עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לצורך גיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: GIGABYTE GA B75M D3H זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD אני מעוניין במארז וספק במחירים עד 400 ש"ח (כל אחד בנפרד) שיתאימו לצרכים שציינתי. כרגע קיבלתי הצעות לצרכים אלה משתי חנויות שונות: ANTEC 300 ו- GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 עבור מארזים, ו-THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W ו- ANTEC NEO ECO 620W עבור ספקי כח. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים שציינתי ובמידת…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by x-pac,

אני רוצה המלצה למארז למחשב ללא ספק שיהיה שקט לא צריך משהו משוכללל במיוחד תקציב 350

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by itayalter,

מישהו מכיר חנות שמוכרת ? או אולי אתר מחו"ל שמוכר שעושה משלוח לארץ במחיר טוב, מישהו יודע אם הזמנה של מארז מחול זה עניין יקר בגלל הגודל ? תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by zivtal,

שלום רב, אני מחפש מסך מחשב זהיר במיוחד להתקין על שרת, עקב חוסר מקום בארון השרתים והשימוש הדל במחשב זה... רצוי מסך שאפשר להתקין אותו בתוך מארז מחשב (מסך בגודל 3 כוננים 5.25") דומה למסכים שמגיעים עם מארזי ה HTPC, האם מישהו נתקל במסך כזה ? תודה מראש ובכבוד רב, זיו טל

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by amit1242,

שלום,קיבלתי עכשיו סוף סוף את המחשב [הM5 כל כך חתיך!] אבל TMS עשו טעות ובימקום לתת לי את הFSP 450W נתנו לי TR2 450W. התקשרתי לחנות והם אמרו הכבלים של הספק FSP קצרים מדי,והTR2 יקר יותר ב50 שקל והוא מולדרי אז הוא עדיף.. [הם לא הוסיפו לי כסף] עכשיו בפורום יש לספקים האלה שם מאוד רע,השאלה היא האם זה באמת נכון? למישהנו יש ניסיון איתם? להחליף ספק? פשוט החנות די רחוקה לי...תודה מראש הבהרה: מדובר על הRX החדש

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by AlXtazy,

אני צריך המלצה לספק טוב שיהיה שקט חזק וחיסכוני בתקציב עד 500 ש"ח. זה המפרט: INTEL Q6600 Asus P5E3 Deluxe 4GB PATRIOT DDR3 1600MHZ 7-7-7-24 PNY GEFORCE 260GTX 216 CORE 500HD אשמח לקבל כמה המלצות. תודה ועוד שאלה קטנה על הדרך האם יהיה לי צוואר בקבוק (איך שלא קוראים לזה)? [br]פורסם בתאריך: 30.11.2009 בשעה 21:31:45 ???

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by lior007,

שלום לכולם, היום שחקתי כדורגל בפיפא ברשת עם המחשב השני. פתאום נתקע המחשב השני וכל המחשב עלה עשן. הריח,והעשן בא מהספק. אז ככה"נ הספק נשרף,יש דרך לברר מה נשרף ? ומה סדר גדול של ספק חדש,היה לי ספק של 400W. גל

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by Sarlula,

אהלן! הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel E6300 לוח-אם:Asus - P5B Deluxe שני אופטיים IDE ושני הארד-דיסקים IDE. רציתי לקנות ספק של OCZ אבל משום מה נראה לי שהוא פועל רק עם SATA ואני צריך IDE(ATA).. אני צריך ספק 350W. מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  9. האזטק הוא 420 וה690 הוא 440 עכשיו אני מטלבט איזה מהם לקחת(מבחינת יופי האזטק לוקח) עזרה?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  10. Started by MooShoo,

מישהו יודע אם ואיך ניתן לסגור את פתחי האוורור שלא בשימוש במארז CM590? לחילופין - האם ניתן לשים פילטרים ובאיזה אופן? נראה לי שבתצורה הנוכחית - פנים המחשב יספוג כמויות אבק אדירות...

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  11. שלום מעוניין להחליף תמארז שלי הוא על הפנים הוא בכלל לא מאווורר אני מוכן להשקיע עד 200 שקל על מארז שקט ויפה ללא ספק... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעאוניין לבנות מחשב בגודל קטן יחסית, והבחירה הטבעית למחשב כזה היא לוח אם בתצורת Mini-ITX, ומארז מתאים. הבעיה היא שהמארזים של לוחות כאלה בד"כ מגיעים עם ספקי כוח לא סטנדרטיים בגודל, שבעייתיים להחלפה לאחר מכן. אני תוהה אולי עדיף לבחור לוח Micro-ATX, ומארז יחסית קטן, כך אני נשאר עם חלקים סטנדרטיים ונגישים (ספציפית: הספק כוח), בלי הבעיות של Mini-ITX. מה דעתכם? מישהו כאן בנה מחשב קטן לאחרונה (מבוסס Intel/AMD), ויכול להמליץ באיזה מבין 2 האפשרויות לבחור? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by Turbine,

אהלן, יש לי מערכת מחשב די רצינית, אני מעוניין לחבר אליה גם את הראוטר, מסך 22" והמודם של בזק ושיחזיק לי ל 10 דק' לפחות .. אני שוקל לרכוש אל פסק עם גל סינוס טהור במוצא או של חברת ADVICE SL-1500 או של חברת איתן הנדסה JP1500 מישהו מכיר את מערכות ה UPS של איתן הנדסה? לשניהם אותה תקופת אחריות, ב ADVICE האחריות היא עד בית הלקוח. יש ממליצים ??

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by מא*ר לו*,

חברה איך הספק כוח הזה? החברה של יותר טובה מ FSP וHEC? http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=985 הוא טוב? הוא משתווה לליברטי 400? הוא מחזיק יציב מאוד את 8800GT עם Q6600 3 ג'גה שלוש כרטיסים והרד דיסק 250? (אין לי מחשב כזה. אני רק שואלה עם הוא יחזיק יציב מערכת כזאת?) יש משהו יותר איכותי וטוב עד 350 מFOXPC ?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  15. הנה טבלת מידע. http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=28 רשום שיש 18A. הבנתי שצריך 26A. אבל בסה"כ יש 40A ל-12V. אז כן או לא יעבוד? אני אהיה די המום אם ספק כח כזה לא יחזיק 8800GTS. קודוס לעונים.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, אני לא יודע בדיוק איך קוראים לדבר שאני צריך אז אני פשוט אתאר את הצרכים ואבקש עזרה. יש לי 2 מפצלים כל אחד של 5 שקעים, אליהם מחוברים 4 מחשבים (בין היתר המחשב שלי) אני רוצה להמנע מכיבוי של כולם, או לפחות של אחד מהם, במקרה של הפסקת חשמל.. מה שיאפשר לי כיבוי מסודר. אם אפשר לחבר את המכשיר המדובר לכל השקעים, או רק למחשב שלי - מה טוב. התקציב אמור להיות כמה שיותר נמוך בשביל לעמוד בצרכים, אבל בהתחשב בעובדה שאני לא יודע מה המחירים אז אני מניח ש-300-500 הם התקציב. תודה לכל מי שיעזור

