ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מעבד e7200 או e8200 כ.מ hd4850 לוח אם gigabyte p35 עכשיו אני כמעט סגור על הספק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19391 עכשיו הבנתי שהcrosair איכותיים ורמה גבוהה אני לא ממש מבין בספקים אשמח לעזרה 530 שקל גג תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה עולה 100W לשעה או יותר מ100W? 250W 350W 400W תודה לעוזרים לא חשוב מצאתי הנה https://srvt1.i-ecnet.co.il/scripts/mgrqispi.dll?APPNAME=simulator&PRGNAME=InstrumentsByGroup&ARGUMENTS=-N3# וכמה מסך CRT צורך? 17"
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (מתלבט בין 9800gt (שהוא גלגול של 8800gt) לבין 9800GTX+), ואין לי ספק שמה שיש לי עכשיו לא יסחוב, במיוחד בגלל שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח על מסילת ה-12v. אז קצת שיטטתי באינטרנט ומצאתי CoolerMaster 500w Extreme power plus, במחיר מסקרן של 220ש"ח. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268 המחיר הזה בערך זול ב-150-200 ש"ח משאר הדגמים המקבילים, ולכן במקום להסתכן אני רוצה לשאול את דעתכם. הגיוני? אתם ממליצים ללכת על זה? אני מתכנן רק החלפה של כרטיס מסך, אבל אני לא מתכנן SLI בעתיד. *מצורף בצד המפרט הקיים אצלי במחשב (כולל פרטים כלליים על הספק הנוכחי)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב באזור ה400 ככה. מערכת e6300 mb: asus p5n-e sli כרטיס 7900gs בעתיד ישודרג דיסק קשיח וצורב זה כל המערכת אה ושני ג'גה זכרון מה מומלץ לקחת שיחזיק תמערכת לתקופה אין שימשו במערך sli וככל הנראה גם לא יהיה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם נשרף לי הספק כוח , מסוג EZCOOL REAL EZ COOL 450W 12 CMF למזלי יש עדיין אחריות לספק כוח הבעיה שלאייבורי לא היה בדיוק את הדגם הזה ,אז החליפו לי לדגם ספק כוח EZCool PS-1000 500W האם ספק זה שווה לספק הישן ? תודה שי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר קניתי מחשב חדש (במילותיו של ערס שגילה את cs "סוווווסססססססססס!!!!!!!!111") quad q9300 hd4850 p45 שני הארדיסקים בכללי אלה האוכלי אנרגיה הראשיים ויש לי ספק EZ COOL 500W ומאז שקניתי את המחשב החדש (הספק ישן, קניתי ב50 שקל ממישהו שהרס את האחריות ורצה לשדרג) והוא עושה לי בעיות בstartup, עולה לאט, לפעמים לא עולה בכלל. חבר שלי (טכנאי מחשבים) אמר לי שזה בגלל שהספק לא מחזיק ואני רוצה לשדרג אבל אין לי מושג איזה ספק לקחת (אה, יש לי גם 3 ניאונים וכמה לדים במארז), אני מקציב לו כמה מאות שקלים ואם אין ברירה אני אעלה מה300-400 ששמתי בהתחלה אבל רק אם אין ברירה. למישהו יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קודם כל מצטער על הכותרת. המחשב כבר הוזמן ואני צריך תשובה כמה שיותר מהר. האם הכרטיס RADEON HD 4870 נכנס בסונטה 3 עם מאוורר מקדימה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדברים החשובים לי במארז ה-HTPC: אסתטי חיצונית (לא חשוב הצבע, כל עוד זה שחור..) קרור הכי טוב שאפשר הכי חשוב -שקט. מקום ל-2 דיסקים ו-2 צורבים
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ הספק מרעיש , ניקיתי אותו ולא עזר, אני מעוניין בפיתרון שקט וזול יחסית לא יותר מ 200 ש"ח +- כמה ווט אני צריך? איזה חברה עדיפה בתקציב הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תקציב עד 450. חשוב השקט, אבל שלא יהיה פנומנלי, העיקר שאם הוא יהיה בחדר[מרחק של מטר ממני], אני אוכל לישון בכיף, בקשר לספק, אני לוקח אחד שנחשב מאוד שקט, אם לא השקט כולם, ספק מסדרת הPro82+ של Enermax. כמו כן אני לא רוצה לוותר יותר מדי על קירור לטובת השקט, אני מבין שאם אני רוצה שקט אני אצטרך לרדת בביצועים, אבל אם נגיד יהיה הבדל של 15 מעלות בכרטיס מסך לדוגמא, זה לא שווה לי את זה. עוד שאלה שאני רוצה לשאול, הRc-690 של Cooler Master, מארז מצוין לכל הדעות, וגם מקורר טוב עם תוספת מאווררים קטנה, מה שאני רוצה לשאול, זה, אם הוא ימוקם בחדר כמטר ממני כשאני יושן[בLOAD מצדי שיהיה מטוס מה שחשוב זה רמת השקט בIDLE], האם אני אשמע אותו ? אשמע אותו ממש בקטנה ? או אשמע ברמה שאני לא אוכל לישון. ב…
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המארז הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו המפרט מצורף בתמונה מחיר המארז הוא 1,000 ש"ח+- המארז באתר היצרן: http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=132&cl_index=1&sc_index=26&ss_index=67 אשמח לחוות דעת,תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב ורציתי ללכת על הSONATA 3 של ANTEC שנראה לי דיל טוב במחיר ובמה שמקבלים. עכשיו הודיעו לי מחנות המחשבים שאין במלאי... הייתי שמח לשמוע המלצות על מארזים + ספק למערכת מחשב חדשה (ללא SLI וכו') המחשב מיועד לעבודה וברצוני שיראה רציני ומרשים (LEDים מחוץ לתמונה) כמו כן אני מחפש משהוא שקט חשובה לי חזות יפה ולא לגמרי סטנדרטית כמו כן אני רוצה יציאות USB, וFIREWIRE תודה רבה יום טוב
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי (מפרט מלא בפרופיל), שקט היה אחד מהדברים החשובים ביותר עבורי (וכן אני יודע שה - 4870 לא שקט במיוחד אבל צריך להתפשר בחיים), ע"פ המלצות וביקורות הלכתי על ה- modu82+ 525W. הבעיה שלי עם הספק היא שברגע שאני מדליק את המחשב ישנו זימזום חשמלי מעצבן, הזימזום אינו חזק במיוחד ואינו נשמע ממרחק של יותר מ- 30 ס"מ +- אבל הוא די מטריד. הזימזום אינו נובע מהמאוורר (עצרתי אותו) ואינו נובע מהמארז (שחררתי את הספק מהמארז), אני בטוח שהוא נובע מהספק עצמו. השאלה שלי אם זה תקין או שהספק מקולקל? והאם יש מישהו עם modu82+ שיכול להגיד לי אם הבעיה מופיעה גם אצלו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 האם ייתכן שרק אל פסק מסוג גל סינוס טהור מתאים לספקים בעלי PFC/A.PFC 2 המערכת שלי היא כרטיס 4780+מעבד 9300+הארד דיסק והספק VX Series 550W שהזכרתי ומסך 24 איזה סדר של ספק כח יספיק לסגירה מסודרת? ממש אובד עצות כי התקציב שלי הוא 1200 שקל וגל סינוס טהור יקרים. 3 יש בעיה לחבר אל פסק לכבל מאריך עם רב שקע שיש עליו עוד מכשירים? תודה
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במארז הזה, אמרו לי שהוא ממש מקרר חזק! http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15120 וגם יש לו המון מקום לעבודה, כולל מקום לקירור מים, מקום למספר כרטיסי מסך, כמה HD וכו'. וגם הוא נראה יפה! (לדעתי כמובן, עניין של טעם) השאלה היא מה דעתכם לגביו? ודבר שני אני שוקל לשים לו בנוסף למאוררים שכבר מגיעים איתו (3 מקדימה של 120, 2 מאחורה של 120 ואחד למעלה של 200), לשים עוד שניים על החלון והצד (יש לו מקום לזה, רק ל"דחוף" אותם לשם) של 120 מ"מ לקירור כרטיס המסך ומעבד וכו'. מה דעתכם? חשבתי על לשים עליו Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm A2018 שהוא גם חזק וגם כחול (כמו כל שאר המאוררים במארז) כמה רעש זה עושה וכמה קירור? השאלה האם יצור "מערבולת…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ואם כן, אז מה התגובות לגביו, ממה שאני מצאתי הוא אמין, אבל לא משהו ל OC.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי 500w של חברת codegen. עד לאחרונה הכל היה בסדר, אלא שבשבוע האחרון המאוורר של הספק התחיל להרעיש. אתמול פרקתי את הספק כדי לנקות קצת אבק ולהבין מאיפה בדיוק מגיע הרעש, אבל לא מצאתי משהו מיוחד. ניסיתי לסדר מחדש את החוטים בספק, לחזק הברגות, אפילו ניסיתי להפעיל את הספק בלי הגריל שמגן על המאוורר - אבל הרעש נשאר. מה שנשאר לעשות זה לנסות ולשמן את הציר של המאוורר. אולי זה יעזור. במידה וזה לא עוזר, איזה ספק חליפי מומלץ למחשב הנ"ל? Q9300 OC @3.0 4GB RAM PATRIOT DDR2 ZOTAC 8800GT OC (to amp! levels WD AAKS 320GB AC FREEZER PRO 7 AC ACCELLERO S1 REV2
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קיבלתי פה הרבה המלצות על ה CM690 וגם נאמר לי שהוא מאוד נוח לעשות סידור כבלים מאחורה (בניגוד ל TEMPEST), אבל גם נאמר לי שעם מחשב חזק שמכיל Q9450 ו HD4870 במארז כזה כדאי בנוסף ל 3 מאוררים שמגיעים איתו להוסיף עוד 4 (בלי קשר למאורר שעל המעבד / כרטיס מסך / ספק). לא רק שזה נראה לי מלפצת של מאוררים, בגלל האבק שמצטבר לו פה עוד שנה בטח המאוררים יתחילו להרעיש כאילו אין מחר... אז רציתי לדעת אם אין מארז עד 500 שקל אחר שיכול להתסדר עם מערכת כזו בפחות מ 7 מאוררים על המארז עצמו.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349300.0 אם תגיד יש משהו סוף הדרך עם פילטרים נגד אבק ופחות מאוררים שעולה 800 שקל, אז אולי אני אתפשר במעבד ויעבור ל E8400 ויקח אותו (אבל רק אם זה ממש מוצדק).
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מעוניין לקנות מארז אך התקציב שלי דל...400-500שח מקס! עכשיו אני מאוד התלהבתי מ הטמפסט אבל הוא MID והוא לא אלומניום...חשבתי אולי בכל זאת שווה להוסיף עוד 200שח לתקציב וללכת על ה3D AURORA 570 בשביל האלומיניום וFULL TOWER ? או שהטמפסט מספיק בהחלט? הטמפסט עולה 485שח והארורה בסביבות 670שח משהו כזה..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שיהיה איכותי סירקוליזציה טובה וכו' ואחרי זה יהיה נחמד אם הוא ייתן גם לישון בלי להישמע כמו אופנוע אהרלי או משו ועדיפות אחרונה שיהיה יפה. רק שיהיה איכותי קודם כל זהו . כמה שניתן כמובן במחיר הזעום הזה תודה רבה אם תעזרו לי תעשו לי את החודש בלהוריד לי כמה דילמות מהראש מהקניה הזאת כי גם אני קונה כנראה כל חלק בנפרד וזה... תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
המחשב שקניתי הגיע עם ספק 500W הכולל מאוורר 120. כשפתחתי את המחשב שמתי לב שהספק מחובר ככה שהמאוורר (והגריל) פונים כלפי מטה, כלומר שהאוויר נלקח מחלל המארז ונזרק החוצה, דרך חלקו האחורי של המארז. יכול להיות שהספק מחובר הפוך ושבעצם המאוורר צריך להיות מופנה כלפי מעלה, כך שיקח אוויר מבחוץ? (יש לי מארז briza שבא מחורר עם מאות חורים ורשת נגד אבק).
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אחותי נוסעת לניו יורק בשבוע הבא ורציתי להחליף את ה-HEC 400TRT שלי (כמו גם כ.מסך ועוד כמה דברים) ההתלבטות שלי היא בין : SeaSonic S12 Energy Plus SS-550HT http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151027 100$ לבין CORSAIR CMPSU-550VX 550W http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139004 85$ או שאולי יש משהו יותר איכותי ושקט. הצרכים שלי הם שיהיה איכותי מבחינת יעילות ויציבות מתחים.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי המארז של FOXCONN אני לא יודע בדיוק את הדגם , אבל הדגם הזה: http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000051 כמעט וזהה לחלוטין מבפנים ומבחוץ (חוץ מזה שיש למארז שלי רק פתח אוורור 1 ולא 2) השאלה: אני לא מצליח לשחרר את הכונן DVD , מהכניסה של ה - 5.25" יש לא קליפס כזה שתפוס עם 3 פינים , וזה ניראה שצריך " להחליק" אותו לצד השמאלי , תוך כדי לחיצה (רשום PUSH) אבל אני לא מצליח ומפחד לשבור את זה. אם מישהו מכיר את המארזים של FOXCONN ,ויוכל לעזור לי אז אשמח. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לכל החברים שחיפשו דעה על הספק הנ"ל, שאלו אם כדאי למערכי קרוספייר וכו' וכו'- קיבלתי היום את הספק הנ"ל. חיברתי, הפעלתי, נדהמתי. דבר ראשון- לא שומעים אותו. גם אם מצמידים אוזן, זמזום שקט בלבד, ברגע שמרחיקים את הראש 20 ס"מ כבר לא שומעים את זה, שמדובר במצב מנוחה. בעומס הקירור של המעבד/כרטיס מסך (פריזר 7 ב 1300RPM! כולכם יודעים עד כמה שקט זה ) רועשים ממנו בהרבה. דבר שני- קטע פשוט מצחיק, שאני שם את היד ליד המאוורר....... האוויר שיוצא לא חם S: הכי הרבה שאני יכול להגיד זה "חמים". בניגוד ל OCZ 520W לשעבר שלי שהוציא כמות נכבדה של אוויר חם, מהספק הזה האוויר שיוצא פשוט לא חם. שקט, איכותי, חזק, וגם לא יקר. בניגוד להרבה ספקים, הסליבים שלו נוחים מאוד, לא דקים וזולים כאלו, ולא סופר קשיחים …
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-