ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,707 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה למארז עבור HTPC, המארז יישב במזנון (בשכיבה) לכן הגובה שלו צריך להיות באיזור ה10 ס"מ. יש את Antec VSK2000-U3 שכרגע לא נמצא במלאי בארץ. מחפש משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום המומחים. אני רוצה להתקין בסלון HTPC מבוסס החומרה הבאה: לוח אם עם צ'יפסט G45 (לטובת תמיכה ב- HD) ומעבד E5200 ובנוסף צורב DVD-RW, דיסק קשיח 500GB (לא שאמורה להיות לנפח השפעה על צריכת החשמל), זכרון 2GB 800MHz וכרטיס רשת USB אלחוטי. אולי גם כרטיס לכידת וידאו WinTV-PVR- של Hauppauge. נראה לי שספק של 250W (או כמה שלא יהיה המספר המינימלי) אמור להספיק. ארונית הסטריאו שלי בעומק של 47 ס"מ ולכן אני זקוק למארז שעומקו לכל היותר ~42 ס"מ (כדי שישאר מאחור מקום לתקעים\שקעים וכיוב'). מארז Antec Micro Fusion Remote 350 - http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzEz תפור היטב מבחינת המידות (וגם כולל שלט נוח לתפעול) אבל במחיר של 1290 ש"ח (זו ההצעה שקיבלתי) הוא יק…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1 גיגה לוח אם msi 845 pro ver 1 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מבקש המלצה למארז MATX קולנוע ביתי (כמה שיותר קטן ואסתטי) לסלון- תקציב גמיש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש המלצות למארז איכותי, התקציב שלי 250 שקל עד שאני יחליט מה מתאים לי בדיוק. המפרט שלי: מעבד-Q9550 קירור-OCZ VINDICATOR לוח אם-GA-EP45-UD3LR זיכרונות-2X2GB DDR2 1000 כרטיס מסך-GTX275 ספק כוח- HEC WIN+ 700W צריך את עזרתכם בבחירת המארז המתאים למפרט הקיים שלי, ובעל מקום צדדי בשביל להחביא את הכבלים של הספק, מבקש מארז בעל סירקולציה כמה שיותר טובה בשביל מערך כרטיסים בעתיד, כמו שאני מזכיר התקציב 250 שקל, תודה לכולם. יש לי 2 מארזים שאני חושב שאני ייקח אחד מהם. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1608 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2194 מי ייתן לי את התמורה הטובה ביותר ?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב חזק יחסית ואיכותי (אך לא למשחקים) מעבד i5, H77 אני מעדיף מארז קטן - אני לא כל כך אוהב את הגדולים.. יהיה לוח Micro-Atx צריך לחבר 2 כונן קשיח ו 1 SSD. מעדיף שיהיה שקט.. מעדיף עיצוב סולידי מאוור מקדימה לקירור של הכוננים + פילטר (עדיף) רציתי לבקש מחברי הפורום המלצות. אלו מארזים שאני חשבתי עליהם: CoolerMaster Elite 342/343 http://ksp.co.il/?uin=10895 175-190 שח Sharkoon MS120 / MS 140 http://www.sharkoon.com/?q=en/node/2054 190-220 שח מישהו התנסה באחד מאלו לטוב או לרע? יש המלצות נוספות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
תקציב - עד 400 שקל מארז MID TOWER , שיגיע לפחות עם 2 מאווררי 120mm , שיהיה שקט זה דיי חשוב.. אבל מעניין אותי אם יש כאלו איכותיים + מסנני אבק , ובמחיר שפוי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המארז הזה [h=1]Sharkoon VG4-W ATX[/h] אבל אני עדיין יכול להחליף אותו. המחשב שהוזמן הוא : GAH97M-D3H I5 ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET אני צריך מארז בלי ספק אבל עם מאווררים בעל חיבור USB3 מקדימה בעלות של 200 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות מפרט שקט במיוחד והמליצו לי על המארז P182 ANTEC. אך נראה שיש מחסור כרגע בשוק... תוכלו להמליץ על מארז ראוי? ובבקשה לא סתם לתקוע מארז ב1000 שקל... זה גם אני יכול לעשות. אני מחפש מארז ללא ספק, לא יפה, לא מואר, לא שקוף.... רק שקט. תודה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש מעבד http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ9550~3~0.htm מאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Freezer-Xtreme~18~0.htm לוח http://www.skypc.co.il/pl_product~39455~10~0.htm + 2 הארדיסקים שאני מוסיף אחד של 200 GB IDE ועוד אחד 160 SATA ואולי בהמשך אני יוסיף עוד איזה אחד של 500 GB אשמח עם תמליצו לי על מארז עם חלון שקוף ללא ספק וחשוב מאוד בשבילי: ללא דלת קידמית (כלומר דלת לכוננים) והכי הכי חשוב: שיהיה כמה שיותר גדול (כדי שהכל ייכנס) עריכה: כדי שאני יוכל להכניס בקלות את ה GEFORCE 9600 GT סכום: עד 400 שקל
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מעבד ולוח אם של אינטל ואני רוצה לקנות ספק ומארז במחיר של כ 600 ש״ח ,שיתאימו לצמד כמו כן יתווסף כרטיס מסך חזק ולא מתוכנן אוברקלוק למערכת ... אשמח אם תעלו רעיונות התקציב קצת דל אז תנו רעיונות במחירים סבירים DP67BG i7 2600k
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש בשבוע הבא מחשב ומעוניין בהמלצה לספק ומארז. מארז: - הגודל צריך להתאים לHD5850, וקירור Coolermaster V8 למעבד. - סידור כבלים טוב - משקל, המארז הולך להיות יחסית נייד (מסיבות רשת בעיקר). אלומיניום? ספק: - סחיבת מערכת I7 920 ב4GHZ, ו2 כרטיסי HD5850 בCrossfire (בנוסף ל2 הרדיסקים, צורב DVD וכרטיס קול ASUS) התקציב הוא 1000 ש"ח ויכול לעלות מעט במידת הצורך. תודה רבה, דני.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, אפשר המלצה על מארז וספק בשביל המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe חשוב לי מאוד שהכל יהיה שקט עד כמה שאפשר בתקציב הזה (500 ש''ח). תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מיועד למחשב ביתי E8400 עם כ.מסך GT9600 ללא OC. איזה הספק צריך להיות לספק ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כותרת, פלוס המלצה לספק טוב עם אחראיות לפחות 3 שנים תקציב - 300 לכל אחד (מקסימום, עדיף בפחות) בבקשה מהחנות הזאת rsm.co.il תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז טוב ויפה למחשב חדש שיכלול גם ספק במחיר של עד 450 שקל. אל תראו לי מארזים של COMPUCASE אני לא אוהב אותם. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את ה HTPC הנוכחי שלי (SHUTTLE) דבר ראשון - המארז, חשבתי על אחד המארזים של השוכבים, שחורים עם ה VFD, אבל יש לי בעייה שהנישה היא בעומק 45 ס"מ, וכל המארזים שראיתי הם בעומק 43-45 ס"מ, מה שלא משאיר מקום לפלגים וחוטים מאחור. כלומר, אני חייב מארז בעומק של פחות מ-40 ס"מ. המלצות/הצעות/רעיונות? (לא מתחשק לי לקנות SHUTTLE חדש) תודה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום! אני מרכיב מחשב חדש לאחות של אישתי, וכעת אני צריך מארז. החלטתי לקנות ספק כח של CORSAIR 450W, לכן אני צריך מארז בלבד. התקציב הוא כ-200 ש"ח, אך בכיף אפשר להוריד מזה. לא צריך משהו שנראה פצצה, או משהו כזה. פשוט מארז, שיעשה את העבודה שלו מבחינת קירור. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מדובר במחשב שאינו מיועד למשחקים או לאוברקלוק. המחשב צריך להיותשקט. נתונים: מעבד e8400 עם מאורר Freezer Xtreme, ספק כוח liberty 400, הרדיסק 500AAKS, כרטיס מסך ati 3400 ללא מאורר. אני מבקש המלצה למארז עם מאוררים שלא יצאו רעש חזק יותר מהרעש של מאורר המעבד או הספק. אפשר להתחשב בעובדה שלא מתוכנן אוברקלוק והמעבד קריר יחסית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המארז שלי (Raidmax Sagitta) במארז שלא יעלה על 400 ש"ח. עדיף שיבוא עם מספר מאווררים מספק או שלפחות עדיין לא יעלה על 400 ש"ח אם אני גם קונה מאווררים. חשובים לי כמובן שיהיה קר ושקט ככל האפשר במסגרת התקציב. ראוי לציין של8800GT המזדקן שלי מותקן קירור ACCELERO S1 עם שני מאווררי 120 מ"מ, מה שהופך אותו לעבה במיוחד, אבל אם הוא נכנס בסגיטה, אני משער שלא תהיה בעיה במארזים אחרים. אני מתכוון להעביר את החומרה הנוכחית שלי לשם (מפרט מלא בצד) ושהוא גם ישמש למחשב עתידי. מה מומלץ? אגב, יש לי ידע בסיסי בחומרה, עד כמה זה יהיה לי מסובך להעביר לבד את החומרה הישנה למארז החדש? וכמה איש מקצוע יכול לקחת על זה? עריכה: שכחתי לציין שיש לי כוננית שבה המארז ישב שגודלה הוא 22.5X48 ס…
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אנשים! הייתי רוצה את ההמצלצה שלכם לגבי מארז בתקציב של 400 ש"ח פלוס מינוס... חשבתי על ה MATRIX של Thermaltake... אם יש מארזים יותר איכותיים אני אשמח לדעת עליהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
כאמור יציאות USB ואודיאו מהפנל הקדמי ולא מלמעלה. כי המחשב נמצא מעל קו הראש שלי כשאני יושב. רצוי שהרכבת הדיסקים הקשיחים הינה מהצד, כי אני "חופר" שם כל הזמן. רצוי שקט, אבל זה לא הכי חשוב כי ממילא הדלת השמאלית אצלי תמיד לא מחוברת. תודה איציק
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי המלצה למארז+ספק עד 500 ש"ח. המליצו לי בחום על הספק FSP 350GLN, רכשתי אותו, ואכן הוא שקט ומריץ את המערכת שלי ללא שום בעיה! תודה. המליצו לי גם על המארז Antec NSK6500, הבעיה שלאחר בדיקה הוא עולה כ500 ש"ח ללא ספק שזה חרג מהתקציב המקורי שלי ולא קניתי את המארז לבסוף ביום קניית הספק. לאחר מחשבה נוספת הוחלט לבסוף לרכוש מארז חדש בתקציב של 500 ש"ח. השאלה שלי- האם לקנות לבסוף את Antec NSK6500 כפי שהומלץ, או שיש לכם המלצה נוספת. הדרישות שלי ממארז זה שקט, ושיכנס בו ללא בעיה המאוורר של המעבד- ביג טיפון. זו המערכת שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT מאוורר של המעבד- ביג טיפון (נרכש בהמלצת פורום אוברקלוקינג וקירור) לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה ד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד אשמח לקבל המלצה טובה . תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-