ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
ניתן לחרוג מעט בתקציב אך האם שווה בכלל להשקיע סכום כזה במארז? אולי כדאי לצמצם עלויות של כל המפרט ע"י השקעה נמוכה יותר במארז? המליצו לי על הקולרמאסטר סטקלר 830 ב-1500 שקל האם הוא כ"כ טוב ושווה את ההשקעה? ומה בקשר לג'יגהבייט אורורה (690) או אורורה570 (890) ובכלל, מה צריך להיות במארז איכותי? האם הוא חייב להיות עשוי מאלומיניום? כמה מאווררים צריך?... (בעיקרון המחשב מיועד לאוברקלוק)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה מחשב המדיה סנטר שברשותי התחיל לזייף. פעמים רבות קורה שאחרי ההפעלה, לא נכנסת תמונה. רק אחרי ריסטרט, ווינדוס "מועיל בטובו" לעלות. אני שוקל שתי חלופות: 1. שדרוג שבמסגרתו יוחלפו חלק מהרכיבים שאולי גורמים לבעיה. במקרה כזה אני משאיר מעבד, לוח אם, זיכרונות, והמארז: SILVERSTONE LC17S ומחליף כרטיס מסך, דיסק קשיח וספק: ENERMAX LIBERTY 400W 2. רכישה של מחשב חדש. אם אבחר באופציה השנייה, אני זקוק להמלצות על מארז וספק כוח איכותיים, בתקציב של עד 800 ₪ לשניהם. הערות לגבי המארז: א. צריך להיות גדול ומרווח, כי קראתי שיש בכך יתרון על מארזים קטנים,מבחינת זרימת אוויר, והגבלה על חומרה. ב. עבור ניוד, רצוי שיהיה קל יותר מהסילברסטון "המפלצתי" שלי, אבל זה לא תנא…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצות למארז שקט במיוחד, כך שהמחשב יוכל לעבוד בחדר ילדים גם בלילה. הדרישות והמגבלות להלן: 1) מארז כמה שיותר קטן. המחשב יכיל שני צורבי DVD, כנראה 2 כוננים קשיחים, את הלוח P35C DS3R עם מעבד Q6600 וקירור Infinity. קיים סיכוי ל OC קל בעתיד. כרטיס המסך יהיה כנראה LeadTek 8800 עם 640MB. 2) למארז לא צריכים להיות LED ים מאירים (לילה - שיהיה חשוך כמה שיותר) אך אם אין ברירה שיהיה. 3) שיהיה נוח לתפעול במידת הצורך (בלי ברגים), ושיכיל יציאות קדמיות של USB & audio. 4) אין צורך בספק, הספק שיהיה בו הוא Liberty 400W. 5) שיעשה את פעולת הקירור הדרושה (איוורור טוב שהרכיבים לא יתחממו) וכן שיהיו בו מסנני אבק (במארז הנוכחי שלי יש כמויות גדולות של אבק שמחייבות ניקוי פנ…
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אם אפשר שלא יהיו לא חלונות ולדים וכאלה, ושיהיה כמה שיותר שקט.... הדואט נופל לצערי בגלל הצבע הכסוף. אני חייב מארז שחור. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חדשים בקופסה, מעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת. התקציב הוא כ-400 ש"ח (למארז ללא ספק עם אוורור סטוק). הדרישות הן: 1) מארז "שוכב" 2) שקט (חשוב ביותר, מיועד לחדר שינה) 3) מתאים ללוח אם ATX מלא (כנראה GA EP43-DS3L) וכרטיס מסך SAPPHIRE HD4870 תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. בחיפוש אחר מחשב חדש הוצע לי מפרט מצויין בפורום מפרטים ויחד איתו המארז של אנטק P180. נכון, הוא בליגה אחרת ואין מה להשוות, אבל לצערי אחרי שיקול נוסף אני נאלץ לקצץ עלויות. המועמד הקודם היה ה-Gigabyte Aurora, אבל לא אהבתי בו דבר אחד - מאוררים עם לדים כחולים. לא שזה שיא בשבילי אלא שהחלפה שלהם במידה וארצה באחרים תעלה בערך 200 ש"ח (אני לא מתכוון לקנות מאוררים פשוטים אלא שקטים וטובים) ואז אני מגיע לעלות של P180 שעדיף על פניו פי כמה. אז ככה: מה שחשוב לי הוא שהמארז יהיה גדול ומאוורר היטב. חשוב לי שיהיה בעל פנל קדמי סגור (שיקולי יופי וטעם אישי). חשוב לי שהמארז יהיה בנוי היטב ויחזיק לי לזמן רב (כלומר לעוד מפרט לפחות) חשוב לי שהמארז יהיה שקט כמה שאפשר ואני יודע ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הוצע לי המארז הבא http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1609 איך המארז מבחינת שקט ויכולות OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי ספק של antec 500w earthwattes מעבד e8600 וכרטיס hd 7850 הבנתי שכדאי לי להחליף ספק בגלל הכרטיס מסך ונמשכתי לספק M12II-620 אבל המוכר בtms אמר לי שהוא "לא משהו" וכדאי לקחת את ה x-660 שיקר ממנו משמעותית. שניהם מגיעים עם 5 שנות אחריות ככה שאני לא כל כך מבין בשביל מה לקחת את הx-660. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, רציתי לשאול האם ניתן להחליף את הספק שבמפרט הבא לספק זול יותר \ חלש יותר נניח של 620W (מתוכנן OC ויהיו זוג כרטיסי מסך 6870) מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪689 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪323 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪419 כרטיס מסך: SAPPH…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בבקשה לשמוע חוות דעת לגבי ספקים של חברת zumax, אם היא חברה איכותית? תודה.
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, ראיתי את הספק הזה: http://shirion-computers.com/pl_product~FSP350-ATX350-PNR~24~220.htm ואני רוצה לדעת אם הוא שווה, ואם הוא כדאי. חיפשתי פה בפורום ובגוגל אבל לא מצאתי התייחסות מלבד כמה אתרים באנגלית וברוסית. אז אם מישהו יכול לייעץ לי מה זה הספק הזה ואם שווה לקנות אותו אני מאוד אשמח. תודה רבה.... ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני חם על המארז הזה כבר הרבה זמן מסיבה אחת פשוטה - הוא פשוט יפיפה בעיני... הנה קישור לפרוספקט האינטרנטי של המארז הזה בAerocool - http://www.aerocool.us/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm שאלתי היא - האם הוא פרקטי? 1. המאווררים הענקיים - הם באמת זורקים כ"כ הרבה אוויר פנימה? 2. האם הוא מרעיש? באתר הבית של Aerocool מדובר על סביבות 20-35 דציבלים, אבל זה סינית בשבילי אני לא יודע עד כמה זה באמת רועש. 3. האם יש פה מישהו עם המארז הזה או ניסיון עם מארז דומה שיכול לתת לי חוות דעת אישית? ובכלל, האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי (בעד או נגד המארז הזה או גם) על מארזים אחרים דומים? חשוב לי שיהיה יפה ואלגנטי. אני לא אוהב חלונות ראווה במארז. פשוט, יפה, פרקטי (לדוגמא פתיחה פשוטה ללא …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11103&catid=878#details מבקש חוות דעת על המארז שכולל ספק 450 ווט.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא יודע אם שווה להשקיע במארז הזה.. הוא טוב? הוא שקט? מישהו שיש לו את המארז יכול בבקשה להגיד לי.. תודה... סליחה שאני מדע פשוט מחר על הבוקר אני רוצה להזמין אז בבקשה שאני לא יעשה טעותת..
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם על המארז שציינתי. הכי חשוב לי שיהיה שקט, וגם שלא יהיה יותר מידיי בלאגן עם הקבלים אבל זה כבר פחות. במידה והוא לא שקט אני פתוח להצעות, התקציב שלי למארז הוא 250 שקלים, אבל אם זה באנדל שבא עם ספק איכותי בסביבות ה-430W, אז אפשר גם עד 500. אני יודע שזה תקציב מאוד נמוך אבל לצערי זה מה שיש :-\ תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם מצ"ב מפרט למחשב שאני חושב לרכוש במבצע דרך מקום העבודה שלי.(ולא ניתן לשנות חלקים) :'( לוח אם - Intel® Desktop Board Dragontail Peak ATX DP35DP זכרון Transcend / Twinmos / Kingston 2GB (2x1024) 800MHz DDR2 DIMM דיסק קשיח - Hitachi / Western Digital 3.5" 320GB 7200RPM 16MB SATA II צורב - LG DVD±RW Dual Layer 18X Black כרטיס מסך Gigabyte / Asus GeForce 8800GT 512MB כרטיס רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN מארז - Hec 6AR6 Black Silver כולל שני מאוררי HEC שקטים ספק כח - Hec 550watt WINUB (ספק מיוצב איכותי ברמה מקצועית גבוהה) האם ספק הכוח מספיק טוב ואמין?(כמו שהם משתחצנים בהצעה?) האם המארז יוכל לכלול בתוכו מאוורר למעבד מחברה טובה ? אני בטח אקבל מאוורר פשוט …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בתכלס זה המפרט הסופי לפני קנייה : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1404 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤484 מארז: NZXT Alpha Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤319 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤545 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4691 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שו…
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם יציאות firewire עם מסננת אבק ואיכותי. רצוי שקט ורצוי עם ספק מובנה. האם המארז הנ"ל איכותי ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כמה הוא שווה את המחיר (492 ש"ח)? הוא מגיע עם 6 מאווררים, נראה מצויין, אלה הדברים שבלטו לי בעיקר. וגם מתאים ללוחות E-ATX אומרים שהמאווררים קצת רועשים, אבל בביקורות שראיתי ה 120MM הם 21 dBA. בגדול, לפני זה חשבתי על COOLER MASTER 690 שעולה 340 ש"ח. (מגיע עם 3 מאווררים) תקציב? 300-400 ש"ח, אבל בשביל 6 מאווררים ומראה טוב (בתקווה שהם טובים) אני מוכן להגיע ל 492, ואני מתכנן שישאר לי כמה שנים טובות. המארז הנוכחי שלי הוא זבלה ג'נרי, ורק עכשיו אני מתחיל לראות כמה מארז יכול להגביל את המשתמש לפעמים, לכן זה משהו שאני כן מוכן להשקיע בו קצת יותר ממה שחשבתי. יש למישהו נסיון עם המארז הנ"ל? חשוב בעיקר שקט, כמובן שלפחות 3 מאווררים אפשר לחבר ישירות ללוח-אם ולהוריד את המהירות שלהם.. השאלה העי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וכן על ספק כוח שלהם rt2
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רב. מבקש חוות דעת על המארז הזה של ג'יגהבייט: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589 ספציפית, אבקש לדעת איך הוא משתווה לANTEC SOHO 1050 למשל, או לCOOLERMASTER MYS שבלינקים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=10411 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862_2354&products_id=15851 למשל לא ברור לי האם ל"אנטק" יש דלת חיצונית מאלומיניום (במחירו הגבוה כל כך) או שמדובר בפלסטיק. שנית וחשוב לא פחות אשמח לקבל דיעות מבעלי הנסיון לגבי מידת "הרעש" של המארזים. חשוב לי מארז שקט כמה שניתן. אופציות קירור לא נראה לי שחסרות באף אחד מהם. קראתי ביקורות ברשת אבל לא סופקתי …
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום אני ממש לפני קנייה של מחשב שכנראה יכלול ף מעבד - 8400 לוח אם - P43 DSL WD 640 צורב וקורא כרטיסים וחשבתי על המארז הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-534-460W~6~0.htm יש לו את כול החיבורים הנדרשים בפאנל הקדמי , אין לו מאוור מלמעלה (מה שאותי מאד משמח.. ) אבל בכול זאת רציתי לדעת האם מישהוא מכיר , ראה , שמע או יודע משהוא על הרעש ועל האיכות.. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : לוח אם של GIGABTYE מהסדרה של ה P35 8800 gt OC e8400 6 מאווררים 2 כונני SATA ועוד אחד חיצוני דרך USB , מתכנן אולי להוסיף עוד כמה בעתיד. 4 GB RAM אני מתכנן OC, רציני למדי. חשבתי על הספקים הללו : ThermalTake ThoughPower 600w HEC Cougar 600 Antec TruePower Trio 550w האם כל הספקים האלו יספיקו ? ואם כן, איזה עדיף? אני מזכיר, התקציב שלי הוא 500 שקל גג. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אודה למי שיכול לחוות דעה עליו. מחיר - 466 ב- TMS.co.il
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-