ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
האם הספק הנ"ל יחזיק SLI של 8800GTS 512 עם Q6600, שני כוננים אופטיים ושלושה הארד דיסקים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף מבחינת קירור! והגנה מפני אבק!? זה: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower או זה? Thermaltake SPEDO ATX Full Tower
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקניית מארז למחשב מבוסס i5 2500 ללא OC. חשבתי על ה Antec DF-30, אם אני מוסיף את המאוורר הצידי אני כבר מגיע ל 500 ש"ח. אז אולי עדיף כבר להשקיע עוד טיפה ולקנות את ה CoolerMaster HAF 932. הקטע שאני לא ממש צריך Full Tower וגם ל HAF אין פילטרים נגד אבק. למישו יש נסיון עם 2 הדגמים? איזה מהם יהיה יותר שקט וכדאי?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום האם אתם מכירים ספק של G-PRO או שזה ג'נרי? מצטער, אין לי תמונה כרגע להראות לכם
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המארז שברשותי לאחד איכותי יותר ומאלומיניום. התקציב שלי עומד על 500 ש"ח, ראיתי באתר של KSP מארז של גיגהבייט 3D MARS שהוא FT ועשוי מאלומיניום... עפ"י הנתונים הוא ניראה איכותי ומרווח למדי, ובמחיר הזה אני לא רואה יותר מידי מתחרים ראויים לו. מה דעתכם? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6735
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי שתי צמות ואני מתלבט איזה מהן לחבר ליציאה בלוח אם. לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L מארז Lian-Li PC-7FW Black
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 700 שקל בערך, רצוי מאוד בפחות. שיהיה קריר ושקט , מאוד חשוב. יש כמה אופציות שחשבתי עליהן: COOLER MASTER CM690 ENERMAX UBER CHAKRA ECA5001-BS AEROCOOL EAROENGINE PLUS BLACK ANTEC P182-B אפשר מקסימום להוסיף להם מאווררים, צריך משהו חזק,קר ושקט. אולי MINEBEA ? או שאף אחד מהמארזים לא צריך מאוורר נוסף? המפרט הוא: E8400 HD 4850 SONIC GEIL 4 GB CORSAIR VX 450W תודה.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מארז ==== קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד ==== AM2 3800 X2 DUAL CORE 64 BIT לוח אם ===== ASUS M2N4-SLI AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E+GIGA LAN+A 3Y 546 ¤ או Gigabyte GA-M55S-S3 500 ¤ דיסק קשיח ======== 250GB SATA2 7200 RPM (HITACHI) זיכרון פנימי ======== 2GB DUAL DDRII 667MHz 800 ¤ כונן אופטי ======= NEC X18 Dual Layer כרטיס מסך ======== ATI Radeon X1800GTO 256 GDDRIII ¤ 769 צג == ? - לא ידוע עוד =============== אהלן חבר'ה! אני קונה את המחשב החדש הנ"ל. איש המכירות טוען שכדאי לי להוסיף 190 שקל ולהחליף את הספק שמוצע בהצעה המקורית (400W) לספק יותר חזק כי המערכת שלי חזקה והיא דורשת את זה (420W). השאלה שלי האם ה…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
נניח כאן, איך אני יודע/מסתכל במפרט לזהות כמה מסילות( הכוונה ל-12V) יש לספק כח? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=41
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי את הספק EZCOOL PS-1000 500WATT ומערכת: AMD ATHLON 4400 @ 2.8 HD4850 EPOX MF4 J3 2G GOLD EDITION OCZ 1HDD יש איזה תוכנה שבודקת? אני רוצה להיות בטוח למרות שעד עכשיו לא היה שום נםילת מתח או משהוא כזה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה נשמע חברה :-) אנחנו בבית פה לפני קניית מחשב, ואחרי הרבה זמן כבר החלטנו שנמאס מהקופסאות החומות/כסופות המגעילות האלה שיש בבית ורוצים לעבור למשהו עם קצת הרבה יותר סטייל והרבה יותר קטן. בגדול הכיוון זה סגנון SHUTTLE. המחשב הבא יהיה על פלטפורמה של הCORE I7 על זה אני כבר סגור. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא חברות שהוציאו/עומדות להוציא לוחות אם של SFF בשביל אותה פלטפורמה ומארזי BAREBONE שבאים ללא לוחות אם (שוב, בסגנון SHUTTLE +-) או אם מישהו פה מכיר SFF/BAREBONE של חברות כמו ASUS או GIGABYTE או כל חברה אחרת שהם כבר משולבים ושווה לראות אותם, גם מאוד יעניין אותי. בגדול את שאר הרכיבים אני מביא בנפרד עם רכישה פרטית, כנראה מEBAY אז אין צורך בהמלצה על שאר הרכיבים וכו'. התקציב הוא מא…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מבוססת i7 עם 4870X2 או gtx 295 אני מחפש מארז שיהיה קריר ושקט . צמצמתי את האפשרויות לשלוש : NZXT TEMPEST - מחיר : 450 ש"ח . הבנתי שהקירור שלו מעולה . השאלה היא איך הרעש ... tagan twin engine - מחיר: 390 בפנדה . פחות מאווררים מה TEMPEST , אבל שני מאווררי 250 מ"מ גדולים (אחד אחורי ואחד קדמי) ANTEC 900 . בעיקר מעניין אותי איך הוא מבחינת קירור ורעש ביחס לTEMPEST . מחיר - 505 ש"ח . בהנחה שהשיקולים היחידים הם איכות הקירור והרעש , על איזה מהם כדאי לי ללכת ? ובכלל , מה ההבדלים ביניהם ועד כמה הם משמעותיים ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
זה המפרט.., מעבד: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX לוח אם: Asus Blitz Formula זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII AAKS כ.מסך: BFG GEFORCE 8800 ULTRA OC 768MB PCI-E קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM תקציב לספק עד 700, תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המערכת שהספק אמור להחזיק: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Abit AB9 Pro Intel® P965 Socket 775 GeForce 8800Ultra שני דיסקים קשיחים. שני צורבי DVD כרטיס קול לא מובנה. ללא OC. חשבתי על שתי האפשרויות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12028 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=18759 מה עדיף? יש העדפות אחרות אולי לתקציב של 650 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות ספק כח חדש, המחשב שלי יחסית ישן ואני כבר לא מעודכן לגבי מה שקורה בשוק היום .. האם כל ספק כח שאני יקנה יתאים למחשב שלי ? הן מבחינת מתח והן מבחינת חיבורים ? האם כל החיבורים הם סטנדרטים לכל המחשבים ? יש לציין שאין לי PCI-E. כרגע יש לי ספק ג'נרי ונוצרה לי בעיה חמורה של חוסר בכבלים הכל כמעט מועמס אחד על השני ונאלצתי לבטל את רוב המאוררים ועוד שני כוננים רק כדי להפעיל את המחשב.. בנוסף למפרט שאפשר לראות למטה.. יש לי 7 מאוררים במחשב ו3 כוננים, עם הספק כח הישן שלי Tt לא היה לי שום בעיה עם זה, האם גם הספקים החדשים האלה יתאימו לי לצרכים אלה? תודה מראש בן,
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אשמח לדעת לגבי מידת הרעש שלו בבקשה. כמו כן אם המאוורר שלו זה O/I או שיש מצבי ביניים ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב ורציתי לשאול אם אני יכול לחבר כל כבל לספק או שצריך כבל שמתאים למתח ולוואט של הספק ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא הספק כוח. האם הספק כוח Seasonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 מספיק טוב להחזיק את המחשב לשנתיים-שלוש הקרובות? המפרט של המחשב הוא: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H61-M LE/USB3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI 2 זכרונות: 1x4GB Patriot Signature DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Silver Arrow …
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בספק חדש בעקבות כך שיש לי ספק ג'נרי זבל של איזה 660W, זה מחשב דיי חדש בקושי 5 חודשים ולא בא לי שידפק לאחר שנה. התקציב שלי הוא דיי פעוט, ואני גם רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. האם בטווח מחירים אלו יש משהו נורמלי שיכול להחזיק את המערכת שלי? (E4500 + 8600GT) ובנוסף לאופציה להחלפה לכרטיס מסך חזק יותר ( אם אפשרי). בנוסף איך הספק הנ"ל? Chieftec 550W Active PFC, שנמצא באתר של KSP במחיר 290 ש"ח? שווה את המחיר? ראיתי שיש לו 3 מסילות של 18A, או שזה לא מה שקובע איך הספק יחזיק? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ודיי החלטתי שאני הולך על הספק FSP EVEREST 600W Modular 80+ Bronze הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה ספק איכותי וטוב שלא יעשה לי בעיות במחשב שנועד לגיימינג. הספק בחנות שאני קונה אותו ממנה עולה לי 465 ש"ח, אם יש לדעתכם ספק יותר טוב שכדאי לי לקחת אתם יכולים להמליץ על ספק יקר יותר ב-25 שקלים ומטה(מחיר מקסימלי 490 ש"ח). כמובן שאתם חושבים כי אין צורך לבחור ספק אחר זה יהיה אפילו יותר טוב D: תודה!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום,יש לי ANTEC NEO HE 550W בשביל לחסוך במקום,חיברתי את המאווררים,הצורב ההארד דיסק על כבל אחד(וגם קטודות), זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
כמו שכתבתי כאן בעבר ברשותי 4 דיסקים קשיחים של WD CAVIAR BLACK בנפח 1T שאליהם עומד להצטרף בקרוב דיסק קשיח דומה נוסף . אני מחפש כבר זמן מה פיתרון לאחסון חיצוני של הדיסקים הללו במארז נפרד מהמחשב , פיתרון כזה שיתן לי גמישות ואפשרות לחבר אותם גם למחשבים אחרים . אני מדליק ומכבה אותם כראות עיני וכמובן דור שיהיה להם חיבור SATA ואפשרות לרשת ( לא חובה ) . מכיוון שהדיסקים הללו גם מתחממים צריך קירור באמצאות מאוורר . מכיוון שהדיסקים מכילים מידע רב ואני לא מתכוון לפרמט אותם ( אם מישהו חשב על מערך RAID דבר שדרוש פרמוט ) ולכן אני צריך גם אופציה להפעילם כדיסיקם נפרדים . לצערי למרות החיפושים הרבים שלי לא מצאתי פיתרון הולם בארץ ( כל מה שמתאים לא מיובא לכאן ) . חרשתי את האתרים של גולדטוף , ז…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת. מכיוון שהספק ממוקם למטה צריך שלספק יהיו כבלים מספיק ארוכים כדי לא למתוח אותם דרך לוח אם. למישהו יש מושג כמה ארוך צריך להיות הכבל? תודה מראש. נ.ב בבקשה אל תגידו איזה ספק יש לכם ,רק האורך של הכבלים בערך
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? (דרך אגב כבר קניתי אותו אני רק רוצה לדעת האם הוא טוב.. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין מספר ספקים: HEC 550W TE-WX HEC Win 550W Seasonic 500W ET FSP Epslion 500W מה עדיף לטווח הארוך? עיקרי המערכת הם: Phenom II 945 4GB ram HD4870 כל השאר רגיל - הארד דיסק אחד, 3 מאווררים - לא משהו מיוחד.. אני שואל לטווח הארוך כי אני מאמין שבטווח הקצר כולם יחזיקו אבל עם הזמן הספק הולך וניהיה "חלוד", מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-