עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by mrraz,

האם הוא ספק 420 ואט אמיתי?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by ofer40,

היי לכאורה ה APPOLO בליגה אחרת בגלל שהוא יקר יותר ב 80-100 שקל אבל אני רוצה לדעת אם ההפרש מוצדק. האם ה APPOLO אכן בליגה אחרת מ SAGGITA? שניהם איכשהו מצאו חן בעיני אבל לגבי האיכות אני לא יודע אם שווה לי להוסיף את ההפרש מה גם שאם אני לוקח את ה SAGGITA אני אצטרך לקנות בחנות אחרת שיותר יקרה מ SKYPC אבל שם אני יכול למצוא למשל את ספק הכח FSP GLN ב 200 שקל אבל ENERMAX NOISETAKER עולה 290 וזה הפרש די רציני. אז אם אני רוצה להוזיל עלויות ועדיין לקבל מארז יפה וספק שקט במה כדאי לי לבחור? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by omrishalev,

קיבלתי סוף סוף את המארז החדש שלי לאחר עיכוב בגיבור מחשבים שהחליפו לי את המארז כי של טרמלטק נגמר במלאי קיבלתי את המארז של ריידמאקס שגיתה או באנגלית Raidmax Sagitta אז הנה התמונות: מה דעתכם? לכל השואלים למה לא הרכבתי עוד זה פשוט מאוד, אין לי כח אני גמור מעייפות בגלל העבודה שאני עובד בה, המארז ישלח עם המחשב שלי למקום שקניתי מהם את המחשב עם אחי הגדול שהם ירכיבו לי את הכל ככה אני גם לא יתעסק עם ההרכבה וגם אח"כ לא יטענו שבגללי אחד החלקים נהרס, בכל מקרה המארז ישלח עוד השבוע שהוא יהיה מורכב אני יראה תמונות.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by ZUMARA1,

אני מעוניין ליקנות את המארז White Graphite Series 600t של קורסיאר. אני פשוט רואה שאזל המלאי בארץ ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו ?בארץ או בחו"ל+משלוח לישראל תודה.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  5. שלום לכולם! ראיתי הרבה תגובות פה של TEMPEST איכות הפלסטיק(חומר) הוא לא איכותי כמו ל CM690.... אני פשוט רוצה להבין למה הם מתכוונים בזה? זה עוד תרד התלבטות בין טמפסט ו ל 690... אני מאוד אהבתי את זירימת האויר של טמפסט כמו כן גם העיצוב והרעש ממש לא מעניין אותי למרות שאומרים טמפסט לא רועש.. דיי חשוב לי חלון בצד המארז ומאוררים עם לדים גם מתאים... הדבר אני לא מבין זה בקשר לאיכות החומר...כאילו מה הטמפסט שאני נוגע בו הוא מה עושה רעש של פלסטיק זול או מה? זאת שאלה מאוד רצינית אני אודה אם יענו לי

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by GOVNER_T.S.Y,

אחי הקטן מצא ספק כח קטן כזה, הוא טען שהוא היה שייך למחשב P4 אין לי דרך ודאית לדעת איזה הספק יש לו יש לספק מדבקה קטנה על הצד ובה רשום: THE MAX TOTAL POWER SHALL NOT EXCEED 185W עכשיו אני תוהה אם השורה הזו אומרת שבאמת הספק הזה הוא 185? ונניח שכן האם ספק כזה יכול להחזיק לוח בעל ציפסט 780 מעבד 5000 X2 2 גיגה זכרון איזה הרדיסק כמה מאווררים וזהו בערך .. ? g0vner_x3

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by motiman,

- האם המארז הזה - ₪426 ANTEC NSK4480 Black , מתאים לאיזור שמצטבר בו די מהר אבק? מבחינת פילטרים וכדו' ואם לא, האם יש לכם איזו שהיא הצעה טובה יותר במחיר דומה. - המארז מיועד למערכת I-5 עם כרטיס מסך Sparkle GeForce 9500GT 512MB HDMI GDDR2 PCI e - בחנות אחרת שאני מעדיף לקנות בה הציעו לי את זה: מארז אלומניום איכותי HEC 6AR6 HEC 400Watt Real זה מארז נורמלי או פשרה נוראית? תודה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by TaLTooL17,

אני מחפש מארז שקט וספק כח שקט. איך המארז הזה והספק שבא איתו מבחינת שקט(אני מתכנן להוסיף לו עוד שני מאווררים)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  9. Started by jambo222,

אם הספק טוב אז אני אלך על הבנדל http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=X1-T-A500

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  10. אחי חרבש לי בעבודה לא טובה בזה שהוא הוריד את הראשת המחוררת של המאווור, אני מוריד אותם כי זה מפחית רעש עכשיו זה מפריע לי בעין, איפה נתן להשיג באיביי זה עלות של 200 שקל כולל משלוח שזה מעל או מעבר

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  11. טוב היום הANTEC NSK-6500 עשה עליה ומחכה לחותמת הכשר של הרבנות מחירו בפלונטר 569 ש"ח - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NSK-6500&cart=1170893208361269〈=heb ונחוץ תוספת מאוור קדמי 92mm (אחד יספיק ?) מינימום 600 ש"ח והרגע התקשרו מטופ מרקט enermax במלאי והתיאור בכותרת הוא הנכון המחיר במזומן 700 ש"ח ! http://topmarket.co.il/index.php?productID=2026 מה לקחת ? ? ? ? ? ? הספק באנרמקס הוא סינגל רייל ושסדרת הספקים הספציפית הזאת של אנטק לפי מה שקראתי יכולה לעשות בעיות בפיטצ'רים האנרמקס לוקח, באיכות ? ? ? e6300 | ga-965-s3 | 2gb ddr800 g.skill pk | his x1950pro-iceq3 | seagate SATA 160gb | ibm eata 40gb | nec-2050a glacialtech igloo 5700mc |samsung bw940 | logitech g5…

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  12. שלום חברים, מארז Antec P182 SE יגיע אליי עוד ימים ספורים. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803 (ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820) אני מתלבט היכן למקם שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS. למארז יש שני כלובים המיועדים לכוננים קשיחים; האחד בתחתית המארז, מול ספק הכח, והשני במרכז המארז, מול לוח האם. ראיתי ביקורות שמקמו כוננים בחלקו תחתון, וכאלה שבמרכזו... איני יודע מה להחליט. אם למישהו יש נסיון עם המארז - אודה עבור תשובות. 1) האם עדיף למקם שני כוננים בתחתית המארז, כדי שיהיה יותר אוויר במרכז המארז ללוח האם ויתר הכרטיסים? 2) האם עדיף למקם שני כוננים במרכז המא…

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by boss,

היה לי אל פסק advice PRPC 1050 מקלקל , אני מחליט לקנות אל פסק חדש פרטים מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U קירור Scythe Mugen II Rev.b החלפה 2 מאווררים GentleTyphoon" 120 mm 1850rpm מארז CoolerMaster HAF X/942 ספק SeaSonic 750W Gold X-Series מסכי מחשב samsung T260 26

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by original,

מי מהם טוב יותר ולמה?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by clapper,

מעבד 6300 DUO CORE כרטיס גרפי 7900 GS

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by muam,

שלום, יש לי את המחשב DELL XPS8000, אני חושב שהוא בעל ספק של 450W או 500W. מפרט המחשב הוא: NVIDIA GTS 240 INTEL i7 860 8 RAM אני משתמש בכרטיס קול חיצוני: M-Audio Fast Track Pro ובמקלדת MIDI של M-AUDIO. יש לי קריסות של כרטיס הקול, ומדי פעם אפילו כל המחשב קורס למסך כחול ונדלק מחדש. האם הבעיה היא בהספק של ספק הכוח ? אני צריך לשדרג אותו ? תודה, נועם

17. Started by NaRKoMaN,

אני תכננתי לקנות לעצמי מארז של nzxt tempest אבל אחרי שראיתי שניהול הכבלים מאחורה לא ממש טוב אז אני מחפש מארז אחר. התקציב למארז הוא עד 650 שקלים וגם שיתאים לתנאים הבאים: גדול מספיק בשביל קירור coolermaster v8 זרימת אוויר טובה עדיף שהספק יהיה למטה ניהול כבלים טוב מאחורה, שיהיה נוח ולא צר מידי ושלא יהיו יותר מידי בעיות. לא משנה לי אם זה mid tower או full tower.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות ספק כח 1250w איזה ספק הכי טוב בשוק בהספק הזה? ???

19. Started by Shoko,

מה הכי עדיף מבין שלושתם?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by izhark,

http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=1_75&products_id=5277#content המערכת היא בלי כרטיס מסך, ככה ההספק אמור להיות מספיק לגמרי. השאלה אם מבחינת מקום, חיבורים וכד' יש איזה חוסר התאמה ובאופן כללי - האם זה ספק טוב

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  21. אני המלצתי לחבר שלי לשדרג לQ6600 G0+GB P35+2GB DDR2 667MHZ ויש לו 7300GT במערכת וספק 400W גנרי. אני מניח שזה אמור להיות בסדר(לפני כן היה לו PD 3.0GHZ), אבל אני יהיה יותר בטוח אם אני אשמע דעות כאן. תודה

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by zilkanir,

thermaltake toughpower מול enermax liberty שניהם איכותיים, בעיקר חשוב לי מי מהם יותר שקט? מה אתם ממליצים? תודה

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  23. מעבד I7 2600K אם זה משנה לידע כללי.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  24. שלום לכם יש לי שאלה שיכול ליהיות שהיא די ברורה לכם, אבל לי לא. איזה ספק יותר חזק ה enermax liberty 400w או הANTEC SMART POWER 450W. http://www.silentpcreview.com/article260-page1.html-מקור מידע על הANTEC. http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=7-מקור מידע על הENERMAX יש בANTEC דברים יותר חזקים מהENERMAX ולהיפך. אז עיניין אותי לדעת מה יותר חזק?\ ואם אפשר קצת הסברים על ה20a ב12W וכל השאר ומה זה אומר? ועוד שאלה? האם הANTEC יכול להחזיק למשל 8800GT+Q6600 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  25. האם הוא שקט? ומאוור טוב ? בעיקר שקט חשוב לי

• 4 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים