עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מתלבט בין הCENTRION 532 או 534, שבעצם, מה ההבדל בינהם? (ההבדל בינהם הוא רק 16 שקל אבל עדיין אני לא הבנתי מה עדיף) 532: (329ש"ח) http://tms.co.il/product/4851 534: (345ש"ח) http://tms.co.il/product/4852 לבין מארז הCHAKRA הרגיל עם ה25CM: (שעולה 349ש"ח) http://tms.co.il/product/3224 לבין אחד מהRAIDMAX: (שעולה 190ש"ח) O2, שהוא זול מכיוון שהוא לא TOOLES כמו מארזים אחרים, מארז יחסית חדש ועדיין בתהליך כניסה לשוק (חודשיים-שלושה בלבד בארץ) ועיצוב פחות "נועז מSAGITA 2 למשל (ולדעתי הO2 עם עיצוב סבבה לגמרי ). http://tms.co.il/product/4935 SAGITA 2, עם מאוורר 23CM בצד: (357ש"ח) http://tms.co.il/product/4891 לבין מארז אחר שתציעו לי ואם אתם מציעים משהו, תנו סיבה לכך. …

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by AKIRA972,

תקציב ~ 500 שח בונה HTPC - צריך ספק כמה שיותר שקט עד ~ 500 שח

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  3. אהלן, לאחרונה אני מקבל הרבה הודעות מהכרטיס מסך שהספק שלי לא מחזיק מעמד, אז החלטתי להחליפו. כרגע מדובר בספק ג'נרי הטוען ל-400W מפרט: מעבד Athlon XP 1800+ כרטיס מסך GF6600 GT AGP 128MB 256MB Ram לוח אם Epox 8kt9a הקאטצ' הוא גם שהספק אמור להתאים גם לשדרוג הקרוב שכנראה יכלול: כאשר הדבר היחיד שישאר הוא הכרטיס מסך. והמעבד/לוח אם/זכרון יוחלפו לתצורה כלשהי עם מעבד אתלון 64 ואחד ג'יגה זכרון. כמו שכתוב בכותרת עד 300 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by OmriTeram,

יש לי מעבד e5400 ולוח אם Asus P5KPL-CM ואני רוצה מאורר חדש למעבד כי המאוורר הזה אחד הרועשים ואני רוצה חדש שלא יעשה רעש בכלל

5. Started by omri09,

הוצאתי את 2 הברגים בצד ימין, והדלת לא זזה. יש מעל הבורג הימני התחתון מן פותחן אפור כזה כמו של פחית, אולי עושים איתו משהו?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by Tzah22,

שלום לכולם ובוקר טוב.. ברשותי המפרט הבא: לוח אם Asus P5QL-EM מעבד E8400 3.0 mhz זיכרון פנימי Geil 2x2gb 800 mhz כרטיס מסך Geforce 9800gt Point of view וספק של 500 השאלה שלי כזאת... האם המפרט יתאים למארז הזה? Thermaltake ‏Spedo Series Edition Full Tower Black Case VI90001W2Z האם להשים את המאווררים האופצונליים? האם אצטרך להחליף ספק? (לא יודע אם זה חשוב.. אבל אני מתכנן OC בעתיד) תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  7. אני רוצה לקנות ספק ולפי ההמלצות הבנתי שסיסוניק 430 וואט יספיק לי. אני בכל זאת רוצה לקנות את ה500 וואט השאלה היא האם הוא יעשה יותר רעש? תודה!!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by The-Q,

יש ברשותי ספק Advice E-Com 600 ומחשב: Intel Core Duo e6420 Nvidia 8600GTS 2 * HD GigaByte DS3 ספק גנרי 350W האם האל פסק יוכל להחזיק את המחשב? (3 דקות מספיק) יכולות לצוץ בעיות בעומס מלא? אם כן, מה הפגיעה האפשרית. במידה ולא מספיק, איזה אל פסק כן יכול להחזיק מחשב כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by oshoman,

איזה מהשניים עדיף? האם יש אופציות דומות במחירים נמוכים יותר ?

