ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מחשב לעריכת סאונד ואני מבקש לברר האם הספק שברשותי מתאים ומספיק למערכת. מדובר ב- +Intel DualCore E6850 3GHZ + 4GB RAM+ FireWire 410 Soundcard + צורב חיצוני + מסך + לוח אם DP35DP + ארבע דיסקים Sata II של 1TB כ"א + שלושה מאווררים פנימיים + כל הדברים הקטנים הנלווים. במחשב מותקן ספק HEC 450W . במידה והספק הזה לא מספיק הייתי שמח לקבל הצעות לספק חליפי. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי זוג UPS (אל פסק). האם זה אפשרי לשרשר בינהם ולקבל זמן גיבוי והפעלה גבוה יותר ?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
סה"כ ספק נחמד מאוד,יעיל ובעל רגולציה טובה. היו מעט "בעיות" לגבי הרעש שהוא מייצר,שבעומסים מסוימים היה די חזק. הספק סה"כ די שקט,אבל לא כמו ה-NeoHe של Antec ששקט ממנו,אבל סה"כ ספק טוב ביחס למחירו, שקט בעומס נמוך-בינוני ורועש יחסית בעומסים גבוהים. כמובן שכשאומרים טוב ביחס למחירו הכוונה למחירים בחול"ל ולא בארצנו הקטנטונת,פה מחירו הוא בסביבות ה-750 ש"ח. לדעתי,הרבה יותר שווה להוסיף 100 ש"ח ולקחת HX 520 למשל או את ה-550E+ של Seasonic. http://www.silentpcreview.com/article712-page1.html
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
8 ג'יגה זיכרון intel i3 דיסק ssd 128 גיגה דיסק קשיח 1 גיגה לוח אם h81 בעתיד יכול להיות שאוסיף כרטיס מסך בשביל סרטים בלבד. אשמח לספק ומארז טובים מרשת tms
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה שיכול ליהיות שהיא די ברורה לכם, אבל לי לא. איזה ספק יותר חזק ה enermax liberty 400w או הANTEC SMART POWER 450W. http://www.silentpcreview.com/article260-page1.html-מקור מידע על הANTEC. http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=7-מקור מידע על הENERMAX יש בANTEC דברים יותר חזקים מהENERMAX ולהיפך. אז עיניין אותי לדעת מה יותר חזק?\ ואם אפשר קצת הסברים על ה20a ב12W וכל השאר ומה זה אומר? ועוד שאלה? האם הANTEC יכול להחזיק למשל 8800GT+Q6600 תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
450 של CORSAIR VX יחזיק? אני מדבר על כמה הוא צריך מינימום?"
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי את המארז שלי הcaompucase הנפוץ עם הספק של HEC מבחינת מערכת יש לי ABIT AB9 PRO שיושב עליו הE6600 עם 1950XT שלוש ג'יגה RAM והרבה מאוררים (4). נראה לי יש צורך בלשדרג לא? מבחינת אוברקלוקינג אני עושה קצת למעבד (אני דיי נמתחיל) ולגבי הכרטיס מסך הוא עושה לבד דרך הקטליסט של ATI בקיצור כן יש אוברקלוקינג ואולי יהיה עוד בהמשך אם אני ילמד.... בקיצור מה כדיי? מה עם הליברטי 500W? וכסף אמנם לא בעיה אבל עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר זול מבלי להתפשר על איכות
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב HTPC, מאוד אשמח לשמוע על חנות או חנויות שיש להם מבחר גדול של מארזים אופקיים. תודה !
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחשב והספק די חדשים בני חודשיים +- כשמחובר כבל חשמל לספק והמחשב לא דולק אז שומעים מהספק מין רעש חשמלי כזה מין ציפצוף מתמשך כזה אז השאלה שלי האם אני יכול לבוא לחנות רק בגלל שהוא עושה רעש? ומה גם המעבד לא עובר את הבדיקות ב OCCT אבל זה כבר לא קשור לפה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
גיליתי לצערי שיש לי זליגת חשמל בחדר החשמלי שהזמנתי היה מטומטם מספיק לא להבין תבעיה ובטח לא לתקן אותה אבל זה כבר נושא אחר בקיצור אני צריך על פסק שיהיה מחובר ל: 1-נינטנדו WII 2-מסך אסוס 201PW 3-רמקולים לוגיטק X-540 4-מחשב-
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך ניתן לנקות פילטרים במארז הזה : Cooler master Centurion 5 האיש במאמר אומר שצריך קודם להוציא את ה-HDD ואז רק אפשר לנקות צריכה להיות דרך אחרת לא?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
או שאני יכול לשים את הלוח אם בחוץ ולשים עליו איזה שני מאווררים שיעיפו ממנו לחות ואבק? חשבתי על משהו חביב שאפשר לעשות מזה..מודינג פתוח כזה אולי משהו יחודי...
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מעבד I7 2600K אם זה משנה לידע כללי.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, הלך לי הספק (Enermax Tomahawk 405W). אני מחפש ספק חדש בתקציב של עד 400 ש''ח. בבדיקה שערכתי ב-Thermaltake Power Supply Calculator יצא שהמערכת שלי צורכת 401W. אני מחפש ספק של מעל 450W (שישמש גם כספק לשידרוגים הבאים למערכת). קראתי הרבה מאוד המלצות על סדרת ה-M12 של Seasonic. אבל אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לספק הנ'ל ששווה להשקיע בשבילו עוד 50-100 ש''ח. (אני מעדיף ספק מודלורי אבל מוכן להתפשר עם זה מתבטא באיכות טובה יותר). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
ברשותי ספק corsair HX520 ותכננתי שדרוג לQX9650 + 4870 1GB נוסף, כרגע יש לוח של P45 עם 4GB DDR2 עם 4870 1GB קיים השאלה היא האם הספק יוכל להחזיק את המערכת בצורה חלקה גם ב OC לא קל אם לא אז נקנה מפלצת של 1KW..
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב לכולם וערב טוב לאחר שהשקעתי הרבה זמן בקריאת דיונים מלומדים בנושא מארזים וספקים הגעתי לכמה מארזים שמהיניהם אני מסתפק וברצוני לשמוע חוות דעת בקשר להם מה עדיף ומדוע? המחשב משמש לעריכה גרפית רינדורים ואוטוקאד ולכן הוא מתאמץ אני רוצה שהוא יהיה קריר ושקט כיום יש ברשותי מארז Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt ובגדול אני מרוצה ממנו אך אני לא מרגיש שהוא קר מספיק ולכן במחשב החדש שלי אני מתלבט האם לשנות מארז וספק מפרט המחשב הוא ספק כוח+מארז בסימן שאלה ????. כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Wester…
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
http://www.tekbunker.com/index.php?option=com_content&task=view&id=252&Itemid=57&limit=1&limitstart=1 כן כן, זה הלינק ש-urib הביא לא מזמן.. לא ראיתי שם שכתבו איזה מארז זה, וחבל, כי התאהבתי בו במבט ראשון :smile1: תודה מראש..!
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מאד רוצה לשדרג את המחשב הקיים שיש לי OPTIPLEX 620 DELL Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series דיסק קשיח - ST3500418AS DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה ספק דל 305W להחליף בלוח אם + מעבד חדשים ומודרניים כמו : 1. מעבד - AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX 2. לוח אם - GIGABYTE MA78GM-US2H האם תהייה בעייה כלשהי של תאימות החלקים ? אני יודע שזה כמו להחליף מחשב אבל חשוב לי מסיבות עסקיות שזה יהיה שדרוג ! כמו כן אם לוח האם הנ"ל לא יתאים ה…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב HTPC במפרט בערך כמו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=5203 במארז Antec 2480. זה נראה הבסיס למפרט ל-HTPC המעודף ע"י חברה מפורום מפרטים. בעייה שלי שאני רוצה להכניס את המחשב למקום שרוחבו ~46.5 ס"מ כאשר רוחבו של Antec 2480 הוא 44.5 ס"מ ויש לו מאווררים בצדדים. האם זה באמת בעייתי? אם כן, אפשר לקבל המלצות למארז וספק חלופיים? כמובן, יופי ושקט חשובים ל-HTPC. אין לי בעיה עם המקום ואוורור מאחורה. תודה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
תודה מראש לכולם, Xtract (תמיד עוזר, חולה עליך), אני מרכיב מפרט לחבר טוב (אני ממש לא רוצה לטעות בקנייה), אם ברצונכם לראות אותו הסתכלו בפורום מפרטים. עכשיו, הוא מבקש מארז מצועצע עם אורות, חלון וכד' (מה לעשות, יש אנשים שעושה להם את זה) במחיר טוב, עפ"י דעתי אני יוכל להכניס לו במפרט של 4400 ש"ח מארז ב700 ש"ח שכולל ספק, אז זה סביבות התקציב. אבקש לא לחרוג מהתקציב, זה המקסימום. חשוב שהמארז יהיה יחסית שקט ומצועצע. [br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 22:37:49 נראה לי אני ייקח את A-top Gladiator עם ה430WATT שמגיע איתו? כרגע ראיתי REVIEW טוב עליו.השאלה היחידה היא אם הוא יכול להכניס בו את הGTSים למיניהם.. שזה אין לי דרך לגלות מלבדכם. המארז עצמו יתאים 100%.. מצועצע יופי חח
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם ה 8800GTX נכנס למארז הזה: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589 יש עוד גרסה עם חלון, האם זאת עדיפה? היא רק עולה עוד 50 שקל.. אבל אין את ה VENT, כלומר זה רק ליופי ופחות לביצועים, לא? התקציב הוא עד 800 בלי ספק.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
NZXT TEMPEST 410 ELITE DEFINE R4 CORSAIR 400R מי מביניהם יהיה הקריר ביותר? המערכת תכלול את קירור המעבד SCYTHE GRAND KAMA CROSS.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב אתמול בחנות אמרו לי שהמארז מגיע עם ספק 400 וואט אך שהגעתי לביתי ונכסתי למידע על הספק באתר, לא מצויין כל מידע בנוגע לספק שמגיע עם המארז http://www.task.com.tw/tk6200.htm זה הכתובת על הפריט אם מישהו ממכם מכיר או שנכנס ומצא מידע כלשהו בנוגע לספק אני אודה לו מאוד אם יוכל להגיד לי מה נכון אני לא מאמין שהוא שיקר הרי חייב שיהיה ספק כדי שהמחשב יפעל מישהו יכול להגיד לי האם זה באמת נכון שמגיע איתו ספק 400 וואט בתודה אסף
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-