עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by stojakovic,

המערכת של המחשב היא: E8400 עם OCZ VANDETTA Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 Twintech nVidia 9800GTX+ 512MB OC Ver Twin Turbo PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ועוד 3 מאווררים 120 השאלה היא האם Enermax Liberty 400W יחזיק את הכל או לא? תודה!

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  2. קניתי מחשב ובעצת המוכר החלטתי בסופו של דבר לא לקחת ספק, ולהשתמש בג'נרי. המוכר אמר לי שאלא אם כן אני עושה OC, הספק אמור להספיק לי ושחוץ מזה - רוב האנשים משתמשים בספקים ג'נרים והוא לא שמע שהיו יותר מדי בעיות איתם. בכל מקרה - נגיד ותהיה תקלה עם הספק, מה יותר סביר שיקרה - שהספק עצמו ישרף או שיגרם נזק למערכת? ועוד שאלה - הרי יש אחריות על כל החלקים, אז עם מקסימום המערכת תשרף, אני אוכל להחליף חלקים חינם, נכון?

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  3. קבלתי היום משכורת והתברר שאין לי מספיק לEUREKA שתיכננתי לקנות אז אני צריך מארז שיכול להכיל 8800GTX עד 750 ש''ח אבל רק מהחנות זיגזג 2000 כי אני רוצה לקנות הכול שם. תודה. דרך אגב אני נוסע לקנות היום בשעה 5 בערך, אם תוכלו בבקשה לעזור לחבר בצרה?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by Kukishin,

משחקים, CO ושימושים כלליים.

5. Started by original,

מי מהם טוב יותר ולמה?

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  6. יש לי אל פסק בסביבות חצי שנה, אולי טיפה יותר.. Advice 650 עד לפני המחשב החדש הוא היה עובד טוב, ובהפסקת חשמל הוא היה מחזיק 10 דק' עד רבע שעה..(כן, עם מחשב יותר ישן וחלש P 3.6GHZ , 2GB RAM ,GT7600 256MB 128BIT , ASUS P4P800 ארבעה הארדיסקים שמתוכם אחד סאטה[היתר IDE], ו5 מאווררי במארז[שתים של 120 מ"מ ושלוש של 80] ) אני יודע שהמפרט הנוכחי שיש לי עכשיו, הרבה יותר חזק ממה שהיה לי(ראו בצד) אבל זה לא מצדיק את זה שאחרי 20 שניות המחשב נכבה לו. אין לו גם בכלל התרעה, הוא מצפצף רגיל, ואם יש לו התרעה על עומס לפני שהוא נכבה מיידית, הוא אמור לצפצף יותר מהר בהרבה: הוא לא עושה את זה הסיכוי קטן שאחת הבטריות הלכה נראה לי. המחשב הרבה יותר חזק, אבל איך זה שהוא לא מחזיק אותו ל5 דק' לפחות? וגם …

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  7. שלום לכולם! חשבתי לעצמי לקנות את אחד מהכרטיסי מסך הבאים 880gtx או gts ולכן החלטתי לקנות ספק חדש (יש לי עדיין ג'נרי של hec). בינתיים היו שינוים ויקח לי עוד איזה חצי שנה עד שאני אקנה את הכרטיס מסך... האם יש ספק טוב שיוכל להחזיק את ה gtx או את הכרטיסים מסדרה 9 או את ה r600???

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות ספק כח 1250w איזה ספק הכי טוב בשוק בהספק הזה? ???

9. Started by online,

בשנה החולפת קניתי בנפרד שני ספקים מדגם FSP350-60GLN, ולצערי יש לי איתם בעיה. אחד מהם מצפצף בצליל דק ובלתי-פוסק כשהמחשב מכובה, והשני מצרצר כשהמחשב דלוק, כאשר עוצמת הצירצור משתנה לפי העומס החשמלי. בשני המקרים, הצליל נפלט מהשנאי המרכזי ולא מהמאוורר. האם יש כאן מישהו עם ספק מתוצרת FSP שנתקל בבעיה דומה?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by ras81,

הי אני מתלבט בן כמה מארזים שראיתי שמומלצים פה: ANTEC 900 GIGABYTE 570 ANTEC P180 COOLMASTER STC-T01 מאוד אהבת את המגש MB הנשלף של הCOOLMASTER. מישהו יכול לעזור לי להחליט מה עדיף ולמה כי בין הGIGABYTE והANTEC 900 לא ראיתי הבדלים קריטים תודה

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by amit_amit,

שלום לכולם, יש לי ספק של ספייר ROCKETTER V של 500W עכשיו מהאתר פה הבנתי שהספקים של ספייר לא מומלצים בכלל, ואפשר אפילו לכנות אותם בשם ג'נריים השאלה שלי היא על פי מה ההחלטה הזו? על פי ביקורות שקראתי באינטרנט הספק מקבל ציון טוב מאוד (8\10) מדוע הוא נשלל כאן באתר בצורה כה חדה?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  12. מעבד Q9550 לוח P45 8GB זיכרון 1066 כרטיס מסך ATI FireGL V3600 צורב DVD וכונן קשיח איזה 3 מאווררי 120 ועוד 140 מ"מ. יתכן אוברקלוק לבאס 470 בעתיד. הספק PPCS500 יחזיק בכיף גם במקרה כזה נכון? אין ממש סיבה להשקיע יותר ב-Corsair או Enermax

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by idan_1995,

קניתי מחשב ולא התייחסתי לספק ולפי מה שהבנתי הספק שהביאו לי הוא ג'נרי אני מחפש ספק משתלם ב500 ש"ח

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות מחשב ורציתי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm# רציתי לדעת עם יש לו קירור טוב ואני גם מוסיף לו עוד מאוורר בחלון שאני עושה בצד ואם אתם רוצים להציע לי משהו אחר אז אני רוצה שיהיה לו צד חלק שאני יוכל לעשות חלון

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  15. קניתי מארז P180 ספק ליברטי 400 ולוח אם 965DS של גיגהבייט. בנוסף קניתי כרטיס מסך BFG8800. מכיוון שבמארז P180 הספק מורכב למטה והחיבור חשמל של הלוח אם נמצא למעלה כבל החשב לא מגיע. האם יש כבל מאריך (זכר נקבה) לחיבור כזה?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by bluz,

הדגם של הספק הוא ZUMAX ZU400W. הדבר הראשון שקופץ לראש בZUMAX זה "ספק ג'נרי, כדאי להחליף". אבל זה לא ג'נרי.. תסתכלו באתר שלהם.. בכל מקרה, האם הוא מחזיק את המחשב הבא כמו שצריך? Intel sandusky D945PSNLK Intel LGA 775 3Ghz 2*512MB DDR2 667Mhz כרטיס מסך: יש לי עכשיו ATI RADEON X700, אני מחליף ל ATI RADEON X1950 PRO 256MB GDDR3 צורב DVD±RW x16 דיסק קשיח אם זה חשוב 160GB SATA2 הספק שלי מחזיק כזה מחשב?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  17. שלום לכם יש לי שאלה שיכול ליהיות שהיא די ברורה לכם, אבל לי לא. איזה ספק יותר חזק ה enermax liberty 400w או הANTEC SMART POWER 450W. http://www.silentpcreview.com/article260-page1.html-מקור מידע על הANTEC. http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=7-מקור מידע על הENERMAX יש בANTEC דברים יותר חזקים מהENERMAX ולהיפך. אז עיניין אותי לדעת מה יותר חזק?\ ואם אפשר קצת הסברים על ה20a ב12W וכל השאר ומה זה אומר? ועוד שאלה? האם הANTEC יכול להחזיק למשל 8800GT+Q6600 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by almor12,

חג שמח אנשים, אני מעוניין לשדרג את הספק כוח שלי כרגע יש לי SEASONIC 300W אני משדרג את הספק כוח בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המערכת שלי היא: intel i3 2120 ddr3 8gb 1333mhz asus p8h61-m le לגבי כרטיס מסך אני עדיין מתלבט - פתחתי אשכול לגבי הנושא. בגדול אני לא מעוניין בOC והספק רק צריך להחזיק את המערכת הנ"ל + כרטיס מסך חדש (כנראה או חדש או משומש). תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  19. רציתי לדעת אם זה רק אצלי? יש לעוד מישו תמארז הזה והמאווררים שלו די מרעישים? לאיזה מאווררים אני צריך להחליף?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by Ronll,

אני כבר הזמנתי

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  21. טוב היום הANTEC NSK-6500 עשה עליה ומחכה לחותמת הכשר של הרבנות מחירו בפלונטר 569 ש"ח - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NSK-6500&cart=1170893208361269〈=heb ונחוץ תוספת מאוור קדמי 92mm (אחד יספיק ?) מינימום 600 ש"ח והרגע התקשרו מטופ מרקט enermax במלאי והתיאור בכותרת הוא הנכון המחיר במזומן 700 ש"ח ! http://topmarket.co.il/index.php?productID=2026 מה לקחת ? ? ? ? ? ? הספק באנרמקס הוא סינגל רייל ושסדרת הספקים הספציפית הזאת של אנטק לפי מה שקראתי יכולה לעשות בעיות בפיטצ'רים האנרמקס לוקח, באיכות ? ? ? e6300 | ga-965-s3 | 2gb ddr800 g.skill pk | his x1950pro-iceq3 | seagate SATA 160gb | ibm eata 40gb | nec-2050a glacialtech igloo 5700mc |samsung bw940 | logitech g5…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by Seasonic,

זה : SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL או: Pcp&Cooling Silencer 500W אותו המחיר!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by leda,

שלום אני רוצה לחדש המערכת עם כרטיס sapphire HD 6670 . (כמו כן רוצה מסך חדש 23' אולי U2311H dell) הבנתי שזה כרטיס טוב ואינו צורך הרבה כוח. יש לו חיבור רק ללוח האם ולא לספק! הבנתי שאני צריך ספק טוב ושקט. הגבול שלי לספק ~300 ש"ח. המערכת שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 זה לוח LGA775 עם חיבור ATX 12V 4Pin מעבד: Intel core 2 duo E8200 זיכרון: 4G ddr2 800mhz kingston דיסק קשיח: Hitachi 320G כרגע כרטיס: Radeon HD 3850 Gigabyte מארז JSP-tech ezcool 400w עם מאוורר אשמח לקבל המלצתכם! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, חבר רוצה לשדרג מארז, אני פותח את הטופיק הזה בשבילו, התקציב הוא עד כ-600 ש"ח, ניתן לחרוג עד כ-100 ש"ח אם הכרחי. חשוב שהמארז יהיה שקט ומאוורר היטב (רמת שקט 8-9), לא יבוצע אוברקלוק במעבד אבל שקט מאוד חשוב לו, לפחות 3 מאווררים, קדמי, עליון ואחורי עם אופציה להוספה של 1 או 2 נוספים. חשוב מאוד, אופציה לסידור כבלים אופטימלי, הוא לא מעוניין שיראו שום כבלים חוץ ממה שהכרחי לחלוטין אז חשוב שהמארז ייתן את האופציה להעביר את הכבלים מכיוונים שונים ושישאר מרווח מאחור לסגור את המארז אם יהיו המון כבלים. אשמח להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by coch,

אהלן אני שוקל לעשות מעבר למארז הזה. כבר חקרתי מספיק ביקורות עליו והחלטתי שבגדול מבחינת קירור אוויר\מחיר\פיצ'רים ומראה חיצוני הוא מאוד מתאים לי. האמת היא שאני עובר ממארז מסיבי יותר שפחות או יותר אני לא אוהב את המראה שלו והוא גדול מידי ואין לי צורך בזה, בזמנו רכשתי אותו שהיה לי מערך כרטיסים והתעסקתי קצת יותר עם OC וכו' וכו'.. היום יש לי פחות זמן לזה. בכל מקרה, במידה ויש למישהו את המארז או שהוא ראה אותו בפעולה.. האם המאוורר הצדדי של ה 200 עושה רעש שאפשר להגיד שהוא מפריע ? הבנתי מכל הביקורות שהמאוורר הזה לא נשלט ע"י בקר בניגוד לאחרים. עכשיו המאוורר די גדול ומכניס כמות יפה של אוויר ( הגיוני ) השאלה שלי זה עד כמה הוא רועש. אני אשמח לתשובה ממישהו שיש לו א…

• 0 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים