עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by wons,

היי חבר'ה יש לי ספק שאני רוצה להפעיל מחוץ למחשב, הספק הוא מסוג DPS-185DB של דלטא אלקטרוניקס. יש לי מחבר 20 פין שאני זוכר שצריך לקצר בו שני חוטים אומנם אני לא זוכר איזה מישהו יכול לעזור? החיפוש לא מצא יותר מידי תוצאות רלוונטיות

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by OzZzZz,

איזה ספק חזק יותר ויותר שקט ושווה בסה"כ? seasonic 550W ss-550ht Seasonic S12II 500W תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  3. שלום, יש ברשותי מחשב ישן שאני רוצה לשדרג אותו. את המארז אני משאיר הוא של THERMALTAKE HIGHEST XASER III V1000A עם 7 מאוורים. הספק הוא של חברת HEC דגם HEC-475VD-T משהו כמו 480W (כבר לא מוכרים את הדגם הזה היום נקנה לפני 4 שנים). אני מתכנן לעבור למפרט הבא: 1. לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 2. מעבד Intel Q6600 3. מאוורר למעבד Thermaltake Silent 775D CL-P0378 4. כרטיס מסך HD2600XT 5. זיכרון CORSAIR DDR2 2048MB 800MHz CL 6. 2 דיסקים של 80GB ו - 320GB 7. וכל שאר החומרה שנדרשת למחשב השאלה היא אם בשביל המפרט הזה אני צריך ספק כח חזק יותר או שהנוכחי מספיק לי? על הספק רשום שהוא תומך בפנטיום 4 שהיה נפוץ לפני 4 שנים. במידה וההמלצה היא להחליף מה אתם אומרים על הספקים החדשים של The…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by quantoM,

תקציב עד 450. חשוב השקט, אבל שלא יהיה פנומנלי, העיקר שאם הוא יהיה בחדר[מרחק של מטר ממני], אני אוכל לישון בכיף, בקשר לספק, אני לוקח אחד שנחשב מאוד שקט, אם לא השקט כולם, ספק מסדרת הPro82+ של Enermax. כמו כן אני לא רוצה לוותר יותר מדי על קירור לטובת השקט, אני מבין שאם אני רוצה שקט אני אצטרך לרדת בביצועים, אבל אם נגיד יהיה הבדל של 15 מעלות בכרטיס מסך לדוגמא, זה לא שווה לי את זה. עוד שאלה שאני רוצה לשאול, הRc-690 של Cooler Master, מארז מצוין לכל הדעות, וגם מקורר טוב עם תוספת מאווררים קטנה, מה שאני רוצה לשאול, זה, אם הוא ימוקם בחדר כמטר ממני כשאני יושן[בLOAD מצדי שיהיה מטוס מה שחשוב זה רמת השקט בIDLE], האם אני אשמע אותו ? אשמע אותו ממש בקטנה ? או אשמע ברמה שאני לא אוכל לישון. ב…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות ספק בשל מספר שידרוגים שאני רוצה להוסיף למחשב המחשב חדש פשוט הגיע עם ספק איך לומר (מעפן) הינה כמה ספקים שאני מתלבט בינהם : SeaSonic 500W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 או +Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC 80 או Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular או ‏ Corsair HX 450W Active PFC 12cm Fan Modular‎ או Enermax MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan כמובן שכולם מודולרים והינם בטווח המחיר אני מתלבט מי מהם לקחת אשמח לעזרה , אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע תודה מראש =] המפרט שלי : Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro ‏AMD GIGABYTE MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066 DDR II …

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by orisaban,

אהלן, יש לי את הספק SS 620 ואני מעוניין להוסיף עוד GTX 460 השאלה עם יחזיק ? שאר המפרט : i3 540@ 4.5 GHZ הורדתי עקב אי יציבות Asus P7P55D-E 500GB 4GB ANTEC 300 אשמח עם תעזרו

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by ShaharZ1,

שלום , תראו את המארז הבא: http://www.tms.co.il/product/11233 איך הוא ? המארז נראה ממש מפחיד ואשמח מאוד לסרטון עליו :] תודה רבה וחג שמח !

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  8. שלום לכם, אני חדש פה ואני מבין בתחום המחשב וציוד היקפי ואני רוצה ללמוד מכם כי הרבה המליצו לי עליכם כאתר עוזר ונאמן ! אז אני רוצה לקנות את המארז הזה : תקשיבו לפני חצי שנה או יותר קניתי מחשב מה שיש לי בחתימה וקניתי אליו סתם מארז כי לא הבנתי כלכך במארזים... אז אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב שיהיה לו כמו שיש ל-ANTEC 300 מארז יפה ומקרר מצויין ! מה אתם אומרים ? תמונה : זה הצד של המארז ! הספק שלי יהיה למטה בידיוק כמו פה ? חחח מה זה כמה כבלים יש לו ! המפרט שלי יתאים למארז הזה? מה אתם אומרים ? איך הוא ? אני יודע שיש לו 2 מאווררים מקדימה,מאוורר אחד מאחורה ואני אוסיף לא אחד בצד ! מהחנות SKYPC ! מה אתם אומרים .<? ופשוט אני אקח מהמארז שלי עכשיו שלי ללמארז החדש שאני …

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by itayalter,

מישהו מכיר חנות שמוכרת ? או אולי אתר מחו"ל שמוכר שעושה משלוח לארץ במחיר טוב, מישהו יודע אם הזמנה של מארז מחול זה עניין יקר בגלל הגודל ? תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  10. Started by momo777,

שלום, אני קונה EVGA GeForce GTX 960 2GB SSC הכרטיס דורש כבל של 8 פינים ויש לי מהספק כבל של 6+2. זה מתאים? או שצריך להשתמש במתאם שמגיע עם הכרטיס מ6 ל-8? וזה משנה לאיזה כיוון אני מכניס את ה-2 או -6? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  11. שלום לכולם, מה יקרה אם אני אעמיס על המחשב כרטיסים וציודים כאשר אני עדיין אשתמש בספק הגנרי שקבלתי עם המחשב(ספק ב 80 שקל) ? היו לי כל מיני בעיות מוזרות לאחרונה ואני תוהה אם זה יכול להיות בגלל הספק. למשל: ריסיטים, מחשב לא נדלק, כרטיס גרפי מעוות תמונה... האם אתם יכולים להמליץ לי על ספק לקנות ? עד 500 שקל. כדאי לי לקנות ליברטי 400 או שחבל על הכסף (לא עושה אובר-קלוקים) ? איך אני אדע אם זה מתאים לי ללוח אם ולמארז (יש לי מארז HEC גדול) ? בתקווה שזה יפתור לי את הבעיות. תודה גו. מפרט (אבל אני רוצה שיהיה לי ספייר להרחבות עתידיות): (IntelP43Ghz (old socket, not 775 (2GB DDR (4 DIMMS motherboard: ASUS P4P800SE שני SATA 160GB צורב DVD מדפסת USB סורק USB USB BLUETOOTH DONGLE USB WIFI …

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  12. בן דודי רכש בהעתי ספק HEC 650W מודולרי מKSP למחשב I7 920 עם 3 מודולי זיכרון 1600 וכרטיס מסך 275OC. למחשב בוצע OC ל3.2GHZ כמובן הארד דיסק אחד וCD אחד

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  13. Started by giladoX,

מחפש ספק של סביבות ה 400W ונתפסה לי העין על: ‏430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 של SeaSonic מה דעתכם עליו? בדגש על רמת השקט שלו ויציבות המתחים.. כמו כן, יש המלצות נוספות? מה לגבי ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (גם של SeaSonic), הוא עדיף ממנו?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  14. אני לא רוצה להוציא יותר מ-1500 ש"ח על המחשב ראיתי את העסקה הזאת באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 והמפרט זהה למפרט המופיע במדור המפרטים המומלצים פרט למארז והספק. לכן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מארז + ספק מהמבחר של אייבורי כדי שאוכל לשאול אותם מה עלות השדרוג (אמרו לי שהספק והמארז שבעסקה על הפנים - האם הם באמת עד כדי כך גרועים?? אפילו בהתחשב בשימושים הפשוטים של המחשב?). http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=408&OrderBy=saleprice עלות מחשב 1255 כרטיס רשת אלחוטי 65 תודה...!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by parker8,

הם די באותו סדר גודל מחיר, ואני מתלבט ביניהם. מה עדיף ביניהם? האם יש עוד אופציה באיזור המחיר הזה? אני הולך להכניס שם: Q9300 SLI 8800GT (לא החלטתי אם זה יהיה 2 או 1 בסוף) 3 הארד דיסקים- אחד של 320GB, אחד של 160GB, אחד של 500GB. כולם SATA. לוח אם ASUS P5N-D 4GB RAM חשוב לי השקט והעיצוב. מחכה לתשובה, תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by BHXHO2,

שי לי ספק כח של hec 400 w קניתי מאוורר גדול רשום שהוא צורך חשמל 12 וולט ו29 אמפר העם אני יכול לשים אותו במחשב והספק שלי יחזיק אותו תודה http://img402.imageshack.us/my.php?image=dsc00245ah6.jpg ניסים

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by grich,

זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~S12EP-650~24~0.htm# והאם זה אותו אחד כמו זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151028 ובכללי מה אתם אומרים עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by Dunul,

יש לי ספק ישן של antec 420w, רציתי לחבר אותו למחשב אחר שיש לי בבית כי הבאתי gtx 650 ti. באמצע ההתקנה אני מגלה שיש חיבור שונה ללוח אם במחשב השני (חיבור 14 פינים). רציתי לשאול מה הסטנדרד היום? ה14 פינים או כמו שיש לי במחשב הישן עם ה24 פינים.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  19. שלא תיפלו בפח כמוני במארז THERMALTAKE M5 WINDOW גרסא VJ2000BWS למרות! שבאתר היצרן הוא מופיע כדגם בעל מאוורר קידמי+אחורי עם אופציה לעוד נוספים http://www.thermaltake.com/product/c.../VJ2000bws.asp הוא בעצם בדיוק כמו הדגם הזה ללא חלון שמגיע רק עם מאוורר אחורי http://www.thermaltake.com/product/c.../VJ2000bns.asp התקשרתי ל TMS התווכחתי איתם שזה לא הגיוני כי באתר רשום דבר אחד והם אומריחם דבר אחר לגמרי אבל המצב נשאר כמו שהוא קניתי מארז עם חלון(הם הביאו לי בלי^^^) אבלשניהם באים עם מאוורר אחורי בלבד! אז... שלא יעבדו עליכם....!

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  20. הספק : HEC 400W הלוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 וההמארז - nxzt whisper מה אני עושה? הכבלים לחיבור של הלוח אם מהספק לא מגיעים לחיבור, מה אני יכול לעשות?

21. Started by alone66,

היום ברור מה חשיבות הפסק למחשב - לשמור על הרכיבים האלקטרוניים ( זה כל אלקטרונאי יודע) השאלה שלי היא כזו מכיוון שמחירם של ספרים אמיתיים הוא יקר אז האם אפשר להססתפק בספק טוב של Hec 300watt אמיתי כולל מייצב האם 300 וואט מספיק לעבודה סטנדרטית כאשר זו המערכת : מחשב מולטמדיה מבוסס מעבד INTEL DUAL CORE 820 2.8GHZ LGA775 לוח אם: ABIT IL-9 945P זכרון KINGSTON 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח WD/HITACHI 80GB SATAII 7200RPM מארז COMPUCASE 6C28 BLACK 300W ART כרטיס מסךCONNECT3D Radeon X1050 256MB GDDR VGA + DVI-I + TV צורב DVD LG DVD-R H12 BLACK בנוסף : מקלדת עכבר , מדפסת , כונן CD נוסף אולי עוד מוצר USB האם הספק הזה יתאים תודה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by Oranili,

E6750 GA-P35-DS3L 8800GT EVGA SUPER CLOCKED 2048 KINGSTON DVD RW LG H62 הספק הוא LIBERTY400W קניתי אותו ואני חושב שהוא לא מספיק הוא 30A הוא מספיק?...

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  23. אני מתכנן מחר להזמין את המארז הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2776 יש איזשהו מארז אחר בסכום הזה שמשתלם יותר לקניה? הדרישות הן בעיקר האיוורור והמרחב בתוך המארז. השקט פחות חשוב לי. הדרישה העיקרית - שהBIG TYPHOON שלי והקירור של הכטיס מסך שלי שיוצא עוד 1.5 החוצה מהBT יכנסו. כ"כ אני לא רוצה חלון מצועצע וכאלו שטויות. כ"כ האם ניתן להשיג את המארז הזה בחנות באיזור המרכז\שרון?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by Alrond,

גם לי יש שאלה בקשר למארז .... מישהו מצא מאוורר של 80X80x15? ואם כן איפה וכמה זה באמת עוזר? (יש לי UD5 ויש לו פלטת קירור על הצד האחורי של המעבד) ועוד משהו אם אני קונה (בתקווה אם אני יצליח להזמין) את ה SAPPHIRE HD4870X2 Atomic יהיה שם מקום להרכיב אותו על החלק העליון(נושף) ? או שיותר טוב אם אני יתקין על מאוורר יונק? בצורת סנדוויצ'? ( מאוורר {דריאטור}מאוורר ) תודה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים