עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Iv0ry,

ראה מפרט בפנים חשוב לי אל פסק איכותי כי החשמל אצלינו בבית על הפנים ורק אתמול היו 3 הפסקות חשמל (!)

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by ishaypeled,

שלום חברים, יש לי שרת צנוע אבל חשוב בבית, הצריכה לפי eXtreme היא 257W, פלוס ספק נאמר 385W. אין לי צורך אמיתי באל-פסק שיחזיק את המחשב בזמן הפסקת חשמל, יותר הפרעות קטנות (ריסט של שניה) שמפריעות לי. בנוסף, ההגנה מהפרעות מתח מרגיעה אותי גם כן. אשמח לשמוע המלצות על אל-פסק זול (בסביבות 300 שקלים) תודה!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by gurzeev,

שאלום אני מחפש מארז טוב למחשב החדש שאני מזמין בימים הקרובים. שיהיה בסביבות ה400, וחשוב שיהיה בו קירור טוב ושקט, ושיראה נחמד+ כרגע אני מתלבט בין הטריטון לפוסידון, אבל קשה לי להבחין בהדלים בניהם (רק טיפה במראה של הפאנל הקידמי). אשמח לקבל הצעות, עצות, הערות והארות

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by xgamer,

שלום, אני מחפש לקנות מארז + ספק בתקציב של 500-600. המארז הוא בעיקרון לילד (בן 14), ככה שעדיף שהמארז יהיה טיפה מצועצע (לא מחייב). הרעיון שלי הוא לקנות עכשיו מארז + ספק בתקציב הנ"ל, לתת לאחי את הספק שיש לי כרגע (ENERMAX 365P) ולקחת את הספק החדש שרצוי שיהיה עדיף בכמה מונים, על מנת שבשידרוג הקרוב שלי לא אחליף ספק. אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Chura,

שלום, אני מחליף את המחשב הסלוני שלי, הגיע הזמן. הגיע לידי מעבד Intel i7 2600K שהוא 95W, אני רוצה לשדרך אותו לGigabyte GA-H67N-USB3-B3 זכרון 4GB וכונן קשיח 1 גיגה הסדרה הירוקה של WD EARS. הבעיה שהמארז שאני מעוניין להכניס הכל מגיע עם ספק 150W - מארז Antec ISK300-150 על פי החישובים שלי לא אמור להיות בעיה שכן הHDD זה זניח, כ4W, המעבד 95W במקסימום כאשר לרוב הוא ב73W. עוד משהו שפספסתי ? האם לדעתכם חברים תהיה לי בעיה כל שהיא בהספקים ? תודה

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by omri123,

שלום אנשים אני מחפש ספק למפרט הבא E8400 EP43-DS3L 8800GT קליבר פלוס 6 מאווררים 120מ"מ אני מתכנן OC חשבתי על כמה ספקים. ספקי כוח ‏Hec‎ - ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ ספקי כוח ‏Chieftec‎ - ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pin)‎ או זה שנורא התלהבתי ממנו השאלה איך TAGAN בספקים Tagan Piperock 500W TG500-BZ אשמח לתשובות מגוונות

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by 11GnR,

מדובר במארז חדש כמובן. לא על גרסאת הV3. חשוב לי מאוד איכותי הקירור שכן אני מתכנן OC כבד למעבד, שני מאווררים של 20 ס"מ נראים לי די נחמדים למטרה הזאת. חשוב גם שקט, אני מבין ששוב בגלל המאוווררי 20 ס"מ יש יתרון. האם המארז יספק ביצועים (מבחינת הקירור) עדיפים בהרבה על Fractal Design Core 3000 ? לא אכפת לי מSATA 3 ופיצ'רים בסגנון בכלל, הדגש על הקירור. מה שכן קצת מבאס להתחדש במארז בן 3 ומשהו שנים (אבל חדש). ;D תודה!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by dd7,

http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/2389?osCsid=09cdaacb2a73c55b4de8dde7b2fef080 איך הספקים של Cooler Master ?

9. שלום, ברשותי המארז האיכותי אך לא כל כך מאוורר, Foxconn TH-230. אני מעוניין להחליפו למארז עם תחלופת אוויר טובה יותר אך ירידה מזערית ככל האפשר באיכות ומינימום עלות. אני לא מוכן להוציא יותר מ 300 שקל (כמובן שאם יהיה משהו טוב ב 320- זה בסדר). עוד בעיה שמציקה לי במארז הזה היא שכפתור ההדלקה שלו מואר ע"י לד כחול חזק. זה מאוד מציק לי (כשהחדר חשוך ואני יושב מול המחשב). אני מעוניין שבמארז שארכוש לא יהיו לדים חזקים ואם אפשר- שלא יהיו בכלל. אני לא צריך אורות "מאגניבים" ושטויות, זה לא מעניין אותי. אז כאמור, התקציב הוא כ 300. הדרישות- מארז גדול, איכותי, מאוורר היטב, בלי לדים חזקים. עדיף מאייבורי או KSP כי הם קרובים. מה יש לכם להציע? תודה.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by most,

קניתי מגולדטופ את ה 400W GN כשהחלפתי ללוח ASROCK DUAL גיליתי שחסר בספק פלג ATX מרובע יש מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  11. היי, אני רוצה להחליף את ה HTPC הנוכחי שלי (SHUTTLE) דבר ראשון - המארז, חשבתי על אחד המארזים של השוכבים, שחורים עם ה VFD, אבל יש לי בעייה שהנישה היא בעומק 45 ס"מ, וכל המארזים שראיתי הם בעומק 43-45 ס"מ, מה שלא משאיר מקום לפלגים וחוטים מאחור. כלומר, אני חייב מארז בעומק של פחות מ-40 ס"מ. המלצות/הצעות/רעיונות? (לא מתחשק לי לקנות SHUTTLE חדש) תודה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  12. שלום לכולם, אני בונה מחשב חדש והחלק היחיד שאני לא בטוח לגביו עדיין זה המארז והספק. הדרישה היחידה שלי זה שיספק קירור כמה שיותר טוב. לא כל כך אכפת לי אם הוא ירעיש, העיקר שהמארז כולו יהיה קר. אני בכל מקרה מתכוון להוסיף מאוררים למארז (להגיע ללפחות 4-5 בכל אחד מהם). התקציב זה עד 4,500 (כולל המארז, הספק ומאווררים אם יש צורך) כאשר אני ממש ממש לא רוצה לחרוג ומעדיף לקצץ כמה שיותר. ההתלבטות הנוכחית שלי היא בין Antec 300/200 + Antec True Power Trio 550w לבין Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze. כמובן שאשמח לשמוע עוד עצות בנושא. זה המפרט הנוכחי: ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 הרכבת מחשב מעל 3000…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  13. שלום ד"א אני חדש פה, לעיניין - זה המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.4 GHz 2gb gam ATI Radeon X1600 -- ספק כח--- COLORSit 500W עכשיו אני רוצה להחליף כרטיס מסך במקום x1600 ל GIGABYTE HD 3870 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E השאלה שלי היא, האם הספק יהיה מספיק חזק כדיי להפעיל את המחשב עם הכרטיס מסך החדש? תודה לעוזרים@!

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by alon_s,

שלום לכולם!!! יש לי מעבד E8400 לוח אם gigabyte ep45 ds3l ספק ג'נרי ומארז רגיל (100 שקל) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4870 או 4850 השאלה שלי אם אני צריך לשנות משהוא במפרט בשביל אחד הכרטיסים? ספק או מארז? ואם כן- המלצות!! תודה מראש לעוזרים ולכולם!!.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by eranir,

מאוורר ה- TriCool 120mm שהגיע עם ה-P150 מחרחר חירחורי גסיסה. מחפש להחליפו בחדש. יש המלצות? עדיף מ-rsm (הכי קרוב...)

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  16. יש לי מערכת I5: I5 750 intel WB P55 320GB צורב סאמסונג 9800GT. אני קונה מנעה מחשבים. לגבי מארז חשבתי על זה: אנטק 200\300. לצערי נעה לא מוכרים מארזי CM אז אני לא יכול לקחת את ה590. הסיבה שאני נרתע מהם כי ההם מכוערים. רציתי את זה בגלל הלד שלו והא גם ממש יפה אבל אין עליו מידע ברשת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6115 Thermaltake VL60001N2Z Wing RS NO יש על הVJ שעולה פחות ופשוט יותר. אם המארז של TT גרוע אני כבר אלך על האחד למעלה. לגבי הספק, חשבתי על משהו איכותי כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2965 או משהו פשוט יותר אך לא ג'נרי מידי כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=744 לא מתוכנן OC בכלל, ה9800GT לא הולך לשום מקום…

17. Started by Omega81,

כמו שהכותרת אומרת, האם קיימת תוכנה שיכולה לבדוק כמה הספק המערכת מחשב שלי צורכת ברגע נתון? בנוסף, איזה ספק מומלץ לי לקנות כדי להחזיק שני כרטיסי 8800GT, מעבד Q6600, 5 כונים קשיחים ולא מעט מאווררים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  18. שלום, קיים ברשותי מארז אך ללא פאנלים בצדדים..רציתי לשאול-האם אפשר להשיג בכלל זוג פאנלים למארז? פאנלים הכי פשוטים שיש..אני לא צריך משהו מיוחד, אני צריך זוג פאנלים פשוטים למארז..מוכרים כאלה? וכמה עולה בערך?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש, והספק שהביאו לי זה LED 12CMF400W REAL EZCOOL לא מכיר את זה, אמרו לי שזה טוב בגלל הREAL, למישהו יש מושג האם זה טוב? האם עבדו עלי? יש המלצה למשהו אחר בסגנון של זה? (אני אולי יעשה OC למערכת של P5K של ASUS עם מעבד של E6750)

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by Freemee,

שלום לכולם, קניתי בדיוק מחשב חדש עם מארז Compucase 6A21. שמתי לב שיש לו בצד כזה שרוול יניקה או משהו דומה כזה. יש אפשרות להאריך את השרוול הזה כמעט עד למאוורר של המעבד. יש לי שאלה, האם לעשות זאת דבר ראשון? דבר שני, יש במארז הזה גם שני מאווררים 12CM אחד מאחורה ואחד מקדימה ליד ההארדיסק. הקטע שכשהשרוול נמצא אז הוא די חוסם את המאוורר האחורי. האם זה בסדר? או שזה נורא? איך אתם ממליצים לסדר את כל העסק? עוד דבר אחרון, אני לא בטוח שיש לי שתי יציאות חשמל בלוח אם לשני המאווררים אחורי וקדמי (שהם לא הכי סילנט ד"א), יש אפשרות מהספק ליציאה כלשהי? יש לי THERMALTAKE 420W W0062. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. שלום, ברשותי מחשב משרדי מבוסס מארז Antec P100, מעבד AMS 3400G ללא כרטיס גראפי נוסף, SSD 250G, 7500 RPM 1T drive, 2 X 8G DDR4, מצלמת רשת- סה"כ צריכה של פחות מ-200 Watts לפי כל המחשבונים. אני חושד בספק הקיים בן 6 שנים (Seasonic Gold 360w) שגורם ל-kernel power 41 (63) (ריבוט ללא לוג) ומעוניין להתחדש בספק סביב 250 ש"ח. 1. תובנות על ההבדלים / העדפות בין שני הספקים האלו מלבד ההבדל המינורי עבורי בין 500w ל - 550w? איזה מהם יותר איכותי / חדש / כדאי? ANTEC PSU 500W Neo ECO GOLD ZEN NE500G - ANTEC PSU 500W Neo ECO GOLD ZEN NE500G (wellcom.co.il) ANTEC PSU 550W EARTHWATTS GOLD PRO - ANTEC PSU 550W EARTHWATTS GOLD PRO (wellcom.co.il) 2. רעי…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by eLeVaTor,

1) איזה מבין השניים עדיף מבחינת הקירור? 2) איזה מבין השניים עדיף מבחינת השקט? 3) איזה לקחת מבין השניים, כשהקור והשקט חשובים לי באותה מידה (כמה שיותר כמובן)?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by G-Hawk,

אני יודע שזה דפוק, אבל אחרי שהייתי סגור על ה eureka ראיתי את ה stacker 830, ואפילו קראתי באיזה נושא פה (חיפוש) שמישהו שאחרי המבחנים שהוא ראה בין שניהם הוא התפלא וראה שהeureka עבר אותו.. אז את מי לקחת בין שניהם? וה Stacker 830 שווה כזה מחיר?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by m.l,

היכנסו לקישור בבקשה...המידע על הספק נימצא שם....פשוט זו חנות שקרובה אלי הבייתה וכרגע אני עם ספק 500W ג'נרי לחלוטין אז אני רוצה לדעת אם הוא כדאי..ברור שהוא כדאי על הג'נרי אבל האם הוא מישתלם במחיר שלו?...לא מתוכנן OC כדרך אגב. http://www.lineshop.co.il/sg_product~5454543333~36~0.htm

• 5 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.