עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by avivboker,

שלום לכולם חברים בבקשה אל תענו "תחפש בפורום" או דברים כאלה כי חרשתי את כל הפורום ולא מצאתי תשובה אני מחפש מארז 1) שלא יעלה על גובה 45 ס"מ 2) שיכיל המון מקום למאווררים 120 או 140 ס"מ 3) שיכיל יציאות USB 3.0 קדמיות תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש, רק בקשר למארז ולקרור של המעבד אני עדיין בהתלבטות. המפרט : SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 Rosewill RFHD-50BK 50mm X2 Cooling Fan Aluminum HDD Cooler EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA חשוב לי מאוד שיהיה מקום במארז ללפחות 7 הארד דיסקים (כל מה שצברתי עד היום...) ראיתי את המארז הבא של thermaltake, השאלה היא האם הוא…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by landmn,

לגבי המארז: איך הוא באופן כללי ?איך הוא מבחינת חדירת אבק (האם הפילטרים מועילים)? לגבי הספק Enermax NAXN 450W (ששאלתי במקור): מסתבר שזה מה שנקרא Enermax 80+

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  4. Started by crak100,

שלום רב בניתי מחשב חדש antec 900 i7 2700k ati 6950 הארד דיסק X2 איזה ספק אני צריך למערכת הזאת ? חשבתי על 600W מכאן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4207&CatCode=409 מה דעתכם ,יחזיק או שצריך לקחת 700W כמו שהמליץ המוכר ? אשמח אם תתנו דגמים ספציפיים אני פשוט חדש בתחום תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  5. חגים שמחים לכולם, בעקבות שדרוג חומרה לשרת שלי אני רוצה לשדרג גם את ספק הכח. לכן אני מחפש ספק שיחזיק Core i5 750 ו-10 הרדיסקים של 7200 (ללא שטויות לא נחוצות כמו כרטיס מסך! ). עקב כך הוא צריך להכיל הרבה (מאד!) חיבורי SATA ומספיק וואטים כדי לא לקרוס (תגידו לי אתם כמה וואטים צריך - אני לא מבין בזה כלום). התקציב 500-600 - תודה למגיבים!

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  6. או שאני יכול לשים את הלוח אם בחוץ ולשים עליו איזה שני מאווררים שיעיפו ממנו לחות ואבק? חשבתי על משהו חביב שאפשר לעשות מזה..מודינג פתוח כזה אולי משהו יחודי...

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  7. שלום לכולם , זכיתי ב-enermax infinity 720w ב-ebay ב -51$. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110468377964&ssPageName=STRK:MEWNX:IT הספק הוא חדש באריזה , מה דעתכם על הספק האם המחיר שווה אותו? האם הוא יוכל להחזיק 260GTX? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  8. http://www.tekbunker.com/index.php?option=com_content&task=view&id=252&Itemid=57&limit=1&limitstart=1 כן כן, זה הלינק ש-urib הביא לא מזמן.. לא ראיתי שם שכתבו איזה מארז זה, וחבל, כי התאהבתי בו במבט ראשון :smile1: תודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by 246810,

יש לי ספק כח של חברת EZCOOL 450WATT קניתי אצל אייבורי לפני 4 חודשים. והוא כל הזמן מרעיש, כשהייתי אצלם אני רציתי לקנות SEASONIC והם אמרו שהם לא מכיריםSEASONIC. המוכר המליץ לי על EZCOOL הוא אמר שגם לו יש אחד בבית והוא מרוצה אז אמרתי לעצמי במחיר של 230 ש"ח למה לה לקנות קניתי ויש קצת רעשים מה אתם מציעים לי לעשות? אולי הייתי צריך לקנות ספק אחר ? אם כן איזה ספק לדעתכם היה הבחירה הנכונה?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by Chiba,

שלום השבוע רציתי להוסיף הארדיסק למארז שלי (Antec Eleven Hundred) והופתעתי לשים לב שיש לי בו רק מסילה אחת להארדיסק שנמצאת בשימוש כרגע... נברתי בכל הקופסאות של ציוד המחשב אבל לא מצאתי עוד. השאלה היא- מאיפה אני יכול לקנות מסילות נוספות? זה אפשרי בכלל? או שנתקעתי עם הארדיסק אחד עכשיו תמונה של המסילות: תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  11. NZXT TEMPEST 410 ELITE DEFINE R4 CORSAIR 400R מי מביניהם יהיה הקריר ביותר? המערכת תכלול את קירור המעבד SCYTHE GRAND KAMA CROSS.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by bitoNNz,

ראיתי פה ספקים נורא זולים שמציעים במפרטים ובכללי ובדרך כלל כשמשהו יותר מדי זול זה נראה לי חשוד [כמו הFSP] לכן החלטתי לשאול אותכם מה אתם מציעים וממה להתרחק.. 403 שח - Antec TruePower Trio 430W 300 שח - Cooler Master Extreme Power 500W 403 שח - Corsair CMPSU-450VXEU 450W 240 שח - FSP BlueStorm II 400W 324 שח - GlacialTech GP-PS550BP 550W אם אתם ממליצים על ספק אחר אז בבקשה רק אם אתם בטוח יודעים שזה איכותי ושווה וגם אם אתם ממליצים על אחד מה5 ששמתי אני לא מכיר אף אחד מהם ורק ראיתי שהANTEC במומלצים אבל זה נושא ישן.. אז אשמח לחוות דעת הכי מקצועית שתוכלו לתת לי והכי אמינה דעתכם חשובה לנו חח

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  13. יש לי מחשב ישן שאני עדיין משתמש בו [ בעיקר לסרטים ]. אבל המארז דפוק לגמריי. הוא פשוט מתפרק. לפי מה שהבנתי צריך לבחור כדי שיתאים ללוח אם שמתאים למאבד ולספק ואולי לעוד דברים שאני לא כל כך מבין בזה. אבל בגלל שהמחשב ישן חבל לי להשקיע הרבה כסף במארז. נגיד הלוח אמ שלי זה : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 430 מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ כמובן שעדיף מארז עם כמה שיותר קירור וכמה שיותר שקט אבל במחיר ממש סביר. תודה מראש

14. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מחפש המלצות למארזים טובים שנעים בין 700 - 800 שח??? וגם המלצה על זכרונות CORSAIR ן ו גGELL GSKILL

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  15. לאחר דיונים ממושכים בפורום מפרטים הגעתי למפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 זיכרון: OCZ DDR2 2048MB (1024MB X2) 800MHZ PC2-6400 CL 4-4-4-15 הארדיסק: WD 320GB SATA II 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך: Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 PCI-E Retail צורב דיוידי: Pioneer DVD-RW Dual Layer X18 SATA2 Black ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC (מחיר 216 ש"ח) או: (328 ש"ח) FSP BlueStorm II 400W מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver VB1000SWS 409 ש"ח מבין החנויות המוכרות, הזולה ביותר שמצאתי עבור המערכת הזאת היא סקאי פי.סי (3130 ש"ח ללא ספק ומארז), אבל שם לא קיימים ה…

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by harrygol,

קניתי את המארז הנ"ל. כולל מאוורר צד 25 ס"מ, לד רקע כחול וכו'... אני לא רואה נורה המראה את פעילות ההרד-דיסק וגם אין חיבור כזה שיוצא מהמקום המיועד לכך בלוח האם. כמו כן אין נורה ל-system. אין לחצן restart. האם כך נהוג במארזים בדור החדש? אפשר לוותר על הרוב אך איך אני אמור לזהות פעילות ההרד-דיסק, חשוב, לא?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by NaRKoMaN,

אני תכננתי לקנות לעצמי מארז של nzxt tempest אבל אחרי שראיתי שניהול הכבלים מאחורה לא ממש טוב אז אני מחפש מארז אחר. התקציב למארז הוא עד 650 שקלים וגם שיתאים לתנאים הבאים: גדול מספיק בשביל קירור coolermaster v8 זרימת אוויר טובה עדיף שהספק יהיה למטה ניהול כבלים טוב מאחורה, שיהיה נוח ולא צר מידי ושלא יהיו יותר מידי בעיות. לא משנה לי אם זה mid tower או full tower.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  18. יש ברשותי מארז טרמלטק http://zap.co.il/model.asp?model_id=422657 SOPRANO אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ASUS דגם 8800GTS האם יש בעיה להכניס את הכרטיס הזה למארז והאם יש דרישה מסויימת של לוח אם למארז ולכרטסי הזה ישולב עם מעבד AMD AM2 תןדה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by rubiliani,

שלום אני רוצה לקנות ספק חדש למחשב ג'נרי שמשום מה המאוורר של הספק לא מסתובב.. על מה אתם ממליצים? ספק אמין ושיתאים למחשב רגיל עם מארז ג'נרי.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by powerhorse,

ההתלבטות היא בין FSP 850 ל 1000VA. האם לדעתכם הדגמים הנ"ל מתאימים? והאם ההפרש של 120 שקל שווה את זה? קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלי : הספק :http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ups-fsp-smart-1000-usb-rj45-p-10195 http://www.tms.co.il/preview/order/15095 המסך הוא כנראה 40W http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/archieve/LS23LRZKUV/ אני קונה היום את הספק, אשמח לקבל תשובה תודה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  21. בראבו ומאש הם אותו הדבר פשוט הדגמים שיש בKSP המש הוא הנמוך וה בראבו הוא הגבוה. או אולי גיגה קייס. כרגע אני נוטה לכיון הבראבו לא משנה איזה מהם אני אקנה, אני אצטף שני קיטים להשקטה של טרמלטק. ומאוורים של גליאשל טק (9 ס"מ) שמדורגים ב 19 DB ו זרימת אוויר של 35CFM. תודה רום

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by HeDesXs,

יש לו חיבור 6 פינים לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by fizban,

שלום לכולם, עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 ועכשיו אומרים לי שאין את המארז Antec nsk6500... אתם יכולים להמליץ לי על תחליף טוב למארז הזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by gabbay,

עד לאחרונה כדי להריץ משחקים על ההגדרות הכי טובות לא היה נדרש OC משמעותי למתחים או לתדרים של הכרטיסים לאחרונה גם עבור CRYSIS 2 ועכשיו BF3 אני צריך לעשות OC כדי שהמשחקים ירצו חלק. עכשיו כשאני משחק תוך כדי OC והעלאת מתחים לכרטיסים המאוורר של הספק מתחיל להרעיש. אם הייתי יודע שהספק צריך לעשות כזה רעש כדי לעמוד בעומס כזה הייתי משקיע יותר וקונה ספק טוב יותר, אבל במצב הנתון יש משהו שאני יכול לעשות כדי להקל על הרעש? אני יודע שלהחליף מאוורר מסיר את האחריות אז זאת אופציה אחרונה מבחינתי. יש איזושהי אפשרות לשלוט על המהירות שלו? תודה דן.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  25. THERMALTAKE MATRIX VD2000BNS w/o PSU - BLACK או RAIDMAX SMILODON BLACK w/o PSU איזה מארז עדיף ?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים