עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by _xyz,

לוחות אם רבים כוללים 4 יציאות USB מאחורה ועוד 2 מחברים שכל אחד מהם תומך ב 2 יציאות USB נוספות. הרבה מארזים כוללים 2 יציאות USB מקדימה. למה הם מנצלים רק 2 מתוך 4 יציאות נוספות אפשריות? אגב, איפה בארץ אפשר לקנות בזול יציאות שמתחברות ל headers בלוח (של USB, יציאות סריאליות, וכו')?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by rotem_o,

המחשב עובר הסבה לHTPC ולכן התחלתי להתעניין בספק כוח pico ראשית האם pico 120W יצליח להחזיר את המערכת הבאה: intel C2D E7200 MSI G31M2 2x2gb ddr2 samsung EcoGreen F4 2TB צורב LG GSA-GH20L X20 DVD כ.רשת PCI EW-7128g (ואולי גם SSD יצטרף בקרוב) משיטוטים מצאתי את זה, מערכת דומה שבמאמץ צורכת כ-60W, למרות שכל מחשבוני הכוח מראים תוצאה הרבה יותר גבוהה http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/system-wattage_3.html בנוסף רציתי לשאול כיצד מחושב הספק הפיקו ביחד עם השנאי החיצוני, מכיוון שישנם שילובים של פיקו 120W+שנאי 80W , פיקו 150W+שנאי 120W האם ההספק הוא הנמוך מבניהם, הסכום שלהם או שממוצע? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by idodos,

יש לי מספר שאלות: 1) קניתי את הספק הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 רק גירסא w0061 שכוללת pfc מערכת - 6800gs , amd3000 939 , 1 gig and 2 hardisk and 2 dvds הוא אמור להסתדר עם זה בלי בעיה נכון ? הספק שקט מאד ונראה מצויין , אבל אמרו לי שספקים של טרמלטייק לא טובים ... למה ? 2) חבר לי שלי רוצה ספק חדש יש לו מערכת זהה לשלי רק 9800 פרו . תקציב עד 200 , איזה ספק לקחת ? עדיף שיהיה מקיאספי כי זו החנות הקרובה לבית. האם הספק - ?PS-05 BIG FAN 400W (12cm Fan) JSP הוא סבבה או שיש אחד אחד בתרציב שעדיף ? 3) בשביל מה יש תכבלי SATA power cables מתוך הספק .... האם עדיף לחבר אותם להארדיסק מסוג SATA מאשר את חיבור המולקס הרגיל ? זה נותן איזה ביצועים יותר טובים או משו …

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. אני הולך לקנות מחר או מחרתיים מחשב חדש. הכרטיס מסך שלי יהיה 4870 (אם תשאלו על גודל המארז =]). רציתי לשאול אם המארז יהיה מספיק שקט (לא שקט מופתי, אבל שלא יהיה רועש כי אני ישן איתו בחדר). עד כמה הוא מקורר? אם כדאי להוסיף לו מאווררים חוץ מאלה שבאים איתו? כמה? איפה בדיוק? ואילו מאווררים (חברה ודגם)? ובאופן כללי, עד כמה הוא מומלץ? תודה רבה מראש, חשוב לי מאוד התגובות שלכם כי זה דחוף תודה רבה, DarKing

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by sufgi123,

היום בשע"ט קיבלתי את המארז CM690 לאחר המלצה של הרבה מחברי הפורום . ממבט ראשון אכן המארז מרשים ונראה הרבה יותר טוב ממה שהכרתי עד היום. יש לי מספר שאלות/בעיות עם המארז. 1. חיבור ה SATA של ה HDD נראה לי קרוב מאוד להשבר בגלל הקרבה של המכסה החיצוני לכבל , מישהו נתקל עם בעיה ? 2. נראה לי שאי אפשר לחבר חיבור חשמל "ישן" ל HDD בגלל שיש חלק מהמארז שמפריע , יש פתרון למישהו ? 3. האם ניתן לחבר במארז מקרר מעבד TUNIQ ? תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. קודם כל, השאלה הראשונה אולי קצת מפגרת, אבל עדיף לשאול כדי לא לעשות אח"כ טעות מפגרת - מדובר על Cooler Master 690 נכון ? עכשיו בהנחה שכן, ראיתי שהוא מאוד מומלץ כאן ויש הרבה התייחסויות חיוביות אליו בנוגע ליחס תועלת\מחיר ואת זה אני אוהב. וגם ראיתי שיש לו יציאות FW ו-eSATA מקדימה שגם את זה אני אוהב. כמו כן, אם הצלחתי להבין נכון מהתמונות, הוא ToolFree שגם את זה אני אוהב. ובנוסף להכל, הוא לא נראה כמו פלישה מהחלל - שזה גם טוב. נשארו אצלי רק שני נעלמים שקראתי עליהם דברים לשני הכיוונים: 1. קירור - האם ההוא יעיל ? לא שאני צריך משהו מיוחד, סתם Q6600 בלי OC ועם כרטיס מסך בסיסי. כולם מדברים על להוסיף מאווררים, האם זה באמת הכרחי ? 2. רעש - מגיע עם מאווררים שקטים או שיש להחליפם בטובים יו…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. שלום רב HWzone פניתי לקהילה שלכם מכיוון שאני יודע שבנושא הזה אתם טובים מאוד אחרי ויכוח מסוים עם מישהו שאני מכיר , אני צריך מספר הוכחות (ואני מדבר על התאמת אמפר ומסילות למערכת) למערכות ששני הספקים יחזיקו אני מקשיב לכם ומאמין שה Q66+88GTS יוחזקו ע"י הליברטי ללא שום חשש לעומת זאת הוא אומר שתהיינה לא פעם אחת ולא פעמיים קריסות מערכת שאלה שנייה E8400+8800GTX , גם פה בדיוק כמו למעלה , אני מאמין עקב זאת שאני חושב שההבדל בצריכת החשמל בין ה 88GTS ל 88GTX לא גדול כמו ההבדל בין ה Q66 ל E84 , אבל הוא לא מסכים איתי שגם המערכת הזו תוחזק ע"י הספק אשמח להוכחות מאותו סוג גם פה ולדילמה האחרונה לגבי ה ThermalTake ThoughPower 600W , המערכת היא E8400+9800GX2 בדיוק כמו שאר ההוכחות תודה ענקית מר…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! הייתי רוצה לדעת מהו ספק ג'נרי? איך אני מזהה אותו? והאם יש אותו קיום בפנטיום 4 אוו שהוא רק למחשבים ישנים. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. Started by VegansXe,

מה ההבדל בין הסדרות השונות של HEC? ובין סדרת CX לGS של קרוסר? איך הספק הזה נחשב?ACbel PCA009 Ipower 85H 550W איך בוחרים במידה ויש כמה חברות טובות עם מספר ספקים טובים?!! ;D תודה.

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by amobi,

שלום, זה המחשב שאני עומד לרכוש. Intel Core i5-4690 Zalman CNPS10X Optima Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX Corsair Carbide Series 300R Corsair 8GB DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9B SATA LG DVDX24 DL GA-H97-HD3 בדיוק כשאני עומד ללכת מחר לקנות את המחשב, אייבורי הורידו מהמלאי את הפסק שרציתי לקנות "Seasonic S12II-620". כי יש לי במחשב אחר את הספק הזה והוא לא בעייתי. האם הגרסה הנמוכה יותר של Seasonic S12II-520 טובה מספיק ? דרישות הכרטיס מסך אומרות ספק של 500W מינימום. הנה קישור לבחירת ספק מתאים. https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=5347&orderBy=priceLow&filters%5B1598%5D%5B%5D=1600&filters%5B1598%5D%5B%5…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי כרגע antec hcg gold 750w,אני שוקל לעבור לספק antec signature platinum 1000w. אני מרוצה מסידור הכבלים שיש לי כרגע ומעדיף שלא להתעסק איתו אם אפשר.. האם אמורה להיות בעיה לנתק את הכבלים מהספק מבלי לנתק אותם מהרכיבים ולחבר אותם ישירות לספק החדש? או שאמור להיות הבדל בין הכבלים/צורת הבניה/מסילות המתח או משהו בין הספקים?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. שלום לכם , המפרט שלי : <--- אתם יכולים לראות כאן ואני עם מארז גדול ותקוע והוא יושב ב"סלון" ולא בפינת מחשב , מזמן אני כבר לא עושה OC ורק מחפש את השקט (גם לא מגביר את העוצמה של המאוררים מהבקר שלהם) נראה לי הגיע הזמן להטמין את המחשב בנוף ושלא יתפוס את כל הנוף של ה"סלון" לכן אני רוצה להעביר את המחשב לNSK 2480 אבל ישנן כמה בעיות , לפי מה שראיתי המארז הוא ה-mini/micro atx הלוח שלי הוא ATX רגיל הTr ultra 120 בטוח לא יכנס שם , ולגבי ה8800 אני גם לא יודע ... פה הצורך שלי בעזרתכם האם למרות על מה שכתוב הלוח אם יכול להיכנס שם ? ואיזה קרור (שקט!) יכול להחליף את המפלצת הנוכחית? תודה!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  13. לפני קצת פחות משנה, בתאריך 01.11.13 רכשתי מארז DEFINE R4 (מ-TMS אם רלוונטי) כדי להתחדש במארז חדש למחשב קיים, בן 3 שנים אז. הכל היה מצוין עד אתמול. שדרגתי את המחשב בשילוש חדש (מעבד, לוח וזיכרון) ושהתחלתי לפרק, ראיתי חתיכות של 'מעברי הכבלים' על תחתית המארז או אפילו אם הייתי מעביר כבל מחדש דרכם, חתיכות היו נופלות. בנוסף, הידיים שלי היו מאוד אבל מאוד שחורות בגלל זה. רק לגעת בדבר הזה היה סיוט. שחור שדורש כל פעם שטיפה במים וסבון, חזק חזק. אני מדבר על מעברי הכבלים שבהם עוברים הכבלים, כמו בתמונה הזאת: תוך פחות משנה הם פשוט התפרקו. כשקניתי את המארז, העברתי אליו את המחשב שלי וזהו. לא נגעתי בו מאז מלבד ניקיונות בסיסיים, פילטרים וכו'. נשמע די הזוי שבמארז כזה, שעולה יחסית הרבה…

• 36 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. מדובר במחשב שמאחסן בזמן אמיתי וידאו ממספר מצלמות, מידי פעם יש הפסקות חשמל ארוכות (אתר בניה) ואני רוצה שהמחשב הזה ימשיך לעבוד ולאחסן את הוידאו לפחות שעה אחרי הפסקת החשמל. אשמח להמלצות ממי שמבין בנושא, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Epsilon,

שלום, המערכת שלי : מעבד Phenom x6 1090 // כ.מסך Radeon HD4650 // לוח אם : גיגהבייט 990xa-ud3 // ספק hec 450vn ללא PFC (http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v22/#vnrx) מסך : LG575LM 15inch LCD // כולל חיבור מודם כבלים. מעוניין באל פסק שיחזיק את המערכת(ללא OC) לפחות 3 דקות לפני shutdown . (בדקתי שהמערכת שלי צורכת בסביבות ה 250watts) תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. היי, אני זקוק להמלצה לאל פסק שיחזיק מערכת כבדה, הספק שלי הוא enermax 525pro, מעבד i5 2500k, כרטיס מסך hd6970 ומסך dell u2710. בגלל תחום עבודה מסוים שאני מתעסק בו אני צריך שהאל פסק יחזיק לי את המערכת לפחות לעוד חצי שעה מרגע שיש הפסקת חשמל אני מוכן לחרוג מהתקציב, אני לא כל כך מבין בתחום האל פסקים, אבל אני מבין שהמוצר שאני מבקש יקר ואני מוכן להשקיע כמה שצריך. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  17. אהלן! מחר אני אמור לקבל מחשב חדש הכולל בעיקר את הפריטים הבאים: 1.83 conroe e6300 ספק 500W + 2FAN אלומיניום מסך LG LCD L1770HQ מארז עם מאוורר גדול ומאוורר קטן MSIP965 לוח אם 250GB 16MBsata 2 MSI GEFORCE 7900GT 1024 (בא עם צלעות קירור ) OCZ 667MHZ ... השאלה שלי היא כזאת :אמרו לי ששווה לי להשקיע גם באל-פסק, למחשב הזה איזה אל-פסק אני צריך,כמה וואט איזה חברה וכו'..?חשוב לי לציין שאני לא מעוניין להשקיע יותר מדי כסף כי גם ככה המחשב עלה קרוב ל9000 ש"ח . עוד דבר:הבנתי שתפקיד האל-פסק הו להעניק עוד כמה דקות של עבודה כשמתרחשת הפסקת חשמל,השאלה היא האם האל פסק יודע לכבות את המחשב באופן מבוקר לאחר שהכמה דקות האלה נגמרות(אפקטיבי כשאני לא שם לב שהייתה בכלל הפסקת חשמל או כשאני לא נמצא בבית…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by OPQ,

שלום אני מעונין לקנות ספק כוח שיתאים למחשב שלי אני קונה כרטיס מסך חדש דגם x1950pro ובמחשב יש לי מעבד: פניטיום 4 3ghz x2 512 קינגסטון מעוניין בספק מאתר זה: http://www.skypc.co.il תקציב עד 300 ש"ח

19. Started by A.Iniesta,

אין לי דרישות מיוחדות כלשהן, אני מניח שהכל בסיסי כיום - ייצוב מתח (כשאני מדליק את האור, לא ישמעו רעש מהרמקולים...) וכבל USB למחשב כדי לכבות באופן מסודר כשהחשמל יורד. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by one123,

רכשתי מחו"ל כמעט את כל הרכיבים להוציא מארז וקרור: I7 9700 GIGABYTE Z390 AORUS Ultra Seasonic SSR-850PX GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super אשמח להמלצה על מארז מרווח ושקט. עדיפות לכניסת USB C בפרונט + פילטרים לניקוי קל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הממ.... שלום לכולם אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להשאיר לעצמי את בחירת המארז, לעמות שאר המפרט אותו בונים האנשים החביבים בפורום מפרטים. למרות שהתקציב לא מוגבל, אשמח לשלושה תקציבים שונים כדי שאוכל לשחק עם זה. לגבי המארז: שיהיה שקט, עד כמה שיותר שקט. מיוחד כמו הP180, מצידי, העיקר שיהיה שקט. כמובן, שיקרר, אני לא רוצה מארז לוהט, או מחשב שנופל כל כמה דקות בגלל שהוא חם. פרונט USB (לא מאחורי דלת גדולה, מקסימום מכסה), תמיד עדיפים שניים על האחד. דבר אחרון - שיהיה מרווח מבפנים, כשאני משנה דברים מאוד קשה לתמרן... ושיהיה, דבר אחרון חביב ודי - כמה שיותר נוח לתפעול ומלא ב"פטנטים" חסרי ברגים, לנוחות התקנה. הספק לא חשוב לי, רק שיהיה טוב.. אני כנראה אקנה 8800GTX, Q6600. אם יש עוד משהו ש…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Kukishin,

שיהיה איכותי ושקט, ללא אבק ועמיד בילדים עד כמה שניתן. תקציב 500~, אכפת לי שיהיה עם קוים נקיים מבחינה אסטטית. תודה רב לעוזרים.

23. שלום, כפי שכתבתי בכותרת. אני מחפש מארז שקט (רצוי שיהיו בו רק מאווררי 120MM לצורך העניין), איכותי ומאוורר היטב בתקציב של עד 500 ש"ח -אם אפשר פחות, עדיף. תודה מראש

24. מעוניין בהמלצה למארז שקט עם קירור מעולה עד 500 ש"ח. אם יש שינוי משמעותי בתוספת של עד 100 ש"ח אני אשמח לקבל המלצות. המפרט הינו: intel Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1,530.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1348 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-EP45-DS3 P45 Chipset, יחידות 1 ¤657.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1296 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤260.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie, יחידות 1 ¤1,02…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני אטוטוטו קונה מארז......... עכשיו יש תמארז הזה Gigabyte Aurora 570S TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver http://tms.co.il/product/4905 עכשיו אני משקיע במארץ במטרה שיהיה בוא הכול קירור יפה ושקט(!) יש לי מארז עכשיו שעושה רעש כמו מטוס ברררררררררררררררררר אי אפשר לשון בלילה עד לסלו שומעים אני לא מסוגל לשמוע רעש... הרעש של המארז אני מרגיש שהוא בא מי המאורר של המעבד פעם קניתי מאורר של מעבד פיי איזה רעש הוא עושה... חבל על הזמן אז אמרתי נשקיע קצת במארז שעולה 700 שקל ועם הרכבה וכול זה אני מאמין יעלה איזה 800 שקל אז קיצר חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט ביותר (!!!!!) יפה (!) נוח (!)פילטרים נגד אבק שלא היתלכלך מהיר בגלל האבק (!) מה שהכי חשוב לי פה שזה יהיה שקט ואחרי זה יופי.....…

• 7 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים