עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by aviv70,

ומה ההבדל בינו לבין r3

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אחת הארורה הישן שאיני יודע מי הוא והשניה ARMORJR, אשמח לקבל עוד הצעות. מערכת: 6600E, 8800GTS, 2GB 800MHZ, ASUS P5B DLX אני מעוניין במארז מעוצב ולא רק קופסה והייתי מעדיף חלון בצד. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by roiei,

תקציב 2000-3000 ש"ח מיועד להחזיק לכ 15-20 דקות מחשב עם LCD 24 אינץ' וספק 610W של PC POWER AND COOLING http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-610-eps12v.html דרישות: כיבוי אוטומטי במקרה שאין חשמל ואין אף אחד ליד המחשב מתחבר ל USB עם אפשרות להחלפת סוללות חיווי ובקרה עם מסך LCD קטן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ובכן, כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לספק כאשר הדרישה העיקרית היא שיהיה שקט הוא לא צריך להיות בלתי נשמע לחלוטין, אבל הסיבה להחלפת הספק הנוכחי (ג'נרי כלשהו) זה הרעש הנוראי והבלתי נסבל שיוצא ממנו. בכל אופן, אני לא לחלוטין זוכר מה המפרט של המחשב, אבל זה איזה פנטיום 4 ישן למדי עם הארד דיסק אחד וכרטיס מסך פשוט למדי (איזה Geforce 4 mx אם אני זוכר נכון) ולכן מבחינת הספק (wattage) אני לא חושב שתהיה בעיה גם עם ספק של 300W, אבל שוב, אני מעוניין שיהיה שקט, אך אינו חייב להיות חרישי לחלוטין. התקציב עומד על לא יותר מ-300 ש"ח, כמובן עם עדיפות להוציא כמה שפחות. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by OzZzZz,

CoolerMaster CM690 CoolerMaster Centurion 590 תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי הספק הישן כנראה לא מחזיק כבר הוא ANTEC 430 המערכת שלי היא e6300 gigabyte 945 raedon x1900xt אני ישמח לקבל כל המלצה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ofirr,

מה אתם אומרים על הראש בראש בין הארבעה : COOLERMASTER STACKER 830/831 EVO CoolerMaster Cosmos THERMALTAKE EUREKA GIGABYTE 3D AURORA 570S (ה570 ה'רגיל' לא קיים בארץ) למישהו יש כאן ידע מספיק רחב ואיכותי כדי להכריע ולהשיב על השאלה איזה מהמארזים המומלץ ביותר? נכון לרגע זה אני יודע שהאירוקה עדיף על הסטאקר830 מבחינת קירור, הוא מן הסתם בעל יחס עלות-תועלת עדיף על הסטאקר. אך איפה נכנס כאן הקוסמוס, ואיפה האאורה. נוציא את עניין המראה(טעם אישי), הפרמטרים הם : פוטנציאל קירור, מרווח, שקט, איכות בנייה(ושיהיה פירוט מה בידיוק מיוחד באיכות בנייה), אחר/מיוחד. קישורים להשוואות,סיקורים וביקורות אובייקטיביות ומקצועיות על המארזים יתקבלו בברכה. המחירים (בש"ח): Eureka - כ850. Stacker 830/831 - כ16…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ATGatdner,

שאלתי כאן כבר לפני כמה חודשים, והמליצו לי על cooler master 534 ועל antec super lanboy ועוד כמה מארזים. בהתחלה הזמנתי את ה 534 מ m&j מחשבים. לקח להם שבוע ומשהו להתקשר אלי, בבוקר שבו הם היו אמורים להביא את המארז, ולהודיע לי שאין להם את הדגם הזה והם לא יודעים מתי הוא יגיע. ביטלתי את ההזמנה. אחרי איזה חודש ניסיתי להזמין את ה lanboy מ Gibornet מחשבים. אחרי שבועיים התקשרתי לנסות לברר מה עם המארז. קודם כל - קשה מאוד להשיג אותם. המספר מגיע לאיזה מרכזיה, ואי אפשר להגיע לאיש מכירות. הם אמורים לחזור אליך. והם לא תמיד חוזרים. פעם אחת פיספסתי שיחה כי לא הייתי ליד המכשיר שלי, התקשרתי בחזרה דקה אחר כך, ושוב הגעתי למרכזיה - שירות מעצבן, בתור התחלה. נקודה שניה - ביום חמישי הצלחתי סוף …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ranran,

היי חברים, אני בונה מפרט ללוח אם mini-itx, יחד עם מארז שמגיע עם 300W. הספק לפי הנתונים אמור להיות מאוד גבולי על המערכת שאני בונה, אפשר לקרוא את השרשור המלא ולהכנס יותר לפרטים כאן) ואאני מעדיף להשיג ספק חזק יותר. המגבלה היא שהוא צריך להיות SFX. הכי חזק שמצאתי בארץ הוא 350W SFX של 3RSYSTEM והוא גם אמור להיות יחסית גבולי. האם ניתן להשיג 400W+? ד"א אם תוכלו להסתכל על המערכת הסופית שבניתי בשרשור, וכמה הספק היא תצטרך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי האם הדגם הזה אמין?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש חוץ מיזה דעתכם על המארז: ASUS TA651 יש לי דילר שמוכר לי אותו אם ספק ב 47$ שווה? הבעיה היא שאין לי מושג איזה ספק יש שם חוץ מיז שהוא 300w

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by boludo,

אשמח לקבל מידע לגבי ספק שיתאים למפרט הנ"ל לוח אם Dual Core GIGABYTE Chipset Intel 945 מעבד Intel Pentium D 820 2.8 Dual Core 64Bit 2MB Cache זיכרון 2 סטיקים של 512MB Dual DDR2 533Mhz (סה"כ1ג'יגבייט) כרטיס מסך PCI Express ATI RadeonX300SE 256 mb + TV OUT + DVI דיסק קשיח 80GB SATA2 7200RPM 8MB Cache WD/SAMSUNG כונן צורב DVDRW X16 NEC כרטיס קול 6 ערוצים (5.1) כרטיס רשת 10/100/1000 LAN

13. למישהו יש את הספק הנ"ל מחובר לאל פסק פשוט (לא סינוסואידאלי)?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by danielzy,

האם ספק 600W [בצד, במפרט] יחזיק שני כרטיסי HD6870 ? שאר המערכת במפרט. עריכה: זה הדגם המדוייק: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1499#Tab1

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by d5326,

Can you please tell me the difference bettween JSPTech M-100A and M-100B. which do you recommend?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by psycotix,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיקול שלי ... יש מעבד Intel P-4 3.00 Ghz , שעליו מורכב גוף קירור מסוג SONIC TOWER של THERMALTAKE עם מאוורר 13 או 14 מ"מ (אני כבר לא זוכר,אבוי לבושה) ;D השיקול הוא איזה מארז לבחור,כיוון שמארזי היקר,מסוג thermaltake sviking כבר עושה לי חור בראש (מרעיש,ויש רצון להחליף). אני לא משתמש כבד של משחקים,אך חובב גרפיקה , באם זה רלוונטי. אני מחפש מארז טוב,יציב לאורך זמן ושקט. השיקול שלי הוא בין שניים - armor של thermaltake או aurora של gigabyte. :s05: באם יש לכם הצעות אחרות למארזים בגודל דומה ושקטים - אשמח לשמוע... ;D אנא עזרו לי.... :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TaLTooL17,

לוח אם בגודל רגיל יכנס אליו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ifs2003,

שלום ברשותי ספק Antec NeoPower 480 Watt ואני מרכיב מחשב חדש ולא יודע האם הוא יחזיק מערכת כזאת. המערכת היא : Core 2 Duo E6700 4Gb DDR2 800MHz לוח ASUS P5W DH Delux שני צורבי DVD כונן קשיח : WD Raptor 150GB 10000RPB וכרטיס מסך מתוכנן : XFX 8800GTX האם הספק יחזיק את הרכיבים האלה ? וכיצד אפשר לשער כמה מתח מערכת כזאת צורכת ? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zeev1,

למחשב הבא שהומלץ באתר: מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140 האם כדאי להחליף את הספק ומארז בסט הבא: antec nsk4480b 380w atx האם אפשר יהיה להוסיף אם ארצה כרטיס מסך נפרד בהמשך?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. החנות שאסור לדבר עליה בפרש או רטואר והאחות שלה שרק יודעות לקחת כסף כמובן לא באות כאן בחשבון,כי הן יודעות רק לקחת את הכסף. iqpc קראתי עליהם דברים טובים,אבל הבעיה שלי היא האחיות בגלל המרחק וכיצד אני מקבל את המוצר הביתה.

21. חברי הפורום היקרים, החלטתי להתחיל ולתכנן את החלפת המארז שלי ושדרוג המעבד בלי שום קשר, אך רציתי להתייעץ קודם לכן עם אלו שראו / או שיש ברשותם את המארז הנ"ל לא מזמן השתדרגתי במערכת קירור מים וביצעתי מספר שינוים במארז על מנת להתאים את המערכת למארז( להלן הקישור) השאלה היא כזאת האם יהיה מספיק מקום לרדיאטור מעל ה Bay של הדיסקים הקשיחים? או שחשבתי לקחת את ה Thermaltake Spedo (שמתאים יותר)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by or_azu,

האם ANTEC SONATA 3 מערך SLI של 8800GT?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ועןד משהן למטה יש מקום למאוורר איזה גודל תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Pc_freak,

אני צריך ספק למערכת הזו: C2Q Q9400 GA EP43 D3SL CROSAIR 1GBX2 800MHZ + 2GB KINGSTONE 800MHZ WD 160GB +WD 640GB ATI HD4850 512MB צורב DVD 3 מאוררים אני מחפש ספק חזק שיחזיק SLI של 9600GT ּ+ אוברקלוק למעבד תקציב 400 שקל לא יותר חניות SKYPC KSP IVORY או כל חנות אחרת בחיפה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הכרטיס מסך משולב ככה שצריך ספק כח מינימלי. הדרישה היחידה היא שצריך גם שני יציאות 4 פינים . תודה לכל מי שעוזר .

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים