ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי חבר'ס בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש ויש לי מספר שאלות : 1) יש לי את המארז של אפולו ( שממליצים עליו הרבה פה בפורומים ) אבל משום מה המאוורר שבא עם המארז מאחורה לא עובד אני מנחש שבגלל שיש לי שם קירור של v1 האם זה תקין ? חשוב לציין שמאוורר שנמצא בחלון ביצדו של המארז כן פועל .... תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
למערכת הבאה: e7500 P45-UD3P Radeon 4870 500GB HD 4GB MEMORY RAM מארז מעדיף CM 690, ומחנות אחת. מחיר עד 650 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אם מישהו יודע על מלאי איפשהו באיזור הצפון אני אשמח לדעת.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לספק "Corsair HX750W" יש את תו התקן "80PLUS Gold"? ויש תו תקן יותר טוב מזה?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך מדגם: X800GTO. אבל הספק כוח שלי דיי חלש והוא גם ג'נרי. יש לי ספק כוח נוסף בארון 230 W גם ג'נרי, יש אפשרות לחבר רק את הכרטיס מסך לספק הזה?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אבא שלי קונה מחשב חדש עוד מעט לעריכת וידיו [של HD], והוא מחפש עדיין מארז. הוא צריך מארז מתקדם שיש לו הרבה חיבורים [מכול הסוגים], ובגדול מתקדם מבחינת האוויר, העיצוב, החיבורים וכדו'. משו לא יקר יותר מידי [לא מופרז] אבל איכותי, בסביבות ה1K אני משער אם אפשר פחות [אם תוכלו להציע עוד יהיה נחמד]. אם זה כולל ספק או לא כולל ספק בבקשה תכתב. תודה מראש [=
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
Core i5 760 GTX460 1GB - SLI 4gb ram 1tb GIGABYTE P55A-UD4P שיהיה ב - www.ksp.co.il תקציב: 1200 שקל בערך תודה!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק את המחשב: Athlon64 3800 2GB DDR2 Radeon XT1900XTX 3 כוננים קשיחים SATA ספק כוח אנטק 430W ועוד שטויות קטנות פה ושם אין צורך להחזיק מסך, ואין צורך לעבוד איתו שעות - בסך הכל 5 דקות עבודה במצב של נפילת החשמל אמורות להספיק. בהנחה שאין לי שום רצון להשקיע בזה מעבר למינימום ההכרחי, מה האל-פסק הפשוט ביותר אך אמין שיכול להתאים לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם , אחרי השבוע הזה שהמחשב שלי חטף לא מעט " זאפטות " מהחשמל וקפץ לי יותר מכמה פעמים החלטתי שאני חייב לקנות UPS . מישהו כאן יכול לתת לי המלצה ? כמו VA אני צריך ? אני צריך את זה למחשב הראשון שיש בחלון של המפרטים . אני מבקש המלצות עד 300 שקל , ואם יש חריגה , אשמח אם תגידו מה זה יייתן לי . יום טוב , דודי .
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים/הספקי מתח/יציבות וכדו'. אני לא קונה בשבילי. רק מתעניין לדעת אם המחיר שווה את המוצר. תודה לכל העונים/ות
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
אני מחפש ספק דק / קטן לבניית מחשב בתוך דיוידי או מגבר. היכן אפשר להשיג דבר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
ראיתי את המארזים שלהם פה ושם, אבל גם שמתי לב שאין להם אתר או ביקורות כל כך. מצד שני, הם נראים דיי טוב. האם מישהו יודע משהו על המארזים שלהם? והספקי כוח במארזים שלהם? אני מעוניין להפוך את המחשב הישן לhtpc, ואני מחפש מארז קטן וזול, אך צריך גם ספק חדש כי הספק hec 400w שלי כבר מרעיש ומתחמם מאוד. זה מעבד amd 64 3800+ 2x וכרטיס מסך ati 3600, שצורכים ביחד איזה 140 וואט רק לפי מה שהבנתי, אז לא צריך משהו רציני. http://tms.co.il/product/9024 חשבתי על המארז הזה, אך לא מצאתי שום מידע לגבי הכרטיס מסך שהוא מסוגל להכיל אם הוא מסוגל להכיל וזה הורג אותי, כי הוא באמת ניראה טוב.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מחפש ספק שיחזיק את המפרט הבא במעט OC: C2D E6320 Gigabyte 965P-S3 1GB 667 * 2 HD2900XT 320GB צורב DVD ושני מאוררי 120מ"מ חשבתי על הליברטי 400, האם הוא יספיק? תודה.
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
למה כולם מדברים על הליברטי 400 .מה רע ב- 500 ??!! אני דווקא רוצה לקנות את ה-500
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי רכשתי מחנות מסויימת ( כרגע נמנע מפרסום שמה) מחשב ב 6,000 ש"ח כולל HD 5850 מארז THERMLTAKE ELEMENT G וספק 700W של OCZ ביום א' ה 03.07 הבאתי את המחשב לתיקון והתברר שהספק הלך לשמחתי הוא עדיין באחריות ( יש עליו שנתיים) אבל נמסר לי מחנות המחשבים שהם מתכוונים לשלוח את הספק ליבואן ( לא יודע מי זה) ולאחר שיקבלו תשובה ממנו וספק חדש הם יתקינו לי ( זה יעלה לי רק 100 ש"ח עלות מעבדה). לצערי , עד היום ה 12.07 המחשב עדיין במעבדת החנות התקשרתי מספר פעמים , אומרים לי שעדיין בודקים מול היבואן , עדיין אין תשובה מהיבואן לא התקבל עדיין ספק מהיבואן...וכו' האם זה נראה לכם הגיוני שאני צריך להמתין שבוע וחצי אומנם , אין להם במלאי את OCZ , אבל יש להם חברות אחרות כמו SEASONIC מ…
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מה יותר טוב מביניהם? ה k7+fsp 700 w עולה 150 שקל פחות מה seasonic +620 w, אז מה יותר משתלם. הקיצר מה הייתם קונים. הרכיבים מיועדים בהתחלה ל hd 6870 בודד ובהמשך ל cf של hd 6870
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אז אני קונה שבוע הבא מחשב, שמפרטו: לוח אם ASUS P5B צ'יפסט P965 מעבד Intel Core 2 Dou 2.13GHz דגם E6400 שקע 775 (כמובן) כרטיס מסך: ASUS EN8800GTS/HTDP עם 640MB זיכרון זיכרון: 2x1GB 667MHz מסוג DDR2 כלומר 2 סטיקים של ג'יגה זיכרון כל אחד הארדיסק: Westend Digital 250GB SATA2 7200rpm 8MB (פלוס 160 ג'יגה שיש לי עכשיו, SATA1) מארז: ATX MidiTower 630A עם ספק ג'נרי 500W עכשיו את המארז: ATX Midi Tower 630A, אפשר לראות כאן: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1016 השאלה שלי היא, האם המארז הזה מספיק גדול לכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות, ואם יהיו לי בעיות להכניס אותו? התקציב שלי הוא ממש מינימלי, כמה שפחות למארז טוב עם זרימת אוויר טובה שישאיר לי את המחשב קריר. בקשר לספק, כל מי שדיב…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
צריך אל פסק טוב עד 400-450 שיכבה לי תמחשב נורמלי בהפסקת חשמל/קפיצת חשמל בבית תודה מראש לכל העוזרים!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
במקום כונן DVD אני רוצה פאנל שקוף שאני יוכל לראות את המחשב מבפנים, איפה אפשר לרכוש כזה דבר ? האם קיים ? כמה יעלה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
עדיין מתלבט- גם מבחינת חלל פנימי מרווח יותר, וגם שקט האם למישהו יש דעה ומכיר אותם עמית
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, הזמנתי בTMS מפרט הכולל את הרכיבים cooler master cm 690 + hec 400W. החנות הודיע לי שלא ניתן להרכיב את המפרט כיוון שהחוטים של הספק לא ארוכים מספיק להגיע ללוח אם. הם הציעו לי לחליף את הספק לLiberty 400W או Corsair 450W, או להחליף מארז. הספקים שהם אמרו לי שמתאימים למארז מייקריים מאוד את הסיפור ולכן חבל לי סתם להשקיע עוד כסף אם לא צריך. לכן אני צריך עצה למארז איכותי בתקציב של כ430 ש"ח, או פיתרון יצירתי אחר. עריכה: לאחר חיפוש באיננטרנט מצאתי את שני 2 הדגמים הבאים שיכולים להתאים לי: enermax chakra ולהוסיף 2 מאווררים gigabyte poseidon מה דעתכם? תודה, מתן
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ישנה אפשרות כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק יציבות,טמפ',מתח,עומס של הספק כוח ?!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שאלה 1: האם יש סיכון כולשהו בהחלפת מארז למחשב קיים...? שאלה 2: איך הספקי כוח של TT? שאלה 3: האם יש סיכון בהחלפת ספק כוח למחשב קיים? כי היה לי מחשב פנטיום 3 שניסיתי להחליף לו ספק ועם הספק הוא לא נידלק ועם הספק הישן הוא כן נידלק... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-