עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. תודה. הדיוט מצוי...

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by nerya40,

המארז ‏Whisper Series Steel Full Tower Black Case מקרר טוב ? ואם הוא יקרר לי מספיק שאני שם כרטיס מסך 295 GTX ומעבד COre i7 ? ואם הוא בכללי טוב ? מה החסרונות שלו ?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by The_MG,

שלום ראיתי באתר של החנות הזאת את המארז הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=473 המארז טוב? והספק? איך הספק 500W של NZXT?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  4. יש לי את המארז הזה http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MTk= או משהו שדומה לו בכל אופן מדובר על האור הכחול של כפתור ההדלקה בקדמת המארז. תודה.

5. אני אקנה אותו מNEWEGG, הוא צריך להיות מאורר טוב ושקט עד כמה שאפשר קישור http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010090007+4026&name=%2450+-+%2475 תודה

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  6. אז אם אני הולך להחליף מחשב נניח עוד שנה, רוצה שלפחות המארז ישאר איתי (לקנות משהו טוב ושיספיק לי ליותר ממחשב אחד) כי סה"כ שאר החלקים כמו מעבד, כרטיס מסך וכו' מתיישנים. אז איזה מארז איכותי, גדול, עם איורור מעולה יש לכם להציע לי? חשבתי על מספר דברים כמו ה COOLERMASTER COSMO S ויש את הLIAN LI PC -80 ויש עוד כמה מה אתם מציעים?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by laviko1,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19392 הוא נחשב טוב?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by quantoM,

והספק הוא VX450 שהוא לא מודולרי, יש איזה שהם מדריכים או משהו ?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by Oranili,

E6750 GA-P35-DS3L 8800GT EVGA SUPER CLOCKED 2048 KINGSTON DVD RW LG H62 הספק הוא LIBERTY400W קניתי אותו ואני חושב שהוא לא מספיק הוא 30A הוא מספיק?...

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by ata01,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שיהיה מוצב בחדר שינה. לכן אני צריך שיהיה כמה שיותר שקט. כמו כן המקום מועד לאבק, כך שאם אפשר שלא יתמלא באבק. אני לא יודע אם 400 ש"ח זה תקציב ריאלי לכזה מארז אבל הייתי מעדיף משהו באיזור.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  11. יש לי לוח אם של גיגאבייט כמו שרואים במפרט ובו יש חיבורי חשמל על הלוח רק שבספק שלי יש שני חיבורים עם ארבע פינים כאלה וכמו שבכל ספק כוח יש חיבור ששניים מהפינים הם מרובעים וה2 האחרים מעוגלים כאלה ובלוח אם יש 2 חיבורים עם 4 פינים אני מכניס חיבור אחד מהספק זה נכנס בדיוק והשני נשאר לי בלי חיבור מתאים לצורה שלו כרגע חיברתי רק חיבור אחד וזה עובד אבל לא נראה לי זה צריך להיות ככה

12. Started by asafnn,

שלום לכולם 1. שאלה בפיזיקה - מספיק לפתוח את הדלת ב90 מעלות כדי להשתמש בכונן דיסקים מאחוריה? יש לי קיר משמאל למארז והמחשב עומד די קרוב אליו. זו תהיה בעיה? 2. שאלה בחשמל - איזה ספק יתאים לו, כלומר שימור על הרעיון של "יש פה מחשב אבל לא שומעים אותו", וכולל קבלים ארוכים מספיק כדי להגיע למערכת מאחורה. המערכת היא של Q9300+GF8600+2x2GB RAM 800Mhz אז אני צריך ספק של 450W, אולי אפילו פחות (תקנו אותי אם אני טועה, זה מחישוב די גס במחשבון). התקציב הוא בערך 400, אבל אני בעצם מנסה להעריך כמה יעלה ה182+ספק טוב מול הסונטה III שבא עם ספק. תודה אסף

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by גד :),

Elite 335 / ‏CM 690 מארזים של CoolerMaster מה ההבדלים העיקריים בין המארזים ? (מלבד המחיר הכפול) .

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  14. מה עדיף מארז raidmax apex \ antec 200\ antec 300 עם ספק seasonic et 500w או מארז אחר עם ספק מובנה? השאלה מבחינת ביצועים שקט ועלות? אני מדבר על מערכת core i 70 tray, hd 4770, 4GB

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by moti200,

שלום רציתי לדעת איזה ספק כוח עדיף.Corsair 430W או Extreme Power Plus 460W של CoolerMaster או ספק כוח 450w של enermax דגם naxn tomahoawk2 ,תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  16. היי, אני צריך שתעזרו לי להחליט על מארז וספק לHTPC - שהמחיר המשולב שלהם לא יעלה על 1000 שקל. המארז צריך להיות בלי הרבה חיבורים מקדימה, ומאורר היטב, כיוון שזה לא יהיה במקום הכי מאורר שיש. הספק צריך להחזיק: Intel C2D E6300 1GB DDR2 7300GT/7600GT תודה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by itayalter,

מישהו מכיר חנות שמוכרת ? או אולי אתר מחו"ל שמוכר שעושה משלוח לארץ במחיר טוב, מישהו יודע אם הזמנה של מארז מחול זה עניין יקר בגלל הגודל ? תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  18. שלום, ברשותי אל פסק PRPC650 של ADVICE. האל פסק יועד למחשב אחר אבל מסיבות שלא אכנס אליהם הוא יהיה בשימוש במחשב אחר. את המפרט המלא ניתן לראות בפרופיל שלי, אבל הנה בקצרה מה הוא מכיל: מעבד E6600 4GB זיכרון כרטיס מסך 7900 GS ספק 470W של THERMALTAKE הארד דיסק SATA2 2 כונני DVD (אחד קורא ואחד צורב) קירור מעבד - Zalman 9500LED אין לי צורך בעבודה ממושכת ללא חשמל, אלא רק שהאל פסק יספיק לבצע כיבוי מסודר - 5-10 דקות של עבודה יספיקו לי אני חושב... מה אתם אומרים - יחזיק האל-פסק?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  19. Started by Yehudaa,

באיזה מחשב ראיתי שחיברו ספק 20 פין ללוח אם עם 24 פין וזה עבד להם . האם זה בטוח לעבוד ככה ? או שזה לא מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by oreinis,

הספק הזה טוב למשחקים כבדים? http://www.frys.com/product/5970254?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG

21. אשמח לקבל כמה הצעות שאוכל להגיע להחלטה תודה

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  22. תודה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by rofben,

היי אני הולך לקנות מחשב בקרוב: Q8300 4850 VAPOR-X ללא OC מהו הספק הזול ביותר שיכול להחזיק את המערכת הזאת?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  24. Started by eranir,

אני מתכנן את הקניה לירידת המחירים של אינטל, כאשר הסיבה שחיכיתי עד עכשיו היא בעיקר המארז. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט, אבל אין סיכוי שאני אוציא סכומים מטורפים בשביל ה-P180 לדוגמה. עד עכשיו היו 3 אופציות רלוונטיות, לפי סדר עדיפות: 1. Nzxt Hush + Liberty 400W. 2. Antec Sonata 3 + EarthWatts 500W. 3. לוותר על השקט ולקחת אפולו או צ'קרה. רציתי לדעת אם למישהו יש מידע שאפשר להסתמך עליו בנוגע להגעה של שני הראשונים. דיברתי היום עם שתי חנויות - ב-iqpc לא ידעו מתי ה-Hush מגיע וב-skypc טענו שהמשלוח כרגע בפריקה מהאניה ויגיע תוך ימים ספורים. מישהו שמע דברים נוספים או יכול לאמת? בנוגע לסונטה אף אחד לא ידע להחזיר לי תשובה מתי יהיה. בקיצור, רציתי לקבל פרטים ככל שניתן על שני אלו, ובמידה וה…

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by Kukishin,

אבל בפורום אמרו לי עליו שלא כדאי. מדוע?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.