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by amit1242,

שלום,קיבלתי עכשיו סוף סוף את המחשב [הM5 כל כך חתיך!] אבל TMS עשו טעות ובימקום לתת לי את הFSP 450W נתנו לי TR2 450W. התקשרתי לחנות והם אמרו הכבלים של הספק FSP קצרים מדי,והTR2 יקר יותר ב50 שקל והוא מולדרי אז הוא עדיף.. [הם לא הוסיפו לי כסף] עכשיו בפורום יש לספקים האלה שם מאוד רע,השאלה היא האם זה באמת נכון? למישהנו יש ניסיון איתם? להחליף ספק? פשוט החנות די רחוקה לי...תודה מראש הבהרה: מדובר על הRX החדש

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by mandarin,

הבנתי שה CM690 מגיע עם 3 מאוררים של 120 ממ. כמה מאוררים נוספים כדאי לקנות בשבילו בשביל מחשב טוב (נגיד Q9450 ו HD4870 בנוסף לשאר החלקים) ושלא ירעיש עדיין ? האם צריך בכלל עוד מאוררים חוץ מה 3 האלו ? אם כן, האם אלו מומלצים ? Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כפול 1 Collermaster Blue Led Silent Fan 120mm כפול 2

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by frogface,

ראיתי כל מיני ספקי כוח שליידם יש תמונה של CROOSFIRE ובחלק יש תמונה של SLI הבנתי שהספקים תומכים בתכנולוגיות של התמונות ליד אבל האם ספק שליידו יש תמונה של CROOSFIRE תומך גם ב -SLI והנה דוגמה http://ksp.co.il/allimg/lrg3803.jpg בברכה ארז

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by XxomriXx,

שלום רציתי לדעת אם הקירור ‏‎ ‏Noctua NH-U9B SE2 CPU Cooler‎ נכנס למארז LANCOOL K62 תודה.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by יק,

תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. היי חברה, זהו השירשור הראשון שאני פותח כאן בפורום, אבל אני כבר למעלה משלוש שנים "קורא פעיל בפורום" ולא פתחתי שום שירשור משום שתמיד מצאתי את מה שאני מחפש רק מקריאה - אבל עכשיו אני בבעיה וחשבתי שתוכלו לעזור לי בבחירת מארז. בתקציב שלי יש מבחר מאוד גדול וקשה לי להחליט. קודם כל המפרט שברשותי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600 2.4GHZ קירור למעבד: Zalman CNPS9700 NT לוח אם: ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 - נקנה לאחרונה (קירור סטוק) ספק כח: Enermax Liberty 500W שתי דיסקים קשיחים (250 של WD ו-500 (32 מגה) של סיגייט) צורב דיוידי סטנדרטי והמארז: Raidmax Sagitta …

16. Started by whowaht,

שלום, אני מתלבט בין שני המארזים האלו, קראתי כאן שה CM690 שואב יותר אבק. אבל מה יותר קריר ושקט?? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 21:41:27 שאלה נוספת: אם אני שם את המחשב מתחת לשולחן האם המאוורר שיש ל ANTEC 300 למעלה יעשה את העבודה ועדיין יקרר כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  17. הנה טבלת מידע. http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=28 רשום שיש 18A. הבנתי שצריך 26A. אבל בסה"כ יש 40A ל-12V. אז כן או לא יעבוד? אני אהיה די המום אם ספק כח כזה לא יחזיק 8800GTS. קודוס לעונים.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by MaorK,

יש לי כרגע ספק ג'נרי (סאן-שיינן או משהו כזה חח) בקיצור המחשב שלי מרעיש מאוד (גם המארז ג'נרי) אז ניסיתי למצוא מה מקור הרעש: יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר אז כיביתי אותו והרעש עדיין היה חיביתי את המאוורר של המעבד והרעש עדיין היה ולספק שלי יש שני מאווררים של 8CM שכנראה הם מקור הרעש...זה רעש בלתי נסבל כמו של טרקטור אני שוקל לקנות ספק חדש, כמה שיותר זול וכמה שיותר שקט וחשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm המערכת שלי: Intel Pentium 4 2.66GHZ Northwood ASUS P4P800 Deluxe ASUS GeForce FX5200 Kingston (256x2) KVR400X64C3A Western Digital 80GB 800JB ד"א אני שולל את הלוח אם מכיוון שהקירור שלו הוא פסיבי וההארק דיסק עוד לא בדקתי אבל לא מאמין שזה הוא עושה את כ…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by GGuyZ,

כלומר, הוא יתאים גם למחשב עם חיבור של 20 פינים בלוח ? וסתם לידע כללי - האם בכלל קיים ספק בתקן ATX 2.xx שלא תומך אחורנית בלוחות עם חיבור 20Pin?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. חחח משהו מוזר יש לי מארז פשוט של ליאן לי ואני כבר חצי שנה סובל ממנו חחחח עכשיו התחילו שריקות מעצבנות כאלה בגלל שאין שום דבר שמונע ויברציות כול החומרה מאוד שקטה אבל המארז עצמו ממש לא חשבתי לקנות CM 690 אני יודע שיש יותר טובים אבל מבחינה תקציבית הוא נכנס לי יופי מצד שני אני אתצרך להוסיף לו מאוררים שזה עוד 200 שקל אז חשבתי לקנות אנטק 902 מה עדיף מבין ה 2 והשאלה הכי חשובה מכול החיפושים שערכתי בגוגל לא מצאתי מה הגודל בפנים בתוך המארזים ועם הקירור של הכרטיס מסך שלי יכנס ל 690 \ 902 ? יש לי את הקירור הזה הקטע שהוא יחסית הרבה יותר גדול מ GTX260 רגיל המידות שלו 287 L x 104 W x 54 H mm אז זה מאוד חשוב שהוא יכנס למארז בלי שאני אצתרך לעשות לו מודיג חחח מכול…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  21. איזה מהם יותר שקט?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  22. המפרט שלי: מעבד: intel e5200 dual core 2.5ghz לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CEON דיסק קשיח: SEAGATE 320MB SATA2 16MB אני רוצה להוסיף כרטיס מסך: כרטיס מסך: Sapphire ati radeon HD4670 512MB GDDR3 הספק ezcool 300w החזיק בסדר את המחשב שלי חצי שנה בערך (בלי כרטיס מסך) 1.האם אני יכול להוסיף את הכרטיס מסך בלי להחליף ספק? (הצריכת חשמל של הכרטיס היא נמוכה ביחס לכרטיסים ברמה שלו) 2.ואם לא אז עם HD4650 במקום HD4670 זה יהיה בסדר?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  23. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש כאשר החלטתי ללכת על שני מוצרים של JSP - חברה טיוואנית שככל הנראה מייצרת מוצרי מדבקה. 1) ספק כוח JSP PS-1000. 2) מארזJSP F-25. הנקודה החשובה היא שאין לי כוונה לעשות OC ולשחק עם המתחים שיוצאים מהספק, כאשר כמובן כרטיס המסך 9600GT יהיה צרכן החשמל הגבוהה ביותר. אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מניסיון על אחד משני המוצרים הללו של JSP Tech. ואם למשהו יש את הספק הנ"ל ויכול לספק נתונים לגבי יציבותו זה יהיה נהדר. עד היום בכל המחשבים שהיו לי או למשפחה / חברים השתמשנו בספקים פשוטים ואלה אם עשו בעיות זה היה בשתי הנסיבות הבאות: 1- קפיצת מתח ברשת החשמל או הפסקות חשמל פתאומיות חוזרות ונשנות. 2- מאוורר הספק נסתם והספק התחמם יתר על המידה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  24. איזה ספק מומלץ לכרטיסים החדשים של NVIDIA ? שמעתי שהם צריכים יותר מהרגיל.. האם 550W של Thermaltake יספיק? תודה מראש. שככתי להוסיף שהאם זה יספיק גם למי שרוצה לעשות OC ..

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by netanel018,

לאחרונה הספק כוח שלי התחיל לעשות רעשים כאילו יש לו עצירות קשה אני כמובן מעוניין להחליף אותו אבל אני צריך קצת עזרה קודם כל יש לציין שיש לי מחשב די עתיק והספק כוח הוא פחות מ300 וואט האם מומלץ לקנות ספק כוח חזק יותר (לדוגמה 450 וואט) או שזה לא בריא למחשב? אה ועוד שאלה קטנה- האם להחליף ספק כוח זאת תורה מסובכת שכוללת התקנת תוכנה והחלפת שבבים והשד יודע מה או שבסה"כ מדובר על פירוק הספק הישן ולהכניס את הספק כוח החדש?! תודה רבה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.