ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
לא יודע איך קוראים לזה, אני רוצה להלביש את זה על המארז שלי 3D ARURA אם זה אפשרי ולהוסיף 4 מאווררים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למארז FULL TOWER תקציב:300-400 ש"ח חשבתי על COMPUCASE 6919 יופי לא חשוב. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אתחיל פרויקט מודינג חדש, בשביל זה אצטרך מארז איכותי שיענה על כל הדרישות הבאות: חובה: -שלא יעבור את ה800 שקל -דלת הצד של המארז ללא חלון -גודל המארז: Full tower -שיהיה של חברה איכותית -מארז העשוי מחומרים איכותיים - לפחות 2 מאוררים עדיפות: - מארז בעל פרונט כמה שיותר שטוח - מקום ל2 ספקי כח - בנוי לקירור מים WkNd נעים לכולם, Aviko
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי חודש הבא אני קונה את זה : מעבד: (INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q6600 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD RAPTOR 74GB 16MB SATA 10,000 RPM - WD740ADFD צורב: SAMSUNG DVDRW SH-S183L DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - SATA זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm 1 כזה ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND 1 כזה Thermaltake Dampening KIT 1 כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6215 בשביל השליטה על המאו…
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי ביום רביעי את המחשב החדש שלי עם המארז apollo והיום התקשרו אליי באמצע העבודה ואמרו לי שיש בעיות עם היבואן שחסר במלאי והתחילו לזיין בשכל אמרו לי לבחור מארז אחר מה אתם ממליצים? שיהיה מקורר כמו האפולו (הוא בא עם 2 מאווררים 120ממ והוספתי לו עוד 1 של 120) שיהיה עם חלון בצד של המארז שיהיה בו מקום ל8800GTS וכמובן שיהיה יפה (לדעתי) :] מחיר גג עד 700 שקל האפולו עולה 360 ומשהו אם אני לא טועה אבל התחלתי לצעוק עליהם טיפה שאין לי עוד כסף להוסיף למארז אז הם אמרו שהם יסתדרו
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ערכתי חיפוש בפורום ובתוצאות שמצאתי נאמר שהספק ג'נרי ושזה סיכון לקחת אותו. אבל, ראיתי על הקופסה שלו שיש לו רכיבים של Topower שזה לא בדיוק שיא האיכות אבל מאוד יכול להיות שהרכיבים טובים יחסית לעלות שלהם. מישהו אולי יודע משהו על זה? הבעיה העיקרית היא שלחנות שממנה אני קונה אין הרבה אופציות אחרות, אז או שאני אקנה מחנות אחרת או שיתברר שהספק בסדר. מיועד ל8800GTS וE6320@OC, אני מודע לזה שהתקציב לספק לחוץ, אבל ראיתי אופציות די הגיוניות Topower 450P5 וEnermax Noisetaker 375Wאני חושב ובטח גם איזשהו FSP. טוב תודה על כל מידע מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי מארז מידי טאוור גנרי והכל בו דחוס וכתוצאה מכך הכל מתחמם ממש מהר. אפשר לקבל המלצה למארז שיהיה גדול ומאוורר טוב? תודה מראש ! אהה ובחנות מחשבים שליד הבית שלי ... המליצו לי לקנות COMPUCASE 6A19 או 6A21 זה מארז טוב או שכבר עבר זמנו ויש טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לי יש מארז מעפן בלי חלון, :'( מה אתכם?
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב, כעיקרון תכננתי לקנות מארז ב400 ש"ח.. אפולו, אבל הוא לא במלאי.. אז החלטתי להגדיל את התקציב כדי לקנות את הלקסה, במקרה אלא שהרכיבו לי את המפרט הם הטכנאים כי האיש מכירות היה עסוק.. והם אמרו שהם לא אוהבים את המארז, יש שם פטנטים מעצבנים ושהוא לא הכי איכותי וטוב שהם נתקלו בו, לדעתם הוא סתם יקר.. בכל מקרה הלכתי עליו בגלל המראה
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
טוב חיכיתי וחיכיתי שהאפולו יחזור למלאי והנה ראיתי פתאום את הHUSH ראיתי שיש לו ציפוי פנימי עם חומר משתיק רעשים ושהוא דיי מרווח ואפילו יפה.. עכשיו אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב מהבחינות האלו: (לפי סדר של חשיבות בעיניי) 1) שקט!! 2) איוורור 3) מרווח פנימי 4) איכות בנייה ואם יש איזה פיצ'ר בHUSH אשמח אם תוכלו לפרט...התוספת בין השניים לא עצומה ואם ההבדלים גדולים דיים אז הHUSH עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועוד שאלה, הספק מודולרי ?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היום לפני כשעה התפוצץ הFSP שלי ללא כל התראה מוקדמת וללא כל סיבה =\ זה קרה כשהלכתי לשניה למטבח, כשחזרתי אחי הקטן אמר לי שכל המחשבים בבית נכבו, הגעתי לחדר שלי והיה ריח של שרוף ולא הבנתי מה קרה חשבתי שהמחשב נשרף. לקחתי את הספק הג'נרי הישן שלי, הוצאתי את הFSP וחיברתי במקומו. להפתעתי, המחשב החל לפעול כרגיל, חיברתי הכל והדלקתי. הסתכלתי על הספק (אשר נראה בסדר מבחוץ) וראיתי שבתוך הספק כל הקבלים מפוצצים והנגדים שרופים, עדיין הריח השרוף נשאר בחלל החדר. הסיוט שחששתי ממנו התממש, הסיוט שבגללו קניתי את הספק הזה במקום הספק הג'נרי שהיה לי קודם וזה בא באופן כל כך לא צפוי וברגע הממש לא מתאים. בכל מקרה, אממש את האחריות שלי, (הספק בן פחות מחודש!) נקווה לטוב. זה פשוט לא נשמע טוב שספק ג'נרי פע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במצב של גלישה ברשת או סתם עבודה על הword האם כרטיסי ה8800GTS צורכים יותר חשמל מכרטיסי ה8600GTS/GT? ואם כן אז למה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות ספק מKSP, כי אני הולך לקנות שם כרטיס מסך חדש, והמליצו לי בפורום של התצוגה להחליף את הספק 400 ג'נרי שלי למשהו אחר... יש לKSP משהו טוב וזול להציע? תודה...!
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לצערי אני צריך לקנות מארז מKSP התקציב שלי הוא עד 450 ש"ח. הכי חשוב לי זה נוחות הארגון בתוך המארז, שקט ועיצוב פחות חשובים. אשמח אם תכתבו את היתרונות והחסרונות של כל מארז שאתם ממליצים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כעת המחשב עם ספק 350 אך בקרוב אשדרג למערכת משחקים "כבדה" יותר עם ספק 500 לא חשוב לי אובדן מידע רק שהמערכת לא תפגע - האם מספיק רק מייצב מתח? ואיזה מומלץ? האם אפשר או צריך לחבר אליו גם את המסך ? כאמור מה המינימום ההכרחי להגן על הציוד ללא צורך בהגנה על מידע וכו ' שיאבד בזמן נפילת מתח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
המפרט הוא: מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - TRAY לוח אם - GIGABYTE GA-P35-dS3 זיכרון - G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4GBHK כרטיס מסך- BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT דיסק קשיח - Western Digital 250GB SATA2 16mb צורב DVD - LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK מארז - NZXT APOLLO w/o PSU BLACK ספק כח - Enermax Liberty 400W קירור למעבד - Sunbeam Tuniq Tower 120mm OC ענק למעבד, OC לזכרונות, וOC לכרטיס מסך. איזה זכרונות יותר טובים לOC הGBHK או הGBHZ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD 3800X2 BFG 8800GTS 320 OC LG H62N WD 250GB SATA2 2500AAKS OCZ 1024X2 667 לא מתוכנן OC ולא כלום. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי היום את הספק Enermax Infinity 720W וריציתי לשתף אתכם ;D
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לשימוש ביתי . האם יש הבדל מהותי בין הדגמים 370 EG375AX-VE ENERMAX NOISETAKER לבין הדגם EG375P-V ?[br]פורסם בתאריך: 20.06.2007 בשעה 08:26:52 האם הספק מתאים למארז COMPUCASE 6A19B ?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
באתר של EVGA מצוין כי הכרטיס דורש ספק של 400 וואט לפחות. על הכרטיס אין בכלל חיבור חשמל (לא שזה קשור), האם הדרישה הזאת מופרזת? אם אני אחבר אותו לספק 350 וואט למשל האם תהיה בעיה?
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-