17. Started by evya_co,

השתמשתי במחשבונים ולא קיבלתי תשובות הגיוניות.. (ברגע שהחלפתי ל4 ליבות פיזיות הוא קופץ באיזה 250וואט..) רגע לפני קניה, (דחוף!) האם הספק יחזיק את המערכת? הוא גבולי? מתלבט בין הדגם להלן או 430W או שאולי צריך יותר בכלל.. אגב בהמשך יצטרף כרטיס מסך, לא ברור איזה אבל יהיה בשימוש לגרפיקה ובתקציב 500-600 ש"ח. ותחובר מדפסת משולבת ואולי גם איזה קורא כרטיסים,כרטיס לחיבור פייר ווייר וכד' להם.. כמו כן עכבר לייזר אלחוטי. תודה! [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/t…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. מארזים + ספקים נועדו למפרט שאני עומד לקנות ב9K או 7K (עוד לא החלטתי אם לקנות גם מסך אם אתם חושבים שהמארז והספק יותר מדיי לתקציב אנא ממכם תגידו לי אני חדש בתחום וצריך עזרה... תודה רבה ) מה אתם אומרים? אם יש לכם הצאות עד 1260 ש"ח אתם מוזמנים! אם יש לכם הצעות טובות ויותר זולות אני אשמח ENERMAX LIBERTY 400W + ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE 839+420 מחיר 1260 ש"ח או GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA + ENERMAX LIBERTY 400W 829+420 מחיר ש"ח1250 או ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU + 2 92MM FANS מחיר 1150ש"ח (המליצו עליו...אך אני רוצה לשמוע עוד דעות על המארזים האחרים שהצעתי...) תודה לכם...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  19. אני צריך מארז למחשב חדש שיקנה עוד 3-2 שבועות אבל אני צריך דווקא מאלו שיש כאן זה של ASUS http://www.morlevi.co.il/catalog/products.aspx?catid=126&subcatid=180&keySearch= שהבנתי שה-ASUS TA861 שקט או מכאן http://www.morlevi.co.il/catalog/products.aspx?catid=92&subcatid=95&keySearch= אם תוכלו להגיד לי מה עדיף מכולם אמנם אין מחירים אבל בערך המחירים ידועים אני צריך לא ספק ושקט {וגם שיכנס בו HD4870 אפשרות ל-CF} תודה רבה אפשר להשוות מ-TMS וכאלה אבל זה פשוט מה שיש להם

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by יונתן4,

שלום לכולם קונה מחשב חדש למשחקים בינוני +OC וגלישה ויש לי שלוש שאלות האם הספק מספיק? הבנתי שהכרטיס מסך די צורך ואני מתכנן לו OC קטן האם הLEXA שווה את ההבדל בכסף מהAPOLLO ? (לא כל כך אכפת לי רעש או מראה, רק קירור ושאני לא אצטרך להחליף עוד שנה) עם הLEXA לא צריך עוד קירור מארז נכון? וויתרתי כבר על הP150 אז... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 530 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולח…

21. טוב אני רוצה לחסוך כסף ובמקום לקנות את הליברטי ובנוסף מארז(מה שיוצא בערך 700 שקל) חשבתי לקנות מארז שכולל בתוכו כבר ספק וככה לחסוך... יש משהו מומלץ או שבכל זאת כדאי לקחת תליברטי?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  22. יש לי אפשרות לרכוש את הספק הנ"ל באזור 120 ש"ח שני שאלות האם הספק נחשב לגנרי והאם הוא יחזיק את ה 8800gt תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by Or94,

היה לי עד עכשיו ספק כוח של 300W של HEC אבל הספק נשרף ואתמול אבא שלי קנה לי ספק חדש והיום הוא הרכיב לי אותו. הייתי בבית ספר בזמן שהוא הרכיב את הספק ולא ראיתי איזה ספק זה. עכשיו אני רוצה לדעת איזה ספק זה: איך אני יכול לדעת חוץ מלפתוח אם המחשב כי את זה אני לא כל כך יודע לעשות? הדבר היחיד שאני יודע זה שיש איפה שהספק יש מלא חורים ויש עליהם מדבקה שכתוב עליה AC 220V 50 HZ. אני חושב שהספק הוא של EZCOOL.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אני צריך ספק כוח שיתאים למערכת הבאה: AMD ATHLON X2 6000+ כ.מסך GEFORCE 8600GTS 256MB רצוי מחנות WWW.KSP.CO.IL או WWW.PANDAS.CO.IL תודה רבה חברים

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  25. Started by averaraz,

קניתי אתמול את הספק antec trio 430 היום פתחתי את האריזה וראיתי שהכבל המצורף הוא כמו בתמונה המצורפת(כלומר לא מתאים לשקע סטנדרטי). האם יש בעיה להחליף את הכבל שהגיע עם הספק בכבל סטנדרטי שמגיע בדר"כ עם ספקים? ובכלל למה הספק מגיע עם כבל כזה ולא עם כבל "רגיל"? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.