עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הי, אני מחפש מארז שאפשר לקנות כולל משלוח מחול (אמזון?) ולא יעלה 500 שקל שיכנס לתוך הארון של הטלויזיה, זה ריבוע של 33cm. הרטיס מסך שיש לי הוא לא LP אז צריך מארז רגיל. בשביל שיהיה מקום לקירור של המעבד, מעדיף שהספק יהיה מתחת ללוח אם. שיתאים ללוח ASUS p8z77-m mATX וכרטיס מסך rx550. סלוט יחיד יש רעיונות?

2. חיפשתי NAS שישמש להזרמת תכנים ברשת, אבל המחירים שלהם גבוהים והיקרים שבינהם יכולים להכיל עד 6 דיסקים קשיחים. היום אני משתמש להזרמת תכנים במחשב הביתי שמכיל 9 דיסקים קשיחים (CM 690 שמכיל כלוב של 4 דיסקים) . אני רוצה להרכיב מחשב ייעודי למטרת זו (בדומה ל NAS), עם מארז שוכב (שיהיה אסטטי בסלון), שיכול להכיל כמה שיותר דיסקים קשיחים. האם קיים מארז כזה? מה הפתרון המומלץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כל הקישוטים למיניהם לא נדרשים . יש חיה כזאת ?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  4. שלום! מחפש מארז שיתאים לכרטיס מסך GTX 260 של חברות NZXT ושל THERMALTAKE עד סכום של 370 ש"ח תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DarkLloth,

בעקרון האופציות הם ה SONATA 3 ו NZXT HUSH , אני מתלבט בעיקר מבחינת עיצוב ואיכות בנייה ביניהם , כל עצה לגבי שני אלו או אולי מארזים אחרים שקטים בטווח מחירים דומה יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by eranir,

אני מתכנן את הקניה לירידת המחירים של אינטל, כאשר הסיבה שחיכיתי עד עכשיו היא בעיקר המארז. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט, אבל אין סיכוי שאני אוציא סכומים מטורפים בשביל ה-P180 לדוגמה. עד עכשיו היו 3 אופציות רלוונטיות, לפי סדר עדיפות: 1. Nzxt Hush + Liberty 400W. 2. Antec Sonata 3 + EarthWatts 500W. 3. לוותר על השקט ולקחת אפולו או צ'קרה. רציתי לדעת אם למישהו יש מידע שאפשר להסתמך עליו בנוגע להגעה של שני הראשונים. דיברתי היום עם שתי חנויות - ב-iqpc לא ידעו מתי ה-Hush מגיע וב-skypc טענו שהמשלוח כרגע בפריקה מהאניה ויגיע תוך ימים ספורים. מישהו שמע דברים נוספים או יכול לאמת? בנוגע לסונטה אף אחד לא ידע להחזיר לי תשובה מתי יהיה. בקיצור, רציתי לקבל פרטים ככל שניתן על שני אלו, ובמידה וה…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מארז עם דגש על שקט (שמתי עין על ה P100) וספק כח מודלרי (אין צורך ביותר מ 520W לכל היותר) שיהיו מומלצים טובים ושקטים. עד 900 ש"ח כפי שאמרתי, אפשר לחרוג אם זה קריטי. דברים שחשובים לי: סידור כבלים טוב ונוח, זרימת אוויר טובה ושקט של המערכת

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dubliner,

ראיתי ב-KSP את שני המארזים הנ"ל כאשר ההבדל ביניהם הוא 50 ש"ח (500 ש"ח לסולו ו-550 ל-P280). בעקרון זה מיועד למחשב ביתי עם מעבד I3 ללא כרטיס מסך, סטנדרטי לחלוטין, כך שאין צורך ביכולות קירור מיוחדות. שקט לעומת זאת כן חשוב. השאלה היא איזה מבין שני המארזים הנ"ל יתאים יותר. אני מניח שזה שה-P280 מגיע עם שלושה מאווררים זה קצת מיותר, אבל תמיד אפשר לנתק חלק. השאלה היא האם הוא עדיף על פני ה-SOLO II או ששניהם משתיקים באותה מידה? בנוסף, אם למישהו יש הצעות למארז שקט אחר מאותה חנות אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by token_toker,

מחפש מארז שקט כמו ה182 אך קריר, וחייב להיות מארז סקסי. מתכנן OC ו-CF. ואם אפשר שהמארז יכלול מסנני אבק. תקציב קיים עד לאלפיה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eranx,

אני מחפש מארז כולל ספק פשוט ושקט, לא מצועצע עד 700 שח... ואם אפשר, מSKYPC

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by LM10,

שלום. אני על סף רכישת מחשב חדש, ונשאר לי לבחור רק את המארז. מכיוון שמאוד חשוב לי נושא השקט במחשב התכנון היה ללכת על P182 של אנטק, אבל לאחר קצת מחשבה הגעתי למסקנה שלדעתי זה קצת מוגזם להוציא 840 ש"ח על מארז (זה המחיר איפה שאני קונה), טוב ככל שיהיה. המפרט: I5 750 P55M-UD2 MUGEN 2 SAMSUNG 4GB SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE 5850 SEASONIC 620 אם יש עוד משהו שצריך לדעת, אז רק תגידו. אני לא עושה OC או משהו כזה... ממה שהספקתי בגדול לברר, המליצו לי על ה CM690 2 ADVANCE ועל הLanCool PC-K62B (עם חריגה). אני מוכן לחרוג עד 100 ש"ח אם ממש צריך. העיצוב של המארז מבחינת יופי לא ממש מעניין אותי. השקט זה הנושא הכי חשוב וכמובן שיקרר בצורה טובה את המפרט הזה. תודה מראש על כל עזרה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TaZeR,

וחוץ מזה שהוא שקט כדאי שהוא יהיה גם מאוורר (המארז שלי היום הוא 40 מעלות ואני חושב שזה לא טוב - תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא מבין בזה כ"כ).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן אני מחפש המלצות למארזים טובים ושקטים במחירים של עד 350 שקל (אם יש בפחות יותר טוב) תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  14. שלום לכולם להלן המפרט (מה שלדעתי רלוונטי): מעבד: Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267) קירור למעבד של Arctic Cooling Alpine7 (מה שרשום על הקירור עצמו) לוח אם: MSI P6N SLI (MS-7350) :System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) X2 OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 270 MHz) ) כרטיס מסך: MSI Radeon 4850 512MB ספק כח: Enermax Liberty 500W המחשב נמצא כרגע ממש ליד הכרית אז נושא הרעש עלה רק לאחרונה. כיום אני עם מארז גנרי שסיפק אותי ,אבל אם באזור ה-300 ש"ח אפשר לצמצם את הרעש משמעותית אז אני מוכן להשקיע. יכול להיות שרק החלפת מאווררים תספק אותי? אולי הספק (אני יודע שהוא איכותי) יוצר את…

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by mdma1,

לאחר כמה וכמה בדיקות שעשיתי מצאתי את עצמי אם המארזים ובספקים הנ"ל Antec Nine Hundred המארז + ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W או Antec SONATA Designer 500W אשר מגיע עם ספק מובנה מה יותר טוב ? אשמח לחוות דעת מקצועית , תודה רבה לעוזרים מראש !

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. האלן חברה מחפש מארז שקט עם איוור טוב לא צריך לדים או שטויות כאלה סתם מפריע אפשר להחליף מאוררים אם המארז זול ורק צריך להחליף מאוררים בשביל שקט ... ספר כנראה שאין בררה hec 400 trt איך הסדרה החדשה של antec במארזים? יש עוד אופציות חוץ מהמוקורות שהן 6a19 apollo sagitta apex ?? שוב שקט כמה שאפשר בתקציב הזה כמובן שאינ לא יקבל P180 אבל הכי קרוב שאפשר - שוב אפשר להחליף מאוררים לשקטים יותר

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by D@Nte,

היי, אני מחפש מארז שדבר ראשון יהיה מאוורר מספיק ושקט ושיהיה קל לנקות אותו אם בכלל יש את הצורך (ואנ י מעדיף שלא יהיה צורך) ! יש לי כיום שיום לאחר שמנקים אותו משמיע רעשים ומתחמם כמו הר געש משום דבר. אם יש את האפשרות כמובן שאני גם מעוניין שהוא יהיה יפה (עיצוב מגניב ואולי אורות וזה). אבל שוב, שיהיה שקט ומאוורר ! בקשר לתקציב, אני לא ממש מבין בתקציבים לדברים האלו וכמובן שאני לא הולך לבזבז אלפים על מארז, פשוט משהו שיעשה את העבודה במינימום עלות. (ראיתי פה דיונים שממוצע במחירים בהם זה 500 אבל אני לא רוצה סתם לזרוק מספרים אז אני מאמין בכם). המפרט שאני הולך לקנות עם המארז הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - ר…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המפרט יהיה מבוסס צ'יפסט E350. כרגע יש לי על הפרק את Thermaltake Element Q שאני לא כזה מתלהב ממנו כי הוא קצת מצועצע, אבל אני לא רואה אופציות טובות יותר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_901&products_id=12177 יש גם את ה-ISK 300 והאח היותר יפה שלו ה-ISK 310 שנמכר רק ב-KSP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12770 http://ksp.co.il/main.php?now_snif=ashdod1&uin=13232 אבל החסרון שלהם הוא שניתן להכניס דיסקים של 2.5" בלבד, כך שאני אהיה מוגבל באחסון וכרגע אין לי תקציב ל-NAS ולכן אני מעדיף שיהיה HDD פנימי גדול מספיק. כמו שכתבתי כבר בכותרת חשוב לי שיהיה שקט ושהמראה יהיה סולידי ולא מצועצע.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מסקאי פי סי וצריך מארז שיתאים לQ6600 ול3870 ושיהיה כמה שיותר שקט המארז בלי ספק שאני יקנה בנפרד(CORSAIR-450 ) בתודה קרירין

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  20. כמו שכתבתי חשוב שהמארז יהיה שקט ובמימדים צנועים. מדובר במחשב משרדי עם חומרה סטנדרטית: מעבד i3 לוח אם MicroATX קירור freezer i11 ספק Seasonic 360W 80+ Gold דיסק קשיח מכני ובעתיד יתווסף SSD כיום החומרה נמצאת במארז ישן Antec NSK4482 ולמרות שהיא יחסית שקטה מאוד, הייתי רוצה שיהיה יותר שקט. חשבתי על Fractal Design Define Mini אבל הוא לא נפוץ במיוחד וקצת יקר בשתיים וחצי חנויות בארץ שמוכרות אותו. האם קיימות אופציות נוספות למארז שקט בגודל קטן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by psybrain,

האם ה antec 280 זה המארז הכי טוב מבחינת השקט בקטגוריה של המארזים השקטים ומקרר הכי טוב ? אני מחפש מארז שקט ומקרר טוב למחשב שלי שמיועד להפקת מוזיקה שקניתי לפני שנה וחצי... מפרט i7 2600k ספק seasonic 850w כרטיס מסך hd 6970 לוח אם גיגאבייט p67-ud3-b3 דיסק קשיח 1tb 8gb זיכרון וקירור למעבד אני רוצה לקנות חדש אשמח להמלצה של קיור שקט ככל האפשר ושיקרר טוב מאוד תמעבד האם האנטיק 280 זה המארז האולטמטיבי ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  22. שלום אני מחפש להחליף למארז טוב וקריר עד 500 שח מעבד Q9300 CORE 2 QUAD לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מ.למעבד OCZ HEATPIPE SOCKET 775 כ.זכרון OCZ REAPER 4GKIT DDR2 800 MHZ כ.מסך Innovision 9800GT 512MB X2 דיסק קשיח 500GB SEAGATE ספק כוח EZCOOL 14CMF 1050W REAL צורב LG DVDX22 מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER EZCOOL

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  23. שלום מעוניין להחליף תמארז שלי הוא על הפנים הוא בכלל לא מאווורר אני מוכן להשקיע עד 200 שקל על מארז שקט ויפה ללא ספק... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by denis20,

למפרט הבא : המחשב יחסית ישן.. Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 asus dvdrw lg cdrom x52

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  25. אני צריך מארז מאוורר היטב ושיהיה שקט מאוד, זה מאוד חשוב כי אני יושן פחות מ3 מטר מהמחשב... לא צריך משהו מהודר עם לדים וכל מיני כאלה אבל חשוב לי מאוד שהדלת הצדדית תפתח בקלות בלי ברגים. המפרט [עתידי] הוא: e6300+tuniq tower/TT BT gb 965-s3 1950xt / 8600ultra dvd burner librety 400w מתוכנן OC ולכן חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים