עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by skuki1,

שלום! אני מחפש מארז וספק במחיר כולל של 450 שקל. כמו כן, אני צריך לקנות בחנות שירכיבו לי את המארז והספק (בתשלום נוסף) אני מחפש מאזור נתניה- הרצליה... אפשר גם אזור רעננה האם ב ksp אפשר למצוא את מה שאני מחפש? תודה

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by a1a1a1a,

למחשב בסיסי מאד חשוב שיהיה שקט. ואיכותי. גמיש מאד במחיר מפרט: intel e7400 Gigabyte GA-73PVM-S2H 2 gb

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום שוכרים יקרים 1. אני מחפש מארז ענק ל- 7-8 ארדיסקים כרטיס מסך ענק צריך להתאים ללוח X38 ומעבד E8400 אני מחפש משהו כמו המארז הזה אבל דלת לא שקופה אלא שחור מלא שמתפרק בקלות - איוורור לא רלוונטי במארז שהיה שחור ובאם ניתן זול יותר , שיהיה חיבורי USB גם מקדימה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/kandalf/va9000bws.asp 2. ספק לקרוס פייר ? 3. מארזים לארד דיסק -שניתן לשלוף ולהחליף את הארד דיסק כמו זה אבל יותר אמינים מהיצרן הזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501943 פשוט קניתי 3 כאלו בעבר ורק אחד נשאר עובד שרף לי 2 ארדיסקים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by hp1610,

וידע לטפל בE6600@3.4GHZ + 8800GTS . אהה.. והכי חשוב - שיהיה שקט. עדיפות לספק שידע להתמודד בעתיד עם שדרוג למשהוא שדומה ל 8800GTX. תודה

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. כותרת מפרט:q6600 p43 hd4850 2g תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מארז, שיהיה חרישי! אני ממש רגיש בקטע הזה של לשמוע את המחשב. כרגע יש ברשותי מארז Tagan EL Diablo, שמוצע למכירה [550], מכוון שאינו מספק אותי מבחינת שקט. התקציב 700 ש"ח, אבל להגיע לסכום כזה רק אם באמת יהיה הבדל משמעותי. חשבתי על Antec 900, מה דעתכם עליו ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום. אני מחפש מארז למיפרט הבא פחות או יותר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box או Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כמות:2 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD אני יודע שיש לי את ה CM 690 אבל הוא לא יהיה זמין ב Skypc עד סוף יולי, חשבתי לקנות אותו מחנות אחרת ולהביא להם להרכיב, אבל אם יש אופציה אחרת - מה טוב. CM 690 + Corsair CMPSU-550VXEU 550W VS Antex Sonata III + 500W מה עדיף ?? אם יש לכם הצעות אחרות דברו חשיבות השקט : 9/10 חשוב מאוד!! וחשוב שיקרר טוב ולא יתחמם ![br]פ…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by Aeternus,

שלום לכולם, לאחר ניסיונות רבים ולא מוצלחים חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מארז 1U Rackmount על מנת להתקין בתוכו שרת... אבל אני לא מוצא חנות אשר מוכרת אחד, אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי למצוא איזה מארז כזה נמכר בארץ בתוד מראש, ניר

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by PSdesign,

אני צריך מארז למפרט הבא.... E6300 1GB RAM 1900XT 256MB 400W ליברטי כל השאר אני משאר שלא משנים.... בכל מקרה אני מחפש מארז בתקציב בין 200 ל 300 חשוב לי שהוא יראה יפה מבחוץ ויהיה מאוורר, בקיצור שיהיה מארז טוב ויפה ואם אפשר אז בחנות באזור רעננה או עם אספקה מהירה.... (אני קונה את המחשב מKSP, והמארז HEC ב240 די מכוער :\) תוה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Jenia24,

המארז שלי ג'נרי ומתפרק ותקוע שם סידירום , רציתי מארז חדש אבל לא משהו יקר. רצוי שיהיה אפשרות למאוור על הדלת בצד. ראיתי שיש מארזים של foxconn הם שווים משהו? בכל מקרה כל המלצה תתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש מארז טוב שיוכל להכיל GTS , מארז איכותי , חלון בצד ועם קירור טוב . תקציב : 400 שקל מקסימום אני חשבתי לקנות את ה NZXT TRINITY , איך הוא? ראיתי שיש לו גם צג דיגיטלי שמראה מעלות ,יש לו מקום ל 4 מאווררים והוא עולה רק 305 שקל. אז מה אתם אומרים? המפרט שאני רוצה לקנות : E4300 GA - 965P - S3 BFG 8800GTS 320 OCZ - 2 GB 800 MHZ ENERMAX LIBERTY 400W SUNBEAN - TUNIQ TOWER תודה.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by gurzeev,

היי אני מחפש מארז למחשב החדש שלי בסביבות ה300 400, אולי 450 אם זה מאוד משתלם. חשבתי על SAGITA או TRITON, חשוב לי בעיקר הקירור והשקט, ואם אפשר שגם יראה נחמד תודה (בלי ספק)

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by TheReaper,

משכורת הגיעה אז החלטתי קצת לשדרג את החלקים וצריך להחליף את הקופסאת פח שאני קורא לו מארז אני מחפש מארז בלי ספק ושתהיה אפשרות למאוורר 120MM ומעלה על הצד התקנה ללא מברג זה בונוס נחמד וגם מגש MB נשלף יהיה חביב (אם אי אפשר להכניס מארז נורמלי עם 2 אלה אז אולי אני אוכל להכניס איזה חריגה... תלוי כמה) ושאלה-האם הברגים (ספייסרים לMB,כוננים קשיחים וPCIE SLOTS וכל אלה) באים עם המארז?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gurzeev,

שאלום אני מחפש מארז טוב למחשב החדש שאני מזמין בימים הקרובים. שיהיה בסביבות ה400, וחשוב שיהיה בו קירור טוב ושקט, ושיראה נחמד+ כרגע אני מתלבט בין הטריטון לפוסידון, אבל קשה לי להבחין בהדלים בניהם (רק טיפה במראה של הפאנל הקידמי). אשמח לקבל הצעות, עצות, הערות והארות

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by Director,

שלום לכולם . אחרי שהתרשמתי מהמארז של CM 690 , אבל בכ"ז אני רוצה משהוא עם חלון בצד ומואר . משהוא יכול להציע לי מארז במחיר של 400~450 ש"ח? (שיהיה בסביבות של ה-CM 690). אני מחפש שיהיה שקט , וסירקולציה טובה ! תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by GZA3,

לאחרונה התעניינתי לקנות מחשב ITX וראיתי שאלטרנטיבות לא משהו... אז התחלתי לבדוק על טיפה יותר גדול ומצאתי שברשותי לוח ATX במידות קטנות במיוחד: 24 ס"מ על 19 ס"מ. אני מחפש את המארז הכי קטן שאוכל להרכיב איתו מחשב כמה שיותר מינימאלי אפילו בדקתי והגובה של המאורר של המעבד עם הלוח עצמו הוא 6 ס"מ (אפילו טיפה פחות) רצוי גם שיהיה שקט ומאורר היטב אבל קודם כל חשוב הגודל.... תקציב? כמה שנדרש בגבול הטעם הטוב. כמובן שלא אשלם 1000 שקל למארז...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ashand,

מחפש מארז atx ללוח atx אבל שיהיה קטן מימדים,מקום ל-7 הרדיסקים + צורב ...יותר מידי הא? יש דבר כזה מיועד ל-NAS/server

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם זה אפשרי ליצור מערכת עם שני מחשבים שונים באותו מארז ? ככה שמחשב אחד יעשה פעולה מסוימת בלי הפרעות והמחשב השני יעשה את העבודה הכבדה הרעיון אולי קצת מופרע אבל המחירים של המעבדים החזקים גבוהים מדי ככה שאולי זה יכול להיות פתרון נחמד במיוחד שיושבים לי כמה חלקים שאפשר לשמש אותם תודה

19. מחפש מארז BTX יפה וזול עד 400 שקל ככה!! אהבתי את הרעיון שהספק נמצא למטה! תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש מארז שיוכל להכיל לוח אם בגודל E-ATX ושני כוננים קשיחים שני ssd ושני כרטיסי מסך חשוב לי חלון צד וקירור טוב+ יש לי רדיאטור אחד בגודל 120 ראיתי את המארז Fractal Design Arc XL Window Black איך הוא מבחינת זרם אויר? אם יש עוד המלצות אשמח

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by סעדה,

מעבד 5820k קירור nh-d15 כרטיס 970gtx השאר אני מניח פחות קריטי לוח x99-ud4 זכרונות 2x8 ddr4 אין לי עדיין דגם ספיציפי, אני דיי נעול על haf x, הצעות למארז ולספק?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by woogille,

אהלן אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מארז פול טאוור - כמה שיותר גדול יותר טוב, לא חייב להיות חדש אפילו, רק שיהיה גדול ושלם ורצוי במחיר סביר. בבקשה לפנות בהודעה פרטית או במייל elad.askari@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ramsses_II,

שלום לכולם. כבר שנה שאני עובד עם מארז Mid Tower של A-TOP. למרות שחשבתי שיספיק לי לעשות לו מודינג ולהוסיף שני מאווררים, אני לא מרוצה כל כך מהקירור שלו, וחושב שהסירקולציה שיצרתי לא טובה. לכן, החלטתי לא להתחרבש בזה יותר, ולקנות מארז רציני שהושקעה בו מחשבה, ושיהיה Full Tower מרווח. אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, ואני לא מרוצה מהטמפרטורות. למעבד במנוחה ביום חם זה בין 44-48 מעלות, ולכרטיס מסך החם במילא זה כ-50+ לליבה הכי חמה על 40% מאווררים. בזמן משחק, נרשם דבר נחמד, שהכרטיס מסך עולה ל-60+ ו"מושך איתו" את המעבד, כך שהמעבד מתייצב על טמפרטורה סביב ה-60. הגיוני שהמעבד יעלה גם, אבל הוא נראה יותר מידי מסונכרן עם כרטיס המסך. הגעתי למסכנה שאין אוורור טוב במארז. שמתי את עיניי על An…

24. Started by yoav1000,

אני מחפש מארז חדש full tower עד 500 ש"ח למחשב חדש

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  25. אני מחפש מארז עד 700 ש"ח עם קירור טוב, התקנה מהירה של כוננים, FULL TOWER ומקום ל8800GTS אני צריך לבחור מארז עד יום ראשון

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים