עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by harrygol,

קניתי את המארז הנ"ל. כולל מאוורר צד 25 ס"מ, לד רקע כחול וכו'... אני לא רואה נורה המראה את פעילות ההרד-דיסק וגם אין חיבור כזה שיוצא מהמקום המיועד לכך בלוח האם. כמו כן אין נורה ל-system. אין לחצן restart. האם כך נהוג במארזים בדור החדש? אפשר לוותר על הרוב אך איך אני אמור לזהות פעילות ההרד-דיסק, חשוב, לא?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  2. אני לפני קניית מחשב (מעבד i5 2500k, כרטיס מסך HD6870) ומחפש מארז למערכת בתקציב של 400-500 ש"ח. היות ולא התעדכנתי כמה שנים בתחום, ראיתי שהתכונות שמחפשים היום במארז הם פחות או יותר אלה: שקט, סירקולציה טובה, כניסות USB מקדימה, לדים, בקרת חום, מרווח, שלא יצבור אבק ולכלוך, ניתן להעברה פיזית. ראיתי שיש כמה מארזים שממליצים עליהם היום: NZXT Tempest Evo, CM 690 ADVANED, LANCOOL PC-K60B, LANCOOL PC-K7, LANCOOL PC-K62B ואחרים. על איזה מארז מהרשימה הזאת (או מארז שלא רשמתי ומתאים לי יותר) ללכת? אני מחפש גם ספק כוח בתקציב של כ400 ש"ח שיוכל להחזיק את המערכת (עדיפות לשקט) ויעמוד גם בשדרוגים עתידיים (למשל OC, אולי CF/SLI לכרטיס בעתיד). ראיתי ששני הספקים המומלצים היום הם SeaSonic S12II-620…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by o.k,

שלום לכולם !!! אני צריך המלצות למארז יפה רצוי שחור שיהייה עם הרבה מקום בפנים שיספיק לכל הכוננים. שיהיו לו שתי מאווררים לכניסת אוויר(חלק תחתון) ומאוורר אחד אם יש אז שתיים ליציאת אוויר חם (חלק עליון) התקציב שלי הוא עד 300 ג'ובות!! אם אפשר לצרף תמונה.......

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  4. 8 ג'יגה זיכרון intel i3 דיסק ssd 128 גיגה דיסק קשיח 1 גיגה לוח אם h81 בעתיד יכול להיות שאוסיף כרטיס מסך בשביל סרטים בלבד. אשמח לספק ומארז טובים מרשת tms

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by liorn,

שלום!! רציתי לדעת מה יותר שווה את הכסף(וגם מי מהם מאוורר יותר טוב) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  6. מה הכרטיס מסך הכי חזק HEC TRT 400 יכול להחזיק לא משנה התקציב

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by rubiliani,

שלום אני רוצה לקנות ספק חדש למחשב ג'נרי שמשום מה המאוורר של הספק לא מסתובב.. על מה אתם ממליצים? ספק אמין ושיתאים למחשב רגיל עם מארז ג'נרי.

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. המעבד שיהיה הוא I5 2500K, וכ.מסך 570GTX. אני מתכנן לעשות OC למעבד. כרגע יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W, ואני רוצה להעביר אותו למחשב החדש, אולם אינני יודע אם הוא יחזיק את המפרט הזה. שאלה שניה, אני חושב ללכת על מארז FRACTAL DESIGN R3, שעולה 500 ש"ח. האם יש לכם המלצה על מארז שידוע כטוב יותר (שיהיה לו מראה טוב כמו ל R3, ושהוא נחשב איכותי יותר, או אולי באותה רמה) שעולה באותו מחיר כמוהו, או אולי זול יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by ofir38,

אני כרגע מתכוון להזמין את הLEXA מIQPC אבל אם למישהו פה יש המלצה למארז יותר טוב ומשתלם מבחינת הכל (איוורור,שקט,יופי לא כל כך חשוב אבל בכל זאת)אני ישמח מאוד אם מישהו פה ימליץ על מארז יותר טוב ויצדיק את עצמו אחרת אני אלך על הLEXA מקווה שתעזרו לי במהירות האפשרית.. תודה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  10. שלום אני מאד רוצה לשדרג את המחשב הקיים שיש לי OPTIPLEX 620 DELL Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series דיסק קשיח - ST3500418AS DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה ספק דל 305W להחליף בלוח אם + מעבד חדשים ומודרניים כמו : 1. מעבד - AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX 2. לוח אם - GIGABYTE MA78GM-US2H האם תהייה בעייה כלשהי של תאימות החלקים ? אני יודע שזה כמו להחליף מחשב אבל חשוב לי מסיבות עסקיות שזה יהיה שדרוג ! כמו כן אם לוח האם הנ"ל לא יתאים ה…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by 246810,

יש לי ספק כח של חברת EZCOOL 450WATT קניתי אצל אייבורי לפני 4 חודשים. והוא כל הזמן מרעיש, כשהייתי אצלם אני רציתי לקנות SEASONIC והם אמרו שהם לא מכיריםSEASONIC. המוכר המליץ לי על EZCOOL הוא אמר שגם לו יש אחד בבית והוא מרוצה אז אמרתי לעצמי במחיר של 230 ש"ח למה לה לקנות קניתי ויש קצת רעשים מה אתם מציעים לי לעשות? אולי הייתי צריך לקנות ספק אחר ? אם כן איזה ספק לדעתכם היה הבחירה הנכונה?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by ranrubin1,

איזה מארז עדיף Antec three hundred two או CMSTORM SCOUT 2 הספק הוא FSP RAIDER 550W

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  13. ברשותי DELL INSPIRON 3793 ואני זקוק למטען שמתחבר למצית של הרכב כך שאוכל לעבוד ממנו ללא הגבלת זמן. האם DELL מוכרת כזה. ניסיתי 3 מטענים אוניברסליים והמחשב דחה אותם.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  14. Started by avivboker,

שלום לכולם חברים בבקשה אל תענו "תחפש בפורום" או דברים כאלה כי חרשתי את כל הפורום ולא מצאתי תשובה אני מחפש מארז 1) שלא יעלה על גובה 45 ס"מ 2) שיכיל המון מקום למאווררים 120 או 140 ס"מ 3) שיכיל יציאות USB 3.0 קדמיות תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by pringles,

קניתי ספק הנ"ל והוא לא מתאים למארז הישן שלי אז אני צריך המלצה למארז נורמלי ולא יקר עד 250 +- תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  16. http://www.bestprices.co.il/products/65822 בחנות יש גם גרסה של 650VA שעשוי להספיק להרבה אנשים ב- 209 שקל. באתר של "איתן הנדסה" לא מוזכר הדגם הזה אלא רק דגם אחר שעולה 400 שקל ל 800VA. כנראה שמדובר בדגם ישן יותר ולמרות שלא רשום כנראה שהתקשורת מול המחשב היא RS323. השאלה מה הכוונה במחודש? האם החליפו את הסוללה? חוץ מהסוללה יש עוד חלקים עם בלאי גבוה? שניהם באים עם שנה אחריות. מה דעתכם? UPSים של ADVICE שמממליצים עליהם פה עולים הרבה יותר, ADVICE 750VA עולה כ-450 שקל כולל משלוח. האם הם מצדיקים את המחיר?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by smalery,

יש לי מחשב שלא עובד, המאווררים של הספק לא פועלים וכאשר אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק אבל לא מופיע כלום במסך. החלפתי כרטיס מסך, לא עובד. לא הצלחתי לזהות את הלוח אם, אבל המעבד כנראה פנטיום 4 ישן כי הסוקט היא 423. (אני משער) אני רוצה לנסות ספק אחר, אבל הספק שישנו עכשיו מחובר ב-3 נקודות ללוח אם, חיבור של 4 פינים בצורת ריבוע, חיבור רחב רגיל, ועוד חיבור צר וארוך שלא מוכר לי, הצבע של המחבר והחיבור לבן והוא בעל שורה אחת של בערך 8 פינים. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לתת לי הכוונה כי אני רוצה לקנות ספק חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by landmn,

לגבי המארז: איך הוא באופן כללי ?איך הוא מבחינת חדירת אבק (האם הפילטרים מועילים)? לגבי הספק Enermax NAXN 450W (ששאלתי במקור): מסתבר שזה מה שנקרא Enermax 80+

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  19. Started by Kayfun4ik,

שלום אני בניתי מחשב ב RSM וצריך עזרה בבחירת ספק מעבד i5 2500 על Asus p8h67 (לא צפוי שום OC) כרטיס מסך GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 מארז Antec P183 אני צריך ספק איכותי ויציב שמספיק למערכת שלי (כי הכבלי החשמל בבית די ישנים וכנרא המתח שם לא יציב במיוחד) המחשב נועד לשימוש כללי, עבודה וקצת משחקים בלילה המחשב בדרך כלל נשאר פתוח (הורדות מהאינטרנט) קיבלתי המלצה על SeaSonic 12II-620 620Watt 80Plus Bronze תמורת 415 ש"ח אני לא יודע כמה ספק טוב צריך לעלות, אז לשיקול דעתכם אבל קראתי שהספק הזה ספציפית לא מופיע ברשימת הספקים המומלצים לכרטיס המסך מה דעתכם, יש עוד המלצות מהחנות?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  20. רכשתי את האנרמקס צ'אקרה, ה2900PRO נכנס כמו גדול. המאוורר 250MM לא כ"כ מועיל, אולי בשתיים שלוש מעלות.... יש ביקוש לתמונות?

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  21. היי כמו שציינתי בכותרת אני מבקש את המלצתכם למארז+ספק שקטים ככל האפשר עדיפות לספק מודולורי או לפחות עם 5-6 יציאות מתח לSATA המפרט שלי הוא: GIGABYTE GA-EP35-DS3R מעבד E6550 (אם אני זוכר נכון,אני לא מול המחשב כרגע) HD2600XT HDMI 512MB PCIe מאוור למעבד ninga 2 עדיין לא הורכב ו 4 דיסקים SATA (וכן אני צריך את כולם ) לא מתוכנן שום OC יכול לחרוג ב200-250 ש"ח אם ההפרש מצדיק לדעתכם

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by Jounce,

אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, והחלטתי לגוון ולנסות את המארז הזה, במקום לקנות עוד 6a19, בעיקר בגלל כל ההמלצות עליו שקראתי בפוסטים השנים כאן בפורום. עדיין מתלבט אם שווה את החריגה של 100 ש"ח בתקציב, ויש לי כמה שאלות לאנשים שמשתמשים בו: 1) האם באמת לא ניתן לפרק את כלוב הדיסקים? 2) האם המאוורר שבא עמו שקט? איך המארז בכלל מבחינת שקט? 3) האם העובדה שאין לו מסנני-אבק שליפים לניקוי חוזר גורמת לו לצבור יותר אבק מ- 6a19 לדוגמה (שצובר אצלי המון אבק) ? תודה!

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by menas,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש,המפרט יהיה מבוסס I5 2400+כ"מ 5850 מהדורת OC של gigabyte. בנוסף,אני רוצה לקנות יחד עם המחשב מארז CM690II basic. בהתחלה רציתי לקנות את המארז שעולה 350 ש"ח יחד עם הספק הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2528 אבל אז ראיתי את הדיל הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2900 כך שיוצא ששני האפשרויות הם באותו מחיר. הספק הראשון יהיה מעל ומעבר למערכת שלי כולל לכל השידרוגים העתידיים,אז הכוח הנוסף של הFSP הוא לא כ"כ משנה. עכשיו-איזה ספק טוב יותר? מבחינת שקט,איכות בנייה וצריכת חשמל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  24. Started by klips,

שלום צריך את עזרתכם אני מחפש ספק כוח 500W בשביל מחשב חדש שיהיה שקט בעל ביצועים טובים ושיהיה בעל חברה מוכרת בעיקרון אני מוכן להשקיע 350 אבל לא אכפת לי לחרוג אם צריך תודה על כל עזרה שתתקבל.

25. Started by oranShoshany,

אני ממש רוצה לקנות את אחד המארזים האלה וכל הזמן נותנים פה תגובות שליליות עליהם ולא הבנתי למה ? למה הם לא מומלצים ? מה הבעיה איתם? והאם אפשר לפתור אותה על ידי החלפת מאוררים או משהו כזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים