עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gr26,

שלום לכולם, קיבלתי מחבר מארז נחמד אבל לא הצלחתי למצוא עליו שום פרט לגבי דגם או חברה, וחיפושים באינטרנט לא העלו דבר. החבר לא זוכר מה היה הדגם כמובן... תוכלו לעזור לי לגלות מה הדגם לפי התמונות הבאות? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה ללוח אם שלי מחובר ספק של 20 פין ועוד 4 מחובר לחיבור אחר בלוח מזה אומרררררררררבמחינתי שזה בסדר גמור או שלא זה לא טוב?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by liav25,

האם 4870 של רדון יתאים למארזים הבאים ? הכוונה היא בלי לוותר על שום רכיב על חשבון מקום במארז. אנטק 300. אנטק סונטה 3. CM CENTURION 534 CM CENTURION 590 NZXT ALPHA אם יש לכם המלצות לעוד מארזים שקטים (עד 300 שקלים עם חריגה קלה) שהכרטיס ייכנס בהם מה טוב. מה ההבדל בין ספק OEM לספק RETAIL ? האם בSEASONIC 500W OEM יהיו לי חיבורים בשביל : הארדיסק 1 כונן DVD אחד. חיבור לספק שיתאים ל4870. תודה לעוזרים ושנה טובה.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי המחשב לא נדלק לי אז הנחתי שהספק כוח שלי לא עובד [במפרט מימין] , החלפתי את הספק בספק ישן יותר שהיה לי בבית ועכשיו המחשב פועל -> הספק נהרס ! השאלה שלי זה אם אני יכול לתקן את הספק או שהוא מת לגמרי. לפני שחלפתי אותו הייתי לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב ואז לחיצה רגילה והמחשב היה נדלק לשניה, המאוורירים היו מתחילים להסתובב, ואז נכבה . אמרו לי שיכול להיות שזה רק הפיוס של הספק. את הספק כוח קניתי מחדש חדש (ניילון על הקופסא) מאיביי ורשום לי על הקופסא שזה כולל 3 שנים אחריות וכך גם רשם המוכר באיביי (משום מה אין דף או משהו בפנים) . אני לא יכול לפתוח את הספק ולבדוק אם זה הפיוס בגלל שיש מדבקה שאם מסירים אותה , הולכת האחריות . עדיין לא שלחתי אימייל ל enermax לגבי זה , …

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  5. אני לפני קניית מחשב (מעבד i5 2500k, כרטיס מסך HD6870) ומחפש מארז למערכת בתקציב של 400-500 ש"ח. היות ולא התעדכנתי כמה שנים בתחום, ראיתי שהתכונות שמחפשים היום במארז הם פחות או יותר אלה: שקט, סירקולציה טובה, כניסות USB מקדימה, לדים, בקרת חום, מרווח, שלא יצבור אבק ולכלוך, ניתן להעברה פיזית. ראיתי שיש כמה מארזים שממליצים עליהם היום: NZXT Tempest Evo, CM 690 ADVANED, LANCOOL PC-K60B, LANCOOL PC-K7, LANCOOL PC-K62B ואחרים. על איזה מארז מהרשימה הזאת (או מארז שלא רשמתי ומתאים לי יותר) ללכת? אני מחפש גם ספק כוח בתקציב של כ400 ש"ח שיוכל להחזיק את המערכת (עדיפות לשקט) ויעמוד גם בשדרוגים עתידיים (למשל OC, אולי CF/SLI לכרטיס בעתיד). ראיתי ששני הספקים המומלצים היום הם SeaSonic S12II-620…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש ברשותי מחשב שהמפרט שלו כולל לוח אם intel [h=3]DH55TC[/h]מעבד I3 דור 2 זיכרון 4ram ssd250GB ועוד הארד דיסק של 1TB ואחד של 250 GB אני רוצה להחליף לו את ספק הכוח,המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ופה ושם סרטים מה מומלץ לקנות לו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by WitheNoise,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ולשים בו קירור מים עם משאבה פנימית (כזאת שמתחברת לספק), אבל יש לי בעיה עם בחירת מארז וספק כוח. עשיתי סקר שוק קטן, וגם ראיתי שלא אוהבים כאן במיוחד את TT, מה שמצאתי בתחום המארזים הוא כזה, Thermaltake Spedo Advance Full-Tower (שכולם אוהבים לשנוא) Cooler Master HAF 932 Full-Tower Cooler Master COSMOS S (הכי פחות מתחבר אילו) Antec 1200 Zalman GS1000 Full-Tower המחשב יהיה (בשאיפה) מעבד - I7 920, לוח אם P6T Deluxe, כ.מסך - HD 4870 X2 (כנראה CrossFire בעתיד) DDR3 ו2 HDD ולא לשכוח מערכת קירור מים (המאגר מים ב 2 מקומות של 5 1/4" ) בנוסף המשאבה תשאר בתוך המארז. אשמח לשמוע את דעתכם על המארזים הנ"ל, או אם יש לכם מארזים חילופיים עד 1500 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by ylehman,

הספק ממולץ במפרטים הספק איננו נמצא ברוב החנויות ולא הצלחתי לאתר אותו גם באתר חברת FSP מצאתי בחנויות ספק FSP 350-60HCN מה ההבדל ??? תודה מראש

9. Started by dxdiag,

תקשיבו .. קניתי מחשב בערך בחופש הגדול [ המפרט זה לא מה שבחתימה-אני מדבר על מחשב אחר ] ואני פותח את המארז ורואה שהספק כוח הוא EZ-Cool 300W ואני כזה מה יש ספק כזב בכלל ? אבל תאמינו או לא , הוא מחזיק לי תמערכת מצוין ועוד עם אוברקלוק .. מעבד E5200 @3.2 GHZ MSI P43 2 GB 800 MHZ Nvidia Geaforce 9400GT SeaGate 500 Gb AS וזהו ..

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by mosh18,

קני לאחרונה מחשב עם הספק Thermaltake TR2 420w 12CM Fan 1) רציתי לדעת הייכן הספק הזה עומד מול ספקים חזקים יותר נגיד כמו הליברטי 500 2)והאם הוא יחזיק לי את המערכת בביצועים אופטימלים 3)רציתי לדעת מה המגבלות שלו בשדרוג\הוספת חלקים כמו הארד דיסקים כרטיסי מסך וכיוצא בזה

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by roran,

שלום, אני מתכנן בימים אלו לקנות מחשב מבוסס ICORE 3 עם כרטיס מסך GTX460 / אני מתלבט בין 2 אופציות למארז וספק- 1. ANTEC 300 עם SESONIC 500 2. ANTEC SONATA שכולל גם ספק 500 W אני רוצה מערכת שתפזר היטב את החום ותהיה שקטה ככל האפשר. שתי האופציות הם בגדול באותו תחום מחירים העומד על סך הכל ~650 ש"ח. אשמח לשמוע אופציות נוספות. תודה,

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  12. הי חברים, אני מתלבט בין שני המארזים הבאים: http://ksp.co.il/?uin=10895 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8703 ברור לי שה-R4 הוא "בליגה אחרת", אבל: - אני צריך 2 מקומות פנימיים ו-1 חיצוני (DVD) בלבד - אני לא מתכנן OC - אני לא מתכנן להוסיף מאווררים, קונטרולרים וכו' המערכת תהיה מבוססת i5, כאשר אני מתכנן לזנוח את כרטיס המסך שלי ולהשתמש בכרטיס ה-OB. החסרון של ה-R4 מבחינתי הוא הגודל שלו מול ה-CoolerMaster. אם אנטרל את השיקול הכלכלי, האם יש יתרון כלשהו ל-R4 מעל ה-CoolerMaster? אשמח לכל עזרה (: תודה.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  13. לי אישית השעונים לא אומרים שום דבר אשמח לחוות דעת ממישהו שיודע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  14. לאחר דיונים ממושכים בפורום מפרטים הגעתי למפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 זיכרון: OCZ DDR2 2048MB (1024MB X2) 800MHZ PC2-6400 CL 4-4-4-15 הארדיסק: WD 320GB SATA II 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 PCI-E Retail צורב דיוידי: Pioneer DVD-RW Dual Layer X18 SATA2 Black ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC (מחיר 216 ש"ח) או: (328 ש"ח) FSP BlueStorm II 400W מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver VB1000SWS 409 ש"ח מבין החנויות המוכרות, הזולה ביותר שמצאתי עבור המערכת הזאת היא סקאי פי.סי (3130 ש"ח ללא ספק ומארז), אבל שם לא קיימים ה…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by uvaliat,

אני מחפש מארז שקט וקומפקטי למחשב מבוסס core i5 עם כרטיס מסך HD 4670 ו 4G RAM. יש לי מגבלה של מקום שמחייבת מארז עד גובה של 38 ס"מ. חשבתי על antec NSK3840 שמגיע עם ספק 380W. רציתי לדעת אם הספק אמור להספיק למערכת כזו, ואם לא תהיה בעיה של אוורור. כמו כן אם יש למישהו המלצה על מארז אחר אני אשמח

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by Overnet,

בימים הקרובים אני אקנה אל-פסק. אני פחות או יותר בכיוון, אבל אני צריך עזרה. אני מעוניין לחבר אל-פסק לשני מחשבים. בממוצע, 550W למחשב - 1100W ביחד. בעבור 2 מסכים - האחד 22" והשני 17" - נוסיף עוד 150W. אני צריך אל-פסק שיחזיק (אני לא טועה נכון?) 1250W נקי, לפחות ל 5 דקות. תהיתי - האם האל-פסק Advice PRS850 יעשה את העבודה? האם הוא מסוגל להתמודד עם מכה כזאתי? פשוט לא ממש בא לי להשקיע הר כסף במכשיר שמיילא יתכלה בעוד כשנה. http://ivory.co.il/product.asp?productid=5200&CatCode=358 תודה רבה! מקווה לתשובה

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  17. האם יש חיקוי \מתחרה הולם למארז SilverStone RAVEN 3 ? מדובר במארז יחודי שבו יציאות כל הכרטיסים ממוקמים בחלק העליון של המארז ,כך שלא צריך יותר להזדחל לאחורי המארז עם כל אי הנוחות הכרוכה בכך הבעייה ,מחירו היקר . אולי אתם מכירים משהו דומה ,אבל זול משמעותית ? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=SilverStone%20RAVEN%203

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  18. יש לי מארז ATX רגיל, INTEL E6420 ,לוח אם GIGABYTE G31 MES2L כונן קשיח אחד וצורב אחד. מאוורר רגיל של אינטל למעבד ומאוורר אחד למארז גודל רגיל (נראה לי 80 מ"מ) השאלות: 1. איך נכון לשים את המאוורר של המארז? שיכניס אוויר פנימה או שיוציא החוצה? זכרו יש רק מאוורר אחד במארז. 2. המחשב רועש לי מאוד, איזה מאוורר למארז הייתם ממלצים לי לקנות שיהיה שקט מאוד אבל גם זול 3. איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקנות למעבד שיהיה סופר שקט הכי חשוב לי וגם הכי זול... נ.ב המחשב לא מיועד ל-OC ולא למשחקים, אלא רק לעבודה רגילה וגלישה באינטרנט. רב תודות למרבים בהמלצות

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by yellow acid,

ב"השלום לכולם, זה הספק שאני מתכוון לקנות: ספק כוח: Hec Cougar RS 400 80PLUS RS-400 וזה המפרט: זיכרון פנימי: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 Chipset, כונן קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, צורב: LG GH22 SATA x 22 Black מעבד: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, מאוור למעבד: Cooler Master Socket 775, כרטיס מסך: HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, סט מקלדת ועכבר: Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט רמקולים: Logitech Z-103 2.1, מארז: Hec CompuCase 6C28 Black, כרטיס רשת אלחוטי USB דגם TP-LINK TL-WN721N N-Lite, בעתיד מתוכנן קניה זיכרון פנימי נוסף, ועוד כונן קשיח, ובעתיד הרחוק יותר גם כר…

20. Started by yosi299,

מישהו יודע אם זאת חברה טובה? ובכלל האם צריך להתאים USP עם הספק שיתאים למערכת המחשב? רשום של-USP הזה יש הספק של 360W כאשר לספק כח שלי יש הספק של 450W... זה אומר שזה לא מתאים?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by דניאל52,

^^ 400LIBERTY יספיק?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by beni123,

איך הספק הבא: A.PFC 3Y 450W FAN12 POWER MAN INWIN אני צריך אותו למחשב משרדי

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  23. מעבד Q9550 לוח P45 8GB זיכרון 1066 כרטיס מסך ATI FireGL V3600 צורב DVD וכונן קשיח איזה 3 מאווררי 120 ועוד 140 מ"מ. יתכן אוברקלוק לבאס 470 בעתיד. הספק PPCS500 יחזיק בכיף גם במקרה כזה נכון? אין ממש סיבה להשקיע יותר ב-Corsair או Enermax

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  24. שלום לכולם אני קונה ממקום מסוים ולכן יש לי מגבלה של כמה דגמים. התקציב הוא 300-400 ש"ח והדגמים שאראה נכנסים בתקציב. אני מתלבט בין: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=166 enermax laguna thermaltake SD200 http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001368&id=C_00001372&name=SD200&ovid= לגבי שני הדגמים האלו, הם מגיעים עם ספקים ג'נרים? מה הקטע של המחיר הזול עם ספק? ויש גם שני דגמים מעט יותר זולים שנחשבים ג'נרים אבל הם של חברות ג'נריות "מוכרות": Trendsonic http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3483 EZCOOLT-280D http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3389 אני ריאלי ויודע שבתקציב שלי המארז לא יהיה מעולה אב…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  25. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בקניית מארז חשוב שיהיה שקט תקציב 250-300 שקל למחשב שמבוסס על מחשב עם מעבד P4 2.8GHZ

• 5 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.