ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום! האם יש מכשיר\אפשרות כלשהי למדוד את כמות הזרם והמתח שמוציאה כל אחת מהיציאות USB במחשב שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי אנשים :] אני מחפש ספק כוח רציני עדיף מודולרי אך לא מחייב עם תקציב של עד 400 שקל המערכת שברשותי היא: C2D E6600 MSI P6N 2 GB OF RAM OCZ PLATINIUM 800MHZ 8800 EVGA SC EDITION GT WATER COOLING SYSTEM עכשיו יש ברשותי ספק של EZCOOL 420 WATT והוא מחזיק את המערכת הנל חוץ מהכרטיס מסך אז אני חייב לעבוד עם כרטיס חלופי שברשותי 6200TC עכשיו ברצוני לבצע OC רציני מכיוון שהיום התקנתי את מערכת הקירור שברשותי וגם עם כרטיס המסך החלש שכרגע נמצא בשימוש אני גג יכול להגיע ל3.3 GHZ ואני בטוח שאפשר עוד כיוון שבמאמץ הוא מגיע ל37-42 מעלות וללא מאמץ 22-24 אז בבקשה חברה תמליצו לי על משהו טוב מהחנות: www.iqpc.co.il וניתן מעוד חניות שעושות משלוח ואני מתכוון שרק הספק 400 שקל ללא המשלוח משלוח ישולם …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית, האחד עם המפרט שמפורט בכרטיס שלי כאן באתר והשני מחשב P4 עם ספק גנרי כלשהוא. בגלל החורף אני רוצה לקנות אל פסק למחשבים, שאלותי הן כאלו: 1) עדיף לקנות 2 אל פסקים, אחד לכל מחשב, או אל פסק אחד חזק שיחזיק את שניהם? (המחשבים נמצאים על אותו הקיר משני הצדדים אז בעיה של העברת כבלים לא קיימת). 2) איזה אל פסק אני צריך לבחור בשביל מחשב אחד ואיזה אל פסק בשביל 2 מחשבים? (המלצות) 3) הספק של המחשב ה"חדש" שלי הוא Enermax Liberty 400, ראיתי פה בפורום שיש ספקים עם טכנולוגיות שלא תומכות לUPSים מסויימים, האם לספק הזה יש דברים כאלו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום...אז ככה: יהיה לי מארז חייזרים שאני כמעט בטוח שהוא גיע עם ספק ג'נרי...אז רציתי להחליף אותו...2 דברים: 1)למרות שהמארז כולל ספק,האם אפשר בכלל להחליף אותו? 2)מה עדיף...hec 300art או fsp400w ? האם שווה להוסיף כסף? תודה מראש.. מפרט : e2160 , 945gcm , זיכרון 1gb קינגסטון, כרטיס מסך בקרוב 2600xt
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי את המארז הקטן הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8073 ואני רוצה לקנות כזה למחשב החדש שלי השאלה שלי איך ניתן להכניס כרטיס מסך לדבר הקטן הזה? זה בעובי 10 ס"מ ובכללי מה אתם אומרים על המארז הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מפרט המחשב לי הוא מעבד AMD 4200 2.2GH כ.מסך עוד חודש - 8800GT מסך 18 אינטץ' ספק 550W ואם אפשר למסור לי גם מאיזה חנות טובה לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי ספק 380W של אנטק אשר מתחיל להזדקן ואינני חושב שהוא יעמוד בעומס של שדרוג כרטיס מסך שאני מתכנן לבצע בקרוב, שלא לציין שהוא לא מצויד במחברי כוח תואמים לכרטיסי מסך חדשים או ללוחות החדשים ביותר. כרגע המערכת שברשותי היא: E6450, לוח Asus P5K, שני כוננים קשיחים, שני כוננים אופטיים וכרטיס מסך 7900GS. כבר עכשיו אני חושב שאני סובל ממגבלות בהמהרת המערכת מאחר שהעלאת מתחים מתונה אפילו יוצרת חוסר יציבות של המערכת. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ל-8800GT ואני רוצה ספק אשר יהיה מסוגל להחזיק את המערכת המשודרגת כולל המהרה (לא דרסטית) ביציבות ובנוסף שיהיה מספיק לשדרוג תיאורטי של המערכת כולה בעוד כשנה נניח כך שלא אאלץ לשדרג את הספק בשנית בפרק זמן כה קצר. ממה שהסתכלתי בנתי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שחקתי כדורגל בפיפא ברשת עם המחשב השני. פתאום נתקע המחשב השני וכל המחשב עלה עשן. הריח,והעשן בא מהספק. אז ככה"נ הספק נשרף,יש דרך לברר מה נשרף ? ומה סדר גדול של ספק חדש,היה לי ספק של 400W. גל
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האלן חברה מחפש מארז שקט עם איוור טוב לא צריך לדים או שטויות כאלה סתם מפריע אפשר להחליף מאוררים אם המארז זול ורק צריך להחליף מאוררים בשביל שקט ... ספר כנראה שאין בררה hec 400 trt איך הסדרה החדשה של antec במארזים? יש עוד אופציות חוץ מהמוקורות שהן 6a19 apollo sagitta apex ?? שוב שקט כמה שאפשר בתקציב הזה כמובן שאינ לא יקבל P180 אבל הכי קרוב שאפשר - שוב אפשר להחליף מאוררים לשקטים יותר
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
Amd 4200 7800GTX 1024mb בנוסף מחובר למערכת שני דיסקים קשיחים ועוד 2 מאוורים חדשים לכרטיס מסך ולמעבד. HEC400TRT יצליח להחזיק את המערכת או שכדאי להשקיע יותר כסף למשהו יותר טוב? (Liberty 400 למשל) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת. מכיוון שהספק ממוקם למטה צריך שלספק יהיו כבלים מספיק ארוכים כדי לא למתוח אותם דרך לוח אם. למישהו יש מושג כמה ארוך צריך להיות הכבל? תודה מראש. נ.ב בבקשה אל תגידו איזה ספק יש לכם ,רק האורך של הכבלים בערך
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המארז נקנה לפני חודשיים מחניות ליד הבית. יכול להיות שזה בגלל שאני לא משאיר כל הזמן את המחשב פתוח/כאילו מתי שאני לא משתמש בו אני מכבה אותו?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ערב טוב. אני בונה כרגע שרת מבוסס Windows Home Server שיהיה סוג של שרת קבצים עבור כל המחשבים בבית. הוא מבוסס על Athlon 3200 + 1GB DDR400 (מי שמכיר את Windows Home Server יודע שלא צריך מחשב חזק). אני מתכנן להכניס לשם הרבה הארדיסקים! לפחות 5 בתור התחלה, ואני רוצה אופציה להוסיף עוד 1-2 בעתיד. אשמח להמלצה על מארז: 1. עם הרבה מקום לדיסקים קשיחים (אין צורך בהרבה מקום לכוננים חיצוניים, בסה"כ יהיה שם DVD אחד) 2. זרימת אוויר מצויינת באיזור ההארדיסקים (כולל סידור טוב לכבלים), כדי לשמור על ההארדיסקים קרירים ובריאים! אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח, אבל מעדיף יותר מארז בסביבות ה-500 ש"ח אם יש משהו מוצלח. הצעות? נ.ב. איזה הספק לדעתכם אני צריך לספק כוח? (עד 7 דיסקים קשיחים של 7200, Athlon 64…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX או corair 520W HX תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך מאריך לכבל 4 פינים המרובע שמגיע מהספק ללוח (atx 12v) לא מצאתי לצערי בשום חנות מי שיש לו איזה מאריך של כמה סנטימטרים אפילו או הצעה אחרת אני מאוד אשמח והשילוב הוא ספק hec400w trt & antec 182
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים כי המחירים ירדו בTMS משמעותית בכל המוצרים ושמעתי על שניהם שהם מעולים. המפרט שלי : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 598 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 448 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 120 1 קירור למארז Scythe 120mm S-Flex 1600RPM 63.7CFM ¤ 89 2 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 350 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 614 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1431 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 175 1 OCZ GameX…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מקבל את הספק הזה עם המחשב החדש שקניתי ...מישהו שמע עליו ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי את הספק הנ"ל כבר כחצי שנה, ובשבוע האחרון שמתי לב שהמאווררים שבספק מסתובבים הרבה יותר מהר, ובפירוש אפשר לשמוע אותם בצורה מרגיזה מאוד. עכשיו אני פריק של שקט, יש לי מארז אנטק סונטה, ועד עכשיו היה לי דממה בחדר. עד שאותו ספק החליט להתחרפן לי. איך מסדרים את זה? אגב לא נראה לי שזאת בעייה של שימון ואבק, בוודאות המאווררים בספק מסתובבים מהר יותר. אולי יש שם איזה חיישן טמ'פ שנדפק?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לא שיש לי משהו נגדו; דווקא יש לי דגם קודם של המארז. מה הסיבה שבכל טווחי התקציב למפרטי מחשב למשחקים, מלבד הטווחים הגבוהים(6500 ומעלה), אתם ממליצים על המארז הנ"ל? לא קראתי שום דבר עליו וגם בתיאור המפרט לא היה אזכור לגביו, לכן אני שואל כאן. תודה.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, איזה מבין הספקים האלה יחזיק E4500 ו8800GT? HEC 450TDT 450W או FSP 400GN 400W אם זה חשוב אז המארז הוא HEC 6A19, ומתוכנן OC עתידי לE4500. אפשר להציע ספק אחר אבל באותו טווח מחיר כי אין לי הרבה מקום לחריגות.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזמן האחרון שמוכרים מגני שקעים כאלה שמפורסמים בעיתונים (חברת APT או משהו כזה) שרושמים שזה מגן בפני ברקים ונחשולי מתח, רציתי לדעת אם המוצר הזה איכותי ובאמת מגן.(עולה בערך 80 שקל) יש לי כבר אל פסק מסוג ADVICE PRPC 750 שמגן מצוין על המחשב שלי (ספק של ENERMAX 500W) חשבתי להוסיף ולקנות שקע הגנה כזה שיהיה קו הגנה נוסף (כבר היתה אתמול הפסקת חשמל ואל פסק מתקתק את העבודה) השאלה אם זה יוסיף ההגנה ? או שיכול לגרום לתוצאה הפוכה? אשמח לתשובות
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את ה Advice PRPC750 שקיבלתי עליו המלצות חמות. חיברתי הכל .. הכל עובד. התקנתי את התוכנה שלו. רציתי לדעת אם אני צריך להגדיר משהו מיוחד בה? התמונות ממנה: ושאלה נוספת: אני צריך להגדיר משהו מיוחד למקרה ואני רוצה שהאל-פסק יבצע כיבוי מסודר ובטוח למחשב שיש הפסקת חשמל? או שזה אוטומטית כך? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רצוי שיהיה שקט וטוב גם בשביל מרובע ליבות וכרטיסים יותר חדשים שיצאו כדי שאני לא אצטרך להחליף שוב בעתיד. עכשיו יש לי ג'נרי 500W שלפי מה שהבנתי לא יחזיק בצורה טובה 1950GT/PRO. איך הספקים האלו 210 ש"ח HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 400W TruePower 12cm Fan Power Supply FSP ש"ח 220
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש: מארז שקט, אסתטי, עם חלון פרספקס, איוורור שקט, מגש ללוח-אם נשלף במחיר של עד 350 ש"ח. יש למישהו הצעות?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-