עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אהלן, אני מחפש מארז למערך אחסון שמורכב מ 4 דיסקים קשיחים, בקר וספק. אני רוצה שיהיה כמה שיותר קטן, עם מאורר 120 או 2 (עדיף 2) וכמה שיותר זול. ביינתים חשבתי על ה TT WING MA, מה אתם אומרים, יש משהו יותר זול?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by shlomishlomi,

שבוע טוב לכולם . קודם זה המפרט הנוכחי: Intel i5 4590 Arctic Cooling Freezer 11 LP ASRock H81M-HDS Kingston FURY BLUE 8GB 1600MHz AMD Radeon HD7950 With Boost Dual-X Kingston SSDNow V300 120GB WD 500GB Seasonic S12G-450W ANTEC ONE הכרטיס ישדורג בעתיד הקרוב ל1070GTX או VEGA אם יגיע בחודשיים הקרובים (ויעמוד בציפיות).. אז ככה אני מחפש מארז חדש שיהיה כמה שיותר קטן (הלוח MICRO ATX) . וחשוב שיהיה סינון אבק יעיל במארז. ראיתי אופציות כמו : Corsair air 240 , Fractal Design Define Nano S Black רק אני לא בטוח שהלוח נכנס לננו S . אם יש אופציות נוספות אני אשמח לשמוע. מעדיף לחסוך אם אפשר המחיר המארז.

3. Started by Waips,

מצאתי מארז שאני נעול לגביו,השאלה היחידה כרגע אם המארז תומך בכרטיסי מסך. זה המארז : https://techlab.co.il/shop/hardware/cases/ippon-carbo-matx-chassis-140mm-fan/ זה המפרט של המחשב : gigabyte GTX 1060 Mini itx Oc 6gb GDDR5 intel core i5 4570 3.2ghz לוח אם Gigabyte B85M-D2V. ספק כוח 600w hyper. 8gb DDR3 kingston. האם הכרטיס מסך שברשותי יתאים? והאם המארז תומך בכרטיסי מסך? תודה לעוזרים ושבת שלום

4. Started by avishe,

שלום! אני קונה מחשב חדש שמטרתו היא בעיקר גיימינג, ונתקלתי בכמה קשיים - פתחתי את הדיון הזה בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501976.0 ובמחילה מכבוד כולם, אני מאמין שכאן תוכלו לעזור לי יותר בכל הנוגע למארזים מגניבים, אקזוטיים וקטנים לגיימינג. אז אחרי שקראתי עוד קצת באינטרנט, הבנתי שיש הרבה מאוד סוגים של מארזים קטנים, חלקם לגיימינג וחלקם לאו. חלק נמוכים, חלק דקים, חלק קופסאות וחלק פרמידות. יש לכם המלצות וניסיון אישי עם חלק מהבחירות הנ"ל? איזה מגביל יותר מבחינת חומרה? איזה נראה קטן אבל בעצם ממש לא נוח? כפי שכתבתי, המטרה היא שאוכל לשנע את המחשב בין כמה מקומות באופן נוח ונגיד... שבועי. תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מארז למחשב שיהיה בו E6600 עם 8800GT, צורב, קורא כרטיסים אינטגרלי או 3.5" ומקום ל-2 או 3 דיסקים פנימיים. לוח אם mATX. אני מעדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר וגם שקט ככל האפשר. יש חיה כזאת? תודה רבה! יובל

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by Dani herzog,

אהלן חברה, אני צריך מארז קטן ושקט עד 450 שח.. כמו כן אם תוכלו להמליץ על איזה ספק ומאווררים (אם לא כלולים במארז) הייתם הולכים ללא קשר למחיר. חשוב שהמארז יהיה קטן ושקט אבל שלא ייפגע בביצועים (Q6700, HD4850) המלצותיכם בבקשה.. תודה ענקית מראש

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by daniel.asu,

שלום, אני מחפש מארז ללוח אם Full-ATX, ושיהיה במימדים הכי קטנים שאפשר, במחיר של עד 250 שקל. כמו כן, לא צריך לכלול כלום פרט למארז עצמו, וגם לא ממש משנה איך הוא ייראה. עדיף שיהיה מארז ששוכב על הצד (שאפשר להניח על שולחן). תודה רבה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dean Trachtenbroit,

אני רוצה לבנות מחשב לסלון של הבית שלי ואני מתכנן להשתמש במחשב הישן שלי שרק צובר אבק אצלי בחדר אבל יש לי איתו בעיה... לוח האם שנמצא במחשב הוא ATX רגיל ואני רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז קטן מאוד שעדיין יכול לקבל לוח ATX רגיל.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  9. Started by liav12,

אהלן מפאת מקום על השולחן ובחדר בכללי הייתי רוצה להחליף את המארז שיש לי שהוא בכותרת, למארז מיני קטן יותר שיכיל את המערכת. מדובר במעבד מסוג 2600X, כרטיס מסך VEGA64 ולוח X470 MSI. האם מעבר למארז שכזה יגרום לעליית טמ"פ משמעותיות שתצריך ממני קירור חזק יותר? כרגע המעבד עם קירור סטוק, אולי יוחלף ל 3600X עם אותו הקירור הסטוק. רב תודות.

10. אני בונה עוד מערכת עריכה. היא אמורה לשמש רק לדגימה (עם כרטיס עריכה מיוחד) וקידוד (גם דרך הכרטיס המיוחד ככה שהמעבד לא מתאמץ ומתחמם) בגלל חוסר מקום (יש כבר 4 מערכות מתחת לשולחן) אני מחפש מארז קטן. -כמה שיותר קטן ונמוך. - מארז עומד ולא שוכב. - מארז ללוח אם רגיל. asus p5ld2 (לוח גדול רגיל, לא המיני האלה). - גם חריץ אחד של 5.25 יספיק לי. תקציב של 250-300 שקל. אם יש משהו מיוחד-ניתן לחרוג. חשבתי על זה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=60 ועל אלה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=58 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=55 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bengo5,

אני עושה אוברקלוק.. והמעבד מראה לי שהטמפרטורה גבוהה מדי.. ויש לי וונדטה על המעבד.. הגעתי למסקנה שכנראה צריך להחליף מארז.. מה אתם ממליצים? והספק יתמוך? fox-p 500w

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  12. למעשה אני תוהה על שתי מארזים (כולל ספק שמחזיק מחשב מודרני), מה יש עד סביב ה700-800 ומה יש סביב ה1000-1200 חשוב שקודם כל יהיה קר, אחר כך שיהיה שקט, ומיצדי שיראה כמו חילזון הפוך אם הוא עונה על שתי הדרישות הראשונות ATX רגיל ואני חושב שזה כל הנתונים שדרוש

• 63 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by yigalsh,

יש לי מארז יחסית טוב, הבעיה היא שהמאווררים שלו (קדמי ואחורי) מאוד מרעישים. כמה זה נורא לנתק אותם מלוח האם? האם יש פיתרון אחר?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות מחשב ורציתי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm# רציתי לדעת עם יש לו קירור טוב ואני גם מוסיף לו עוד מאוורר בחלון שאני עושה בצד ואם אתם רוצים להציע לי משהו אחר אז אני רוצה שיהיה לו צד חלק שאני יוכל לעשות חלון

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by yanivz,

שלום לכולם אני צריך מארז שוכב המומלץ ביותר למחשב גיימינג אשמח להמלצה בעניין תודה מראש

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by ZXY1,

מחפש מארז שוכב ל - HTPC אם אופציה להוסיף כרטיס מסך חזק בעתיד אם הצטרך (בגובה של כרטיס מסך רגיל) חשבתי על שלושה דגמים EZCool R-120A Slim HTPC 400Watt Real = 290 ש"ח בערך או: [table][tr][td]ENERMAX LAGUNA 80MM FAN FRONT USB X4 HD AUDIO 300W = 350 ש"ח בערך או: [/t]Hec CompuCase CI-7328 מארז HTPC כולל ספק 250Watt / 300Watt = 285 ש"ח מה כדאי מבחינת אמינות / מחיר / תועלת ? היו פעם מארזים רגילים שוכבים ל - IBM ו - HP שהייה אפשר לשים עליהם את המסך והם יום קצת יותר גבוהים מהמארזים שרשמתי פה היום אפשר להשיג מארזים כאלה ? תודה [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  17. Started by tepez,

אני רוצה לשים מחשב מתחת לשולחן בסלון. אני מחפש מארז שוכב שאפשר יהיה להצמיד אותו מתחת לשולחן - כלומר פתחי האוורור צריכים להיות בצדדים. יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by משה א.,

אני מחפש מארז שוכב בצבע שחור עם ספק כח (380W ומעלה). חשוב שיהיה שקט... התקציב הוא 450 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  19. אשמח להמלצה על מארז שוכב ...(אינטרנט,צריבות-לא גיימינג)...תקציב-עד 500 ש"ח תודה רבה אבי

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by lowlow1001,

אני מחפש מארז סולידי ללא אורות צבעונים וחלונות שקופים הרכיבים מופעים בצד כך שמינימום נראה לי MIDI TOWER בנוסף יש לי עדיפות למאווררים מקדימה ומאחורה החדר שבו נמצא המחשב חמים הסגנון הוא ה ANTEC P-180 אבל במחיר זול יותר ז"א לא חשוב לי מותג בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  21. שלום חברים. אני מחפש מארז MIDI בצבע שחור ללא אף קישוט: כלומר ללא LEDS, ללא קימורים למינם, אלא פשוט קופסה שחורה עם פתחי אוורור במקרה הצורך. מה שכן - הדרישה שהקופסה תהיה איכותית ועם אפשרות להכניס לתוכה כרטיס מסך שמן, מאוררים וכו'. כן זה ה-FETISH - ללא קישוטים מישהו מכיר "חיה" כזו? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by PCall,

שלום! תוכלו לתת לי את כל השמות למארזים הכי טובים? ותוכלו לתת לי גם שמות של מארזים שקטים? תודה לעוזרים..!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avivboker,

אני מחפש מארז שיתאים למפרט שלי שבין היתר יש בו כרטיס מסך GTX לא כל כך משנה המחיר רק עדיף שיהיה שחור מבריק או סתם שחור איזה מארז עלי לקנות? אני חשבתי על Poseidon GA-XA1CAוGigabyte אבל הבנתי שיש בו חלון צד עם רשת וזה ממש לא אקוסטי ומרעיש מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pringles,

קניתי ספק הנ"ל והוא לא מתאים למארז הישן שלי אז אני צריך המלצה למארז נורמלי ולא יקר עד 250 +- תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  25. שלום לכולם! המיפרט מעבד E6550.33 1333FSB C2D לוח גיגהבייט GA-P35-DS3L דיסק קשיח SATA2 16MB 320G WD זיכרון 800MHZ DDR-2 2G KINGSTON כ.מסך PCIE 512 1950PRO SHAPIR מסך LG 1953TR 2MS DVI 1:5000 האם המארז +הספק יחזיקו את המערכת? אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים