עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. האם כדאי להוסיף 80 שקל ולקחת את הcorsair vx550 במקום את ה thermaltake tough power 600W? כל הזמן אומרים שהcorsair יותר טובים האם זה שווה את ה80 שקל הפרש? יש עוד אופציה לקחת את ה epsilon 600W של FSP שגם נחשב לטוב והוא בחריגה קטנה אבל לרוב לא ממליצים עליו. המערכת שלי תהיה ep35-ds3r + 9800gtx + q6600 דיסק קשיח אחד וצורב אחד. כ5 מאווררים 120 ממ ו V1 בתוך cm690. אני יעשה OC כנראה להכל . ואני כנראה גם אוסיף דיסקים קשיחים.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by integral,

טוב, לפחות לפי האוטוריטה בתחום שקט, אבל דוקא קצת פחות מהאנרמקס מודו 625 ופחות מהסיסוניק MD 850 http://www.silentpcreview.com/article936-page7.html האמת, גם היעילות בקצוות לא מדהימה, במיוחד בקצה העליון: http://www.silentpcreview.com/article936-page5.html

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  3. Started by n3b,

עשיתי לאחרונה מודינג למחשב ישן(פנטיום 4) ובמהלך ההרכבה שלו חטפתי זרמים חלשים רבים מהמסגרת ברזל של המארז.. הרצתי חיפוש וראיתי שמישהו רשם שהבעיה בהארכה בתקע, ניסיתי כמה תקעים וכמה ספקים וזה לא עזר מישהו נתקל ויודע? (אגב גם כשמחברים נגיד תVGA למסך, יש ניצוצות זרם כאלה...) תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by eyna,

שלום לכולם, התחלתי נושא דומה בפורום מפרטים אבל נראה לי שהוא מתאים יותר לפה. אני רוצה להרכיב HTPC בתקציב של 1500 - 1800 שח, כאשר כרגע נותר לי לבחור את המארז. מדובר על MATX, וההתלבטות היא בין המארזים בכותרת, ומן הסתם, בעיקר בין ה- Laguna וה- Antec. אין לי בעיה של מקום (למרות שמבין האנטקים נראה לי שאעדיף את ה-1480 בגלל הגודל אלא אם כן הוא נחות משמעותית מה2480) אלא פשוט נסיון לצמצם את התקציב ל 1500. השאלה שלי היא האם האנטקים מצדיקים תוספת של 300ש"ח ואם כן אז למה? אני ממש צריך להזמין כבר את המחשב ולכן אשמח לכל עצה. תודה!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  5. Started by DarkIDevil,

קיצר הפס לד השמאלי שלי לא מאיר, המחשב חדש יש לי אותו רק שבועיים ולפני יומיים הוא האיר (נראלי)... א.מה הבעיה לדעתכם? ב.אני חושב שאחד החיבורים רופפים רק אנ'לא ידוע איזה כבל אחראי על זה כך שאם משהו יוכל להביא לי תמונה של הכבל ושל החיבור אני אודה לו מאוד...

6. Started by Crash5,

האם הספק הנ"ל מתאים להשתלב מערכת שמיועדת להיות שקטה במיוחד? קישור לדגם הספציפי: http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=990

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי: E8500(ללא OC) 2 HD 3 מאווררים 120 ממ והספק כוח hec 500td-tf.(שנמכר בKSP) האם הוא יחזיק את הכרטיסי מסך הבאים: 8800gts 512 260gtx 896 hd4850 512 תודה על עזרה.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by helo,

http://hwzone.co.il/community/threads/533551-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/page3?p=4806380#post4806380 זה אשכול שבו ניסו לעזור לי,גשו לעמוד השלישי...הפנו אותי לפה כדי לקבל את עזרתכם..אז מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. שלום לכם כשאני מקצר חות ירוק עם שחור ב20/24 פינים מספקת ,הכוונה ניתן להסתמך שהספק תקין ,או שלא ...

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by Nir666,

שלום יש לי את המפרט הבא cpu e8500 asus 560Ti memory : 4*2GB Hard Disk * 3 in sata רציתי לדעת איזה ספק הכי איכותי מומלץ למערכת הזאת כאשר היא במצב עבודה של 100% רב תודות ניר

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  11. Started by _xyz,

לוחות אם רבים כוללים 4 יציאות USB מאחורה ועוד 2 מחברים שכל אחד מהם תומך ב 2 יציאות USB נוספות. הרבה מארזים כוללים 2 יציאות USB מקדימה. למה הם מנצלים רק 2 מתוך 4 יציאות נוספות אפשריות? אגב, איפה בארץ אפשר לקנות בזול יציאות שמתחברות ל headers בלוח (של USB, יציאות סריאליות, וכו')?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  12. שאלת חיבורי חשמל למחשב HTPC. הבעיה האקוטית שיש לי במזנון הינה בעית עומק (עומק נטו 38 ס"מ). מצאתי מארזים בעומק 33 ו-35 ס"מ. הבעיה המסתמנת הינה כי שקע חיבור כבל החשמל למארז הינו בגודל 7 ס"מ. האם ניתן לחבר את כבל החשמל ישירות למחשב ולוותר על השקע והתקע? האם יש חיבור חשמל פנימי? האם יש תקע חשמל קטן יותר? תודה מראש.

13. Started by lioryb,

שלום. שאלתי כאן בעבר, אבל התקציב קצת גדל, אז אני שואל שוב. חשוב לי מארז שקט, כי המחשב ישב בחדר שינה. המפקט המתוכנן, פחות או יותר (לא סגור סופית עדיין): Intel Q9550 + קירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-EP43-DS3 G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ LG GSA-GH22L X22 SATA DVD HD SEAGATE BARRACUDA 500GB 32MB CACHE (יהיה גם כרטיס טלוויזיה, של LEADTEK, וכרטיס מסך, שעליו עוד לא הוחלט, אני מקווה שאסגור את זה בכרטיס עם קירור פסיבי). נשארה לי ההתלבטות על המארז. בגדול, ההתלבטות היא בין שני מארזים: ANTEC SONATA 3, שמגיע עם ספק של 500W, שזה קצת גדול עלי. NZXT HUSH, שמגיע בלי ספק, ולכן אני צריך גם המלצה לספק, כך שהמארז והספק יהיו כ-650 ש"ח. חשוב לי ספק שקט ו…

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by most,

אני מחפש מארז טוב בכמה שפחות כסף. אין לי צורך בספק. יש לי כמה מארזים שאני מתלבט בינהם כרגע. אני צריך שתביעו את דעתכם ותגידו לי מי מהמארזים הבאים הכי טוב מבחינת קירור (ללא התחשבות במחיר כרגע, חשיבות קטנה יחסית ליופי ולרעש): Hec Compucase 6920 Raidmax Sagita Sunbeam Transformer Coolermaster Elite 330 Chieftech Mesh\Bravo אני מזכיר, היופי והרעש פחות מפריעים לי, יותר חשוב לי נושא הקירור כי המעבד והכרטיס מסך שלי על OC. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  15. להק יתווסף מאורר של זלמן F3. איזה מהם עדיף לקניה? אשמח לתשובות (:

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by kotvana,

לפעמים אני רואה דגמים מודולרים, שיקרים כמה עשרות שקלים, מאחיהם הספקים המכובלים לצמיתות ואני מודה שזה באמת נראה לי נחמד שאפשר לחסוך מקום במארז ולא לתת לכל הכבלים להשתלשל, כשלא צריך את כולם או במקרה שלי - כשצריך רק 1-2. סתם תמהתי אם יכול להיות שיש עוד יתרון בדגמים המודולרים או שבזה זה מסתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by moransas1,

שלום רב, יש לי 2 אל פסק, אחד מחברה ידועה (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520843) ואחד פחות. לשניהם קרה משהו מאוד מוזר בערך באותו זמן (הם נמצאים ב 2 בתים שונים) וכאשר יש הפסקת חשמל המחשב נכבה והם לא נכנסים לפעולה כלל. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by hellforce,

שלום, לאחר שדרוג מחדש אני צריך לקנות ספק חדש (על פי רוב התגובות בפוסט פה ) מחשב שלי כרגע : c2q q6600+zalman 9700led,GTX 480, 2gb DDR2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm ואני מעוניין לעשות OC כבד למחשב ... התקציב שלי גג 600 שח! ספק שמצאתי הינו chieftec CFT-750-14CS‎ , להתחשב בעובדה שעם כל שנה ספק מאבד 10% מהספק שלו נראה לי שזה ספק אידיאלי בשבילי... מה דעתכם על הספק ? שווה את ההשקעה ? או שעדין משהו אחר? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. יש לי תקציב.. הבעיה היא שאני לא מעוניין סתם להוציא אותו, אני מעוניין בספק טוב שאיכותי ביחס למחיר שלו וגם ביחס לשאר הספקים המחיר שלו זול. המערכת שהוא יצטרך להחזיק תהיה: BFG PCI-EX Geforce PX8800GTX OC 768MB GDDR3. לוח אם ASUS COMMANDO\ABIT AB9 PRO (אני יראה כבר כשאני ידע מה יהיה הספק) מארז של GIGABYTE AURERA 570\STACKER 810 (כנ"ל) Corsair 2048MB (1024x2) DDR2 800 צורב DVD של LG 2 כוננים קשיחים, אחד של 120GB ואחד של 160GB (אחד SATA ואחד IDE). קירור למעבד Zalman CNPS8000 (פשוט יש לי אחד כזה שהוא לא בשימוש). אז.. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  20. שלום לכולם, הפונקציות שאני מחפש במארז הם: "שליפה חמה" של הדיסק הקשיח יציאה קדמית ESATA צג כמה שיותר גדול מואר התאמה בגודל ללוחות ATX שלט אלחוטי האם קיים מארז כזה? תודה מראש, דני

21. Started by nbav,

1. מה השיטה הטובה ביותר לנקות את פנים המארז? (אם אילו חומרים ואילו שיטות) דרך אגב, האם ספריי לחץ אוויר מכיל עוד משהו חוץ מאוויר? כי כשניקיתי בעזרתו לא חשתי בטוב 2. יש לפחות 5 מאוורים במארז לפי מה שאני רואה שניים בתוך הספק כח (כנראה, כי אני לא בידיוק יודע איך נראה כל חלק) מאוור אחד גדול את השלישיה הזאת הצלחתי לנקות יש עוד מאוור על איזה לוח (אני משער שזה המעבד או הלוח אם, יש לידו מן ריבוע עם דוקרנים) ויש עוד מאוור ליד החלק שאני לוחץ בו כדי להדליק את המחשב איך אני מגיע לשניים הנ"ל? 3. עד כמה זה מסובך ללמוד להרכיב מחשב למישהו שלא מתמצא בתחום? המחשב שלי מאוד ישן וחשבתי אולי לקנות חדש מאייבורי שמעתי כל מיני דברים על החנות הזאת ואני מעדיף לקבל את החלקים סגורים מאשר שהם ירכיבו ל…

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  22. היי, אשמח בבקשה להצעה עבור ספק שהוא קצת יותר גדול מMIDI TOWER...לא חייב FULL TOWER, אבל עדיף שלא יהיה קטן אלא בינוני (אם יש כזאת חיה). אני מתכוון לשים בו לוח אם (בגודל ATX) עם שני מעבדים, וכרטיס מסך GTX 970. אשמח להמלצה לספק שיתאים, עדיף מודולרי (לא חובה). הצריכה של המעבדים היא 115Wלכל אחד (סה"כ 230W). יהיו 2 כוננים קשיחים מכניים ו2 SSD. אשמח לעזרתכם בבקשה.

23. Started by Check_Point,

שלום. שמתי לב שכמעט בכל הספקים החדשים יש מאוורר 12" בספק למעלה. איך זה בדיוק מסתדר עם העובדה שבמארזי midi (נקח לדוגמא את המארז הזה : http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8#) הספק צמוד לחלק העליון של המארז? תודה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by VanDaMMe,

זה המחשב שלי: http://www.swf.co.il/out.php/i25202_comp.JPG איך אני יודע מה אני צריך מה הכי טוב?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  25. שלום לכולם , ב-Ynet מופיעה כתבה על מחשבים ירוקים וקיימת תמונה מוזרה ביותר של ה-150 . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3405630,00.html האם הצבע הזה באמת קיים? במידה וכן ההתלבטויות שלי לגבי מארז זה הסתיימו. רוברט

• 4 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים