ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מצורפת תמונה של הרכבת המארז שלי ANTEC P8. כרגע המאווררים מסודרים כמו שהגיע המארז(2 מקדימה אחד מאחורה). כדאי לשנות את הסידור? לדוגמא להעלות את אחד המאווררים מקדימה שיוציא אוויר מלמעלה? או כל סידור אחר? תמונת הסידור: https://imgur.com/a/7c3MSmC
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במארז Aurora 570 ובספק LIBERTY 400W.. בחודש הקרוב, אני ייקנה מחשב חדש עם שימוש באותם המוצרים הכתובים לעיל (בלבד). במחשב הנוכחי, רבות הידיים שנגעו במחשבי והשתנו המאווררים ממקום למקום (הוצאת אוויר, דחיפת אוויר). לכן, אני ישמח אם תגידו לי איך כדאי לשחק בדיוק עם ה3 מאווררים (אחד קידמי, 2 אחוריים) כך שהאיוורור יהיה הכי יעילותי. שימו לב, המאווררים שאני ישתמש בהם הם Scythe Minebea ולא המאווררים המקוריים.. אז אם זה חשוב..... (נ.ב מישהו יודע אם הם משמשים גם להוצאה וגם להכנסה?). כמו כן, אני קונה היטסינק ענק למעבד (Scythe Infinity). תודה מראש! תומר.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אשמח לקבל ממך הכוונה כיצד אוכל לסדר אותם באופן יותר מכובד זה המירב שהצלחתי נכון לעכשיו
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש: מעבד AMD 3600 + כרטיס מסך גג RTX 2060 + ספק כח 650W ו16 ג'יגה ראם (לא מתכנן אוברקלוק). 1. התעניינתי בנוגע למארזים הללו ואנשים שהתייעצתי עמם ענו לי: א. P8 ANTEC - צר מידי. ב. ANTEC DF500 RGB - צר וללא זרימת אוויר מספקת. ג. MASTER BOX MB600L של Cooler Master - עדיף שלא מאותן סיבות. ד. MASTER BOX Q500L של Cooler Master - אפשרי אך הסידור של הרכיבים בתוכו חוסם את האויר, ספק הכוח נמצא מקדימה והורס הכל. אפשר להציל את המצב רק אם משתמשים בלוח מיני ITX קטן, כדי לאפשר למקם את ספק הכוח בתחתית המארז. האם קיים איזה מארז מומלץ בלי יותר מידי צבעים ואורות שעושה את העבודה (פחות או יותר במחיר סביר - לע…
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שאני חושש שמוקרה הוא בספק.. לפי הנתונים הבאים אפשר לזהות בעיה כלשהי? זה כאשר המחשב במנוחה: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8716F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte M55S-S3 Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures CPU 41 °C (106 °F) CPU #1 / Core #1 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) GPU 63 °C (145 °F) GPU Ambient 52 °C (126 °F) WDC WD1600JS-00NCB1 36 °C (97 °F) Cooling Fans CPU 1722 RPM Power Supply 941 RPM Voltage Values CPU Core 1.20 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.97 V +12 V 12.03 V +5 V Standby 4.95 V VBAT Battery 3.09 V DIMM 1.82 V
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחר כניראה אלך לרכוש את הספק שבמחיר ממש טוב, בתיקווה שיש אותו במלאי בכלל לאור ההתנפלות עליו.. אבל רציתי להיות בטוח שהוא יחזיק לצורך העיניין, מערך SLI ומרובע ליבות חדש בעתיד וישאר עוד מרווח רב לOC או לחומרה חזקה יותר בעתיד.. או שזה יהיה גבולי ועדיף ללכת על משהו חזק יותר, בשביל לא להיות צריך לשדרג שוב ספק בעוד שנה שנתיים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב היה כבוי ומחובר ל ups של ADVICE ה ups היה דלוק (מחובר לשקע) והיה מחובר למחשב הכבוי לפתע היה בום גדול וכל הבית בחושך (מה שקוראים קפץ החשמל) ניתקתי את המחשב חידשתי את זרימת החמש לבית והתחלתי במלאכת הפרוק היה ריח שרוף מהספק (ספק גנרי) ואפילו שאני לא מבין כלום בספקים החלתי לפתוח את הספק ולהציץ בפנים טוב, לא ראיתי משהו מיוחד מלבד איזה משהו שנראה כפיוז (מבחנת זכוכית קטנה שמחוברת ללוח הספק בקצותיה) שנראה שרוף (שחור בפנים) לקחתי ספק אחר חברתי למחשב והנה התוצאות - המחשב נדלק (בכל אופן נורת ה power) והמאווררים אך מערכת ההפעלה לא עולה (מבחינת המסך המחשב כאילו לא נדלק) מגירות ה cdrom לא נפתחות אך כשניתקתי את כבל הדטה של ה cdrom הוא נפתח עוד דבר מעניין שהמחשב לא נכבה (מהכפתור שמ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, המארז אצלי כבר חודש, עם המחשב החדש, ולכן מגיע לכם סיקור. אז בואו נתחיל. מראה חיצוני - המארז מאוד יפה, מסוגנן, אין פינות חדות, נוח. בנייה פנימית - חומרים די פשוטים, הספק למטה - אהבתי, סידור כבלים ממוצע. קירור - קירור מצוין, המארז עצמו קר וה6 מאווררים באמת עובדים מעולה, אוויר חם לא ישאר שם. שקט - המארז טיפה אקוסטי ולא בנוי מחומרים מבודדים, הוא לא מרעיש, אבל לא הייתי יושן איתו. אבק - פתרונות האנטי אבק לא עובדים כל כך טוב, ויש לו נטייה לאבק אבל על המארז בלבד, בפנים עוד לא ראיתי באמת אבק. מקצועיות - המארז לא ברמה עולמית, אבל תועלת VS מחיר, אחלה של דבר. אשמח לתת עוד תגובות ותשובות לשואלים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק כוח החדש של Seasonic ללא מאוורר, מודולרי, וגם איכותי קריאה מהנה... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2583
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לidanmal על הכרטיס 7970, רכשתי ממנו את זה אתמול. מכיוון שהכרטיס Zotac GTX580 1.5GB הגביל אותי כבר, במיוחד בכמות הזיכרון, חיפשתי כרטיס מסך יותר טוב. idanmal, ממנהלי פורום זה, מכר לי את הכרטיס שלו מדגם MSI 7970 3GB עם קירור ARCTIC Accelero Xtreme השקט להפליא. הרכבתי את זה במארז, לא לפני שהייתי צריך להסיר את כלוב הקשיחים (היה מחובר עם ניטים, הוצאתי עם צבת). הקירור הזה הוא פשוט ארוך ענק וכבד, אך הוא עושה את עבודתו נאמנה. ככיוונתי את פרופיל המאוורר דרך MSI AfterBurner על 100%, המאווררים לא נשמעו כלל מעבר לדלת המארז. הביצועים במשחקים, בעיקרון לא עשיתי בדיקות עם FRAPS, אך כן צירפתי תמונות מ3DMARK 11 על ברירת המחדל של 720P. מפרט המחשב המלא הוא: Intel Co…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב מעלה תמונה של ספק כח לדוגמא. עם 2 מאווררים איך משפיעים המאווררים על הסירקולציה במארז? התחתון יונק מבפנים החוצה והאחורי דחוס מבחוץ פנימה ? אם זה כך , זה מתבצע במקביל ? כי אם כן אז זה יכול להוות בעייה בסירקולציה כי האוורי החם שהוא יונק מהאוורר התחתית לא מוצא דרכו החוצה כי יש זרם אוויר שנכנס בו זמנת פנימה מהמאוורר שבג הספק. או ששניהם יונקים החוצה ואז זה שבתחתית יונק לחלל הספק וזה שבגב הספק בעצם ממשיך את הפעולה ויונק החוצה לחלל החדר? שאלה שניה,אצלי בספק EG365P-VE ENERMAX , ישנו כיוון מהירות למאוורר הספק (כפי שמופיע בתמונה מצורפת) . הבעוצמה מקסימלית הוא נשמע היטב ואז אני מעביר אותו למצב הכי נמוך שם הוא שקט להפליא. זה לא פוגע בספק עצמו ? הרי המאוור הזה יונק החוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום!!!! אני כניראה רוכש מחשב והוצאתי את המיפרט שלי מפה אבל המארז שהביאו לי הוא GIGABYTE PERSION הוא טוב? כאילו יש לא סירקולציית אוויר טובה? וגם עוד שאלה מתי שאני קונא את המחשב אני גם צריך ליקנות מאוורר קטן לכרטיס מסך למעבד ולכל השאר או שמספיק מאוורר אחד מאחורה אחד מיקדימה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
...
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום , אולי למישהו יש ניסיון איפה אפשר להשיג סליל ראשי גדול ( 4 זוגות רגליים ) לספק של HEC AR300 TF הוא נשרף והייתי רוצה להשיב את הספק לחיים, ד"א הספק החזיק שרת קטן ביתי במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות . תודה .
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי! אני מחפש ספק טוב אחרי שהשתמשתי בכל הרזרבות שהיו לי שיהיה לבדיקות מחשבים בדר"כ ורזרבי אם שלי ישרף ואני מתלבט בין ה3 ספקים: FSP 350W 60GLN FSP 350W PN HEC 400W TRT וזה לאחר שעברתי על הסטיקי. יש לציין שחשוב לי שהספק יהיה שקט ואיכותי כמה שאפשר...ושיחזיק 8800GTS בסטוק על מערכת בסטוק אם אפשרי דבר נוסף שיהיה במלאי בחנויות איכשהו - אני מאיזור הצפון מה הכי מומלץ לקחת? תודה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני יודע שהספק הוא 80PLUS CERTIFIED. אבל אני לא מוצא את הטבלה שמציינת את האמפרג' על מסילות ה12V שלו. רק צריך לוודא, למרות שאני בטוח שכן, הספק הזה יחזיק: E7400+freezer 7 PRO EP43-S3L כן לא DS3L 2X2GB DDR2 800MHZ VALUE OCZ GIGABYTE 9600GT ZALMAN FANSINK W.D 500GB LG H22 יחזיק בלי למצמץ נכון?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני צריך ספק שיחזיק שרת 2003: P4 עם גיגה זכרון 3 דיסקים (1 sata 2+ ata CD floppy כרטיס RAID של VIA השרת עובד 24/7 לכן אני צריך אחד שיחזיק גם לצורך שדרוגים עתידיים (תוספות של כוננים) אין לי UPS בשביל השרת (יבוא יותר מאוחר) , צריך שהספק יהיה מסוגל לעמוד בהפסקות חשמל בלי לשרוף לי את המערכת כיום יש אחד גנרי של 250 . תודה למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש E6600 במארז compucase 6A21 כנראה עכשיו יש לי ספק בן חצי שנה בערך רציתי לשאול אם אפשר להשאיר אותו או לקנות חדש הדגם הוא PK400 של everpower עם מפסק ON/OFF הבנתי שהוא דיי ג'נרי השאלה אם זה קריטי תודה
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אחרי החג אני הולך לקנות מחשב כנראה ב SKYPC ואני רוצה המלצה לספק מהמבחר שהם מציעים תודה וחג שמח חברו את הסוכה לאיטרנט ותקיימו 2 מצוות.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם יש לי הרבה ארדי דיסקים 5
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך הספק שבכותרת? מצ"ב לינק. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19392 דניס -בפנדה אמרו לי שהספק של 400 Corsair אכן איכותי - אך יש בו תקלות חוזרות. המליצו על הספק הנ"ל. מה דעתך?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה ספק מתאים למארז הזה של סילברסטון ? Silverstone Grandia (SST-GD02B) http://www.silverstonetek.com/products/p_photo.php?pno=gd02&area=usa לא כל כך הבנתי האים ספק ATX רגיל יתאים עבורו. מה מומלץ (בעיקר בתחום "השקט" ? ) מבין הספקים הנפוצים בשוק. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המפרט שיהיה לי יום חמישי מעבד -Q9550 לוח ASUS RAMPAGE- זיכרון 4 גיגה OCZ צורב LG הארדיסק 320 מקסטור כררטיס מסך 4870 ואולי עוד אחד בזמן הקרוב מסך ASUS 22 מה שהומלץ בפורום מארז Thermaltake XASER 3
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-