עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by tenana,

שלום אני מעונין לקנות מחשב בימים הקרובים, וכבר קיבלתי כאן המלצה למפרט. קיבלתי המלצה לקחת ספק FSP BlueStorm II 500W ואני רוצה לדעת האם הוא מספיק טוב למקרה שאני ארצה לעבוד בהמשך עם שני כרטיסי מסך בCrossFire. המפרט הנובחי שלי ככל הנראה יכיל מעבד E9450 מרובע ליבות, 4 גיגה זיכרון, דיסק אחד, צורב אחד, ואת האורור הרגיל שמגיע עם המארז (למרות שאולי נוסיף עוד מאוורר) שהוא Antec 300. כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe (או אולי 1024 מגה אם אני אראה שמדובר בהבדלים משמעותיים). תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by moloko29,

יש אפשרות לסדר את הרעש איכשהו ? הוא שצריך לקנות ספק חדש זה רעש שמשגע אותי ואני ישן ליד המחשב מפרט מחשב מעבד כפול ליבה 6100 אינטל כרטיס מסך nvidia 7600 gs לוח אם של אסרוק 775 כ2 כוננים קשיחים כל אחד 80 ג'יגה כרטיס קול אונבורד מסך 19 אינץ של סמסונג

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Slash87,

טוב, המערכת שלי בגדול היא : I5 2500K 2X 6850HD 1 WD BLACK HDD התכנון שלי הוא להוסיף עוד הארדיסק (אולי שניים) בעתיד. אני צריך ספק שייתמוך בהכל, לא חייב להיות מודולרי, אמנם כתבתי שהתקציב הוא עד 600, אבל לא הייתי רוצה להשתמש בהכל, לעומת זאת אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר, אין לי בעיה להוסיף. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Hydr0,

ה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/ta…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אחרי עזרה מxtract בקשר לבניית המערכת שעזרה לי מאוד, הגעתי לבעיה חדשה שהיא הספק כוח והאל-פסק. במקור xtract הציע לי את המארז ANTEC SONATA III 500W שכולל בתוכו גם ספק כוח, אז קראתי וביררתי קצת כי ממה שאני הכרתי בד"כ ספקי כוח שמצורפים למארזים הם זבל. אבל! להפתעתי הספק מסתבר שהוא די טוב ובתקציב טוב כשזה בא עם המארז. אבל... את המארז עצמו לא כל-כך אהבתי והחלטתי ללכת על ANTEC P182 3x120MM Black שהוא קצת יותר מתאים בשבילי. אבל עכשיו יש לי בעיה עם בחירת ספק היות ואין לי מושג בזה ומה אני צריך. ולאחר בחירת הספק כוח, גם בחירת האל-פסק בעייתי בדיוק מאותה סיבה... היות והמחשב הוא העבודה שלי חשוב ביותר כי לא יהיו בו בעיות בעתיד. אז ככה המפרט של הוא: http://tms.co.il/preview/spec/vk7d6q3s …

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by boss,

כרגע יש לי מארז CoolerMaster Stacker - STC-T01 500W או יותר תודה

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לקנות ספק כוח חזק שיוכל להחזיק מחשב טוב,שיאריך חיים למשך הרבה זמן(גם נגד הפסקות חשמל),והכי חשוב שיהיה סופר שקט..וללא אורות ונאונים מסויימים אני מוכן לשלם עד 700 שקל בשביל ספק כזה.. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by sufgi123,

יש לי מחשב בן 3 שנים (P4) עם ספק כוח פשוט (רשום עליו 480W אבל בטח הוא 200W) . אני רוצה להפעיל את המחשב עם 4 דיסקים קשיחים ,3 כונני תקליטורים ופלופי אחד . איזה ספק כוח אני צריך ? וכמובן הכי זול - לא רוצה להשקיע יותר מידי על המחשב הזה.

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by kobibo,

נדפק לי ספק כוח מסוג Thermaltake ToughtPower 600W ששירת אותי נאמנה 5 שנים בעבודה יום-יומית של המחשב. לא יודע אם קיים עדין. אבל אני מחפש ספק כוח איכותי לא יקר שחייבים להיות בו בנוסף גם: 8 Pin PCI-E Connector 6 Pin PCI-E Connector עבור כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 2900HD חנות במרכז. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני עושה איזה פרויקט קטן של בניית מחשב ואשמח לקבל המלצה לספק איכותי וטוב, מבחינת עלות כספית לא רוצה להיות להשתגע עם המחיר שלו כי גם ככה המחשב הזה מגיע לסכומים גדולים תקציה של עד 600 שח, המליצו על SeaSonic לא מעבר לזה....אשמח לשמוע מהמומחים כאן. המחשב הוא לצורכי עבודה עם גרפיקה/מולטימדיה/עריכה ובין היתר גם סרטי HD כבדים החומרה שתהיה בוא היא זאת +/- [TABLE] [TR] [TD]27319[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD] Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]22156[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD] Noctua NH-C14 CPU Cooler[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]27332[/TD] [TD]לוחות אם[/TD] [TD] Gigabyte GA-Z87X-UD5H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600[/TD] [T…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום אני מחפש ספק כוח טוב עד 300 ש"ח יש המלצות? אני מחפש גם מארז טוב ושקט עד 200ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by SagroN,

שלום לכולם! אני מחפש ספק כוח טוב למפרט הבא: Intel Core2 Quad 2.4 Ghz Q6600 Intel Mother-Board DP35DP Kingston 4GB 800Mhz Seagate 320Gb SATA-II 16MB 3320620AS GainWard 8800GTS 512MB 256BIT DUAL DVI עכשיו יש לי ספק כוח גרוע!! של JCT - 500 W ספק כוח ב100 שקל, אמרו לי שהוא על הפנים ושזה עלול לפגוע במחשב. אני מחשב ספק כוח עד 350 ש"ח ספק כוח טוב שיפעיל את המערכת כמו שצריך! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yotam360,

הספק שיש לי היום הוא ג'נרי 400W המערכת שלי: +AMD 3000 7800GT Gigabyte k8nf - 9 kingstone 1gb לא בדואל צ'אנאל תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by kobibo,

מחפש ספק כוח טוב שיחזיק את ה HD 2900PRO משום מה הספק שיש לי כנראה לא עושה את העבודה יותר מידי. בתקציב של עד 400 ש"ח איך הספק הזה? SeaSonic S12II-430 430W הוא יוכל להחזיק את המע' שלי?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  15. שלום. אני רוצה ספק כוח לפי הדרישות הבאות: 1. שיהיה יציב, בעל עוצמות טובות. לא ג'נרי. לא משהו חזק מידי אבל משהו שיכול להחזיק מערכת טובה. 2. לא יקר מידי 3. שהחור ממנו יוצא האוויר החוצה יהיה מואר 4. שכל הכבלים שיוצאים ממנו יהיו זוהרים, רגישים לUV או מוליכי אור כלשהו. רגישים לUV אני פחות אוהב כיוון שהם לא זוהרים מספיק לדעתי. 5. שכל הכבלים יהיו נוחים להרכבה עם אחיזה נוחה ולא ג'נרית. הייתי יכול לקחת ספק עם פחות גאדג'טים ולחבר לו כבלים נפרדים שקונים שמפיצים אור בכל מיני צבעים אבל אני מעדיף כדי שיהיה יותר מקום במארז וכדי שהכל יהיה זוהר שהכל יהיה כלול כבר בספק תודה

16. Started by rani,

אני עוד מספר ימים מקבל GTX 550 TI FPB מ EVGA, הם החליפו לי את ה GT545 ועכשיו אני צריך להשיג ספק כוח מתאים מכיוון שיש לי 300W עם 18A במסילת ה12V וגם כי אין לי אפשרות לחבר אותו בכלל לספק בגלל חוסר 6PIN ו 4PIN MOLEX את הספק אני קונה בארה"ב מכיוון שזה מקום מגוריי, כך שהמחירים בדולרים. חשבתי על הספק הזה http://www.bestbuy.com/site/Cooler+Master+-+eXtreme+Power+Plus+500-Watt+ATX+CPU+Power+Supply/1510585.p?skuId=1510585&productCategoryId=abcat0507009&id=1218265778423 מצאתי אותו גם ב35$ ב AMAZON בכול אופן אם למישהו יש הצעות לספק שיעשה את העבודה כיום ואף יאפשר לי לשים כרטיס אחר בעתיד שידרוש 2 6PIN PCIE אשמח לשמוע אני מתכוון לקנות אותו בעוד 2-5 ימים תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כרגע אין לי ספק ואין לי כרטיס מסך במחשב.. אני מעוניין לקנות כרטיס באיזור ה200-300 ש"ח בשביל סרטי hd ואינטרנט בלבד. אני צריך לקנות גם ספק שיתאים לו.. אפשר המלצה בקשה? חשוב לי שזה יהיה מksp או אייבורי. שאר המארז הוא: מעבד e8400 2 ג'יגה זיכרון 320 ג'יגה הארדיסק ולוח אם מלפני שנתיים לא זוכר בדיוק תדגם אבל זה של ג'יגהבייט. לפני כמה חודשים היה עליו כרטיס מסך hd4850. תודה רבה! ואם יש לכם המלצה משולבת גם על כרטיס מסך וגם על ספק מאותה חברה אני אשמח.. למרות שזה לא הפורום המתאים.

• 59 תגובות
    • 11.1k צפיות
  18. מעבד: Intel Core 2 Due E6600 קירור למעבד: Glacialtech Igloo 5700 CPU Cooler for 775 לוח אם: Intel965P Gigabyte GA-8I965P-DS3 REV3.3 LGA77 זיכרון פנימי : G.Skill DDR2 2048Mb (1024MbX2) 800Mhz CL4 דיסק קשיח: WD2500AAKS 250Gb Sata2 16Mb Buffer Western Digital כרטיס מסך:GDDR3 512Mb HDMI PCI-E AMD-ATI Radeon HD2900XT של אחת מהחברות הנ"ל ( Leadtek, GeCube,, Sapphire) כונן אופטי: Sony NEC- Optiarc AD7170A X18 DVD+- RW שחור. כונן אופטי: Sony NEC- Optiarc 16X48 DVD שחור. מארז: HEC 6A19B שחור. כרגע לא עושה אוברקלוק, אבל יתכן אוברקלוק בעתיד למעבד , זכרונות וכ.מסך. תודה!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מעבד E4400 אולי נחליף באותה הזדמנות למעבד אינטל חדש (למשחקים) לוח אם P35 כנראה שגם יוחלף (או לוח אם או מעבד) HD4870 כרגע יש לי Thermaltake ToughPower 600W שמתחיל לשבוק חיים. אני רוצה ספק חדש יותר שקט (כן כן... אני עדיין שומע אותו) אני מוכן להשקיע 300 ש"ח אפשר גם בפחות, מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  20. אני רוצה לבחון את האפשרות לעשות מערך sli אבל בשביל זה אין ספק שאהיה צריך לשדרג את הספק כוח שלי. כרגע יש לי corsair 550W, אני לא זוכר את הדגם הספציפי שלו. הסתכלתי כמה נושאים אחורה ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה למה שאני מחפש, גם כן שאני לא רוצה לעשות החלטות כאלה מבלי לקבל ייעוץ מאחרים. בכל מקרה, מתוכנן בקרוב לקנות מערכת שתכלול את הi5 3570K יחד עם OC בינוני. ואני בודק את האפשרות להרכיב שני כרטיסי GTX 660 במערך sli. הבנתי שיהיה צריך בשביל זה ספק של 700W. נכון? אז יש לי שאלה, במצב שכזה, הספק יצרוך באופן קבוע 700W? מה יכולה להיות צריכה ממוצעת של מחשב בOC יחד עם מערך SLI? ממה שהבנתי, הספק הזה יכול לענות לדרישות שלי? http://www.tms.co.il/product/7943 במידה והמחיר לא יהיה בחריגה מוחל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yarin153,

לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד I5 3470 הכרטיס מסך שלי די ישן(HD 5670) ובקרוב אני מתכנן לקנות משהו טוב אולי ב700 שקל או שאולי אני אלך על משהו חזק באיזה 1700 אבל נראה כבר.. בכל מקרה לאחרונה יש לי קריסות מוזרות במחשב (פשוט נכבה בלי שגיאה בלי כלום וזה נראה כמו שהספק התעייף) בנוסף יום אחד כשהמחשב עלה הלוח אם רשם לי אזהרה על משהו שקשור לספק כוח שלי (לא זוכר כבר מה) יש לי COOLER MASTER 470W ונראה לי שגם למה שיש לי עכשיו זה לא מספיק השאלה איזה ספק אני יוכל לקנות שיעמוד בסטנדרטים גבוהים ושישאר זול (מודולרי כנראה לא בקטגוריה) חשבתי אולי על זה http://ksp.co.il/?uin=16399 אבל אני מעדיף שבעלי נסיון יעזרו לי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחשב גיימינג אמנם די ישן (בן שנתיים) אבל עדיין מספק: מעבד ארבע ליבות, 8800GTX וכו. הספק 500W שלי מת אחרי שהוספתי עוד סטיק זיכרון (מצחיק...) אני מחפש בדחיפות המלצות לספק של לפחות 600W **איכותי** שימשיך איתי גם למחשב הבא. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by fibola,

שלום, לאור ״פטירתו״ בטרם עת של ספק הכוח שלי, מסוג cheiftec 650wat אני צריך לקנות ספק אחר. מפרט במחשב הינו כדלקמן Intel i5-750 -Mother board gigabyte GA-p55M-UD2 Gfx 275 כרטיס מסך 4gb זכרון בנוסף יש לי 3 hdd , צורב קירור למעבד Scythe ninja 2 rev B המארז הינו מסוג NZXT ZERO 2 אודה לקבלת המלצה לספק כוח חדש ככל שניתן בטווח מחירים של 400 שח. תודה

24. לפני כמה שנים ל OCZ ן PC P&C היו את הדגמים הכי טובים אבל אני כמעט ולא מוצא אותם. חשוב לי שיהיה טוב לאוברקלוק,בלי תנודות במתח וכמובן מודולרי אבל אם לא נכנס לתקציב אפשר ספק רגיל . תקציב בערך 600 שקל תודה רבה לכל העוזרים בברכה RA96

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  25. Started by kartoshka,

שלום לכם, אם במקרה למישהו יש איזה ספק כוח ישן שהוא לא צריך לא משנה איזה מחשב, על מנת לבצע ניסוי אשמח אם תתרמו לי אותו :] תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים