עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. התקציב 400-750 דרישות: בניה איכותית. סרקולזציה טובה. חברה ידועה. חלון שמאלי. מקום לרדיאטור 280 (crosair 110). עיצוב מוקפד, לא של גיימינג אבל גם לא מיושן או משעמם. הגודל: יכול להיות פול טאואר אבל לא ענק. (פחות מ60 סנטי' גובה) תיכננתי בעיקרון משהו כמו Thermaltake Chaser A71 אבל כבר לא ניתן למצוא אותו בארץ יש את הFractal Design Define R4 המצויין. אבל העיצוב שלו קצת מידי סולידי פתוח להצעות [h=1][/h]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by QttP,

אני מחפש מארז mid-tower למחשב החדש שאני מתכוון לבנות. המטרה היא שיהיה גם נוח, גם מקורר היטב וגם יפה. תקציב עד 1000 שקל, אבל לא יותר. בינתיים צד את עיני ה-Gigabyte Aurora 570. כל הביקורות שקראתי עליו היו מחמיאות מאוד, אבל ארצה לקבל גם את דעת חברי הפורום. המארז במחשב הישן הוא ה-Thermaltake Lanmoto. נראה שה-570 מביא איתו כל מה שאהבתי ב-Lanmoto כגון: * פאנל צד עם חלון * הכנסה נוחה של כוננים אופטיים ללא הברגה * רגליות מסתובבות ליציבות * מאווררים גדולים (120MM), שקטים וטובים * קל מאוד (ה-Aurora לא כזה קל, אבל גם לא נורא) ובנוסף מוסיף ומשפר כמה דברים: * דלת נפתחת ימינה ולא שמאלה (יותר נוח לימניים) * גם דיסקים קשיחים אפשר להכניס בלי הברגה * תופסנים לכרטיסי הרחבה שבאמת עובדים (לפח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avivlevy,

יש לי את הטרנספומטור והא יותר מידי גדול בישבילי! ויש לי גם את המטריק והוא יותר מידי קטן בישבילי! אז חשבתי לקנות איזה מארז MIDI TOWER! תקציב מינימום(מארז M-T במחיר הכי נמוך שיכל להיות (אבל שיהיה איכותי יחסית)) +מומלץ (עד 600 שקל משהו מומלץ (גם מארז M-T)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ני מתכנן לבנות מחשב סטנדרטי מחבינת ביצועים, אפילו ללא כרטיס מסך מיוחד, רק עם Ssd, אני ראיתי את המארז הזה - http://ksp.co.il/?uin=26837 רציתי לשאול האם יש דגשים מיוחדים או רכיבים נוספים שאני צריך לשים לב אליהם כשאני בונה מחשב בתצורת Mini Itx. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. מחפש מארז MINI TOWER שקט ואלגנטי למערכת ALL AROUND שאני בונה . יש את ה Lian Li PC-A04 ואת ה SilverStone Temjin TJ08-E שאין ספק שעונים להגדרה אלגנטי , לעומת זאת יש את ה Fractal Design Define Mini שעונה להגדרה שקט. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן או לכאן או בכלל על אופציות למארז מומלץ שלא חשבתי עליהן תודה מראש ,דרור

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי מחשב מלפני כ-4 שנים. בגדול, אין לי בעיה כלשהי עם המחשב מבחינת חומרה (הוא מריץ כל מה שאני זקוק לו כרגע וללא בעיות מיוחדות, כך שאני לא מתכנן כרגע לשדרגו), מלבד בעיה אחת: רעש, המון רעש! המארז מעולם לא הצטיין בקירור אופטימלי ושמר על טמפרטורות יחסית גבוהות, וגם היה מעט רועש. הבעיה היא שבזמן האחרון הוא החל להרעיש באופן יוצא דופן, ככל הנראה בעקבות מחלה כלשהי של ה-Zalman 8700, ולכן אני נדרש לעשות מעשה. במידה ולמישהו יצא להתנסות עם המארז הזה (Mozart VC4001SNS), האם אפשר לטפל בנושא הקירור/רעש ע"י פתרון קירור כלשהו (Scythe Ninja 3, למשל) או שכבר כדאי להחליף למארז חדש (היום אני כבר לא זקוק ל-HTPC, כך שזה כנראה יהיה משהו בכיוון של CoolerMaster 690 II או Lancool K62B…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  7. החלטתי לבנות שרת NAS שיתן לי RAID 5 עם ארבעה דיסקים (כנראה יבוסס על OpenFiler). הדיסקים צריכים להיות נשלפים (hot swap), אבל אני לא מצליח לאתר מארז מתאים בארץ. ראיתי ששאלו כאן שאלה דומה ובמקום מארז ייחודי, המליצו על מגירות לדיסקים שאפשר להתקין בתושבת לכונן 5.25. מאחר שאני מתכנן להרכיב במארז ארבעה דיסקים, אני צריך מארז עם ארבעה תושבות 5.25 וזהו - לא יהיו דיסקים פנימיים, פלופי או כונן אופטי בשרת. הבעיה היא שכל המארזים שראיתי שמתאימים לדרישה הנ"ל גדולים מאוד, לפחות Midi ATX. מאחר שלוח האם המתוכנן הוא מיקרו ATX, זה משאיר המון מקום מבוזבז. אז על איזה מארז אתם יכולים להמליץ שמתאים לדרישות הנ"ל ובנוסף שקט ככל האפשר, קטן ככל האפשר ולא יזיק אם יראה טוב ( 8)), למרות שזה פחות חשוב. ה…

8. Started by kentaro,

אני קונה מחשב חדש,ורציתי לדעת האם המארז הזה יתאים למפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600BOX 1524 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 742 ש"ח דיסק Western Digital WD2500AAKS 250GB 361 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח ספק Enermax Liberty 400W 418 ש"ח ק.מעבד Scythe Infinity 268 ש"ח ________________________________________________________ כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 2300 ש"ח (noacomp) ובכלל אם אפשר חוות דעת על מארז אחר (שמא יותר טוב מזה שבחרתי) שיתאים למפרט הזה או בכלליות יותר טוב. תודה ושבת שלום.

9. Started by ran33,

לכל הגולשים שלום הצלחתי סוף סוף למצוא מארזי NZXT TRINITY בחנות מחשבים מגניבה! סוף הדרך של מארז

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by moshel7,

האים מישהו יודע איך מדליקים את התאורה בחזית המארז אצלי זה לא דולק?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

לקחנו לביקורת את אחד המארזים המבוקשים בשוק, ה-H440 של NZXT. בואו לראות כיצד נראה השילוב שבין אסטטיקה ויכולות קירור לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsunzxt_h440_mid_tower/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חברים. יש לי הזדמנות לרכוש את המארז הנ"ל ב-300 ש"ח. מצבו של המארז מצויין. הוא היה בשימוש פחות מחודש ונארז מחדש באריזה המקורית ובמשך שנה הוא היה ארוז (לדברי המוכר הוא רכש אותו לפני שנה בערך). בגדול אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בעוד חודשיים-שלושה וחשבתי על מארז חדש ועדכני יותר. אחרי חיפוש בגוגל, ראיתי שהמארז הזה שווק בשנת 2008. האם כדאי להשקיע את הסכום הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by michmoch,

איך המארז הנ"ל מבחינת יכולות הקרור והשקט ביחס לאנטק סולו או לאנטק סונטה 3? איך גודלו למערך CF?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קיבלתי את המארז הזה, אני משתמש בוא כרגע והוא באמת מקורר בצורה מדהימה ומארז אחד הטובים, הבעיה שהמאווררים לא עובדים בשיא הכוח שלהם. הרעש לא ממש מפריע לי, כי אני מפעיל את מאווררים על עוצמה גבוהה שאני משחק משחקים כבדים ואז אני כבר עם רמקולים או אוזניות ולא מפריע לי. האם יש תוכנה לשליטת המאווררים במארז הזה? מחובר במולקס. או רק לקנות כרטיס כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LiorZi,

חשבתי לבנות בעצמי מארז פתוח למחשב, משהו בסגנון "test bench" שיש במעבדות תיקונים וכאלה... לדוגמא: http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/test-bench/test-bench-v1.html אני כנראה יתלה אותו מעל השולחן מחשב (גבוה). מה שאני "פוחד" ממנו הוא אבק שיצטבר שמה אחרי תקופה מכיוון שהמארז פתוח לגמרי, כמה זה יכול לפגוע אחרי תקופה ברכיבים? בקירור? או בכל דבר אחר? אציין שזה מחשב מבוסס i7 3770k עם OC ו-GTX670. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. הי. יש הרי את הכפתור של האורות. ויש כפתור כיבוי . חשבתי לחיצה אחת ומהירה יעשה ריסט אבל זה עדיין מכבה את המחשב. מה עושים? וככה זה הגיע מורכב מהחנות.

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. קניתי מחשב מעבד E8400 כרטיס מסך GIGABYTE 4550 במארז P182 עם מאוורר Freezer 7 Pro. המחשב שקט למדי ולא מריץ כמעט משחקים. עכשיו את המאוורר התקינו כרגיל כלומר שהאוויר החם נפלט אחורה לכיוון המאוורר האחורי. אבל במארז הזה יש גם מאוורר עליון מעל המעבד, אז היות ואוויר חם עולה למעלה לא עדיף לכוון את ה Freezer 7 Pro לכיוון מעלה ולא לכיוון אחורה?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  18. Started by sgeva2001,

שלום הצילו שוכנעתי לרכוש את המארז המעולה P182. הבעיה : אני לא מצליח להשיג אותו . בחנויות אומרים שהיבואן מביא ומחזיק רק את המחליף החדש P183 האם יש מקום בארץ שעדיין ניתן להשיג את P182 שמועדף אצלי בגלל שהוא שקט יותר? זה מעכב לי את הרכבת המחשב. בתודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by oren666666,

ערב טוב, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך(מפרט בצד) עם מארז P183 משתיק וקצת רועש(רועש זה יחסי, אחרים לא שומעים אותו) כשהמאווררים בעוצמה הכי נמוכה. מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by netanelam,

היי חברה אתה מכירים את המארז הזה: POWER LOGIC Quatro 200

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. רציתי לדעת אם זה רק אצלי? יש לעוד מישו תמארז הזה והמאווררים שלו די מרעישים? לאיזה מאווררים אני צריך להחליף?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by nestt8,

לאחרונה קניתי את המארז shakroon t9. השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף לו עוד מאווררים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by hassid_hassid,

שלום. רציתי לדעת איך המארזים של החברה הזאת (sharkoon). פשוט אני קונה מחשב ב-KSP (מבחינתי זה קרוב ונוח) מה שמטריד אותי בעיקר במארז זה כמות יציאות ה-USB מקדימה (לא מדובר על איזה מחשב־על, הוא אולי קצת חזק מהממוצע כי אני משתמש בתוכנות קצת כבדות (i5), אבל לא גיימר או משהו, בלי אוברקלוק וכדו'). אצלהם באתר לא מצאתי מארזים עם 4 יציאות קדמיות פרט לזה: http://ksp.co.il/?uin=24723 האם שווה "להידפק" עם המארז הזה בשביל היציאות הקדמיות, או שעדיף "לסבול" ולקחת את המארזים הטובים יותר (למען הסר ספק: אני לא מתכוון להתפרע על מארז או משהו, אבל אני לא בוחר במארז הזה בגלל המחיר שלו...) תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  24. Started by djelectric,

תורו של מארז תקציבי נוסף לנסות את מזלו מול התחרות הרבה שיש בשוק, האם ה-BD28 של שארקון יצליח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-sharkoon-bd28-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

25. Started by yonlom,

שלום, מה דעתכם על המארז שצויין בנושא והאם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בגרסה השחורה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים