על ידי: http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-%D7%94-coolermaster-cosmos-ii-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%AA-%D7%90%D7%A6%D7%9C%D7%A0%D7%95/ יש רק קאץ' אחד במרצדס הזה של המארזים (מלבד המחיר) - הוא כבר לא מיובא ארצה. מדובר במארז גדול מימדים (הוא מוגן היטב, לכן הקופסא היא בערך +40% מהגודל שלו מה שמביא את הגודל הכללי למימדים מפלצתיים, והופך אותו ללא משתלם בעליל לייבוא אישי…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Pika007,

לאחרונה איזשהו קבל בספק שלי החליט שבא לו לפצוח ברינה, והתחיל "לזמר" (להשמיע רעש בפיץ' גבוה מאוד מאוד) הכל עובד כמו שצריך גם בעומס, יש לציין. מה אתם אומרים? דבר כזה נכלל באחריות?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. - שני מאווררים עליוניים של 14 ס"מ ! - שני מאוררים קדמיים של 12 ס"מ ! -מאורר אחורי של 12 ס"מ - מאורר צדדי של 12 ס"מ מנהרת רוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - חלון בגודל לוח אם בעיצוב מדהים עיצוב סולידי ולא מצועצע. יש כבוד. חיסרון - רבאק, עדיין לא השכלתם לשים גומיות מונעות רעידות לדיסקים הקשיחים? http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6407&Itemid=1 http://www.nzxt.com/products/tempest

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. התקנתי תוכנה UPSMON ועובד מצוין אבל POWER OPTIONS של XP לא מזהה אל פסק. יש בחירה חברות אין דומה חברה אדוויס. (תמונה לא מזהה אל פסק) איך התקן POWER OPTIONS. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lipa,

הייתי בטוח שהספק הוא מודולרי , הוא לא כל הספקים היקרים שנתקלתי היו מודולרים , והזולים והפשוטים לא היו מודולרים יש יתרונות לספק מודולרי חוץ מנוחות ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מעבד ‏Athlon 64 4600+ X2 DualCore‎ עם מארז Gigabyte 3D Aurora 570... לוח K9N SLI Platinum של MSI, וכרטיס מסך GT7300 גם של MSI (שאותו אני יחליף מאוחר יותר למשהו הרבה יותר עצבני אבל זה לדיון אחר...) כרגע אני חושב ללכת על ספק ‏Liberty ELT500AWT 500W‎ (בהמלצת חבר) והייתי רוצה לשמוע את דעתכם... ולגבי המאוורר למעבד, יש את ‏Zalman 9500 AM2 LED‎ שזה הכיוון שלי אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינו לבין ‏Zalman CNPS9700 NT‎, והאם ההבדלים שווים עוד 130 שקל ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by halo,

יש מין זמזום כזה וכמעט בטוח שהוא בא מהספק כי יש הכפור לקביעת מהירות המאוורר בספק ושאני משחק איתו הזמזום נפסק אבל אחי כמה זמן ממשיך הספק הוא enermax 350w eg365p-ve מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים