עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם יש ברשותי מחשב עם מארז:Compucase 6A19 Black. המאוורר של המחשב[בצד של הכונן דיסקים] התחיל להרעיש.הוצאתי אותו,שימנתי אותו וניקיתי את הכל מאבק,אבל היום שוב חודשיים אחרי, הוא שוב מתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני רוצה לקנות כבר מחר מאוורר ולהחליף.למישהו יש מושג מה הגודל של המאוורר הנ"ל? בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by idoint,

זה עכשיו מטריד אותי. מה העניין של הספק של Enermax שהמאוורר של הספק נמצא בתוך המארז ולא פונה החוצה? הבנתי שהוא גם מכניס אוויר לספק ולא מוציא. למה זה טוב שהוא יכניס אוויר חם (בגלל שאר הרכיבים) ומלא אבק מתוך המארז פנימה? כמו כן לא יהיה לי במארז מאוורר להכנסת אוויר, אלא רק הוצאה, זאת לא בעיה עבור ספק כזה? בבקשה שמשהו יבהיר לי את העניין, איפה אני טועה?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  3. בתקווה שזה הפורום המתאים המאוור לפעמים עובד ולפעמים לא. כשהוא לא עובד, המארז מתחיל להתחמם. עזרה קטנה (דפיקה קלה או דחיפה עם קיסם), הוא מתחיל להסתובב והבעיה נפתרת. האם הוא התלכלך וצריך לפרק אותו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. שלום! רציתי לשאול - יש לי תופעה מעניינת כזאת של מאוורר שרועש בזמן הדלקת המחשב, ואחרי כמה דקות (2 נניח?..) נרגע וממשיך לעבוד רגיל. למה זה קורה? המחשב דרך אגב חדש (רק 4 חודשים) ולא נמצא בסביבה מאובקת. יש לי עוד מחשב שבזמן הדלקה ממש ממש רועש חזק, ונרגע רק אחרי כ 10 דקות (או אם נותנים לו אחרי 5 דקות מכה קטנה על איזור הספק) תודה!

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי, המארז שברשותי נמצא אצלי כבר 3 שנים, והמאווררים במארז מתחילים לעשות רעש, האם צריך לטפל במאוררים אחרי זמן מסוים או שאין מה לעשות עם זה? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Ymac,

שלום, רכשתי את המארז של פרקטל מדגם R4 כשאייבורי עשו עליו מבצע בעקבות הקנייה הקבוצתית. מאז, כל הזמן חוויתי הפסקות עבודה של המאווררים הקדמיים שמחוברים לבקר (שניים, כי את האחורי העברתי קדימה עקב שימוש בקירור מים) בהתחלה הייתי בטוח שהבקר מתנתק (כי הוא די רגיש) אבל עכשיו הוא מחוזק לפאנל הקדמי וממשיך לגרום בעיות, המאווררים פשוט לא עובדים. ברגע שמזיזים אותם כשפותחים את הקדמה של המארז הם מתחילים לעבוד שוב, ושסוגרים הם ממשיכים לעבוד, כנראה באיזושהיא נקודה הם מפסיקים שוב לעבוד. אני די מיואש, המאווררים האלה הם הכניסה היחידה של אוויר למחשב ובלעדיהם הטמפ' עולות משמעותית! לחבר את המאווררים לספק זה לא פרקטי כי אין לי מתאמים, וללוח כי פשוט זה ידרוש ממני לסדר את כל החיווט מחדש, מה שאין לי…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כחודש שמתי לב שהמאווררים של המארז הפסיקו לעבוד, אחרי שחפרתי גיליתי שכשאני משחק עם הבקר של המאווררים אז מתחילים רעשים של כאילו שהמאווררים מתחילים לההסותבב אבל הם לא מתחילים, כשאני עוזר להם עם נגיעה קטנה אחד\שניים מהם מתחילים להסתובב ממש ממש לאט. אני חושב שהבעיה היא בבקר, האם זה הגיוני? איפה אפשר לקנות בקר או לחליפין איך אפשר לחבר את המאווררים בצורה ישירה ללא הבקר שיסתובבו במהירות קבועה? זה הבקר: תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by fenix5545,

אלהן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) לא ידעתי בדיוק היכן לשאול זאת לכן אני שואל פה כי ההיתעסקות פה היא במארזים וספקים יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי מחשב חדש ומארז של sagitta בצבע שחור ואני חושב שהמאוורים של המארז מרעישים אייך אני יכול לסדר את זה ויש לי ספק נורא שקט של אנמרקס ליברטי 500 וכרטיס מסך 9800 gtx אייך אני יכול לדעת מאיפה הרעש יכול להיות זה סביר שיש רעש מהמאוורים

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by bennyfr,

יש לי מארז FIC ICE Cube VL67 שקניתי לפני 3 שנים. המאורר האחורי התקלקל. זה לא מאורר סטנדרטי אלא מאורר מאוזן מלבני שנקרא Cross Flow. אין לי מושג איך להשיג כזה חדש. מצאתי את אתר היצרן: http://www.chiefly-choice.com.tw/DCB13898-SPECIFICATION-DATA.htm המק"ט שלו זה CCB13898S12M. יש למשהו מושג איך למצוא כזה מאורר? אולי משהו חילופי? אולי אפשר לתקן את המנוע של המאורר? בני

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי חברים, זה המארז שלי : Coolermaster HAF 932 Black בחלק העליון של המארז (הגג שלו) יש מאורר גדול. תמיד הוא עשה קצת רעש אך לאחרונה זה נעשה ממש מציק, בדרך כלל כשאני רוצה לסדר את זה אני נותן כמה מכות בחלק העליון של המארז ואז הוא משתתק. הרעש זה כמו מלא "טק טק טק טק טק טק טק" מהיר כזה ומעצבן. מה ניתן לעשות? האם זאת תקלה שאני יכול לפתור אותה בעצמי? או שאני צריך לשלוח לתיקון? בעיקרון אני פתחתי את המארז הסתכלתי אני לא רואה משהו שמפריע לו, בנוסף לכך ניסיתי לקחת שואב אבק ולנסות לשאוב אבק הוא נראה יחסית נקי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  12. שלום, לא מזמן שהתחדשתי במארז CM690 ומסתבר שמאורר הצד (בדלת המארז שמלפני הלוח אם) שבא עם המארז מאד מאוד מרעיש, עושה רעש של סילון.... אחרי ניתוק שלו המאורר חרשי ושקט לחלוטין ! א). אשמח לפתרון לבעיה...הבנתי שזה לא משהו חדש ורבים סובלים מזה.... האם הבעיה היא בדלת המארז ? כלומר אם אשים את המאורר הנל בתוך המארז שיוצא אוויר כלפי TOP אחוצה הרעש יעלם ? האם יש דרך לקבוע את ה סלד של המוארר בצד הדלת ? אם כן אשמח לעזרה... 2). אשמח להמלצה למאורר 120 לדלת שיקרר טוב ויהיה שקט מאוד ! רוצי גם מאורר דק יותר, מכיוןן שהמארר הנוכחי כמעט ונושק לכ.מסך שהוא דיי בומבה במארז ה 260GTX תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by orel176,

קניתי את הספק הנ"ל אתמול והרכבתי אותו אתמול במחשב קיים. אני שומע רעש של מאורר פועל לסרוגין כל כמה דקות ומתגבר-די מציק אני מאוד חושד בספק. בדקתי את שאר המאוררים במארז ע"י ניתוקם הרעש לא בוקע מהם. ביטלתי את הsmartfan בביוס כדי שהמאורר של המעבד יסתובב במהירות קבועה. בכל זאת אני שומע שני מאוררים עובדים ואחד עובד ומפסיק לסרוגין. מישהו נתקל בבעיה הזאת בספק הנ"ל? זה נורמלי? האם הספק תקול? יש דרך לבטל את הרעש הזה? לפי הביקורות אני לא אמור לשמוע את הספק בכלל נ.ב חיזקתי את כל הברגים במארז ואני משוכנע שהבעיה לא הייתה קיימת לפני בספק הג'נרי הקודם. המארז ג'נרי גם כן אבל אני לא חושב שיש קשר כלל היות והרעש בוקע ממאורר הספק. לא בוצע OC או שינוי אחר מאז ההרכבה תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Harbi,

לאחרונה רכשתי את המארז הנ"ל לאחר התלבטויות רבות, אחד הדרישות שלי למארז היו שיהיה לא רועש במיוחד.. לאחר הקניה נוכחתי לדעת שהמאורר צד שלו רועש לא במעט, האם יש פיתרון לבעיה הזו?(ישנו אשכול שמציע להשקיט את המאורר אך הוא ישן והלינקים לא פועלים) תודה מרעש.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by gll,
    • 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Atexlor,

היי חברים יש לי מארז עם 2 מאוררים מקדימה אחד מאחורה שבאו עם המארז הם פועלים והכל. יש לי עוד 2 מקומות למעלה של 120mm ועוד אחד למטה של 140mm. השאלה שלי זה האם כדאי להוסיף מאוררים? יש לי חדר חם לא מקורר. כמובן שיש אוורור לכרטיס מסך ומעבד. וגם כן אני מרגיש חום יוצא מהמארז. האם כדאי להוסיף או שזה לא הכרחי? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איפה אני לקנות מאווררים של 45 מ"מ לספק כוח כי הוא מרעיש בצורה נוראית אז אני רוצה להחליף לו את המאווררים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LENOVO,

אני מחפש מאוורר למחשב אבל אני צריך מאוורר שלא עושה בכלל אני צריך שני מאווררים עד 100 ש"ח. ושלא יהיה אם אורות. יש דגם מסויים של מאוורר שמומלץ? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  19. Started by x-pac,

אני רוצה המלצה למארז למחשב ללא ספק שיהיה שקט לא צריך משהו משוכללל במיוחד תקציב 350

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by skuki1,

שלום! האם מארזי FOXCONN באים באמת עם ספק מחברת FSP? האם כדאי לקנות מארז FOXCONN או COMPUCASE?

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  21. מעבד: entium® Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz (2CPUs) ,3.1GHzכרטיס מסך:intel g41 express chipset הספק שאני מועניין להחליף:בתמונה המצורפת יצרן: MSI דגם:MS7592 אני רוצה לדעת איזה ספק (דגם, חברה) כדי לי לקנות כך שהוא יהיה בטווח המחירים 200-300 ש"ח ובין טווח של 300W-400W, שיתאים ללוח אם, ויעבוד בלי תקלות. תודה לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  22. יש לי מארז ATX רגיל, INTEL E6420 ,לוח אם GIGABYTE G31 MES2L כונן קשיח אחד וצורב אחד. מאוורר רגיל של אינטל למעבד ומאוורר אחד למארז גודל רגיל (נראה לי 80 מ"מ) השאלות: 1. איך נכון לשים את המאוורר של המארז? שיכניס אוויר פנימה או שיוציא החוצה? זכרו יש רק מאוורר אחד במארז. 2. המחשב רועש לי מאוד, איזה מאוורר למארז הייתם ממלצים לי לקנות שיהיה שקט מאוד אבל גם זול 3. איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקנות למעבד שיהיה סופר שקט הכי חשוב לי וגם הכי זול... נ.ב המחשב לא מיועד ל-OC ולא למשחקים, אלא רק לעבודה רגילה וגלישה באינטרנט. רב תודות למרבים בהמלצות

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. היי, ב LIBERTY מגיעים 3 כבלים לחשמל של כוננים וכאלה ועד 2 לכרטיס מסך אני צריך עוד כבלים של חשמל , מישהו יודע מהיכן אפשר לקנות כאלה

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by lesForce,

שלום לכולם! החלטתי שאני הולך על המארז HAF932 אחרי התלבטויות רבות. עכשיו השאלה שלי היא מאיפה כדאי לי לקנות אותו? אני יודע שיש חנויות כמו KSP שמוכרות אותו בלי כמה מאווררים. אבל אני רוצה את הגירסא "המלאה"(!!!) . איזה חנות הכי זולה שמוכרת את הגירסא המלאה (כולל הכל באורגינל, מאווררים ומה שלא יהיה)? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by oDot,

שלום, אבדו לי המסילות של הדיסקים הקשיחים ואני מעוניין להתקין אחד נוסף. יש לי כרגע אחת שמצאתי, אבל אם לא אמצא עוד - מאיפה אפשר להשיג אותן? המארז הוא AURORA 3D 570, אין לי מושג איך קוראים לו היום (הבנתי ששינו לו את השם).

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים