עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Shasoosh,

הספק הלך ואני מחפש תחליף. בזמנו, כאשר קניתי את המחשב הוא הגיע עם FSP 650 שהיה רועש בצורה בלתי נסבלת ומהר מאוד הוחלף ל Seasonic. אני מחפש תחליף ראוי ושקט. אחד הפיצרים שמאוד אהבתי ב Seasonic הוא שהמאורר מתחיל לעבוד רק אחרי מאמץ מסויים כך שעבודה רגילה כמו גלישה וכו׳ הספק נשאר חרישי. האם עוד ספקים מציעים את הפיצר הזה? * המלצה לספק שקט ללא הפיצ׳ר הזה גם תתקבל בברכה. בנוסף חשוב לי שהוא יהיה מודולרי, Active, ו Gold 80+.

2. שלום לכולם! אני בתיכנונים לקנות מחשב חדש ולא כ"כ אהבתי את המארז שהציעו לי (מבחינה חיצונית) למרות שזה פרט דיי שולי אבל בכל זאת. המארז שהוצע לי הוא Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan ועד כמה שהבנתי אני צריך ספק כוח של 400W בגלל שהכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 320MB אז אם אתם מציעים מארז שאין בו ספק אז תתחשבו בזה. (ואם אפשר אז תציעו גם ספק. המחיר צריך להיות זהה פחות או יותר למארז הזה (באיזור ה 400 שקל) תודה רבה מראש! שי.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by ofer40,

היי האם יש מארז אחר ברמה של האפולו שלא עולה יותר ממנו ואפילו שיהיה פחות ממנו? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. חג שמח! יש לי מחשב בן חמש שנים עם ספק מסוג MaxPower מדגם PL-350 עם נתון של ATX-12V. המעבד הוא: CPU Type Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) לוח האם: Motherboard Name MSI 850E Max (MS-6545 v2.0) (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 4 RIMM, Audio) Intel Tehama i850E כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 (RV350) ושני HD. מחפש ספק מתאים שיהיה שקט תודה, טל

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  5. יש לי ספק ג'נרי 500w של חברת codegen. עד לאחרונה הכל היה בסדר, אלא שבשבוע האחרון המאוורר של הספק התחיל להרעיש. אתמול פרקתי את הספק כדי לנקות קצת אבק ולהבין מאיפה בדיוק מגיע הרעש, אבל לא מצאתי משהו מיוחד. ניסיתי לסדר מחדש את החוטים בספק, לחזק הברגות, אפילו ניסיתי להפעיל את הספק בלי הגריל שמגן על המאוורר - אבל הרעש נשאר. מה שנשאר לעשות זה לנסות ולשמן את הציר של המאוורר. אולי זה יעזור. במידה וזה לא עוזר, איזה ספק חליפי מומלץ למחשב הנ"ל? Q9300 OC @3.0 4GB RAM PATRIOT DDR2 ZOTAC 8800GT OC (to amp! levels WD AAKS 320GB AC FREEZER PRO 7 AC ACCELLERO S1 REV2

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by fizban,

שלום לכולם, עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 ועכשיו אומרים לי שאין את המארז Antec nsk6500... אתם יכולים להמליץ לי על תחליף טוב למארז הזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. שלום הזמנתי מחשב חדש ואני עדיין מתלבט באיזה מארז לבחור מה חזק יותר מה עמיד יותר מה שקט יותר? (יש שם מחשב אחד עם מאוור 25 ס"מ בצד, זה אמור לעשות בעיות? ואם הוא מתקלקל יש סיפור להשיג חדש?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1921&products_id=16348 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862_2193&products_id=10010 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2487&products_id=17424 איזה כדאי? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zivgev,

אהלן, אני מחפש מארז הכי קטן שאפשר שיכול להכיל לוח אם ATX (סטנדרטי) ללא כרטיס מסך חיצוני. נטו לוח אם + הארדיסק\SSD. יש חיה כזו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אפשר לחרוג ל-900 ש"ח גג. מארז- רצוי שיהיה שקט, נכון, אני נשמע ילדותי והכל, אבל אעדיף מארז שבא עם חלון בצד, אבל שהחלון לא יבוא על חשבון האיכות של המארז, אם אין משהו בתקציב גם איכותי ושקט במקביל, אז פשוט לא. ספק- נראה לי ננעלתי על הליברטי 400, ספק שהוכיח את עצמו, איכותי, מודולרי, כבלים מוסלבים, חזק ומחזיק GTX, אם למישהו יש הצעה אחת הוא יכול להביא. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  10. שלום אני מחפש מארז שיתאים למערכת הבאה: (שעוד לא נקנתה) מעבד: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3R כרטיס מסך: Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB זיכרון: 2GB (1024X2) KINGSTON DDR II- 800- KINGSTON ORINGNAL כונן קשיח: WD 500GB- 16MB AAKS- 7200RPM S-ATA II כרטיס קול: Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic כונן אופטי LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER הערות: * על המארז להיות בעל מקום של לפחות 23 דיסקים קשיחים * המארז צרך להיות מעוצב סלונית עדיף בצבע כסוף *ארצה לשמוע על הצעות אחרות חוץ מה- LC17 של SILVERSTONE *הספק יכול לבוא אם המארז או בלי זה לא משנה העיקר שיעבוד טוב ויתאים לרכיבים. עוד דבר אני מעוניין בהשגת גופי קירור לחלקים השונים במחשב…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by GameGems,

שלום לכולם, אני מחפשת UPS טוב שיתאים למפרט עתידי: Core i7 2600k gigabyte ga-p67-ud3 8gb ram ddr3 GeForce GTX 460 1gb כונן SSD וכונן SATA3 ספק Antec 620W Neo Eco מארז NZXT Tempest Evo התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה לכם

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Ornit_R,

היי, אני רוצה לקנות מערכת UPS - אל פסק למחשב האישי שלי. הבנתי שיש UPS שמתחברים עם יציאת COM למחשב, מבדיקה שערכתי ראיתי שאין לי יציאת COM על הלוח. השאלה שלי היא כזאת - האם יש UPS שמתחברים עם יציאת USB ולא יציאת COM? הדרישה שלי היא פשוטה, אני מחפשת UPS עם גיבוי של עד 20 דק', שבסופן עושה כיבוי מסודר למחשב. הבנתי שבשביל כיבוי מסודר צריך להיות סנכרון עם המחשב עצמו (וזה מה שקורה ביציאת COM), האם גם עם יציאת USB זה קורה? והאם תוכלו להמליץ לי על UPS (למשל עד 500 שקל) שעומד בתנאים הללו? תודה רבה, אורנית.

13. שלום רב, אני מחפשת מארז וספק למפרט שאני בונה. לוח אם של ג'יגהבייט - GIGABYTE GA-X48-DQ6 זכרון: 2X2GB מעבד: Q9450 (עוד לא החלטתי על קירור בשבילו) כרטיס מסך: 9800GTX 2 דיסקים קשיחים של 500GB צורב DVD כרטיס קול 7.1 PCI חשוב לי מארז שיהיה בו מקום טוב שיאפשר איוורור טוב ושקט, שיאפשר להוציא את האוויר החם מהמארז, לא חייב חלון שקוף, אבל אולי איזה אור קטן, ושיהיה נוח לחווט את החוטים במארז (קליפסים וכו'), דלת נוחה לפתיחה ולא שברירית עם התפסנית, שיהיה נוח לסדר את הדיסקים הקשיחים ללא בעיה. וספק כח שיהיה עם קצת עודף כח ולא על הגבול היכולת שהמחשב דורש, אשמח לספק כח עם כל החיבורים שצריך ושקט. תודה לכל עזרה והכוונה ממכם. *** בקשר לספק איך הספק הנ"ל: THERMALTAKE THOUGHPOWER QFAN 650W? הא…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  14. אוקי קודם אני אביא את המפרט של המחשב כדי שתוכלו לדעת מה אמור להכנס בו שימו לב לקירור ולכרטיס מסך..(שאני עדיין מתלבט עליו) אני קונה את המחשב הזה בעיקר למשחקים ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם טוב.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX+ PCIe 512MB ¤1062 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤609 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 525W ¤488 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 גריז טרמי Arctic …

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  15. הי חברה קיצר מחר אני קונה מארז חדש כי יש לי עכשיו משהו מסריך יש לי תקציב של 200 ש"ח. אז רציתי לשאול איך המארז HEC 66RC? והאם הקרור SCYTHE MUGEN2 ניכנס בו עם מאווררים עליו? איך המארז סבבה לאוברקלוקינג סביר וסידור חוטים? איך הסירקולציה? יש לכם להציעה לי משהו יותר טוב בתקציב? והכל ניכנס שם נכון? GA-EP45-UD3LR Q6600 scythe mugen 2 kingston 4gb ram HD5770 1GB CORSAIR VX550W HDD wd 160gb 8mb תודה אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי!!!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by AlterEgo,

שלום, יש לי בתור חייל חלום קטן להביא את המחשב האישי שלי לבסיס כל שבוע (אני עושה שבוע שבוע), דבר בעייתי מאוד בהתחשב בכובד המארז. אני לא רוצה לוותר על העניין, לכן אני פונה אליכם המבינים. הבנתי שיש היום מארזים מאוד קטנים, האם זו אופציה אקטואלית? אני יכול להעביר את חומרת המחשב שלי למארז קטן? כל עזרה מוערכת, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. היי, אני קונה מחשב חדש בקרוב אך משדרג כרטיס מסך בעוד כשנה. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,799 ש"ח 1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 725 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,450 ש"ח 1 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD 249 ש"ח 2 Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS 980 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1,675 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic 809 ש"ח 1 Asus DVD x 16 Black 145 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 225 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel …

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  18. קניתי מחשב יחסית לא מזמן (4-5 חודשים) בדקתי הרבה לפני שקניתי אותו בכדי שיהיה שקט, אבל עדיין המחשב "נוהם" והרעש הזה יכול לשגע במיוחד אחרי משחק לוקח לו כמה שעות להרגע ולחזור למצב היותר שקט (גם יחסית רועש). המפרט: קירור מעבד מאוורר של זלמן פשוט GTX670 WINDFORCE ספק SeaSonic x650 שהוא לא מפעיל את המאוורר מתחת ל 20 אחוז מארז R4 המחשב עבר ניקוי יסודי כמה פעמים - לא ממש עזר הרעש לא מגיע מהדיסק קשיח או משהו כזה זה נשמע שמגיע מהמאווררים של המארז. חשבתי שהם אמורים להיות שקטים ??? לא יודע כבר מה לעשות :\

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. יש לי מחשב חדש E6300 2.8GHZ 4GB זכרון Gigabyte G31M-ES2L כרטיס מסך מובנה קרור מעבד Arcatic cooler 7 pro WD 500 צורב LG ספק יחסית גנרי - EZCOOL JSP TEC 450W והמארז הוא משהו סטנדרטי לחלוטין של אייבורי. הם סידרו את הכבלים ממש יפה וכל המאווררים הפנימיים מחוברים טוב, ושקטים, וההרד דיסק מותקן ליד המאוורר הקדמי, ככה שאני בהחלט מרוצה ! בעקרון הוא לא מרעיש המון, אבל אני רוצה משהו שקט, שהרעש שהוא יעשה יהיה ברמה של הקירור של המעבד! או קצת יותר... מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו? אז כדי להיות בטוח - ניתקתי את כל המאווררים, ואז גם את המאוורר של המעבד, והרעש עדיין נשאר, כלומר הוא מהספק... וחוץ ממנו שום דבר לא מתקרב אליו בעוצמת הרעש. מרוב רעש, אפילו כשאני עם BURN של …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sahargt,

-------------------------------------------------------------------------------- אני צריך עזרה בקנית מארז הרבה אנשים ממליצים על המארז הבא סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מארזים - מארז ללא ספק Lian-Li PC-P80 Black מה מיוחד בו אני חשבתי לקנות את המארז הזה סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מארזים - מארז ללא ספק Thermaltake Xaser VI Silver Window אני צריך מארז אם חלון בגלל שאני מרכיב קירור מים וגם שהיה מקום לרדיאטור ולכול החלקים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by quantoM,

תקציב עד 450. חשוב השקט, אבל שלא יהיה פנומנלי, העיקר שאם הוא יהיה בחדר[מרחק של מטר ממני], אני אוכל לישון בכיף, בקשר לספק, אני לוקח אחד שנחשב מאוד שקט, אם לא השקט כולם, ספק מסדרת הPro82+ של Enermax. כמו כן אני לא רוצה לוותר יותר מדי על קירור לטובת השקט, אני מבין שאם אני רוצה שקט אני אצטרך לרדת בביצועים, אבל אם נגיד יהיה הבדל של 15 מעלות בכרטיס מסך לדוגמא, זה לא שווה לי את זה. עוד שאלה שאני רוצה לשאול, הRc-690 של Cooler Master, מארז מצוין לכל הדעות, וגם מקורר טוב עם תוספת מאווררים קטנה, מה שאני רוצה לשאול, זה, אם הוא ימוקם בחדר כמטר ממני כשאני יושן[בLOAD מצדי שיהיה מטוס מה שחשוב זה רמת השקט בIDLE], האם אני אשמע אותו ? אשמע אותו ממש בקטנה ? או אשמע ברמה שאני לא אוכל לישון. ב…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by efee123,

יש לאחותי מחשב כמה שנים טובות והוא נותן לי כל הזמן מסכים כחולים. לאחר בדיקה כנראה שמדובר בהתחממות יתר של המחשב. המארז עצמו מאוד ישן(מי שמכיר השחורים של אייבורי), 2 מאווררים שעושים יותר רעש מרוח ולספק נשבר פרופלו אחד (איכשהו) והמאוורר פועל לסירוגין. כל מה שציינתי בפניכם גורם למחשב להגיע ל50 מעלות ללא שימוש כלל בחדר ממוזג. אי-לכך ובהתאם לזאת אני זקוק לעצה: 1. האם להחליף מאווררים וספק ולקוות שהבעיה כמעט תסתדר? 2. או שמא אקנה מארז חדש של C.M בכ-200-300 שקל שיגיע עם מאוורר בודד או שניים(לא 8'' כמו שבידיו יש אלא 12) וספק בכל מקרה צריך לפי דעתי. ועכשיו לשאלת השאלות, כמה התקציב? בגדול.. אין משהו מוגדר אני מאמין שבסביבות 500 מקסימום ותרמו בחשבון שמדובר במחשב ישן שלא משמש ליותר מיד…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MiOB,

אהלן במקרה שזה פורום רק להמלצות על ספקי כוח, אני מודה מראש למנהל שיעביר לפורום תמיכה טכנית. טוב, לפני שבוע רכשתי את ספק הכוח G450XG של חברת 3RSYSTEM. הבעיה - המחשב כבה סתם כך בפתאומיות. לא באמצע משחק, ניגון סרט או עומס מסוג אחר, אלא פשוט בזמן אקראי, בדר"כ לאחר חצי-שעה / שעה עבודה. לאחר שהוא כבה בפתאומיות, ניתן להפעילו מחדש ללא בעיה. מפרט המחשב: Abit AN-8 AMD Athlon 64 X2 3800+ (1.37V) 2.5GB DDR 400MHz CL3 NVIDIA PCI-Express GeForce 8400 GS 5 X SATA (2 X HD103UJ, 1 X HD103SJ, 1 X HD204UI, 1 X WD6400AAKS) 1 X SSD 1 X DVD-RW 3 X Fans (1 X CPU, 1 X SYS, 1 X HDD) התקנתי את ספק הכוח הקודם, המחשב רץ מספר שעות ללא בעיה. האם זה מספיק כדי "להאשים" את ספק הכוח החדש? …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yskp,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה מחשב חדש (בעזרתו האדיבה של הפורום) בעל המפרט הבא: מעבד E6400 (ללא OC) לוח אם DS3 של גיגהבייט 4 גיגה זיכרון בארבעה סטיקים של גיגה (TWINMOS, 667) כרטיס מסך leadtek 7950gt מקלדת + עכבר אלחוטי מסך סוני x95f דיסק קשיח 320GB של WD צורב GSA-H22N של LG קירור ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO מארז P150 של ANTEC, שמגיע עם ספק של 430W אתמול נתקלתי בבעייה מוזרה - כשהדלקתי את המחשב, האורות של המארז נדלקו אבל שום דבר אחר לא עבד (למשל: הצורב לא פותח את המגש). ניתקתי כמה מהכבלים החיצוניים של המחשב (כבל מסך, עכבר וכו'), חיברתי אותם מחדש, והכל עבד. מאז כיביתי והדלקתי את המחשב כמה פעמים והוא עבד בסדר. האם זה אומר שיש לי ספק חלש מדי, או ש- 430W נשמע מספיק? אם הספק חלש,…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by itsik1231995,

לפני כ - חודש, החלפתי חצי מחשב במחשב של אחי (לוח אם, מעבד, זכרונות) בעקבות תקלות שונות שחזרו על עצמן שוב ושוב ( מחשב לא נדלק, מחשב נכנס ללופ של כיבוי והדלקה וכו .. ) בזמנו אני בדקתי את האפשרות שהספק גורם לתקלות, אך כאשר חיברתי ספק אחר התקלות לא נעלמו ולכן פסלתי את האופציה היום, חודש לאחר מכן ... אני חושש שהספק מת ( המחשב נדלק, מאווררים מסתובבים, אין תמונה ואין ציפצופים) זה ספק 500W של OCZ ניתקתי את כול הדברים שלא נחוצים להדלקת המחשב ( הרדיסק, DVD, כרטיס מסך(רצתי מהמובנה) ) למעשה השארתי רק את הרכיבים החדשים + הספק הישן ולמרות זאת המחשב סירב להידלק לקחתי ספק כוח אחר שהיה לי חיברתי , ו .. וואלה המחשב נדלק החזרתי לספק הישן והוא לא נדלק .......... לכן אני דיי בטוח שזה הספ…

• 21 תגובות
    • 8.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים